Najdi forum

O.K. Jaz sem šel v Lyoness s čisto realnim pogledom. Glede na to, da je zadeva neobvezna in brezplačna, in da moja 5 članska družina lahko na letni ravni privarčuje samo pri gorivu 300-400 eur je kar dobrodošla. Upoštevam pa samo t.i.cashback popuste se pravi 1%-2% odvisno od podjetja kje nakupujemo. Na ostale popuste sploh ne računam in se z njimi sploh ne obremenjujem.Niti za trenutek pa nisem kdaj pomislil, da bi si delal kakšne stroške z vlaganje svojega denarja v sistem.Tudi prijateljem, ki sem jim ponudil kartico sem razložil, da naj računajo samo na cashback popust, če jim sploh kaj pomaga , to je njihova stvar. Glede na to, da sva oba z ženo zaposlena v državnih podjetjih, kjer se je v zadnjem času izvedlo kar nekaj rezov pri plačah, bova s cashback popusti delno pokrila to kar nama je bilo odvzeto. Pozitivno je tudi, da sedaj, ko imava to kartico skoraj ni več impulzivnih nakupov saj vedno prej preveriva podjetja, ki so vključena v ta sistem popustov. Absolutno je treba biti pri zadevi realen in trezen, odločitev za kartico mora sprejeti vsak sam, če je zanj in njegov način nakupovanja zadeva sploh uporabna!

Če prav razumem imate pri bencinu 1 % popusta in na leto boste prihranili 300 €, se pravi da na leto zapravite za 30.000 € bencina.

Ali kaj razmišljate da bi predelali avto na plin raje?

Če še drugače preračunaš, za 30.000,00 EUR dobiš trenutno 20.000 litrov bencina, s katerimi se ob porabi 6 litrov/100 kilometrov pripelješ 333.333,33 kilometrov daleč. Če narediš toliko kilometrov v enem letu, je to 913 kilometrov na dan.

A resno? Z ženo naredita skoraj tisoč kilometrov na dan v povprečju? V državnih službah, torej nista privat tovornjakarja.

Pa tudi, če bi gledali, da dobiš pri bencinu 2% nazaj in se vse prepolovi, bi morala še vedno narest 450 kilometrov dnevno.

si zamislit, da kjub vsemu, kar vemo o teh piramidnih nategih….in koliko ljudi je v preteklosti nasedlo
tem nategom, vi budale, še kr verjamete……
enim res ni pomoči….
pa obilo fajn nakupov vam želim…naivne ovce

kaj se jezite na Janeza, saj pa gre skozi: državna služba je tudi carinik, ki se vozi iz Lendave na MMP Dragonja, to je sem pa taj 600 km, pa še žena podobno, pa je prihranek tu, pa še v piramidi si, kar tudi ni kar tako. Upošteval sem turnusni način službe in ne 365 voženj letno.

Bolj kot berem, bolj sem prepričan, da je pri nas polno idiotov. Idiotov, ki so še iz otroštva zafrustrirani z okolico in delovanjem sosedov. Ta ima….. sigurno je ukradel, zmanipuliral…..
LY nikogar ne sili v članstvo, člani ne zapravijo nič več kot nečlani – na račun provizij pa dobijo delček vplačila na svoj Ly račun.
Tu nastane problem za zgoraj omenjene osebke – poleg člana dobijo delček vplačila tudi prijatelj, ki te je vpisal in njegov prijatelj. Glede na slovensko “foušijo” je to nezaslišano in je potrebno takoj okarakterizirati kot piramidno igro, krajo, prevaro, ali karkoli že jim pade v votlino na vrhu telesa.
Za vse ostale normalne ljudi je kartica (še ena med mnogimi) dobrodošla pridobitev, s katero si omogočimo, zaradi % vračil, kakšen nakup več.
V letošnjem letu sem 3x točil bencin na OMV(po 50€), v trafiki Interšpara kupil DVE vinjeti, podaril Műllerjeve bone, v centru Lj bil nekajkrat na čaju, kmalu me čaka servis avtomobila,……..
Komur ni do kartice, naj si je nikar ne omisli in naj ne blodi o škodljivosti, nategih in podobnih nebulozah, drugi pa jo bomo veselo uporabljali.
Mimogrede, del vračil se nakazuje v dva dobrodelna sklada

Kok vi nakladate, sploh tisti ki niste niti slišali podrobnosti o lyoness-u….

