Najdi forum

Ampak, kako lahko SPAR placa rabate za slovenske SPAR darilne bone, ce zanika sodelovanje z vami.

Mislim, da koristite velika trgovska imena zgolj v manipulativne namene, da novacite v to piramido.

Da pa nakupov pozicij v Aziji in ne vem kje ze ne vse, od katerih so moji prijatelji samo izgubili denar, niti ne omenjam.

LY je varcevanje po cca.10 EUR na mesec, ostalo pa je nategovanje naivnih ovc (piramidni sistem po 2.000 EUR dokler ovc ne zmanjka)

Kako lahko spar nam da popuste,če zanika sodelovanje z lyonessom???

Predlagam,da še enkrat preberete ta stavek in razmislite,kaj ste prebrali….

Spar ne zanika sodelovanje z lyonessom,in da popuste,ki se z ostalimi njihovimi ugodnostmi seštevajo….potrošniki jih dobivamo redno in takoj v obliki gotovine na TRR.Preverjeno,in potrjeno iz dveh evropsko priznanih institucij:ZNAK KAKOVOSTI ISSO IN TUV!!!!a je glede tega še kakšno vprašanje????

Odgovor na zgornje vprašanje dokaz za to,da se nekateri z navajanjem napačnih dejstev redno trudijo lyoness oblatit do skrajnosti :z navedbami,da npr.spar zanika sodelovanje z ly.Morda je res nekoga v Sparu vprašal,pa ta pojma ni imel,ampak spar z lyonessom vseeno sodeluje.

Žal se boste morali sprijaznit:lyoness raste,popuste daje transparentno,ljudje jih ne zavračajo ,koristijo naj jih pa tisti,,ki želijo…

Vpletena,

1. !!! Spar Slovenija zanika sodelovanje pri darilnih bonih, ki so veljavni v Sloveniji !!!

TAKO, DA NEHAJTE ZAVAJATI IN MESATI Spar v Avstriji in Spar v Sloveniji.

Raje se vprasajte od kje prihaja denar, ce ga Spar Slovenija ne da LY !!! Jasno iz clanarine v to piramido… In ko se bo piramida napolnila, bo tudi tega denarja zmanjkalo… Podobno je bilo tudi pri FOREXih….

2. !!! ISSO in TUV standarda NE preverjata in pravtako NE potrjujeta sodelovanja med LY in Sparom Slovenija – TO JE SPET ZAVAJANJE JAVNOSTI – pac pa regulirata druge stvari….

Zanimivo je pa to, kako se radi tudi drugi piramidni sistemi sklicujejo na certifikate in manipulirajo z njimi, RES ZALOSTNO.

glede na to, da pa ze vecina ljudi zapusca LY in gredo v druge sisteme in spet agresivno vabijo drugam, pa se le smejim, kako so promotorji agresivni, potem pa izginejo, ko se piramida sesuje.

LP

Tvoje mnenje je definitivno napačno.
Sem napisal, da sem proti temu in podobnemu zavajanju ljudi.

Folk pa kaj maste tolko s tem Sparom? Ne se sklicevat na neke nepreverjene trditve da Spar Slovenija ne sodeluje z Lyonessom. Konec koncev sej Spar je samo eno podjetje, ki daja rabate prek lyonessa. A zdej če mogoče slovenskih “pomembnežev” v SPARu niso obvestili o sodelovanju to kar pomeni da ne sodelujejo z Lyonessom. Ne bit tko omejeni. Spar je nizozemsko podjetje in LY ima dogovor o dajanju 4% rabata direktno z njimi. Ko bodo prešli na sistem dajanja rabata neposredno na LY kartico bodo že obveščeni. Naslednji izračun vse pojasni, tako da še butlj razume:
V Sloveniji povprečno vsak teden 1 oseba vplača Premium Lyoness paket, da optimalno začne svoj posel gradnje trga Lyoness rabatne kartice. To pomeni da vplača 2000€.

