Najdi forum

Cigarete kot tudi vse druge artikle lahko brez skrbi kupuješ v Šparu in Interšparu. Seveda trenutno še preko darilnih bonov ,ki so obenem plačilno sredstvo. Dobiš normalno 1% vrnjen na tvoj račun in razlika rabata gre v tvoj šparovček, seveda tvoj priporočitelj in indirektni priporočitelj dobita še po 0,5% . Omw pa pride v začetku septembra pogodba je sicer bila narejena že prej je pa precej drugih stvari, ki se moraju uredit pri takšni zadevi. Če te podrobneje kaj zanima o Lyonessu brez problema pokiči me na 041 761 928 in z veseljem ti bom odgovoril na vsako vprašanje. Lyoness pa za LP polda

Jao jao, nekteri bi še svojo mamo prodali za par evrov, ki jih bo naredila s svojimi nakupi na LY kartici. Legende ste. Spomnem se enega znanca, ki je pred 20 leti na velko razlagal kako bogati z Amwayem, zdej je pa še vedno tak klošar, da ga videvam nonstop v Lidlu. Pa ne rečem da ima Lidl slabe izdelke, ampak če bi oni bil neki kobajagi bogatun se že iz principa ne bi upal v Lidlu pokazat. Tako pa sanja svinja kukuruz.

Glede zapravljanja časa, dejte raj kje drugje gnar čas zapravlat, povsod ga precej več leži ko pa 180 na leto :p

Hehe, SMEJIM se podobnim Slovenjčkom ali kako bi se jim reklo, pač TIPIČNIM Slovencem, ki si delajo škodo SEMI in OSTALIM ljudem, ker so pač…da se lepđe izrazim…NEUMNI, kajti sistema Lyoness NE POZNAJO!! Zakaj? Povdarjam: ker so NEUMNI!

1. Točka: smejim se, ko nekdo reče ,da je piramida, kajti če imaš IQ večji od 2 (dva), veš, da to NI!
2. Kasiraš procente od oseb, ki si jim podaril kartico, NJIHOVE procente? Spet ste padli na ispitu! Kajti odgovor je NE!
3. Treba plačat davke tralala…DA, od DOBIČKA! Torej, brez Lyonessa nimaš nič, seveda. Z Lyonessom pa dobiš recimo 1000€, od tega dej 100€ državi. Bi bilo lepše imet 900€ VEČ v denarnici? Če imate več kot 2(dva) IQja, boste to razumeli.
4. Nateg? NAtega česa? Aha, torej je SPAR nateg, je CAREFFUR nateg, je OMW nateg, je KIKA nateg, je SPORTINA group en velik nateg od trgovine itd…kajti SAMI SI DELAJO SRAMOTO kajne? Uglavnem, dejte mi odpisat na VSAJ te 4 odgovore vaše mnenje še DANES, ki naj bi že VSI vedeli KAJ je Lyoness, ne pa primerjat z nekimi PIZDARIJAMI kot si Amway, Herbal life…kaj imasta slednji dve pizdariji veze z POLITIKO in EKONOMIJO kot je Lyoness? Kako lahko primerjate piramide, ki so prepovedane z Ekonomijo? Sram vas bilo!

Lp

Ja Lyoness je zakon – kar tako naprej. Še dobro da, kot sami pravite, za razumevanje sistema Lyoness potrebuješ IQ, ki ni manjši kot 2. Dobro – zdaj vemo kje je spodnja meja – kje pa je zgornja?

Mene zanima o tej kartici. Če je kdo pripravlen mi lahk pošlje na [email protected]

Lyoness gre po tisti poti,ki jo je že v startu

napovedoval…
Trgovcev in zadovoljnih potrošnikov je vedno

več.Danes je idealen čas,da izveste kaj vam nudi

kot potrošniku ali osebi,ki želi kaj več.

