NOVE NOSEČKE
Tudi zame je to prva nosečnost. Kako sem vedela? Nisem 🙂 Tukaj sem vsak dan tečnarila, za vsako telesno spremembo, a je to normalno, ali ni, a sem še noseča, al nisem 🙂 Hvala bogu te tukaj vse razumejo/-mo in potolažijo 🙂 Enkrat sem šla vmes na samoplačniški UZ, ko se mi je zdelo, da mi bodo živci popustili od sekiranja
ines prvič tudi mene tarejo taka vprašanja ali sem sploh noseča še ali nisem, tko da sm šla prejšnji teden še po en test in je bil še vedno plusek 🙂 zdaj pa težko pričakujem sredo in prvi pregled da bodo moji živci pomirjeni 🙂 ker sem imela tudi take dneve ko sem se sekirala zakaj moram biti glih jaz tista ki ji ni nič slabo, ker večinoma nosečnicam je in brala na netu slabe stvari ki se ti lahko zgodijo pa ne veš o tem dokler ne greš na uz in vidiš kakšna je situacija.
smrekica4, kako pa to, da ti je dr to povedal? Imaš drugače kakšne težave al kaj?
Jaz za to prvič slišim. Ajd ok, da ne dvigaš težkih bremen ipd. Ampak ostalo mi pa ni jasno.
Zvezdica, pri prvem pregledu sem imela samo uz in dobila sem materinsko. Potem sem dala kri za toksoplazmozo in še nekaj ter urin. Partner načeloma ni zraven. Lahko te počaka zunaj v čakalnici 🙂
Meni je ginekolog pri prvem pregledu rekel, da nosečnost ni bolezen in naj živim normalno,le maratonane tečt..pa da za vse, kar obstaja v lekarni, najdem na tržnici, da razen folne ne rabim nobenih drugih dodatkov jest. Sem bila pa danes pri zdravniku, ker zgleda, da tudi meni pritisk nagaja. Mi je dala par dni bolniške ter laboratorij za kri in ščitnico
A folno še pijete? Jaz imam sicer ene kapsule, kjer so še ostali vitamini zraven, tako da še pijem.
Ines, welcome to the club 🙁
Jaz še kar uravnavam pritisk (imam probleme že od prej – povišan spodnji in sem pila tbl in so mi pasale). Zdaj imam Methydopa strada in nikakor z dr. ne ugotoviva razmerja. Trenutno sem na 3tbl/dan in je zaenkrat ok. Ščitnica je pri meni ok.
Službo imam stresno, tako da sem lepo doma.