V Sloveniji se povprečno proda tedensko tisoč 100 evrskih darilnih kartic SPAR, ki vsebujejo Lyoness rabat.

Kaj to pomeni? Po vaši teoriji bi torej Lyoness vsak teden, plačal 4% od 100.000€ kar znese 4000€ tedensko zato da privabi tistega enega na teden, da vplača 2000€. Kot ste verjetno opazili, bi imel 2000€ izgube, saj bi 2000€ več vrnil potrošnikom, ki niso popolnoma nič vplačali v LY. Da ne govorimo kaj bi se zgodilo če Lyoness plačeval ostale rabate na tak način, recimo Merkurjevega. ŽE ENKRAT SEM VAM REKEL, DAJTE VPRAŠAT NA MERKURJU TUKAJ VAM POLAGAM V ROKE EMAIL vodje trženja [email protected] če sodelujejo z Lyonessom ali ne? Dajte tudi vprašat ostalih 500 malih, velikih in srednjih podjetnikov v Sloveniji če sodelujejo z Lyonessom in zakaj sodelujejo?

Da ne govorim tudi o tem, da tistih 2000€ lahko vsak ki je vplačal tudi kasneje porabi pri LY partnerskih trgovcih v obliki dobropisa. Ne v enkratni vsoti razen če bi naredil nek zelo velik nakup – recimo avto, ampak po koščkih, vsakič nekaj do celotnega izkoristka 2000€. Garanti za to so pa velike firme, ki vračajo denar prek LY. V čem bi bla torej fora, da hočeš da ti nekdo nekaj plača in obogatiš na račun mase ki to vplača, imaš pa napisano v pravilniku da ti kasneje to lahko potem postopoma nazaj poberejo. V čem bi bla fora take organizacije??

Pa še nekaj, in to je najbolj pomembno. Končni cilj Lyonessa, kot podjetja je da kot ponudnik rabatne kartice oz. organizator dajanja denarnih povračil ljudem za njihove običajne nakupe za vedno služi nekaj manj kot 1% od celotnega nakupa. In to je velik cilj, dolgoročen cilj. Ne pa da ljudje vplačujejo 2000€. S čim mislite da bi Lyoness bolj obogatel, s tem da bi recimo 100.000 ljudi po celem svetu v 10ih letih vplačalo 2000€? to bi blo 200 milijonov €, ki jih potem ljudem itak morajo postopno vrniti, ko bi ta dobropis postopoma koristili ali pa na drugi strani 100 let dobivati nekaj manj kot 1% od tudi več kot deset procentov celotne svetovne potrošnje. Tukaj pa govorimo potem o milijardah in ne več milijonih. Ljudje prosim vas, ne neki na pamet blatit Lyonessa ko pojma nimate o čem se gre, dejte se prvo dobro informirat in potem sklepajte zaključke.

Matej G.,

poanta je ravno v tem, da ne more vrniti, ker nima od kje vzeti.

Saj si sam dobro zracunal.

BTW, sem preveril pri Merkurju, tako slabo jim gre, da dajejo rabate komurkoli, samo da prodajo (tudi ostalim podjetjem so dali z veseljem, ki so decembra bozicnico izplacali v obliki bonov svojim zaposlenim).

Ti pa lahko preveris pri Janji Štular, vodja marketinga, [email protected]

