Najdi forum

Sem vedel da te že drobne malenkosti razveselijo, recimo take ki prikažejo druge inferiornejše od tebe, pa sem ti šel namerno ugajat. Aja, ti moram prevesti, kaj pomeni inferioren. Manjvreden. Se takoj bolje počutiš, ko že z bogastvom kar nekako ne gre, kaj ne?

Danes bom presegel vsa tvoja pričakovanja in ti še dodatno polepšal dan. Danes sem polegi idiota še debil.

Če bi vsi tisti, ki kritizirajo Lyoness in visijo na forumih med tem časom delali, bi lahko kakšen euro zaslužili, vsi tisti, ki pa verjamejo Lyiness-u, pa varčujejo in konstantno služijo, kljub temu, da si vzamejo čas, da na forumu odgovarjajo nasprotnikom Lyioness-s.

Dolg ane-predolg stavek. Misli,da ga imetniki LY kartice razumejo, ostali, pa ni potrebno da ga razumejo.

Na kratko povedano: prišel bo čas, ko bodo JOKALI vsi tisti, ki danes mislijo, da je Lyiness nateg.

ps; Prej ko v dveh letih, bodo v Sloveniji spet poplave-pa ne zaradi naravnih ujem, temveč solz.

@SLOVENEC

Stari, jaz upam, da se ti hecaš !

S tem dejansko “prihranite” 1%. In za ta 1% moraš kupovati v ta pravih trgovinah, torej moraš kupovati ta prave izdelke. Jaz po drugi strani lahko kadarkoli kupujem kjerkoli. Glej pa zdaj smešnico. tisti 1%, ki ga ti dobiš “nazaj” si tako ali tako že preplačal, brez skrbi.Če v eni trgovini stane ena štruca 1€ in v drugi 1,01€ v kateri boš kupoval……..če je druga članica Lyoness.

Poleg tega ste pa vsi piramidičarji nadležni v tri krasne. Vedno hočete spravljat ljudi pod sabo ali pa prodajat in vedno imate neke fore v stilu : “wja, če si si lahko vzel čas, da si to spisal tle, potem bi lahko tudi za nekaj bolj produktivnega si vzel čas”, mi je že kar zabavno, ker si jo povsem ven iz konteksta nabil na to temo. V prihodnje; počakaj da začne narod jamrat, potem začni s tistimi frazami : “….if you have time to whine about it you have time to do something about it”.
Klasično je, da se ljudem omenja “nekaj deset tisoč novih članov meseno”. Isto rečejo pri ostalih piramidah. Ni vas veliko in lažejo vam koliko vas v resnici je, tako ali tako pa zdrav človek ni v takem sistemu, saj to v osnovi uniči vso tvojo človečnost, možnost biti gospodar, možnost ustvarjanje in možnost kritičnega ocenjevanja.

Pa da me ne boš narobe razumel. Če odprem jaz trgovino, jo bom ravno zaradi takih kot si ti vpisal pod Lyoness. Jaz nabijem ceno za 5%, oni naj se pa z nategom strank ukvarjajo.

Haj….spet se bom malo oglasil. Svaka čast tistim, ki verjamete v Lyoness…to je sam nateg, nič kaj drugega….Slovenec, le kateri te je tak nasral, da verjameš besedam ? No ja, sej tudi taki morate živet, bi bilo pa ja nezanimivo, če ne bi skakali ko opice po Sloveniji in silili folk v sistem. Prav z veseljem vas je gledat kako slepo verjamete, ste ko ovce, ki capljate zadaj za vodilnim, sam je pa smešno, on služi vi pa delate, no pardon, vi tudi služite, sam fičnike ha ha ha
Zanimiva tema, tisti ko verjamete ste pa prav sovražni do kakšne kontra informacije, sam pazite, da čez par let ne boste vi jokali, ko si boste izračunali kolk ste zaslužili, nič oziroma malo ali pa dosti premalo……

Ej, vsake toliko časa grem na forume kjer komentirate lyoness in je prav zabavno. Včeraj mi je spet kolega dejal, kako je v tem poslu razočaran nad ljudmi, ko vidi da nič nočejo narediti iz sebe (verjetno je letelo tudi name). V glavnem neka tretja ali nevemkatera že faza, ki jo je napovedoval za začetek leta 2011 se še ni zgodila. Medtem pa vlaga denar v razvijajoča tržišča in sanja o blaznih zaslužkih čez leta, kupuje obleke, dirka po sestankih (kot je nekdo zgoraj lepo opisal) in kupuje samo na bone. V glavnem lilulilu.

