Najdi forum

NOVE NOSEČKE

Midva sva se odločila, da poveva za božič. Najprej sva hotela povedat komaj po nuhalni (13.1.2015) pa že sedaj komaj drživa za sebe novico. Tudi pri nas bo to prvi vnuk na obeh straneh. Če pa se bo zgodilo kaj nepredvidljivega (SS) potem bom tako ali tako slabe volje in bom morala povedat nek razlog zakaj sem na bolniški….tako, da čakamo na božič da povemo za najlepše božično darilo 🙂

Tudi midva sva v začetku planirala božič, pa sva kaj kmalu ugotovila, da bo predolgo. Že zdaj me vsi domači čudno pogledujejo, ker ne spijem niti kapljice alkohola. Poleg tega sem malce računala na svojo baročno postavo, ampak se mi zdi, da se mi še prej pozna, kot bi se mi drugače.

Komaj čakam nuhalno, da zvlečem fanta zraven. Njemu je ta moja nosečnost še zmeraj znanstvena fantastika, ker še ni trebuščka, niti nisem imela nekih izrazitih nosečniških znakov. Sicer se veseli in se pogovarjava o tem, ampak imam občutek, da ga bo resnično zadelo, ko bo videl malo sliko malega bitjeca. 🙂

Zivjo,

na prvem pregledu mi je sestra v materinsko knjižico napisala pod trajanje gestacije 7/8, na drugem pregledu pa 12+5. Zanima me, kaj točno to pomeni, naj bi bila v 14 tednu nosečnosti. Hvala za odgovor

Živjo,
na prvem pregledu mi je sestra v materinsko knjižico napisala pod trajanje gestacije 7/8, na drugem pregledu pa 12+5. Zanima me kaj točno to pomeni. Naj bi bila v 14 tednu. Hvala za odgovor

New Report

Close