Najdi forum

Resnično vas ne razumem. Debata se je začela, ko je nekdo vprašal kaj to je oz. ali jo kdo že ima. In takoj so se našli ljudlje, ki so zadevo popljuvali in ljudlje, ki goreče zagovarjajo vso stvar. Moram povedati, da sem tudi sam imetnik buiseness paketa in da dam priložnost tudi gorečim “pljuvačem” – star sem 19 let, študent managementa in sem Lyoness preštudiral na 100 različnih načinov. Vem, našel se bo nekdo, ki me bo označil za mulca, ki itak nima pojma o življenju ampak menim, da bi lahko ta forum zaklučili takole : http://www.lyoness.net/SI/ – tukaj je uradna stran Lyonessa, preberite si, če vas zanima, imate zgoraj napisane kraje predstavitev, če vas ne pritisnete rdeči križec na robu vašega ekrana in poglejte to…rešeni ste vseh “nategov” Lyonessa.. Kakšna škoda, ko bi to le vedeli prej kajne? =P

Lp

Človeška morala je kot sod brez dna, ko misliš da nižje ne gre, se še najdejo junaki, ki jo zbijejo na nižjo raven…

Gospa potrošnica zgoraj ima seveda v marsičem prav, a žal ima njeno pisanje tudi napako v temelju, ki ga ni mogoče ovreči, pa če se postaviš na glavo. Gospa namreč služi na račun drugih, na račun svojih “strank”. To, da te njene “stranke” po vpeljavi v posel nimajo nič od nje, ki jih je vpisala, pa nihče na glas ne upa povedat, a? To je dejstvo, ki ga ne more nihče ovreči. Seveda, gospa je naredila uslugo prijateljici, ker ji je omogočila 7% rabat v določeni trgovini, a ne pozabite, da od taistega rabata tudi ona odnese svoj procent! Še vedno trdite, da to ni nateg? Podobno, kot bi otroku dal liziko, ker veš da je ne sme jest in ti jo on potem vrne..hvaležen da si mu jo ponudil, ampak pojedel jo boš pa ti! Sistem je zasnovan tako kot je, sploh ni poanta ali je piramiden ali ne, zasnovan je, da prinaša zaslužke redkim izbrancem na račun mase ljudi.

Kot so v Sloveniji nategovali in služili gradbeni baroni, tajkuni ipd. to počnejo ljudje v Lyonessu.

Ko mi boste dokazali nasprotno, Vam bom verjel. A, ko bo nastopil ta dan, Lyonessa več ne bo.
Bo pa ogromno razočaranih ljudi.

Citiram stavek:”To,da njene stranke po vpeljavi v posel nimajo nič od nje,ona pa pokasira svoj procent…”Moje stranke imajo takoj povračila denarja za svoje nakupe,ki so jih že v preteklosti opravljale(hrana,oblačila….).Od mene pa imajo dodatno še toliko,kot sami želijo…Večina ne želi kaj več,kot imeti svoj popust…
V svoji skupnosti imam zelo zadovoljne ljudi,in to je večkrat plačilo,ko ti je nekdo hvaležen za nek mesečni prihodek od prometa v njegovi skupini(ki se je zgradila z njegovimi kontakti in predvsem z mojim delom),ki mu pride zelo,zelo,zelo prav…Gre se predvsem za vzajemnost,zaupanje,in prav recesija je pokazala,da nam te še kako manjka.V tem poslu vedno bolj uživam.In zagotovo ne uspeš zgraditi neke nakupovalne skupnosti,če gledaš samo na svoj prihodek oz.razmišljaš tako kot vi…

Glej, “potrošnica”, že sama ti s svojim pisanjem krasno označuješ način delovanja sistema. Najprej si se na forumu pojavila kot POTROŠNICA, zadovoljna, srečna itd. Šele skozi daljši čas si pokazala pravo barvo, da si v resnici ti tista, ki živi od potrošnikov. Da si više v piramidi. Točno tako delujete. Samo v navdušenju si po razkritju svoje prave barve pozabila zamenjati tudi nick.

Ojej,zakaj bi menjala nick,kot pravite….Delujem iskreno,in ničesar ne prekrivam.ne da.Denar,ki ga zaslužimo tisti,ki ustvarjamo v lyoness skupnosti promet,nam ne dajo potrošniki.Dajo nam ga trgovci v zameno za….Sicer pa preberite zadnji izvod priznane revije Finance,tam so navedene izjave trgovcev,ki sodelujejo z podjetjem lyoness.
Kaj vas moti?Ko potrošnik dobi popust oz.denar nazaj na TRR ,ali vas moti to,ko nekdo gradi neodvisno nakupovalno skupnost?Vem,to slednje.V lyonessu pač vidim priložnost,in preprosto delam tisto,kar se ustvarja že v 20 eu državah,in še kje?To je za tistega ,ki želi,ki sledi viziji podjetja lyoness…Ni za vsakega,še sreča,da se ljudje razlikujemo…

Koristi bo po imel vsak,ki bo to želel.Vsak po svoje,kar pač želite.Piramido si pa lahko zgradiš samo z svojim delom….