@ KRALJ – ko se bo v slo na teden vpisalo 10.000 uporabnikov, bodo reke tekle navzgor po hribu, ptiči bodo lajali in borut pahor bo ponovno zmagal na volitvah! tako kot so te nategnili za št članov, tako so te za enormne zneske, ki upaš na njih!
@ SLOVENEC – hahah, ti si res za šale! in kaj naj bi se v naslednjih dveh letih takšnega spremenilo, da boste vi služili mi pa jokali! Jaz že čakam 3 lete kaj se bo spremenilo prei tem LY pa je še vedno isti drek…50.000 včlanjenih, od tega 2500 aktivnih, pa bogih 350 “nizkocenovnih” trgovinc (98%)
Torej, kaj se bo spremenilo? NIČ, naivneži! @ KRALJ – ko se bo v slo na teden vpisalo 10.000 uporabnikov, bodo reke tekle navzgor po hribu, ptiči bodo lajali in borut pahor bo ponovno zmagal na volitvah! tako kot so te nategnili za št članov, tako so te za enormne zneske, ki upaš na njih!
@ SLOVENEC – hahah, ti si res za šale! in kaj naj bi se v naslednjih dveh letih takšnega spremenilo, da boste vi služili mi pa jokali! Jaz že čakam 3 lete kaj se bo spremenilo prei tem LY pa je še vedno isti drek…50.000 včlanjenih, od tega 2500 aktivnih, pa bogih 350 “nizkocenovnih” trgovinc (98%)
Torej, kaj se bo spremenilo? NIČ, naivneži!

Ne vem kaj nekateri tolk pluvate po lyonesu noben vas u nič ne sili. Js jo imam in jo uporabljam pač mi je v interesu da prišparam ene 180 eur na leto za nakupe ki jih tako ali tako moram opravit. Zraven pa če bom pa uspel kerga prepričat da bi jo imel pa še tolk bolš. V najslabšem primeru bom pa vsaj prišparal in več ko bo prodajnih mest z kartico več se bo dalo prišparat..
lp

180€ je 1% denarja, ki ga porabiš za nakupe, to pomeni, da letno porabiš v trgovinah lyoness cca 18’000 €, kar je 1’500 € na mesec. Če lahko toliko denarja ti mesečno zapravljaš samo za lyoness potem pa tako ali tako nimaš prav hudega življenja, kaj s’ti zdi?

Jaz pa osebno ne bi rekel, da si ti prišel do te svoje cifre za to, da si samemu sebi malo lažeš. To bi bilo nemogoče, seveda.

180€ je 1% denarja, ki ga porabiš za nakupe, to pomeni, da letno porabiš v trgovinah lyoness cca 18’000 €, kar je 1’500 € na mesec. Če lahko toliko denarja ti mesečno zapravljaš samo za lyoness potem pa tako ali tako nimaš prav hudega življenja, kaj s’ti zdi?

Jaz pa osebno ne bi rekel, da si ti prišel do te svoje cifre za to, da si samemu sebi malo lažeš. To bi bilo nemogoče, seveda.[/quote]

No lej ko že tk rad računaš vsaj pravilno zračunaj. takojšnji popust pri lyoness je 1-2% se pravi če boš mal bolj podrobno pogledal boš videl da je pri hrani res samo 1% pri večini ostalih je pa 2% poleg tega je tudi prijatelski bonus se pravi ko gre moja žena po nakupih je to že 1.5% + moja mama + njena mama ki obe kupujeta preko lyonesa je pa to že 2.5% samo pri hrani. Zdej si pa še enkrat zračuni pol pa pametuj.
lp

Jaz pa osebno ne bi rekel, da si ti prišel do te svoje cifre za to, da si samemu sebi malo lažeš. To bi bilo nemogoče, seveda.[/quote]

No lej ko že tk rad računaš vsaj pravilno zračunaj. takojšnji popust pri lyoness je 1-2% se pravi če boš mal bolj podrobno pogledal boš videl da je pri hrani res samo 1% pri večini ostalih je pa 2% poleg tega je tudi prijatelski bonus se pravi ko gre moja žena po nakupih je to že 1.5% + moja mama + njena mama ki obe kupujeta preko lyonesa je pa to že 2.5% samo pri hrani. Zdej si pa še enkrat zračuni pol pa pametuj.
lp[/quote]