Pišite mi na [email protected]

a nis ti že svojo temo odprl…si pa res pozabu tablete vzet

Ja res je zadeva trenutno v veliki ekspanziji, pridobili smo Spar, Sportina Group, Merkur, Optiko Clarus, Terme Olimia, Slowatch, Humanic itd… tako da ZDAJ je pravi čas za dober začetek.

Tisti skeptiki so sedaj počasi že utišani:)…

Pišite ali pokličite za več informacij na 040 653 932 .

Lep pozdrav!

ja bravo!
Vidim pa na Lyoness strani, da je naša trgovina tudi v temu sistemu s cashback celih 2%. Sicer mislim, da do zdaj še ni bilo nobenega s to kartico, razen Lyoness predstavnika, ki nas vedno vabi na neke sestanke in kar ne konča s svojim bluzenjem in tralalalala.
Damo pa strankam, katere povprašajo za popust, vedno le tega med 5-10%. In takih strank je več. Le zakaj? Morda se pa le bolj splača 😉

lp

Draga čebulca!
S tem,ko ste v službi pri trgovcu,ki daje lyoness rabat,in lyoness pljuvate oz.nimate kaj pametnega za povedat,delate največ škode sebi in svojemu podjetju.morda boste kdaj to spoznali,al pa tudi ne.Očitno lastnik vaše trgovine ne jemlje lyoness resno,drugače bi vi kot zaposlena že zdavnaj vedeli,da stranke pri vas dobijo veliko več,kot 2 % oz.tudi več kot jim vi nudite brez ly tistih 5% in 10%…morda bi pa le morali slišati na tem info sestanku,kaj lyoness trgovec nudi svojim strankam..,poleg peljite tudi šefa.
Lyoness je odlično orodje,ki dobro služi tistim,ki to želijo.za uporabo tega,pa je nujno potreben pozitiven pristop…in ker vi in ostali v vaši trgovini imate tak odnos kot ga pač imate,se vam pa dogaja kar se pač dogaja.pravzaprav je tako na vseh področjih življenja…
Potrebna je odločitev,ali prekinete sodelovanje,ali pa stvar vzamete resno:na tak način,kot to peljete sedaj,nima nihče nič,naša skupnost pa samo stroške z vami…

Torej v teh par minutah sem prebral več proti ly kot za ly. tisti, ki zagovarjate ly nisem nič drugačnega slišal kot na predavanju, samo copy paste. Bi rekel, da tisti kateri delite kartice in si želite nevem pač kam po lestvicah… ? mogoče ja …. pa to sam po drobtine, več vložiš kot dobiš. v kolikor vem ste se privrženci lyonessa k par stvarem zavezali in ga proti pravilom rekl….(razmislek) tržite… menda bom dobil komentar podobnega kot ostali skeptiki. nič ne de… :*

Najbolj me moti tukaj, da še nihče (vsaj nisem opazil) ni napisal, da poleg vračila na lyoness kartico kupec dobi tudi popuste, ki jih trgovina že tako ali tako nudi.
Torej lyoness kupec v primerjavi z katerimkoli drugim kupcem samo pridobi, ker preprosto poleg vsega (recimo špar točk, izrednih popustov… rednih popustov…) dobi še lyoness rabat! in zanimivo poleg njega dobita še dva nad njim malenkost…
Sistem ki to omogoča pa omogoča trgovcem preprosto večanje tržnega deleža.

Jaz vidim, da je ta sistem odličen in ga priporočam, nikogar pa ne silim, ker to nebi imelo smisla 🙂

Če kdorkoli želi več informacij ali BREZPLAČNO kartico, mi lahko piše na [email protected] in morda ga bom vključil v moj downline.

Tudi jaz sem zadovoljna uporabnica in z veseljem informiram ljudi. Lahko rečem, da je lyoness bodočnost.