Potrošnica,to kar vi gradite NI neodvisna nakupovalna skupnost. Neodvisna nakupovalna skupnost od svojih strank ne bi v lastni žep shranjevala njihovega denarja. Zame je to prej skupnost molznih krav, lahko da se motim, čas bo pokazal…

Povej mi, kaj ti da pravico, kdo ti da pravico, da me vpišeš v to zadevo in potem od VSAKEGA mojega nakupa daš v lastni žep 0,5% Lyoness rabata? KDO?! In ne mi govorit, da Vam ta denar nakažejo trgovci…seveda vam ga, a čigav je denar?! MOJ!!! Jaz še vedno v DM dam 10€ za nakup parfuma in nazaj NE DOBIM celotnih 8% rabata, ki ga tako GLASNO oglašujete, le-ta se procentualno razdeli dvema osebkoma v piramidi nad mano v ENAKEM procentu, kot ga jaz dobim nazaj na svoj TTR, ostanek gre Lyonessu (le zakaj, a?) in za grajenje lastne piramide!

In temu Vi pravite neodvisna nakupovalna skupnost???

Saj se šalite…

Se strinjam z vami-Nihče mi ne da pravice,da vas vpišem za lyoness kartico brez vašega soglasja oz.soglasja stranke.
Tako jeznih strank,kot ste vi sploh ne maram,ker so to ljudje,ki niso zadovoljni z ničemer,niti s tem ne,da lahko zaradi svojih nakupov dobijo nekaj povrjenega denarja(1 do 2% takoj,ostalo pa na dolgi rok…).Lahko ta denar,ki omenjate kako 1% poberem od vsakega nakupa ostane znotraj družine,seveda morate riskirati 2×2 eur in izpolniti dve vpisnici svojih družinskih članov.
Verjamem ,da je to za vas preveč…Za marsikoga pa ni pretežko…
Predlagam,da se ne jezite,kupujte po svoje ,in se ne obremenjujte z lyonessom…
Ekipa lyonessa gradi nekaj,ki bo vsakemu,aki bo to zvestno želel prinesla denar nazaj ob vsakem nakupu.Če bo nekaj kartic razdelil pa bo upravičen še do kakšnega
procenta.Kar pač kdo želi,prepovedano pa je nekoga nevede vpisati ali siliti uporabljati sistem.
Ne pozabite,vsak potek kartice pomeni tudi nekomu pomagati…
Ne rabimo pa jeznih strank…,ker imamo veliko zadovoljnih trgovcev in potrošnikov.Lep dan,ker življenje je lepo in eno samo..

Poanta je v tem, da potrošniki ob uporabi takšnih kartic vsaj enkrat, če ne večkrat nakupijo stvari katere sploh ne potrebujejo (seveda pod vtisom, da so stvar kupili ceneje, v resnici pa je to denar vržen stran). Vsa čast tistim, ki se držijo strogo omejenega nabora artiklov, ki bi jih tako ali tako kupili in jih na ta način kupijo ceneje (kot je npr. gorivo), takšni lahko rečejo, da so “privarčevali” nekaj evrov, vendar jaz resno dvomim, da to počne povprečen porabnik oziroma imetnik kartice. Vsi popusti katere dobite neposredno ali posredno ob vpeljavi novega potrošnika v sistem ne odtehtajo denarja izgubljenega z nepotrebnimi nakupi.
Se pravi so dobre stvari in slabe stvari v tem sistemu, vsak mora sam presoditi v katero skupino spada in ali bo znal kontrolirati svoje početje ter s tem prihraniti.

Tudi meni je bil na hitro predstavljen lyoness sistem. Ni res, da je kartica zastonj, saj ti jo plača predlagatelj, da pa on dobi povrnjene stroške kartice 2E, moraš ti zapraviti celih 400E. Hmmm. Po moje sistem živi bolj od tistih 4-ih tisočakov, ki jih posamezniki vlagajo v neke kvazi naložbe sanjajoč, da bodo po 10ih letih pokasirali 200 000 euro. Res, da je čas krize in je veliko brezposelnih, ki sanjajo, da bodo finančno neodvisni brez posebnega truda in v vsem prostem času se “vpeljejo” v take zadeve, vendar… Res je neverjetno, da se v take stvari spuščajo tudi ljudje za katere sem imel prej drugačno mnenje.
l.p.

Kako pa se to kartico pridobi?

