NOVE NOSEČKE
smrekica4 : meni otrdeva že več kot en mesec. Pomaga magnezij – kupi si ga, ampak to samo oblaži, baje pa to ni nč narobe. Jest sem imela vmes pregled in je blo use uredu, čez 5 dni imam spet pregled in upam da bo še kr use OK. Se navadiš na ta občutk, je pa kr mal nadležen , ker meni otrdeva čez cel dan , ponoči se pa zaradi tega tudi zbujam.
Pozdravček vsem… še ena več. 🙂 Midva z mojim sva pa po treh mesecih izvedela lepo novico, da bova starša. Glede na to, da sem jaz stara že 36, on pa 40, me je kar presenetilo, da nama je tako hitro ratalo. Je bil pa otroček zaželen in načrtovan.
Aja.. če se nisem zmotila pri računanju, bo otroček rojen decembra.
tamala85 in vse ostale,
hvala za čestitke.Ja, po mojih in ginekologovih izračunin sem v 6. tednu nosečnosti. Trenutno še ne občutim nobene spremembe, razen občutljivih bradavičk in pogostega tiščanja na wc. Včasih moram pogledat test, ki ga še hranim doma, da me spomni, da sem noseča.:))
Počutim se celo bolje in več energije imam kot pred nosečnostjo. :))
A se nisva zmenili, da rodiš za mano? 😉 Mene so kar v maj porinili za materinsko¸. Glede na počutje, zdravstveno mislim, pa si ne znam predstavljat, da bi morala na koncu roditi po naravni poti. Hemoglobin imam že na 95 in večino dneva prespim, ostali del pa sopiham po stanovanju, zaradi žil pa ne morem več po stopnicah 🙁
Tamala85, konec 4. meseca sem dobila krčne žile, vse so mi izstopile in me noge strašno bolijo. Pa slabokrvnost, ja, trenutni rezultat hemoglobina 95,4 (min je 120), tko da sem skos zaspana, vrti se mi, če grem po stopnicah mi tlak pade in so me že pobirali in nosili v stanovanje. Tko da sem bolj ali manj doma in pasem dolgčas. Upam, da bo vsaj kak dober dan, da ne bom vezana na interntno prodajo stvari za dojenčka 🙁
Živjo, pa da se še jaz malo javim. Jaz pa vedno bolj lezem proti sredini, včeraj je bilo 16 tednov. No danes pa sem bila v Ljubljanski porodnišnici pri dr. Fabjan Vodušek na zgodnjem uz plodovega srčka. Zaenkrat kaže vse dobro, naslednji mesec pa zopet v Ljubljano na morfologijo, potem zopet h kardiologu in zopet na uz in …
Joj kak je men ta vožnja mučna. Je še kateri med nosečnostjo? Do zdaj sva se vozila kar po stari cesti iz Velenja do Ljubljane, danes pa je mojega možeka razjezilo in je šel kupit letno vinjeto, medtem ko sem jaz čakala na uz. 😀
Me zanima kdaj ste začele počasi nakupovati stvari za otročka. Mene je malo strah, da zaradi mojega zdravstvenega stanja ne bom zmožna letati po trgovinah proti koncu, sedaj je pa tudi še malo prezgodaj. Vrjetno tudi meni ne bo preostalo kaj drugega kot pa interneti šoping 🙁
lp