Če želite več informacij, lahko pišete tudi meni: [email protected]

Koliko v absolutnem znesku (torej evrih) pa profitiraš na mesec na račun te kartice?

lej W2288
kot praviš da drugi pobirajo 0,5% od nekoga ki trdo dela, da ti obrazložim kako je s tem: to so procenti, ki jih da trgovec!! se pravi trgovec ki naprimer ponuja 5% rabata se razdeli po naslednjem vzorcu in po celem svetu enako: 0,5% dobi tvoj priporočitel in prav tako 0,5% tvoj indirektni priporočitel. 1-2% dobiš ti takoj na TRR, ostala razlika, ki je v tem primeru 3% in se imenuje razlika rabata pa ti gre na račun obračunskih enot.
in ko se teh razlik rabatov nabere za 50eur dobiš eno obračunsko enoto.kot je bilo že omenjeno ko se nabere 70 takih enot dobiš izplačilo 582eur, vmes pa dobiš še kar nekaj drugih bonus provizij. in KORL kot berem je tudi eden izmed hudih pametnjakovičev, razlaga še zanj: obračunske enoto prihajajo v sistem dan za dnem, sam sem dal kartico naprej SAMO 13 osebam, v nakupovalni skupnosti pa imam že preko 150 ljudi, ki vsakodnevno nakupujejo: od mleka, pera, viskija, televizije, čevlov, avtov…. NI potrebno zapravit kot ste računali 350.00o evrov da dobiš izplačilo tistih 582. pri nakupu 1000eur (lahko enkrat nakup ali sto nakupov v 30 različnih trgovinah) in če je rabat trgovca 7% ustvariš ravno eno 50evrsko obračunsko enoto (5%gre za razliko rabata ostala dva pa 2x 0,5% priporočiteljem 1%direktno na trr). v mojem primeru ko je v moji nakupovalni skupnosti 150 ljudi pa če rečem da samo 50% teh ljudi uporablja kartico, se kaj hitro nabere teh 70 enot, ki prinesejo izplačilo. če sam nakupuješ jih res ne ustvariš kmalu, ko pa 150 ljudi s tabo skupaj nakupuje pa je ta pogoj 70ih enot kar kmalu dosežen. če vsak od teh 150 ljudi porabi 500 eur, je pogoj izpolnen, skupaj pa so zapravili 75.00 evrov, ampak je vsota velika za 150 ljudi?? Mislim da da vsak 500 eur samo za hrano v 2 ali trh mescih, ali se morim?? za nekoka, ki ima kartico kot potrošnik LY ponuja lep prihranek, za nekoga, ki pa pomaga pri širitvi potrošnikov, in ponudi to brezplačno kartico tudi drugim, pa tudi kar solidne zaslužke. in še to! tudi moje ustvarjene enote se lahko vežeje tistim, ki sem jih sam vpisal, če bi bila to res piramida bi jim rekel tisti ki so “pod pamo”. ampak v LY ni nič kdo je pod ali nad tabo, ker ko je ustvarjena obračunska enota ta najde prosto mesto in se veže na drugo obr.enoto od leve proti desni od zgoraj navzdol. in če se moja enota veže na nekoga, ki sem mu dal jaz kartico hvala bogu! tako tudi moji nakupi polnijo njegov obračunski sistem, tako da vzajemno nakupujemo in ustvarjamo skupaj nakupovalno skupnost in volumen, kar pa je bistvo.

v glavnem, na svetu morajo biti tako tisti, ki ne podpirajo sistema in tisti, ki že varčujemo preko LY in hvala bogu da je tako, ker kakšen bi bil pa svet če bi vsi enako razmišlajli. osebno toplo priporočam kartico vsem, ker vem da je sistem res dober. tudi sam sem iskal vse možne luknje in zanke, vendar še vedno nisem našel nobene cake, ker je ni!
lep pozdrav vsem

se opravičujem za slovnične napake.. tam sem hotel napisati 75.000eur

No, a bi lahko še konkretno cifro izvedeli? Koliko profitiraš na mesec? V evrih, ne v procentih in obračunskih enotah.

