NOVE NOSEČKE
Pozdravljene punce, po dolgem času se vam spet javljam 🙂 za mano je že nuhalna svetlina in tam je bilo vse super in tudi moj fant je bil navdušen ker je prvič videl najino pikico 🙂 kar ni in nehal govoriti o njej ko sva prišla ven 🙂 zdaj pa mam za vas še eno uprašanjee, zanima me če se grem lahko kopat v Čatežke, sem pa v 12 tednu? Ali naj se raje izognem kopanju da ne dobim kakšnega vnetja ali česa drugega?
Tisaa tebi pa čestitke tudi v mojem imenu 🙂
Evo se tudi jaz javljam. Prvi pregled je za mano, je bilo vse super. Sem čist adijo od vse sreče. Sem dobila še 2 slikici, sicer se še ne vidi dobro, ampak je pa nekaj 😉 Nuhalno pa imam 30.3. in tudi komaj čakam kak bo. Je bil pa moj dragi čisto poklapan ker ni smel že danes iti zraven na ultrazvok 😀
Hej hoooj 🙂 Jaz moram marca na transfuzijsko dat kri, da vidijo, če rabim zaščito, ker imam rh – krvno skupino, to je pa tudi to od nekih nadaljnjih preiskav. Imamo voziček, naročila sva sobico, ki mora prit do konca tega meseca, drug teden pridejo menjat parket v otroški sobici. To je pa tudi vse, kar se nosečnosti-dojenčka tiče. Aja, pa na bolniški sem 4 ure zaradi nizkega hemoglobina, krčnih žil in problemov s pritiskom 🙂
Danes me je čisto na rit vrglo, dobim odločbo zdravniške komisije, da sem neznožna za delo do porodniške. Predlog zdravnice in ginekologa je bil, da delam skrajšan delovni čas in sem en teden tudi delala po 4 ure. Zdaj moram v ponedeljek šefa soočit z dejstvom, zamenjave nimamo, joj bo veselo. A katera ve, a moram zdaj kot pribita bit stalno doma zaradi kontrol ali se lahko gibljem zunaj?
Drage nosečke, končno se vam pridružujem 🙂 enostavno ne morem verjet, da se res dogaja 😀
Prejšnjo sredo sem imela nuhalno in rezultati so bili odlični. Najlepše pa je videt malega barabinčka, kako se premika, dela prevale.. Za spol nisva vprašala, a sploh ne vem, če se je videlo. Na kocu nam je pokazal najlepši hrbet hehe 😀 a vseeno sem vesela 🙂
Tisaa, čestitke tudi tebi 🙂 Mislim, da imava PDP zelo blizu 🙂
g.g. pa sem le prišla 😉
Punce živjo!
Najprej čestitke vsem novim nosečkam! 🙂
Mi smo imeli včeraj nuhalno in sem res tako noro uživala v pregledu, da ni res 🙂 imamo zelo živahno malo bitje, ki ima več kot popolne rezultate vseh meritev 🙂 nuhalna svetlina 1,5, verjetnost za downow sindrom pa 1:18000. dela prevale in maha, čist noro 🙂 imeli pa naj bi pupiko 🙂