Ali se ne bi raje ga.Janja Štular kot vodja marketinga pozanimala,zakaj ima spar od julija 2011 povečan plačilni promet z njihovimi darilnimi karticami??’Bi bil že čas,kajti ogromno ljudi na terenu usmerja potrošnike v spar,in nakup teh darilnih kartic,ki so kupljene prek lyonessa in prinašajo denar nazaj.
Oseba na tako pomembnem položaju lahko vsaj vpraša zakaj se gre,če ima čas debatirat z vami o neresnicah,predlagam,da ona kontaktira lyoness,in jih povpraša,zakaj ima spar povečan promet z temi karticami….aroganten odnos na takem položaju ,ji ne priporočam…
Minevajo časi,ko so nekateri usidrani v svoje stolčke,in samozadostno razmišljajo o vsemogočnosti…ogromno ljudi na terenu se resnično zelo trudi …
Bravo lyoness,skupaj razdiramo navade,sisteme,ki ne delujejo in so zdavnaj preživeli…spreminjamo navade ljudi,in zato tudi trgovcem….
Plačevanje z mobiteli-čudovito….
Noro,kako ob pravem času je LYONESS prišel…kako zelo ga svet potrebuje…da priložnost majhnemu človeku,vzbuja v ljudeh zavest o pomembnosti združevanjain ne ustvarjanje taborov!!!!
Z vsakim nakupom naredimo nekaj dobrega,in z vsakim nakupom lahko nekdo zasluži ,če želi….
Trgovci,prisluhnite lyonessu,lahko se vam zelo obrestuje…ne nasedajte negativcem,ampak si ustvarite lastno mnenje,preizkusite,vprašajte!!!!
Meni lyoness ni dal bogastva,ampak noro priložnost,ki se je zavedam,in uživam…koliko bom pa uspela,je pa od mene odvisno:od moje želje,cilja…

Vsem vpletenim!

Danes sva bila zena in jaz na predstavitvi lyoness.Po nekaj minutah predavanja sem se spomnil
sebe pred dvajsetimi leti,ko smo podobno kot danes lyoness “prodajali” sanje o denarju za katerega smo vedeli,da bo pristal v nasem zepu in da ga ljudje nikoli ne bodo dobili razen nas
ki smo bili pri vrhu.Seveda,ko so se vplacila v spodnjem delu piramide koncala je bilo konec sanj o denarju za udelezence za nas pa konec prilivov!
Tako se bo zgodilo tudi v tem primeru kot se to vedno zgodi!!!
Nisem ponosen na to kar smo naredili toliko let nazaj-naj bo to opomin vsem iz prve roke,da ko
vam nekdo nekaj ponuja je to zaradi njegove koristi ne pa vase!!!
Zato ne bodite naivni in ne “hranite” takih ,ki vam obljubljajo ,da boste prihranili ali celo zasluzili!

Lep pozdrav!!!

hay!
Včeraj dobila sms,koliko denarja dobim povrjenega od svojih nakupov .Lahko ga imenujete piramidni sms,ali kakorkoli,jaz bom ta denar spet porabila točno pri tistem trgovcu,ki mi ga en del povrne…
torej sem zadovoljna stranka,trgovec je dobil zvesto stranko,del denarja pa gre v fundacijo za dobrodelne namene…

Vsi v piramidi smo zadovoljni,IN DELAMO DOBRO Z SVOJIMI NAKUPI!!!

… in potem svizec zavije čokolado v folijo.

Zaposlena sem bila v Mullerju do 10/2011 in so pri nas stranke spraševale o tej kartici, vendar mi nismo imeli s tem nič. O tem nismo dobili nobenih obvestil. Ne se zmišljevat no!

Zaposlena v Mullerju(bivša)!

Ali ste kaj prejemali na blagajni za plačilo Muller bone…Veste,stranka ki je z njimi plačala,jih je predhodno nabavila v lyoness pisarni,dosegla popust,potem pa še pri vas v mullerju dodatni 3%popust….

Ne si zmišljevat no,da stranke nekatere niso plačevale z boni….

