Najdi forum

NOVE NOSEČKE

Ja sej po svoje ima poseben čar 🙂 pa za v posteljo imam kar en ekstra poušter za objemanje 🙂

Kako se kaj obnašajo vaši bodoči očki? Moj je zadnji mesec totalno apatičen, nezainteresiran za vse v zvezi z nosečnostjo in dojenčkom, vse več časa “rabi zase”. Nič več lupčka za lahko noč, se obrne na drugo stran in zaspi. Nezainteresiran, ko mu predlagam, da bi vsaj kako fotko naredila zdaj, ko sem še noseča, da bo za spomin. Obnaša se, kot da imava še 9 mesecev časa, soba je ostala na pol opremljena, njegove volje po okraševanju kar naenkrat ni več..ne vem no, tko osamljeno se počutim 🙁

Ines, popizdi. Jaz sem tudi. Težim kaj vse je za naresti, da grem že sama sebi na živce.
Bojijo se, da ne bodo več naši lubčki. Kako bi jaz te naše desce nekam poslala. Moj se obnaša kot da je on noseč in ne jaz…

Moj je zaenkrat še ok 🙂 res pa je, da še nisva začela s preurejanjem delovne sobice v otroško.

Meni se tudi zdi, kot da je moj noseč, hormoni ga definitivno bolj mečejo 🙂 Največja panika je, če se bo vsak dan po službi lahko spočil, torej šel v sobo za računalnik

Zdaj morajo vse nadoknadit, ker potem tega (kao) ne bo več 😀
Velikega otroka že imam, manjši se nama bo pa kmalu pridružil.

Tiste, ki ste nekaj tednov pred porodom-že kaj stiska v želodcu? Mene že kar 🙂 Kako se bo začelo, kako bo potekalo vse skupi..kako se bo izšlo na koncu že nekak vem 😉

Mene živčki dajejo. Predvsem ali bom vedela kdaj se bo začelo, če bo moj doma ali bom sama. Kdo me bo peljal v porodnišnico 30km stran… V glavnem razmišljam vse sorte 🙂 Potem pa ali bom dobila epiduralno ali ne ali to ali ono.. Ali bo s tamalim vse ok.
Potem se pa začne drugo poglavje 😀 Same skrbi od prve špike dalje…

Ooo tudi mene že mal trema daje,sicer odštevam tedne,ampak lahko se zgodi kadarkoli…
Ker sem pa že dala porod skozi vam tiste ki boste rodile naravno polagam na srce…ne bit v krču in strahu,dajte se prepustit popadkom in bolečini in jo sprejmite…z vsakim popadkom ste bližje…mislite na otročka in poslušajte babico!!
Tako bo šlo najhitreje!!
Tudi mene je strah ker bom dala to skozi po dolgih letih,predvsem da ne bi šlo kaj narobe….
Ker smo pa v enakem položaju in trepetamo,
Vam res priporočam kar sem zgoraj naštela…❤

Živjo, se tudi ja malo javljam. Vsem tistim ki že odštevate želim čim lažji porod. Jaz pa čez 3 tedne nekje izvem kako se bodo kardiologi odločili za porod. Še vedno upam da bodo pustili da rodim po naravni poti.. ampak se nočem že vnaprej obremenjevati. 😀 še imamo čas 😀

Me pa zanima ali ste se odločile za 3d/4d ultrazvok?
mene takooo vleče, da vidim kakšen je mali sonček, pa moj dragi vztrajno ponavlja da ga bova tako ali tako kmalu videla 😀

Jaz sem šla na 3D, dvakrat (drugič je bilo gratis), ker je prvič samo rito kazala 🙂 No, pa sem bila razočarana. Sm mislila, da res na monitorju vidiš otroka v 3D, kako se premika,seslja palček, pa je dejansko tako, da posnamejo tri 2D slikice in sestavijo 3D. Tko da dejansko vidiš 3D fotko. Moja je imela roko čez levo stran obraza, potem je dala nogo čez obraz, tko da imam fotko le za pol nosa in desno oko 🙂 Za 80 EUR jaz še enkrat ne bi šla.

