lyoness kartica
Vsekakor bom šel na predavanje da izvem več. Ampak če samo malo poračunam na konkretnem primeru.
Recimo: 1 pozicija “stane” 50€ privarčevanega popusta.
Popust znaša 1% torej, da dobim za 50€ privarčevanega popusta moram porabit 5000€
da dobim izplačanih dobrih 500€ moram doseči pozicijo 70.
Torej moram porabiti 70 x 5000€ = 350.000€
Edino če potegnem noter še druge ljudi da delajo zame tako da pridobim še 0,5% od vsakega.
Pa tudi če je popust 10% se številka premakne na 35.000€.
Hmmmm ne vem. Popravite me če sem kaj napačno razumel.
Osebno letno zaslužim 14.000€ s tem da ne vsega zapravim in tudi del prihranim. Vsega sklupaj s stroški za preživetje ne pridem v 3 letih na 35.000€.
Kje je potem ta ogromen prihranek???
Ne nasprotujem samo logično razmišljam.
Še eno vprašanje
70 poziciji x 50€ (kolikor stane pozicija kar je tudi moj popust pri nakupu v bistvu) = 3500€ jaz dobim 540€ kam gre ostalih 2960€?
Zainteresent, ni tako enostavno. Več drobnega tiska je. Brez, da oni pod tabo ‘vlagajo’, ne dobiš nič. In ja, vse skupaj je zelo profitabilno… za organizatorja.
Samo v opozorilo, če boš šel na predavanje. Taka predavanja so polna rednih obiskovalcev, ki so to isto stvar že večkrat slišali in so tja prišli samo po dnevno ‘dozo’, kar tako predavanje tudi je: trda droga. Obljuba zaslužka deluje evforično, še posebej, ko pride do velikih cifer. Ti redni obiskovalci pa ne marajo razumnih, ki vidijo, da je vse skupaj nateg. Ko smo šli skozi predavanje, sem malo provokativno vprašal, kako pa da to ni piramidna shema, če pa ima na prosojnici narisano piramido, in me je ena ‘uporabnica’ tako nadrla, da kako si pa lahko jaz to mislim, da sem butelj, ker ne razumem sistema. Predavatelj je še hotel razložiti, pa mu niso pustili, ker oni to razumejo.
Še raziskujem, kako se ta omama aktivira. Zaenkrat se mi zdi, da je to povezano v možganih s sistemom zaljubljenosti, ko tudi vidimo samo lepe lastnosti in smo ‘zadeti’ od ljubezni.
LYONESS je še ena izmed velikih prevar v smislu piramidnega sistema. Lyoness je kasta prevarantov, ki pridobivajo nove člane, brez da jim pojasnijo, kako zadeva zares deluje in jih usmerijo v nakupe preko Lyonessa! Na ta način si povečujejo bonus na svojem Lyoness računu, katerega koristijo za brezplačne nakupe na račun članov, ki so jih prepričali v to bedarijo!
LYONESS je zagotovo PREVARA 21. STOLETJA!!! In to svinjarijo je potrebno čim prej spraviti v mediji ter ljudem pojasniti, da naj bodo previdni pred prevarami Lyoness izkoriščevalcev. Morda bi bilo dobro zadevo predati tudi pristojnim organom pregona! Takih in podobnih prevarantov danes pač ni malo in skrajni čas je, da se jim stopi na prste!
Še enkrat: NE NASEDAJTE LYONESSU! ZAUPAJTE SEBI IN SVOJIM SPOSOBNOSTIM TER NE DOVOLITE, DA BI DRUGI ŽIVELI NA VAŠ RAČUN!
Zainteresent: S svojo previdnostjo si preko svojega odgovora potrdil, da si podobne sisteme ze spoznal, zato ostaja v tvojem besednjaku “drugi DELAJO zame”. Ampak ne delajo, poglej, ni jim treba hoditi naokrog in prodajat posode ali cistil. Samo ZIVIJO, zivljenje pa je potrosnja, tudi minimalna – gorivo, hrana. Torej trosijo – zase. S popusti. In ker si jim ti za to povedal, se VSE pozicije “lepijo” na tvoje in od ostalih na njihove.. ampak se enkrat – od kremic za soncenje do plenic in gajb Laskega! Ni samo provizija 2 krat 0,5 in 1% lastne vrnitve, sestevek vseh pozicij tvoje skupinice ti izplaca denar. Res je, ce ni nikogar, ki si mu priporocil LYON., poteka to dokaj pocasi, a vseeno poteka.
