Najdi forum

NOVE NOSEČKE

Hvala 🙂

Prvi pregled imam(o) 9.3. in se mi zdi še cela večnost do tja… jao mene in ta začetna evforija 🙂 Prebrala sem že vse forume, naštudirala vse članke… 🙂

Ste imele tudi ostale podoben “problem”? 🙂

_star_, welcome to the club 🙂

Kar počasi. Meni je vse tako hitro minilo. Še malo pa bom na polovici 🙂

A ste že kaj previjalne gledale? Midva že malo delava seznam kaj vse potrebujeva. Nabavljala bova pa potem po morfologiji 🙂 Že komaj čakam.

Uf, midva skoraj nič…na netu sem našla neke dosti ugodne otroške sobice, pa bova verjetno kar komplet nabavila-posteljica 140×70, previjala, omara. pa moj se je že kar za voziček odločil in ga naročil 🙂

A res? 🙂 Kateri voziček pa?

Camarelo Sevilla. Sva ga sprobala v trgovini in vse štima, pa še popust dajo na gotovino..s tem da plačaš čez en mesec, ko ga dobavijo v želeni barvi

Lušten 🙂 Sem takoj pogooglala – vijoličen mi je všeč <3

Čestitke star!bravo!

Evo jaz pa z nuhalne…tako zelo lep uz,tako lep občutek ko vidiš detece brcat,mahat in je tako luškan!�
Res nepozabno.
Rezultati so vredu,počakam še izvide krvi in bo…

Upam,da sem sedaj lahko brez skrbi in lahko začnem uživat v tem čudovitem obdobju!

Midva sva tudi vzela sicer na bolhi voziček merc 6…tako je lep�…pa igralno podlogo in par cunjic�

Noro dobro izgleda tale merc 6, pa se sprednja kolesa obračajo ali so fiksna?

Ja je zelo lep,naš je črno bež s sovicami.
Kolesa naša niso spredaj vrtljiva,
Kupila sva ga eno leto starega na bolhi,lupinica,športni del in košara je bil140€!
Res je kot nov in ga vsak dan gledam.
Želela sem si takega,ker mi 3 kolesniki niso všeč…pač stvar okusa,kajne?
Se pa splača bolho spremljat,res….

Meni tudi trikolesniki niso všeč.
Pa smo počasi začele nakupovat haha

Ja g.g.res…težko se je vzdržat,ko je vse tako lepo danes…pa če malo pobrskaš in se znajdeš,dobiš čudovite stvari za ful dobro ceno…

Komaj čakam dudice in vse micene reči�….

Joj ne govori 🙂
Jaz sem drugače že kar en seznam naredila. Midva extra otroške sobe še nimava, jo bova kasneje predelala iz ene večje sobe. Zdaj nama nekako vse skupaj ne bo zneslo.

Berem, da je previjalna kao brezveze, da se jo itak ne uporabljam. Ampak jaz bi jo vseeno imela.

Posteljico bi pa tole iz Ikeje: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00248567

ines, ti že kaj čutiš bebico? Jaz čutim kot neko rahlo špikanje, pa občutek imam kot da bi imela v trebuhu en balon haha

Sobica sigurno ni še nujna ker bo dojenček zraven vaju.
Previjalna pa zakaj ne,a ni lepo imet kotička za nego in kjer imaš vse pri roki..
Midva jo bova dala v kopalnico,namesto zdajšne podobno velike omarice…

Jaz še nič bebice ne čutim, čutim pa, kot bi mi nekdo balon od znotraj napihoval 🙂 Je že mini napor se z boka na bok prevalit. Da ne govorim o zadihanosti. Se mi zdi, da kakor se v začetku nič ni dogajalo, se zdaj vsajo jutro začudim, kako je balon večji.

Meni so mamice za previjalno ravno kotra rekle-naj bo kvalitetna, ker jo par let uporabljaš. Pa s snemljivih zgornjim delom, da ti potem komoda ostane za uporabo. Posteljica bo140x70, da bo razstavljiva v mladinsko posteljo, pa bo za kakšno leto več. Za opremo nekak že imava seznam, tudi bolho gledava, glede dudi, oblekic pa to, pa še ne 🙂 Kako boste s porodniško, boste šle kaj prej na dopust? Jaz imam porodniško nekak od 14.6. naprej, pa 28 dni rednega dopusta, pa se ne morem odločit, kdaj bi spokala 🙂

Potem smo vse ZA previjalno 🙂
Jaz sem že na bolniški zaradi kronične hipertenzije. Imam zdravila, pijem tbl. Imam še nekaj starega dopusta in nadur, tako da bom na koncu pred porodniško pokoristila.
Jaz sem bila ta teden fajn bolna, da sem komaj dihala. Še zdaj precej kašljam.

Pozdravjene nosečke 🙂

sem nova med vami srečkami nosečkami 🙂 pred nekaj časa sva tudi midva zagledala plusek in jutri vstopam v 10 teden. V sredo pa imam prvi pregled pri ginekologu in že komaj čakam da zagledam srček 🙂 a je še kakšna tuki ko ni imela čisto nič slabosti ker taka sem jaz, imam samo malo boleče prsi pa par mazoljčkov sem dobila. Aja no pa malo sem bolj utrujena in me zvečer ponavadi kar hitro zmanka 🙂 Vem da naj bi bila vesela ker nimam nič slabosti ampak se potem počutim kot da nisem noseča in ne vem kaj naj pričakujem na prvem pregledu. Me je kar malo strah.

Zvezdica, čestitke! 🙂

Jaz do zdaj nisem imela nobenih slabosti (18t6d).

Zvezdica, čestitke tudi z moje strani. Menu tudi ni bilo slabo, le meso mi je začelo strašno smrdel, no takrat sem edino imela cmok v grlu (19t1d).

g.g.,se mi smiliš, ma sem ti fouš 🙂 pri meni pa služba s polnim tempom, zživcirana dan za dnem. Me ima, da bi že zdaj koristila ves letošnji dopust in šla iz službe že 5 tednov pred porodniško, a hkrati bi ga rada ohranila neki za drugo leto, ker ne vem, kako bo z nami, ki bomo morale junija, torej pred letnimi počitnicami, dat otroka v vrtec…če ga sploh dobimo

g.g in ines prvič hvala 🙂 je pa to moja prva nosečnost in je to zame čisto nekaj novega in ne vem kaj naj pričakujem. Sem pa vse na netu prebrala o tem pa sem mislila da bo tudi mene doletela slabost da bom vsaj vedla da se neki dogaja z mano pa ni nič od tega in samo čakam na prvi pregled da mi tam povejo veselo novico, upam 🙂 čeprou na netu pa prebereš tud kaj takega da te potem vse mine…sm mogla kar zapret pol. Kako ste pa bile po tem res prepričane da raste novo bitje v vas če niste imele slabosti in niste bile še na uz?

New Report

Close