Jaz imam “obljubljen” carski rez od še preden sem zanosila. Ampak nikjer nič na papirju, samo beseda operaterja, da ne smem rodit po naravni poti, ker mi lahko maternica poči. Zdaj sem “na lepe oči” dobila napotnivo za priprave na porod (en kup administracije, laboratorij, CTG…), apak šele en teden PDP. Se prav bojim, da če bi se mi porod pričel pred pripravami, a se bom morala fajtat za CR al mi bodo verjeli na besedo 🙂

Jaz nimam nič slikc 🙁 Na 3D sploh nisva šla.. Se bova pustila presenetit 🙂 Se že hecava komu bo podoben.

Glede na to, da imam probleme s povišanim pritiskom, nimam pojma glede poroda. Me imajo pod kontrolo. Je pa danes mali donošen s ca- 3,5kg teže.. Tako da sem za akcijo. Ali pa naj vsaj še kakšen teden počaka.

Želja je epiduralna. Poslušala bom babico. Ginekologinj zaupam. Tako da sem se čisto prepustila 🙂

No, jaz sem 2 cm odprta! Glavica je zelo nizko in me je specializant (na žalost so v Leonišču vsi ginekologi danes na dopustu) ginekološko pregledal. In ni blo prijetno 🙁 Ma je punčkin srčni utrip še na vrhuncu, tudi brca na polno in kolca, tko da so me poslali domov in se vidimo drug teden. Zdeeeej me je šele začelo zvijat 😀 G.G. tvoj bo šel direkt iz porodnišnice v vrtec, če je že zdaj tako orenk haha

O akcija! Zdej boš odprta po svetu hodila, haha. A si kaj čutila, da bi se ti mat. vrat odpiral? Mene včasih malo špikne. Pritisk na dol pa čutim že ene par ni in včeraj na uz je imel mali res glavico že nizko..
Ne vem kako da je tako velik/težek. Nimam nosečniškega diabetesa.. Ali pa se niti ni za zanašat na te meritve.

To je pa tko, dvakrat sem ji rekla, da ji je najemna pogodba potekla, zdaj pa ven rine 🙂 Ja, pri meni isto..če je to odpiranje m. vratu..kot bi me orekn zašpikal spodaj…sem mislila, da se mi vezi v medenici širijo in zato tako zapeče oz. kot bi me z nožkom mal zapičil..Mislim, da sva midve tam tam 🙂

Ajoj, potem pa res. Jaz sem tudi mislila, da se pač vse širi in temu nisem posvečala pozornosti. Še dobro da imam v petek spet kontrolo 😀
Se še spomnim, ko smo čakale na izvid krvnega 😀

No tudi jaz se pridružujem danes s kontrole.
Vse je ok,le zelo nizko je že glavica,odpiram se še ne,moram še tri tedne zdržat,potem pa gremo lahko�
Zdej pa tud mene že stiska in možeka hehe…
Aja a ima katera železo za jemat?

smrekica4, a vesta za spol ali se bosta pustila presenetit? 🙂
Jaz železa (še) ne potrebujem. Dva tedna nazaj je bil hemoglobin 119.

G.g.,
Fantka bomo meli�.
Super,da ne rabiš železa,je kar zoprna reč to za zobe in želodec�,
Ampak mormo ubogat�

g.g, a ni noro, kako hitro je minilo?! Jaz bi bila še kar noseča, mi je tko lepo 🙂

Smrekica4, super, čestitke za fantka 🙂 🙂 Bo imela moja punca kaj izbirat, ko bo čas za to 😛 Jaz drugače jemljem železo že par mesecev, Ferum Lek. Najprej je bila ena tableta na dan, zadnja dva meseca po dve tableti, hemoglobin trenutno 93, pa mi noben ne komplicira. Piše sicer, da so žvečljive, ampak jaz jih kar pogoltnem 😉

New Report

Close