Lyoness: Ce nekdo vstopi in ne pocne nic, tudi na izgubi ni. Sistem je poskrbel tudi za take, kot si jih omenil ti: pridejo, na hitro nekaj povedo in ze vpisejo nekoga, brez, da bi mu kompleksno razlozili delovanje. To je plevel Lyonessa. Tisti, ki pa varcujemo, pa ne rabimo samopotrjevanj in samomotivacijskih stavkov na forumih ali sestankih, ker vidimo vrnjen denar vsak dan. Ti pa si verjetno sicer eden izmed redkih, ki jim sistem ni bil pravilno predstavljen. Skoda. Verjamem, da imas negativen odnos. Aktivnih clanov (ca. 200Eur potrosnje na mesec preko LN) pa je ze preko 20.000. Prevarante pa kar pusti.. isci jih raje doma, pri nas, v Slo.
Del Lyonessa in streznikov je postavljenih v prostorih avstrijske vlade, ki je ze zaradi slednjega mocno varovan objekt. A mislis, da se ni bilo poskusa lansiranja v medije? Takoj na zacetku, ampak je zadeva pravno cista, saj so jo razvijali 5 let pred izdelavo prve kartice in se ukvarjali predvsem z davkarijo, saj vse kar se vrne, v primeru, da potrosis zopet v Lyonessu, ni obdavceno. Ce poznas Activo – razvijali so jo 6 let (za primerjavo). Stric dela na podobnih projektih v tujini – razvijanje negotovinskih oblik placil in mu se zmeraj ni jasno od kod prvotni kapital ustanoviteljem LYON., saj je za stranke vse zastonj, vrti in vraca se pa denar trgovcev, ne ljudi. Pristojni organi so prevetrili splosne pogoje in celotno elektronsko bancnistvo Lyon. ze pred 2 leti, s sodelovanjem informacijske pooblascenke (zaradi varovanja osebnih podatkov).
Ker se dnevno vraca denar, pa nas 20.000 Slovencev res ne zanima sama definicija izplacevanja, lahko se imenuje tudi tetraeder ali krogla. 🙂 Vsi pa smo del socialno-druzbene hierarhicne piramide.. in kaj sedaj? nekje pac imamo svoje mesto, nam vsaj ne prisluskujejo. 😉
Izgleda da moj izračun drži potem. Sem upal da je vsaj tisti 1% cel res ves tvoj. Ampak izgleda da je res tako kot je s temi pozicijami.
Dejstvo pač je, da za tistega za katerega naj bi bila kartica “ustvarjena” praktično ne dobi skoraj nič (potrošnik). Oziroma dobrih 500€ na 35.000€ porabljenih (če so vsi popusti 10%, kar je skoraj nemogoče) . Ostalih 3000€ pa jih popije Lyoness in njegova mrežna struktura (“nadrejeni” v piramidi pardon mreži).
Potem bi mogli na predavanjih predstavit drugače. Vleči ljudi noter sicer nimaš nič.
Jaz ne bi rekel da sem napačno predstavo dobil. Prej bi rekel REALNO!
Če je vse v skladu z zakoni še ne pomeni da je to res tako koristno. Vsaj za končnega porabnika ne, ravno za katerega naj bi se tako grozno izplačalo.
Predpostavimo da bomo imeli vsi Slovenci oziroma prebivalci Slovenije kartico. Kaj bodo imeli zadnji vpisani??? Minimalna plača je po novem nekaj več kot 500€. Če vse porabim vsak mesec in vse preko Lyonesa moram 35.000/500= 70 mesecev (skoraj 6 let) vse porabit skozi Lyioness da dobim na koncu 500€ izplačanih. In to seveda če je popust 10%. Če je 1% postane ta doba 58 let!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In elektrika, voda, komunala,…. A to bo tudi kmalu lahko vklučeno v Lyoness??
OU MA KJE SMO????
Mislim da bo lahko več časa zdržalo ampak prej ali selj se bo porušilo kot vsi ostali!
nikoli! moraš razumeti tudi vidik trgovca – kdaj se njemu splača iti v posteljo z LY? takrat, ko s tem pridobi prednost pred konkurenco. Če npr. gre OMV v sistem, potem bi s tem pridobil nekaj strank, ampak, če gre zraven tudi Petrol, pa bo strankam spet vseeno, komu grejo, oba pa bosta izgubila na proviziji, ki jo pobere LY. Zato OMV pri nas ne bo šel zraven, če pa že, pa nikoli za bencin, ampak samo za trgovinske predmete. Razlogi?
– cena bencina je določena od države in glede tega konkurence sploh ni
– Petrol in OMV imata kartelni dogovor, da si drug drugemu ne bosta zbijala cene
– če že, bi OMV zahteval ekskluzivno pogodbo, kar bi povzročilo, da se skrega s Petrolom
– Tuš pa že ima svoje popuste, ki jih daje pri nakupih, poleg tega je Mirko pameten in se ne bo sparil s finančno shemo.
Osebno menim, in sem prepričan, da bo LY olupil večino svojih privržencev. Prvo jim bo izplačal tistih 540 evrov, potem pa jih omamil z nadaljnimi ponudbami – kot kazino. Namreč, možno je teh 540 nadalje investirati v sistem druge stopnje (in potem vse do pete, kjer se menimo o stotisočih evrih).