odgovor za leelee:
ker lyoness kartica prinaša denar nazaj pri vsakem nakupu,je ta prihranek odvisen od višine potrošnje!Ali je to težko razumet?Natančen izračun ti je pa opisal lyoness uporabnik,bolj natančno ne bi mogli lyoness predstavit.
Po kmečko pa takole:300 eur mesečno/spar:takoj 6 eur,na dolgi rok še 30 eur,in obstajajo še ostale provizije,ki se dogajajo.TOREJ,meni pripada od vsakdanjih nakupov v sparu denar,od mene pa je odvisno,ali ga bom vzela ali ne.Ni potrebno,ampak jaz ga vzamem,prav tako vzamem denar iz nakupovalnega vozička,ki sem ga vstavila ob pričetku ,ko sem prišla v trgovino.Mislim,da to storijo vsi.Tako,da ni bojazni,ljudje denar ,ki jim prihaja naproti vzamejo,pa to ni težko razumet,ali pa moraš biti čudak,da to storiš?Ali je še kakšno vprašanje,z veseljem vam odgovorim…večkrat sem že videla potrošnika,ki dve leti lyonessu ni verjel,danes je pa navdušen…vsak enkrat dojame,priporočam prej-kot kasneje!

Bodite lepo čez praznike,ko pa boste nakupovali darila,vam pa želim veliko povrjenega denarja.Kako ,pa vam lahko odgovori samo lyoness!!!

Bistvo v takšnih in drugačnih karticah je v vzpodbujanju potrošništva in zagotavljanju rednih kupcev.

Vsaka takšna kartica ima psihološki učinek, ki kupcu pričara nek navidezni občutek, da je ogromno prihranil.
In ker “prihraniti” predstavlja lep občutek, to večino ljudi prisili, da čimveč kupujejo in največkrat tudi tisto, česar sploh ne potrebujejo. Če želiš čimveč prihraniti, moraš čimveč nakupiti…..Ta logika, ki je sicer resnična, pa deluje le v korist tistega, ki si je kartico izmislil.
In to je edini namen. Trgovcem ni mar za kupca in če se kdo zaradi te zasvojenosti zadolžuje…Pomembno je le, da čimveč kupuje.
Prav tako je v Sparu večina artiklov dražja, kot pa v raznih diskontih, zato kupec ne prihrani ničesar, ampak le trgovec.

Zato, uporabljajte zdravo kmečko pamet.

Ok. Torej če zapraviš 300 evrov na mesec v šparu, prišparaš 6 evrov.

Koliko bi prišparala, če bi pač manj kupila oziroma kupovala tam, kjer je že itak najugodneje, ne vsega v šparu? Ziher več kot 6 evrov.

30 evrov na dolgi rok? Kaj je to dolgi rok? Eno leto? To je potem manj kot 3 evre na mesec.

Oziroma, če ti drugače povem. Če zaslužim 1200 evrov, lahko po enačbi 6 evrov prihranka za potrošenih 300 evrov mesečno prišparam maksimalno 24 evrov (+ tisti mutni nadaljnji zneski). Pa to itak ne gre, ker plačujem najemnino/kredit, avto,… kjer lyoness ne pride v poštev.
Recimo da imam razpoložljivega dohodka na mesec polovico plače, torej 600 evrov. Mesečno lahko s to čudežno lyoness kartico prišparam 12 evrov, če sem res ful disciplinirana in vse kupujem tam, kjer to kartico podpirajo. Pa recimo še tisti dolgoročni popusti, je to cca. 20 evrov mesečno.
Vauuuu, to pa je celo premoženje. Podredit celo življenje neki glupi kartici za 20 evrov mesečno, saj nisem nora. Toliko lahko prišparam s tem, da dva filma potegnem z interneta in ne grem v kino.

Zato sem pa hotela konkretne cifre zvedet. Ker lyonessovci tako pišete, kot da je tu v igri pravo bogastvo. Gre pa v resnici za par evrov na mesec.

New Report

Close