Najdi forum

NOVE NOSEČKE

A katerave, kje kupit Oleovit D3 (kapljice vitamina D za dojenčka,ki ne povzročajo krčev). V SLo jih ne prodajajo, ma sem slišala za “posrednike” pri prodaji, ki ti jih pripeljejo iz Avstrije

Ines, bo tvoja punca res imela izbiro. Moj fantek pa punc na pretek, haha
Ful hitro je minilo, bi bila še malo noseča, je prav fajn 🙂
Jaz sem kapljice kupila v Avstriji (oz. mi jih je kolegica). Tudi ne vem, če se pri nas sploh dajo dobiti.

Ja te tabletke so kar zoprne in jaz tudi na hitro zgrizem in pogoltnem,…
A te kapljice ful priporočajo?
Ker tisti vitamini ki jih v slo predpišejo baje ful ful krce povzročajo…
In ful mamic ki jih poznam sploh ne daje tega otrokom…

D3 vitamin baje moraš dajat, da se prepreči rahitis in se kosti normalno razvijajo

Dober dan. Tudi jaz sem danes na digit CB zagledala plusek in 1-2tedna. Sploh ne dojamem.

Samo informacija glede Oleovita. Dobi se ga tudi pri nas, sama sem ga kupila v Kranju, v Lekarni pri Kranjskem orlu in sicer na bel recept (mislim, da je bilo doplačila cca 7€). Tako, da, če je katera z Gorenjske ali LJ…….

Jaz sem sicer nekaj slišala glede te lekarne ampak nisem bila prepričana. Hvala za info 🙂

Jaz sem 14 dni nazaj zagledala plusek. Sem v 8.tednu in z veseljem pričakujemo novega člana. Utrujenost je na pohodu, trebušček pa že napet.

Čestitke novim nosečkam! 😀

g.g., kako je bilo na pregledu, že kaj odprta? Mene že orenk živčki dajejo :-/ Punčka se je čisto umirila, moram prav z angel soundom preverit, če je še ok oz. bolj da sebe pomirim. Ponoči je otrdevanje trebuha kar pogosto, pa tudi že boleče. V petek imam priprave na CR, ko mi bodo določili datum..če me prej ne preseneti 🙂 Mislim pa, da se počasi že neki dogaja.

Pri tebi že dogaja 🙂 Pri meni nič. Ctg zaznava rahle popadke, mat. vrat pa zaprt. Očitno se mu ne mudi še na svet 🙂 Trebuh mi otrdeva kakor kdaj. Včasih čez dan, ponoči.. Sem pa tudi jaz že živčna 🙂

Pozdravljene..mene pa zanima kam ste šle na NS? Jaz razmišlam, da bi šla k Saši Trampuž. Ima katera izkušnje z njim?

Nimam izkušenj. Jaz sem imela nuhalno v porodnišnici v Lj, ker sem imela na napotnico.

Ines, kje si?? Ne mi rečt, da si že šla rodit 🙂 Sem ti včeraj pozabila napisati, da veliko punc pravi, da se otroček pred porodom umiri… Moj še vedno veselo brca 😀

Tuki sem 😀 Upam, da se te stvari ne dogajajo tako hitro, da se zbudiš in moraš dirjat v porodnišnico 🙂 Tamala čist miruje, jaz pa sem danes ponoči na polno predihovala lažne popadke, ki, zanimivo, znajo tudi bolet. Ne vem, zakaj so samo ponoči, čez dan pa ljubi mir. Imam še vedno travme od prejšnjega tedna, ko me je ginekološko pregledal en specializant, za katerega nobena sestra ni znala povedat, kdo je, le ena ga je “enkrat videla v porodnišnici”-gumijaste rokavice pa na suho 🙁 Sem ga prosila, če lahko vsaj kak lubrikant, gel uporabi in je kreten rokavico sam z alkoholom našprical kao sej je tekočina, da me je potem še vse peklo, krvavela pa sem od srede do včeri.

Midva, jaz sem tudi bila v porodnišnici, pri dr. Tulovi, in bila zadovoljna, tak srček od človeka 🙂

Mene tudi ponoči grabijo, prav utrip se mi poviša, ne vem kr tko nervozna ratam haha
Kaj si to na enega kretena naletela… Kot bi te razdevičil revco. Mene je moja ginek. včeraj tudi namatrala. Si nisem mislila, da je to tako 🙁 Malo sem se odvadila haha
Drugače pa mi je babica rekla, da tudi če ti začne voda odtekat, ni treba paničarit, pokličeš moža, da pride po tebe in te odpelje v porodnišnico. Ti se pa vmes na izi pripraviš in miruješ. Jaz samo zaradi tega paničarim. Do porodnišnice imam pol ure, pa potem še da moj pride domov. Pomoje bo tako zblojen, da bo sam direkt iz službe pičil v porodnišnico, mene pa doma pozabil 🙂

Hahaha, kako so hrabri :-)))))))))))))) Mojmu sem sms poslala v službo, da sem 2 cm odprta, pa me je takoj poklical in kričal v telefon:-“AKCIJA, AKCIJA, TAKOJ PRLETIM!!”

A ni fajn, da se bomo kmalu preselile v forum starševskega čveka 😀

Res so pojave :))) Me se pa moramo pretvarjat kakor da ni nič takega 😉
Ja, kmalu se selimo na drugi forum. Kakšno potovanje, a ne 🙂

Kako pa to, da si izbrala Jesenice? Če ti ne uspe do tja prit, pa Ljubljana?

Js sm bla na NS v bežigrajskem dvoru pr dr. Kežar Jožici in sem bla zelo zadovoljna.

Moram pa pojamrat, da sva bila na morfologiji prejšnji mesec (kjer sva končno zvedla da bo punčka 🙂 ), samo novice nisva bla tko vesela, ker je moj g. rekel da obstaja sum na zajčjo ustnico in/ali volčje žrelo.. poslal me je na dodaten uz k dr. Pušenjaku, kjer so potem zavrgli vse možnosti za to.. oz. je povedal, da se volčjega žrela itak skor nikoli ne da videt na uz, zajčje ustnice pa zagotovo nima.
Tako da sva si po enem tednu pregledovanjua in prebiranja vse možne literature, ter poštenega živčkanja oddahnila..

Časovno isto 🙂 Za Jesenice sem se odločila, ker moja ginek. dela tam in tja hodim na vse preglede in na predavanja.

MišS, samo da je vse ok. Sicer pa volčje žrelo ali zajčja ustnica ni več tak bavbav kakor je bilo včasih.

New Report

Close