Svetovna kriza je nastala zaradi tega, ker so sprostili nadzor nad bankami. Te so potem ojačale finančne transakcije in so zadolžile s krediti za vrednosti, ki jih sploh ni. Posledično so obubožale cel svet. In LY ni nič drugega, kot taka finančna manipulacija. Ničesar ne ustvarja, ampak samo cuza denar iz transakcij. Zato je za nas uporabnike pomembno, da ne podpiramo tistih, ki denar samo obračajo, ne delajo pa dodane vrednosti.
ja jaz nevem kaj mate vi probleme sam osebno lahko rečem da sem parim podaril kartice ki so delali in imam vsak mesec okoli 2000€ prihodkov. število sicer varira vendar jih vlagam v en projekt s katerim bom lahko začel kar nikakor nebi mogel če nebi bil pri lyonessu. tako da se mi smilite vsi ki dvomite… pač nekateri imamo nekaj od tega skeptiki pač nimate. pač vsak je svoje sreče kovač;)
seveda če laže zato da ti bo pobrala denar ko ga ti položiš v njeno naložbo se pravi 2000 Eurov raje denar naloži v zavarovalnico pa boš zagotovo čez nekaj let dobil ta denar ne pa njej ker ga ne boš videl nikoli ampak nikoli več ker ti ga bo po pravici povedano ukradla in živela na tvoj oz. tuj račun denar je samo tvoj zato z glavo kam ga investiraš srečno
V Slovenijo prihaja en nov sistem, ki nima pomanjkljivosti Lyonessa:
V Avstriji imajo 10-14% popusta pri ponudnikih kot so OMV, H&M, HOFER, DROGERIE MARKT, IKEA, OBI, SHELL. Naročiš bon za 150 evrov, plačaš ga pa samo 129 evrov. Ni nobenih komplikacij. Perfektno za vse tiste, ki želite biti med prvimi v Sloveniji, ker to je res storitev za priporočat. Za tiste, ki pa želite nakupovat, bi pa lahko organizirali kak prevoz v Avstrijo.
Prijava na spletni strani zasluzek.biz
Veliko napisanega iz obeh strani,…
Sam imam kartico, NIKOLI je nisem uporabil, NIKOLI je ne bom..
Tisti, ki ste bili na “info-tu” in niste skapirali namena lyoness, potem mi je zelo žal za vas!
Nič ni narobe s tem, da greš v trgovino in pokažeš kartico, in dobiš tisti evrček nazaj,..
Vse ostalo (pozicije, boni, in dodatna “izobraževanja), prosim vas, najdite si raje kakšen hobi!
ZANIMIVOST: človek, ki je zelo “visoko” v sistemu, ima tudi svojo trgovino z raznimi stvarmi (ni važno, naj ostane anonimno), okoli se hvali, z bajnimi prometi, kako mu je ta sistem pomagal tudi pri trgovini, na Ajpesovi strani, pa imam negativno bilanco,.. in to zelo negativno!!
Toliko o sistemu naivneži!
In za tiste, ki boste dajali pametne odgovore, obiskal sem vsaj 10x info, da sem malo opazoval ljudi, način dela, postopek,…
Lyoness ni kartica, s katero privarčuješ, ampak kartica s katero zapravljaš, zapravljaš, zapravljaš, zapravljaš!
amm… vse sm prebral na tej strani, seveda pol nisem razumel.
jaz osebno se v stvari, ki jih ne razumem ne spuščam. In predvideavam da tudi večina uporabnikov tega ne razume. Jaz te kartice ne bom uporabljal! Ne vem če sem se pametno odločil, vendar po mojih načelih pravilno. Vso srečo drugim ki jo zagovarjajo da je dobra(Lyoness kartica), in za vas upam da ne bo vse propadlo. LP
Na tej strani je informacija o enem novem poslu, ki zgleda boljši od Lyonessa:
http://www.zasluzek.biz
Res ne vem, zakaj ne bi bilo v redu, da nekdo pridobi dodaten procent pri nakupu, ki bi ga drugače ravno tako opravil? Veliko ljudi se ne bo spuščalo v pozicijske sisteme ampak bodo opravljaji le njihove vsakdanje nakupe z uporabo Lyoness kartice.
Kolikor sem jaz razumel predavanje, lahko uporabnik prisluženi denar na pozicijah uporablja kot rabat pri naslednjih nakupih. V tem primeru ne dobi samo 1% denarja nazaj ampak lahko celo VEČ. Je pa res, da bodo njegove pozicije zaradi tega mirovale. Primer: Nekdo z raznoraznimi nakupi privarčuje 50 evrov na pozicijskem računu.Nato se odloči za nakup televizorja ki stane 500 €, pri trgovcu, ki ponuja 10% popust za uporabnike Lyonessove kartice, . Ko gre po bone vzame 50 € iz pozicijskega računa, sam pa doplača še razliko, ki je 450 €.
Popravite me, če se motim…
LP