Nevem zakaj bi nekaj nepoštenega in v nekaj kar se ne sme šle vse priznane trgovine in podjetja?
Sam koristim lyoness ugodnosti že kar lep čas, in prav tako vsi moji znanci. Vsak dobi popust kolikor ga ponuja določen trgovec in nič ni prikrajšan če je vpisan pod mano! Sploh ni pomembno ali je pred mano ali za mano popust v trgovinah je pri vseh enak!

V sistemu lyoness so pa itak trgovci kateri so dovolj da živimo z njimi ker pri njih dobimo
vse kar rabimo za življenje…..

Imamo, müller, OMV, Hervis, Merkur, otroške trgovine, očesne centre, gostinske lokale, avtohiše, …. in še mnogo drugih ponudnikov ki nam nudijo rabate ki se gibljejo
od 2 – 15%……

Pač kupiš bon in greš z njim v trgovino…. Nevem koga zalagaš v tem primeru če kupiš vnaprej bon kot pišete nekateri… če za isto vrednost dobiš bon….

Saj vsak razmišlja po svoje in vsak presoja zase…..

No, če pa koga zanima kako priti do brezplačne kartice mi pa lahko piše na meil
[email protected]

Lp

Vprašaj se……kaj je več:
8% od 1.000 EUR kar znese 80 EUR
ali
1% od 70.000 EUR kar znese 700 EUR
sistem deluje na starem znanju:
Bolje manj od večje mase, pa da stalno kaplja, kot veliko od nič ali malo…. kaj praviš?

Glej tega meni ne rabiš razlagat….

Lyoness poznam več kot dovolj in vem kaj mi nudi!
Nimam nobene slabe besede zanj, ker mi dodatno nudi le
prihranke katere prej nisem imel.
Lyoness kartico koristim pa že dobro leto in sem več kot
zadovoljen.

Če se želi še kdo prepričat kaj dejansko je Lyoness, naj ne
naseda “bučam” ki se jim niti ne sanja o Lyoness-u ampak
si naj vzame čas 1 uro in mu individualno podam informacijo.

Za več informacij mi napišite e-mail na: [email protected]

Pozdravljeni

Tu nisem,da bi kogarkoli blatil in ne mislim se spuščati na nivo ljudi, ki smisel življenja vidijo v metanju granitnih kock v pročelje parlamenta (obnovo seveda plačujemo davko plačevalci) na raznih shodih, v isti sapi pa so deležni raznih državnih socialnih transferjev, ki jih nudi država, vse skupaj pa moram zopet plačevati jaz, ki delam 24 ur na dan, da preživim svojo družino in da omogočim pošteno delo mojim delavcem in jih zato tudi pošteno nagradim. Če je Lyoness ena izmed možnosti, da moje podjetje lažje konkurira na tržišču, potem se ga bom poslužil. Ne da se ga bom…sem se ga že…tudi vplačal sem tistih bajnih 2.000€, ki vas toliko mori. Sem diplomiran ekonomist, ki se že 25 let aktivno ukvarja z ekonomijo, komercialo in financami. Verjemite, da sem preučil kaj pomeni ta avans…ste že slišali za med branžno poslovanje podjetij znotraj Ly nakupovalne skupnosti….mogoče vi skeptiki veste kakšen je bil bruto trgovinski obrat Ly nakupovalne skupnost…naj vam prišepnem…kar nekaj kratni slovenski proračun. In če vem da podjetje Lyoness v svojo strukturo jemlje samo 30% trgovcev v branži v regiji in sem znotraj teh procentov tudi jaz oziroma moje podjetje….no dragi vse vedneži…najbrž bi moral biti neumen, da se sistema, ki me ščiti ne bi posluževal. Če v mojo vizijo pritegnem še moje poslovne partnerje za katere vem, da so vizionarji….je to kaj narobe…če zato dobim nekaj denarja, ki ga nisem nikomur ukradel, saj mi ga je trgovrc namenil v obliki rabata za moj že opravljeni in plačani nakup….in vse to delam “zakaj”….ja najbrž imam rad svoje podjetje, ki je moje življensko delo….najbrž imam rad svoje pridne delavce in njihove družine…..Nekaj vam povem…če razumem vizijo Lyonessa in ekonomijo, in če uspem z konkretnimi stvarmi, ki mi jih Lyoness ponuja delno pomagati podjetju pri prebroditvi krize…ja potem je cena 2.000€ zelo sprejemljiva. Tisti, ki nimate vizije poslovno sodelovati znotraj te nakupovalne skupnosti raje vložite ta denar kam drugam, še vedno pa ste lahko uporabniki brezplačne cash back kartice, ki vam ponuja ugodnosti v obliki delnega vračila denarja za vsak opravljen nakup. Osebno izredno cenim vsak evro, saj sem si moral vse kar imam prigarati sam….nekomu mogoče 10€ ne pomeni nič….a veste, da obstaja ogromno ljudi, ki pa bi jim ta znesek pomenil veliko, na primer ena žemljica dnevno, ki bi jo otroku lahko dal za popotnico v šolo…vsi tisti, ki pljuvate čez Lyoness…malo se zamislite.