Bolj kot berem bolj se mi zdi da bogi ljudje nimate kaj za delat. Verjamem da eni berete samo zato, da si pridobite info ali bi se udeležili infota na katerega vas je povabil prijatel ali ne. No imam eno dobro novico za vas infoti so vsi ukinjeni saj več niso potrebni. Lyoness se je že tako daleč razvil da jih ne potrebujemo ampak smo postali bolj moderni. Pa saj ni važno ne razumem vas da sploh berete bedarije ki jih nekateri pišejo, namesto da bi se sami prepričali za kaj se gre.
Sem uporabnik Lyoness kartice že kar nekaj časa. Sicer ne vem zakaj vsi tako omenjate SPAR trgovino. To da ne sodeluje kot partnersko podjetje je ena velika laž. Če prešaltate na uradno stran http://www.lyones.net si lahko tam ogledate vse trgovce kateri sodelujejo z nami. Aja pa če vas zanima kako zgleda bon za OMW si enega kupite tak za hec pa boste videli da je na bonu tudi logotip podjetja Lyoness.
Kar se pa tiče piramide pa vsi vemo da so igre kot so piramidni sistemi prepovedane v sloveniji in da se podjetja kot so Spar, Merkur, OMW, Sportina Group (več kot 70 trgovin z modo)…. ne bi s tem zajebavale. Pa še za vsem skupaj stojijo 3 močni certifikati ( TUV certifikat, ISO standard 9001, ter IQ NET certifikat), tako da tisti ki je omeno da je Lyoness že pod drobnogledom naj se malo vpraša kaj govori.
Za konec pa še samo to pri vsakem nakupu ki ga opravite pomagate bogim po celem svetu pa si še oglejte stran http://www.lyoness.net/si/child-and-family-foundation

Kartico in njeno delovanje načeloma poznam, rabim samo nekoga, ki bi mi povedal, kako naj pridem do nje oz. kje je kdo ki bi me “vpisal”….

kartico ti lahko podari vsak kateri je že njen uporabnik ali pa ti jo podarijo vsa srednja manjša ali mikro podjetja katera sodelujejo z nami. Se pravi če nimaš nobenega prijatelja ki jo ima greš v prvo gostilno kjer vidiš veni Lyonessovo zastavico. Če pa si kje z okolice Ptuja pa pčakaj na 6 maj pa ti jo jaz dam sedaj se trenutno odsoten.

Tamnekdo…

… če še vedno nisi prišel do kartice ti lahko jo lahko jaz podarim, ampak le v primeru da jo boš res uporabljal, ko boš imel to možnost. Pri tem ti bom tudi razložil kako in kje jo lahko uporabljaš in do kakšnih povračil si deležen, če te bo pa zanimalo še več od tega pa tudi ni problema, bom na voljo. Lahko mi pišeš na [email protected]

Se ti kot moderatorju, Robi, ne zdi smiselno, da bi temo zaklenil za nadaljnje komentarje? Tisti, ki jo obujajo vedno znova v življenje, ne delajo drugega, kot vršijo zastonj reklamo – to počnejo že več kot tri leta.[/quote]

Boštjan?

Mimogrede, danes zvečer bo prvo oddajanje novega programa v okviru Lyonessa, Lyoness TV

Tukaj je povezava, zgodilo se bo ob 20h: lyoness.tv

Mogoče se pa res dogaja nekaj velikega 🙂 …

Nekaj takega najbrž, kot televizije tipa GodChanell, kjer vernikom 24 ur na dan cerkvenjaki vbijajo v glave svoje teorije. Po moje boš moral gledat najmanj 4 ure na dan, pa potem obnovo napisat. Če boš to delal redno 6 mesecev, ti bodo podelili papirno broško z napisom “Orto član”, osebno ti bo čestital sam presvetli nadrejeni v piramidi, dobil pa boš tudi dodaten rabat 0,001% pri nakupu zobne ščetke. Za tako velik uspeh (največji v tvojem življenju?) se pa res splača potrudit. 🙂

Hm, po vseh zgoraj navedenih ‘inovativno prepričevalnih prijemih’ bi bil že skoraj čudež, če bi se kateri od moderatorjev vendarle odločil zaklenit tole temo. A glej, vsaka stvar je za nekaj dobra: potem se ne bi nasmejala tvoji repliki. 🙂

New Report

Close