NOVE NOSEČKE
g.g., kako je bilo na pregledu, že kaj odprta? Mene že orenk živčki dajejo :-/ Punčka se je čisto umirila, moram prav z angel soundom preverit, če je še ok oz. bolj da sebe pomirim. Ponoči je otrdevanje trebuha kar pogosto, pa tudi že boleče. V petek imam priprave na CR, ko mi bodo določili datum..če me prej ne preseneti 🙂 Mislim pa, da se počasi že neki dogaja.
Tuki sem 😀 Upam, da se te stvari ne dogajajo tako hitro, da se zbudiš in moraš dirjat v porodnišnico 🙂 Tamala čist miruje, jaz pa sem danes ponoči na polno predihovala lažne popadke, ki, zanimivo, znajo tudi bolet. Ne vem, zakaj so samo ponoči, čez dan pa ljubi mir. Imam še vedno travme od prejšnjega tedna, ko me je ginekološko pregledal en specializant, za katerega nobena sestra ni znala povedat, kdo je, le ena ga je “enkrat videla v porodnišnici”-gumijaste rokavice pa na suho 🙁 Sem ga prosila, če lahko vsaj kak lubrikant, gel uporabi in je kreten rokavico sam z alkoholom našprical kao sej je tekočina, da me je potem še vse peklo, krvavela pa sem od srede do včeri.
Midva, jaz sem tudi bila v porodnišnici, pri dr. Tulovi, in bila zadovoljna, tak srček od človeka 🙂
Mene tudi ponoči grabijo, prav utrip se mi poviša, ne vem kr tko nervozna ratam haha
Kaj si to na enega kretena naletela… Kot bi te razdevičil revco. Mene je moja ginek. včeraj tudi namatrala. Si nisem mislila, da je to tako 🙁 Malo sem se odvadila haha
Drugače pa mi je babica rekla, da tudi če ti začne voda odtekat, ni treba paničarit, pokličeš moža, da pride po tebe in te odpelje v porodnišnico. Ti se pa vmes na izi pripraviš in miruješ. Jaz samo zaradi tega paničarim. Do porodnišnice imam pol ure, pa potem še da moj pride domov. Pomoje bo tako zblojen, da bo sam direkt iz službe pičil v porodnišnico, mene pa doma pozabil 🙂
Js sm bla na NS v bežigrajskem dvoru pr dr. Kežar Jožici in sem bla zelo zadovoljna.
Moram pa pojamrat, da sva bila na morfologiji prejšnji mesec (kjer sva končno zvedla da bo punčka 🙂 ), samo novice nisva bla tko vesela, ker je moj g. rekel da obstaja sum na zajčjo ustnico in/ali volčje žrelo.. poslal me je na dodaten uz k dr. Pušenjaku, kjer so potem zavrgli vse možnosti za to.. oz. je povedal, da se volčjega žrela itak skor nikoli ne da videt na uz, zajčje ustnice pa zagotovo nima.
Tako da sva si po enem tednu pregledovanjua in prebiranja vse možne literature, ter poštenega živčkanja oddahnila..