lp

Wau! Kako agresivna reklama! Samo stran od takšnih in drugačnih vernikov.

Ne vem če je to ravno reklama…ne vem če sem ravno vernik. Vse kar sem napisal se dogaja meni in je moja vizija te nakupovalne skupnosti. Nikogar ne vlečem v ta sistem…samo napisal sem moje mnenje, če pa je to agresivna reklama, če morajo ljudje zaradi tega bežati stran od mene….no potem je nekaj narobe s teboj KRENTAM. Pa še to…moj nick je moje pravo ime…nikoli se nisem skrival…kaj pa ti? In še ena stvar…gotovo imaš v denarnici vsaj eno kartico zvestobe (Magna,pika…)….si tudi komu, ki kupuje v Mercatorju in tanka na Petrolu rekel, da je “takšen ali drugačen vernik”.
Sicer je pa vseeno….vsak je sam svoj gospod. Želim ti veliko življenskih uspehov.

Lep pozdrav
Vilko

Nimam kartic zvestobe, ker ne verjamem v ta sranja. Kartice zvestobe koristijo ponudnikom in ne kupcem.

hey! mene zanima kaksne imam moznosti za zasluzek glede nato da nisem premium član(in tudi nebo placala dokler nevem zakaj se sploh gre) ali se moji člani pisejo meni ali onemu nad mano -prosila bi za manjso razlago če je mozno:)

ej vidim da se spoznate mal bolj nato pa me zanima ali imam karkoli od tega glede nato da nisem premium clan pa ce samo kopujem cv trgivini brez bonov,

what the hell is that Lyoness card??

Zanjič so težili z AMC posodo, pol so udarile frontno jehove priče, sedaj so pa lyoness verniki ven prilezli. Mater, kako sovražim akviziterje vseh sort. Jih je že dovoljeno streljati tudi v Republiki Sloveniji? Naj kakšen pokaže glavo, jebomupasm.

JACK POT, ane? To je to. Zato tako pritiskajo, mater jim lyonsko.

HAHAHA ko ste smešni!
par komentarjev sem prebral,pa sem se kar nasmejal.
Folk sploh ne ve kaj predstavlja tale kartica.
Tako kot so na svetovno tržišče vpeljevali bančno kartico,osebno izkaznico,telefon,avto,internet,………
Isto bo z Lyonessovo kartico. Edina razlika je ta da je brezplačana.
Pa kaj se bunite č je za stojn 😉 pa če ti vrača samo 1-2% bodite veseli,ne pa pljuvat čez XD
Ko ste smešni. Hočete ali nočete,bo zaokrožila svet!

New Report

Close