Najdi forum

NOVE NOSEČKE

Tudi zame je to prva nosečnost. Kako sem vedela? Nisem 🙂 Tukaj sem vsak dan tečnarila, za vsako telesno spremembo, a je to normalno, ali ni, a sem še noseča, al nisem 🙂 Hvala bogu te tukaj vse razumejo/-mo in potolažijo 🙂 Enkrat sem šla vmes na samoplačniški UZ, ko se mi je zdelo, da mi bodo živci popustili od sekiranja

Bravo…še ena srečka!
Čestitam zvezdica!

Meni so se slabosti šele kasneje začele,sem bila pa strašno utrujena in zaspana,ne se pa bat..prsi enkrat bolijo,potem kar nehajo…
Malo me je tu in tam špiknilo to je to…

Kar brez skrbi..letos je naše poletje�

Pa še to….na forumih je pa večina negativnih izkušenj in te je treba jemat z rezervo…misliti pozitivno!

ines prvič tudi mene tarejo taka vprašanja ali sem sploh noseča še ali nisem, tko da sm šla prejšnji teden še po en test in je bil še vedno plusek 🙂 zdaj pa težko pričakujem sredo in prvi pregled da bodo moji živci pomirjeni 🙂 ker sem imela tudi take dneve ko sem se sekirala zakaj moram biti glih jaz tista ki ji ni nič slabo, ker večinoma nosečnicam je in brala na netu slabe stvari ki se ti lahko zgodijo pa ne veš o tem dokler ne greš na uz in vidiš kakšna je situacija.

smrekica4 hvalaaa 🙂 oo jaaa vem kako je to, sem že use preletela na netu dobro in slabo in se pol začneš kar sekirat ampak nekako moram te misli stran dat in mislit da je use v redu z bitjecem v meni 🙂 zadnje dva tedna se tudi meni nekam zgodaj začne spat in včasih me kar zmanjka 🙂

Nič se ne sekiraj. Vse smo drugačne in drugače prenašamo nosečnost 🙂
Meni je edino meso smrdelo, sploh kakšne pleskavice, čevapčiči ipd.
Včasih sem se še spraševala ali sem sploh noseča ali ne 🙂

Sam res…če se preveč dobro počutimo..nas zaskrbi.. Res.

Meni je tud na začetku meso smrdelo ja…in kave ne morem,pa sem jo prav oboževala prej…in čokolada mi ne paše..hvalabogu.�

ja res čist preveč se dobro počutim za nosečnico, zaenkrat mi še nič ne smrdi in lahko jem vse 🙂 kave pa itak ne pijem 🙂

Včeraj sem imela pregled(13t) in mi je rekel dr.nič potovanj,hitrih gibov,napora,kihanja,odnosov,dvigovanja…
Maternični vrat naj bi bil ok…estimo imam dalje…

Malo me skrbi..zgleda vse ok..pa vendar zgleda da bomo celo nosečbost bolj počivali�..

Ali imamo vse Ivfovke rizično nosečnost?

Pozdravljene,

jutri imam prvi pregled pri ginekologu, kaj lahko pričakujem od pregleda razen uz-ja? Gre lahko partner z menoj?

Lep daan 🙂

smrekica4, kako pa to, da ti je dr to povedal? Imaš drugače kakšne težave al kaj?
Jaz za to prvič slišim. Ajd ok, da ne dvigaš težkih bremen ipd. Ampak ostalo mi pa ni jasno.

Zvezdica, pri prvem pregledu sem imela samo uz in dobila sem materinsko. Potem sem dala kri za toksoplazmozo in še nekaj ter urin. Partner načeloma ni zraven. Lahko te počaka zunaj v čakalnici 🙂

Ma nimam nekih težav….mogoče bolj iz preventive…me je pa mal prestrašlo,tako da me danes fuuul spodnji del trebuha tišči.

Sem pa pri dr.Merlotu.

Na nuhalni zgledalo vse lepo in prav.

Pa to z estimo. Jaz sem jo po nuhalni nehala jemat. Do zdaj je vse bp.
Mogoče je pa res rekel preventivno. Jaz delam vse normalno. Ne dvigam težkih stvari, ostalo pa vse kot ponavadi 🙂

Meni je ginekolog pri prvem pregledu rekel, da nosečnost ni bolezen in naj živim normalno,le maratonane tečt..pa da za vse, kar obstaja v lekarni, najdem na tržnici, da razen folne ne rabim nobenih drugih dodatkov jest. Sem bila pa danes pri zdravniku, ker zgleda, da tudi meni pritisk nagaja. Mi je dala par dni bolniške ter laboratorij za kri in ščitnico

A folno še pijete? Jaz imam sicer ene kapsule, kjer so še ostali vitamini zraven, tako da še pijem.

Ines, welcome to the club 🙁
Jaz še kar uravnavam pritisk (imam probleme že od prej – povišan spodnji in sem pila tbl in so mi pasale). Zdaj imam Methydopa strada in nikakor z dr. ne ugotoviva razmerja. Trenutno sem na 3tbl/dan in je zaenkrat ok. Ščitnica je pri meni ok.
Službo imam stresno, tako da sem lepo doma.

Jaz imam en prašek iz Sanolaborja, kjer je folna, ostali B kompleks in železo,zaradi slabokrvnosti, pa še mesa ne jem baš. Drugače je ne bi jemala več

Živjooo puuncee,

evo za mano je prvi pregled in sem končno zvedela da je res v meni majhno bitjece 🙂 ginekologinja mi je povedala da je ful živahen in da ima močan utrip 🙂 kar kamen se mi je odvalil od srca ko sem ga zagledala na uzju 🙂

lep dan vam želim 🙂

g.g., smo pogruntali, da pri meni ni problem visok pritisk, kontra, proti večeru mi pritisk pade, pa srce mi začne nabijat tko, da se mi vse vrti-sindrom razdraženega srca, ponori iz ljubega miru. Pa nizek hemoglobin. Me je dala na bolniško za en teden, potem pa na EKG

A res? Upam, da čim prej zrihtaš.
Moj pritisk je tudi zaenkrat ok, ampak vseeno ostaja na BO. Mi kar paše. Se mi ne da delati v stresu.
Kdaj imaš morfologijo?

10.3. dopoldne, prej sploh niso imeli razpoložljivih datumov

New Report

Close