Najdi forum

NOVE NOSEČKE

ČebeLa, čestitke! 🙂

Kako ste kaj ostale nosečke?

Jaz sem kar “grozno”, na bolniški drugi teden. Dan sem imela pritisk od 66/45 do max 95/55, skos motno vidim in se mi vrti. Krčne žile vsak dan veselo napredujejo od kolen navzgor, že na sredi stegen, bolijo ko hudič 🙁 Tamajčkene ne čutim vsak dan, ma preko angelsonds slišim, kako se premika. Tko da, o happy pregnancy 😉

Punce živjo!

Jaz sem pa le imela prvi pregled (malenkost prej zaradi teh nadležnih krčev) in sem več kot vzhičena, ker sem prvič zagledala svojo malo pikico, ki je že imela take tini mini rokice in nogice 🙂 zdaj tudi krče malo lažje preživljam, ker imam slikico in potrdilo, da je vse super 🙂

_star_, jaz sem za krče spila Buscopan. Pa pila sem magnezijeve šumeče tbl.

Jaz se zaenkrat počutim v redu. Imam malce težave z zatekanjem rok (noge so zaenkrat ok :-)).
Kilogrami gredo počasi gor 🙂

Ines, ti imaš pa kar nizek pritisk. Tudi jaz sem še na bolniški. Krčnih žil pa hvala bogu nimam.

Bebico čutim vsak dan. Največ zjutraj, ko vstanem in zvečer. Čez dan pa očitno spi <3

Trenutno v 16 tednu..lotil pa se me je velik prehlad��,
a mislite da zna biti še vedno nevarno za plodek?
Vročine sicer nimam,me pa vseeno skrbi.

Kaj mislite ve?

Jaz sem imela vrocino okoli 39. Se dva tedna kasljala kot nora, pa je bilo vse ok. Lahko si brez skrbi. 🙂

g.g., kako si dobila odobreno bolniško nad 30 dni- je tvoja zdravnica dala prošnjo, si morala na kak razgovor…?

Moja ginek, je napisala mnenje, osebna dr. je pa poslala naprej na komisijo. V roku enega tedna sem dobila odg. – odobreno.

Morfologija mimo. Vse v redu in pričakujemo fantka 😀 <3

ČESTITKEEEE, zelo vesela zate!

Hvala! 😀 Zdaj se pa lahko začne šoping 🙂
Čez 4 tedne pa kontrola in test za glukozo.

Živjooo.
Se tudi jaz pridružujem. Sem novopečena nosečka. V 9. tednu in čez 2 dni, torej v petek imam prvi pregled pri ginekologinji.
Imam nek strah, ampak vseeno poskušam ostati pozitivna.
Lep dan vsem skupaj

Punce živjo!

Malce mi je neprijetno in žal, da vam morim s tovrstnimi vprašanji, ampak glede na uro se res ne morem obrnit drugam.

Na papirju sem opazila rjav izcedek pomešan s sluzjo in me to malce plaši. Tolažim se s tem, da je to lahko čisto normalen pojav in vse, ampak mali hudiček v glavi mi pa vseeno ne da miru. Naj povem še, da imam še vedno krče v spodnjem delu trebuha, ki so sicer redkejši kot na začetku in pa grozne težave s prebavo.

Ima morda katera kako podobno izkušnjo in vzpodbudno besedo zame?

Upam, da ste ostale ok!!!

Tisaa, čestitke! 🙂

_star_, tudi jaz sem imela rjavkaste izcedke, sploh na začetku tam do 9t. To se maternica širi. Mi je ginekologinja celo rekla, da se ne obremenjujem.

Na pregledu si že bila?

g.g. hvala, sem tudi sama pomislila na kaj takega in si aktivno prigovarjala, da verjetno to ni nič takšnega, ampak, saj veš… glava dela svoje 🙂

na pregledu sem bila 2.3. v 7t. je bilo vse ok, je rekla da je vrat lepo zaprt, da ni krvi v maternici. zato me je pa včeraj skoraj kap… sploh ker sem fasala še vnetje in nasploh me muči že čisto vse 🙂

danes ni opaziti ničesar, tako da bo verjetno res prehodne narave…

Tisaa tebi pa čestitke in le poročaj, kako bo na pregledu! Zame je bil en najlepših trenutkov tista pikica na ekranu 🙂

Potem pa nič ne skrbi. Misli na to, da ni nič takega.
Jaz sem se ful psihirala, ampak dosti stvari si moraš v glavi pošlihtati in ne razmišljati negativno 🙂

g.g. hvala! Kljub vsem negativnim stvarem, ki jih lahko prebereš na spletu, sem več kot srečna, da obstaja v takšnih primerih 🙂

Pozdravljene mamice. Jaz sem imela zadnjo menstruacijo 17.1.2015, danes šele sem naredila test in je pokazalo rahlo drugo črtico. Nato sem ga ponovila in je bilo isto. Po mojih izračunih naj bi bila v osmem tednu nosečnosti. Nevem pa sigurno ker se drugega pluska ne vidi zelo dobro. Ali imam premalo hormona (popoldne sem delala test) ali sem se pri izračunu zmotila?

Mislim, da v takšnem obdobju že imaš dovolj hormona. Jaz sem naredila test 4 dni po zaostanku menstruacije in sta se tisti 2 črtici zelo videle, nato sem naredila še enkrat in je bilo enako. Ker pač seveda nisem mogla verjeti, sem kupila še clearblue in je bil plusek, tako da sem potem nekako potrdila 😀 Sem pa v 9. tednu, pokazalo mi je pa nekje med 4-5 tednom.
Pojdi še po clearblue, po možnosti vzami tistega ki ti napiše še tedne. In srečno.
Tisaa

Uporabila sem crear blue ki pokaže tedne pa mi je drugo črtico narahlo pokazalo. Mogoče ni bilo dovolj urina. Od januarja nimam menstruacije, imam pa vse znake nosečnosti. Od slabosti, otrdelih in bolečih prsi, do izostanka menstruacije in želje po pici. Sem kadilka in sem pričela opažati da mi je slabo že samo če dim zavoham tako da ne kadim nič.

New Report

Close