Kaj naj si sedaj še enkrat izračunam, potem pa pametujem? Saj nisi navedel konkretnih podatkov, da bi lahko tu računal. Kako naj hudiča izračunam karkoli ven iz tvojih informacije, saj ne vem nič novega kot to, da vedno ni le 1% ampak je včasih celo več.Preberi, da si napisal, da prišparaš 180€, pa sem zato mislil, da od svojih nakupov, vendar tudi tako ni velike razlike.
A sedaj vsi skupaj prišparate na leto 180€? Ali mi pa hočeš morebiti sporočiti to, da, ker si nad mamo in ženo po piramidi dobivaš od njihovih nakupov več, kot dobivajo one same?
V glavnem, če vsi skupaj našparate letno po 180€ mislim, da je to toliko bolj žalostno. Predvsem zato, ker vsi skupaj toliko več življenja porabljate za te nakupovalne podvige. Poleg tega je pa piramidni sistem nekaj, kar te pripravi do tega, da v to vlečeš še druge in ti na tak način spreminja življenje. Hočeš nočeš, podzavestno.

Me pa zanima, kako bi ti reagiral v situaciji, ko moraš stisnit pas pri hrani, da lahko prideš skozi mesec. Ker tako se mi zdi, da če bi ti moral mesec preživeti s 400€ in ob tem plačati položnice se ne bi šel teh igric in raje, kot da prišparaš en do (maksimalno) dva in pol % bi kupoval tam, kjer je 30% cenejše izdelek. Pa sej ne rečem, tudi če prišparaš 5% na izdelek to ni tako neverjetno v redu, ker dejstvo je, da ima tisti izdelek za vsaj 5% višjo ceno, kot bi jo moral imeti. 5% se pa kar hitro pa neopazno nabere pri ceni.

Mislim, da ta link več kot idealno paše v tole temo tukaj : klik

Glej da ti še enkrat razložim…. Lyoness ni piramidni sistem! Iso certifikat ISO 9001:2008 mu to dokazuje. Prijatelski bonus gre samo v dve linije direktni in indirektni tu se pa konča. 0.5% je pač nagrada ki si jo dobil ker si priporočal oziroma širil informacijo. Tistih 180E je samo moj ostanek kajti moja mama in žena dobita svoj % + če še komu priporočita še od njih! 0.5%. Js pač nimam časa letat + 100 trgovinah pa gledat kje bom dobil 20centov cenejšo stvar. Za mene je dost da je v Lyonesu Špar+lidl+muller to je za osnovne stvari več kot dovolj. Poleg tega imaš pa še v lyoness še vse ostale branže npr terme topolšica al pa frizer al pa picerija prej al slej bo pa vse pokrito od goriva do elektrike do zavarovanja kot je to v Avstiji tk da dejansko ti neki ostane če pa še kaj nardiš lahko pa še kaj zaslužiš tisti ki bodo pa veliko delali bodo pa tudi živeli lahko od tega. Js ti svetujem če zadeve ne poznaš se prvo pravilno informiraj potem pa deli nasvete. AJa pa še komentar na tvoj link. Lyoness kartica ni kartica zvestobe ker te ne veže na enega trgovca ampak imaš izbiro. Poleg tega je pa medbranžna in mednarodna kar pa nevelja za kartice v članku kjer si vezan na enega trgovca!

lp

V Avstriji je lahko pokrito z Lyoness, ker je to Avstrijsko podjetje in drugače gledajo na to. Mislim, da je jasno, da se gre za podjetje, ki se ukvarja s trženjem potrošnikov in tega ostale države ne bodo hotele. Saj ljudje, ki so v to včlanjeni sploh nimajo tako dosti bonusa. Večja je vrednost prodaje takega potrošnika in vrednost informacij o njegovih nakupih. Kar se pa tiče certifikata o tem, da to ni piramidna shema ti pa povem, da ima tudi Amway tak “certifikat” in Herbalife tudi, saj v nasprotnem primeru ne smejo delovati v ZDA, ki je prepovedala Ponzijeve sheme. To pove, da firma lahko laufa tudi, ko se število strank ne veča več, saj vi, ki ste noter vseeno kupujete, medtem, ko bi bila definicija piramidne sheme ta, da se v igro vnese denar samo kot investicija novih prišlekov.