Tinčula,binčula…

Lahko jo dobiš pr [email protected],pa ti jo zrihtam.Brez stroškov in obveznosti.Grize ne,pa zelo prav pride…

Za vse skeptike,dvomljivce,jezavce,modrijane pa še kaj:

Z 1.7.2011 bomo lyoness rabat koristili tudi pri dveh izredno pomembnih trgovcih za naše vsakdanje nakupe,in to sta…….,ne bom vam izdala,ker tako ne verjamete v nič….lahko pa greste preverit na zato primerne lokacije,,,,,,,še bo veselo v lyonessu…….juppppppiiiiiiiiiii

Takole bom rekel. Obstojajo ljudje, ki živijo v oblakih, so in bodo, taki pač smo. Slovenci smo pa itak znani po tem, da bi radi zaslužili z malo dela veliko, sploh, če je na račun drugih.
Tudi ta kartica je nateg malih ljudi. Saj jaz jo tudi imam, pač zato, da mi trga denarnico, pa ne zaradi denarja, ampak zaradi prostora, ki mi zaseda, pač ena kartica več.
Poznam pa nekoga, ki je baje visoko v tem poslu, vsaj po kravati pa nekih sestankih, je pa živčna razvalina in shiran od samega dirkanja po Sloveniji, jezik se mu bo vžgal od govorjenja, denarja na računu pa nič….No ja, tudi taki morajo živet, kako bi bil svet dolgočasen brez njih. Eni se takim pač nasmejimo in čakamo vsake toliko let, da zamenjajo družbo in vsake toliko let kaj drugega flancajo….ha ha ha ha…..Nasmejmo se jim….

vsi neki ponujate kartice…in tko vlecete folk not (voda na svoj mlin).
kdo je pa dejansko kaj zasluzil na ta nacin? za unih par eurou letno……

Korl, Roman, Poceni vi ste eni navadni idioti ko visite na tem forumu pa nimate nič bol pametnega za delat, sicer pa tak folk ko ste vi tak bolš da neve ka je to, kr si ne zaslužite take šanse za lepše živlenje..kar tako naprej! Jaz sem z vami 😀 😀

@LOLness ne pa Lyoness

Upam da nikol ne vzameš Lyoness kartice, kr visi na tem forumu pa se kregaj, eni bomo pa neki prišaparal pa zaslužli iz tega, kreten neizobražen 😉

Aja pa da bote mal razmišljali kr vidim da nna velik, v Sloveniji vsak teden Lyoness pridobi 10000 novih članov, se pravi da tistih 40 000 ki se jih vpiše na mesec ne razmišlja popolnoma nič in se spušča v še en piramidni sistem tak ko vi Geeki pravte, vas 30 al kok vas je na tem forumu mate pa edini prav..aja pa da ne govorim kok jih prodobi po celeme svetu ne sam v Sloveniji.. ;)) lepo spite zran mamce 😉

Tebe so očitno nasrali, da Lyoness pridobi v Sloveniji mesečno 40.000 Novih članov. Ker Lyoness v Slo obstaja že od leta 2003 je torej po tvoje v tem času pridobil že približno 4 milijone Slovencev.

Ups, pa saj nas je samo 2 milijona.

Toliko o idiotizmu, izobraženosti itd. Sicer pa se že po uporabljenem jeziku v tvojem postu vidi, da sodiš ti v neke višje, nam idiotom nedosegljive sfere. Pravzaprav si prototip tipičnega vernika v lahke zaslužke.

Lyoness, Am-way, Herbalife in še bi lahko naštevali. Vse je enako. Včlanijo se ljudje, ki potem širijo biznis naprej. Včlanijo se ljudje, ki bi radi obogateli od provizij, brez dela in ustvarjanja nove vrednosti, na hitro, po možnosti z manipulacijami in nenazadnje na tak način, da ostali delajo namesto njih. Od koga ti ljudje služijo? Od sebi enakih seveda. Če ne greš noter ne bo nihče od tebe imel nič. Ali se splača? Za moje pojme se ne splača. Zakaj? Zato, ker te to spremeni. Poznam ljudi iz Am-Way in Herbalife in podobnih piramidnih shem, ki so jih nekateri redki začetni srečneži uvozili v Slovenijo. Vsem se je zgodilo, da jih je zadeva premočno prevzela. Vsi so kar naenkrat začeli dokemati vso družbo kot nekaj, kar je treba čimbolj trajno in uspešno nategnit in osirmašit, pa poskušat manipulirat, če je le kanček zaupanja………to se zgodi, to se vidi in to se odrazi. Saj ideja, da boš malo bolj poceni kupoval ni tako slaba, ampak konča se v resnici tako, dam ure in ure porabljaš samo, da ugotavljaš pravila in medtem goniš denar za brezvezna predavanja o tej tematiki. Kupovanje mora biti pač točno tisto, kar imaš tam. Ni druge, tko da še vedno moraš kupovati drugje.

Začne se pa s tem, da se aktiviraš tako, da se ti bo življenje obrnilo.

Tako vam bom povedal. Ljudi se nateguje zelo pogosto. V Sloveniji so to večinoma podjetja iz tujine, ker se v Sloveniji tka podjetja sploh nimajo možnosti postavit, ker je trg premajhen. Nateguje se ljudi na ideji, da bodo imeli zastonj denar. Po končanih nategih, po izgubi še tistega, kar si nekoč imel ostaneš z znanjem, da zastonj denarja ni, razen če pač, kradeš. Če pa kradeš moraš biti pa v tem svetu na oblasti.

Idiot..pravo ime si si dau.. :))

New Report

Close