Najdi forum

NOVE NOSEČKE

Ojla, tudi jaz se pridruzujem tejle temi in sicer sem frisna nosecka, 16t. Z veseljem prebiram vase izkusnje, najino dete namrec ni bilo nacrtovano, zato se morava uciti sproti.. Seveda pa sva vseeno zelo vesela in komaj cakava! <3

pozdravljene sonosečke.
se vam pridružujem. sem še čisto na začetku 6t5d.
pdp imam zaenkrat 16.12.2015
bo pa to moj drugi otrok, doma imam skoraj triletno hčerkico.
pregled ima že 29.4 upam da bomo že videli srček.

Miš in suda, dobrodošli! 😀

Midva sva že čisto notri padla v šoping. Sobico že imava, tekstilne izdelke tudi (tetra plenice, mini brisačke, posteljnino itd)…

Dobrodošle nove nosečke :)))

g.g. bravo za nakupe..hja pri tebi se že spodobi v teh tednih ;))) imaš kakšen predlog trgovine,kjer se dobi fajn stvari po ugodni ceni? Nekaj sem že sama natuhtala a vsaka ideja pride prav 🙂

Jaz sem bila danes po trgovinah,malo sem firbcala med cunjicami in pohištvom,kaj bi nam prišlo prav 😉 a kupit si še nič ne upam,ker je še malo zgodaj 🙂 pa tudi prostora nimam kam spravit 😛

tamala85, midva sva sobo kar v Ikeji vzela, tudi vso posteljnino. Njihove tetra plenice so menda tudi dobre. Pa dekice in odejice tudi. Imajo kar poceni stvari.
Cunjice sem sicer že nekaj kupila (bodije večinoma), ker si nisem mogla pomagat 🙂 Sem pa naročila pri Next. Ostalo pa več al manj dobiva.
Voziček sva kupila Joolz – rabljen, prav tako lupinico, otroški sedež in familyfix za avto.

Ojla
Tudi midva že vse pripravljava..sva pri koncu �in detajlčkih.
Glede trgovin je meni všeč pikapolonica(oprema,dudice,dekice,previjalne…)dm(ugodne plenice,kozmetika in pripomočki),kik,(oblekice,ookraski za nad posteljico,tetra pleničke),hm(čudovite oblekce) in bolha.(našla voziček,angelsound,stolček,sterilizator,posteljico…)
Dosti stvari tudi podarjenih,a zelo lepo ohranjenih sem našla tudi po skupinah na fbju,kot so baby mali oglasi in podobno.
Še res najmanj priporočam baby center,skoraj povsod so neprijazni in jim je težko kaj svetovat in pomagat pa še noro nabite cene imajo!
Jaz verjetno ne bom več šla tja.

Midva sva pa prejsnji teden narocila prvi bodi prek neta, sva hotela bit prva 🙂 ker nama ze vsi ponujajo stvari 🙂 sej ne recem da to ni ok, je pa res se malo zgodaj.

Miš, nič ni prezgodaj. Midva sva prvi bodi kupila po nuhalni 🙂
Drugače sva že vse uredila, sobica sestavljena, večinoma nabavljeno. Manjkajo še drobnarije in nekaj cunjic.
Jutri štartam vstopam v 30 teden 🙂 Počutje v redu. Malce težje spim oz. nikakor ne najdem lege, da mi paše.
Materinsko šolo sem končala, predavanje o epiduralni tudi. Zdaj imam mir. Čakam vikend paket na morju enkrat konec maja.

Ines in ostale kako ste kaj??

Ojla g.g. 🙂 Midva sva včeraj pričela s šolo, tako da sva z nakupi še počakala, da ne kupujeva balasta, razen sobice in vozička. Jaz sem omejena na internetni šoping iz postelje in hvala bogu se tudi tako 90% stvari dobi, bolha je pa tudi zakon. Še vedno spim kot top, zahvaljujoč materinski blazini, zavežem vezalke in povijem noge 🙂

g.g., si že uredila za porodniško na CSD? Jaz sploh ne vem, kje naj se lotim. Potrdilo o datumu poroda dobim šele 13.5., ko imam naslednji pregled pri ginekologu. Po tem si bova izbrala tudi porodnišnico, ker imam napovedan carski rez in v LJ partner (pri CR z epiduralno, brez splošne anastezije) baje ne more biti zraven, ker imajo premajhno operacijsko.

Ojla Ines, sem te že pogrešala 🙂
Jaz sem ravno danes prejela blazino. Upam, da mi bo pomagala pri spanju. Pa še fajn je za potem za dojenje.
Mdva bova šla ta teden na CSD. Bomo videli kaj bodo rekli. Moj pdp ostaja isti.
Jaz imam porodnišnico že izbrano – Jesenice, čeprav nisem od tam 🙂
Če želiš, si lahko kaj preko maila piševa. Sem ti že hotla ZS poslat, pa nisi prijavljena :p

Unikatni darilni paketki ob rojstvu Prvipaketek.si

Ojla nosečke. Kdaj ste ve začele z materinsko šolo? Jaz sem v 18t..baje da se počasi lahko prijavim. In kam ste hodile, sem slišala da je v porodnišnici drugače kot v zd..

Jaz sem hodila aprila (rok imam julija). Traja pa cel mesec, predavanja 1x na teden. Gre se pa za ZD Jesenice.

Opazila sem, da poteka nagradna igra za izdelke Femibion. Jih/ste jih uporabljale? Ali je katera boljša folna kislina?

Jaz uporabljam folno od Sensilab. nevem pa ce je katera boljsa, slabsa..

Ojla nosečke!
Kako ste kaj? 🙂

Pozdravljene,
Jaz sem super,sem v 28.tednu,noro brcamo in boksamo,hvalabogu pa je ponoči mir,upam,da bo tako tud ko bo otroček na svetu�
Nimam težav,tako da bom šla za kakšen dan lahko do morja.

Pozdravljene.. Še ena, ki se vam pridružuje.. še zeloo sveža nosečka.. me pa zanima v katerem tednu sem če sem imela zadnjo menstruacijo 23.4.. na pregled še čakam.. aja pa čestitke vsem skupaj 🙂

Je izračun 5 tednov in 3 dni pravilen? 🙂

Živjo, tudi jaz se malo javljam. Za mano je morfologija, je vse bp. in še enkrat potrjeno da pod srčkom nosim fantka. Je pa v sredo bil najhujši dan. Imela sem prometno in me je pas zategnil, tako da so me na hitro peljali v bolnico. Sreča je bilo vse ok, ostala sem samo na opazovanju in sem včeraj prišla domov. Kako ste pa kaj ve?

Midva, na žalost ti ne moremo izračunati ker ne vemo tvojega ciklusa. Na mobitel si naloži kakšno aplikacijo recimo I’m expecting ali kaj podobnega pa boš videla kako in kaj.

New Report

Close