Če bo pa to prešlo še k plačevanju položnic in ostalih rednih stroškov se bom pa pridružil še jaz. Pri vodi in elektriki ne šparam in vsake toliko dobit en evro kar tako bi rade volje videl. Do takrat se mi pa vseeno zdi, da kdor ima Lyoness se vseeno ne prosto giblje po vseh trgovinah. Tako vidim sebe, če bi imel to kartico. Saj je vse ql in si svoboden, ampak ko kupuješ je pa čas za Lyoness.
Če boste pa kdaj res zavladali svetu, kot se to namiguje v propagandnih filmih, bo pa itak še vedno naprej za vse ostale odprta včlanitev, saj to jim je v interesu.

Kakor koli že je men je pri lyonesu všeč to da me noben v nič ne sili in je brezplačen. Vsak se pa sam odloči če ga bo uporabljal…Zmeraj bodo pa eni ki jim bo všeč in eni ki jim ne bo taki pač smo 🙂
lp

No med tem ko vsi govorite in govorite in razmišljate,mi že pridno to uporabljamo in se imamo fajn,tisti ki kartice nimajo bodo pač kupovali naprej in zaružli dnar,mi pa ki kartico imamo bomo lih tko kupovali stem da mi bomo neki od tega imeli vi pa ne. Lahko delate še 30let in šparate in šparate,mi pa bomo delali 5 let in šli v penzijo. Če nič ne reskiraš nič nimaš in tako gre ta svet.
Še imate čas za kaj narediti iz sebe in vašega življenja.

Lep pozdrav

http://www.youtube.com/watch?v=taAQBKdu0L8

No pa jaz dodam svoje mišljenje o stvari….

V družini nakupujemo v večih LY trgovinah in tudi uporabo LY kartice znotraj družine zagovarjam, saj se denar vrne nam, da pa maš jajca in obraz, it nekomu, ki si recimo mesečno z žuljavimi rokami služi svoj kruh in vse kar je potrebno, da lahko preživi z meseca v mesec, ob vsem tem pa mu ponudiš “nov način varčevanja in vračanja denarja”, med drugim pa od njegovega trdo zasluženega denarja prejemaš 0.5, 1, 2%,…od nakupov… To je višek vsega in si ne predstavljam niti ljudi, ki so zmožni česa takega…

Poznam konkretne primere, ko zaradi nepopolno obrazloženih pravil te igre služijo imetniki LY kartice na račun drugih velike denarje, v življenju pa niso nikoli naredili nič. Boste rekli da so se pač znašli? Izkoriščevanje?

S kartico služite sami, služite na račun vseh “prijateljev”, ki so pod vami (ki prav tako “služijo”), še najbolj pa služijo vsi tisti, ki so nad vami vsemi….LY

No to kar praviš ni lih vse res, prijateljski bonus znaša 0.5% in nič več, to prejmeš samo od direktnih in indirektnih ki so pod teboj gre se namreč samo za dva nivoja, tretji ti ne prinaša procente. Glede da tej na vrhu vse poberejo ni lih res, lih tako lahko ti! Gre se namreč že za karijero kjer iščeš nove poslovne partnerje in hrati nove ljudi, vse se pa vrti okoli zavarovanja GK1,GK2 in GK3 o tem nebi zdaj razlagal,lahko pa greš to poslušat na info.
Glede bajnih dnarjev pa, JA tudi to je,ampak za to se je treba krepko potrudit ni lih da ti bo iz neba padlo. Lahko pa tudi ti to imaš lih zaradi tega ker to ni piramida!

Lep pozdrav

Tako bom rekel. Če NIKOMUR ne bi prinašalo to dobička, tako kot vi opisujete “nosi samo dva nivoja nad teboj” potem nihče tega ne bi širil. V resnici se pa gre za to, da vrh tele piramide dobiva provizije s tem, da je to zapisano direktno v pogodbi med Lyoness in trgovino samo. Ne gre se za to, da je to klasična lepa piramida, ampak za to, da ste vsi tlačani in je na vrhu en sam. In ravno zato, ker je to večnivojski marketing se temu pravno ne sme reči piramida, tako kot se tudi Herbalifu ne sme reči in se tudi Amwayu ne sme reči. Penn in teller sta se v tej oddaji izrazu piramida spretno izognila.

Mene pa zanim,če lahko kupuješ cigarete v sparu na darilno kartico in orginal račun(s.p.),nam da tobačna zelo mali rabat.Vidim da je OMW,kao že konec leta 2009 podpisal pogodbo,pa jih še vedno in notri ..pa še samo nekaj,živimo v dokaj svobodni državi in zato se lahko vsak odloči kje bo kupoval in kako.
lp

New Report

Close