lyoness kartica
@blue.xlnc: dol mi visi za 15€ na mesec.
Nimam nobene kartice zvestobe, kupujem pa tam, kjer mi je najbližje, kjer je najbolj smiselno in kjer se mi česa zahoče (če seveda to potrebujem in je cena ustrezna). In tole je vredno veliko več kot 15€ na mesec.
Čemu je potrebno pisati s CAPS LOCK? Če ti še nihče ni povedal, to pomeni kričanje. Deluješ kot mati Tereza, kjer revčki nočejo njene pomoči, potem pa je užaljenost velika. Bodi srečen, bo ostalo več za vas, ki o stvari veste veliko in ki stvar “razumete”.
Dobila prvi sms,lyoness deluje….nekaj denarja ob vsakdanjih nakupih se mi vrača,meni prav pride,pa tud če je tam okol 15 eur….računam zase :na leto je to cca.120 eur….vredu je-bom povedala naprej!
Nihče nas ne v nič sili,zapoveduje,ni nobene članarine,pravil,ki bi morile itd….jaz sem prišla do zaključka,da tisti ,ki so proti lyonessu so zaradi dveh stvari:
1.So bivši člani lyonessa,ki so želeli na hiter način priti do ogromno denarja,verjetno so celo plačali teh 2000 eur,zdaj pa čakajo,kako se jim do sam brez njihovega truda oz.neuspeha pri izgradnji trga dogajal enormen promet,in oni bodo bogati….kolikor vem,ne gre tako,žal mi je za njih,ker so tako naivno zaletavi….zdaj pa pljuvajo žolč vseprek….
2.so ljudje,ki jim je lyoness konkurenca,zaradi…..
Verjetno se pa najde še kdo,ki se mu je ly uprl,ker mu ga je predstavljala oseba njemu nesimpatična….lyoness smo skupnost,in kot skupnost imamo moč na trgu,to kar lyoness dela,je danes nujno potrebno na vseh področjih življenja-ZDRUŽUJE LJUDI,nekateri pa se tako trudite razdruževati,ker vam ni všeč pogajalska moč ene enormne skupine ljudi po celem svetu-če si sploh kdo lahko predstavlja ,da kartica deluje po celem svetu in v vseh panogah potrošništva…Lyoness je noro dobro ,enormno orodje,lahko ga koristiš,lahko pa ne…
In zdaj se bo spet nekdo oglasil,ki bo povedal,da je nateg…
A lahko ze nehate nategovati folk. Vceraj mi je “bivsi” prijatelj zacel prodajati”bucke”, kako dobite pri SPARu 20% porabata, ki se potem deli po mrezi. Sportina pa celo 30%.
Sedaj pa tu berem, da SPAR zanika sodelovanje z vami in da Zveza potrosnikov opozarja na veliko previdnost.
Poanta pa je v tem, kar je Jan S napisal v vplacilih po 2.000 EUR in ko bo teh zmanjkalo – Adijo Lyoness, Adijo
Cista piramidna igra
Saj to. Ti kot kupec dobiš nek drobiž (2% od nakupa, mislim da je bilo rečeno, sama se v to nisem niti poglabljala, tako da nisem ziher), ostalo se pa deli med “višje instance”. Če ti bo pa uspelo najt druge naivneže, ki bodo pod teboj v mreži, boš pa ti dobival procente od njihovih nakupov. Ti dobivaš procente od nakupov ljudi, ki si jih spravil v LY sistem.
Ampak to kao ni piramida :)))
Mimogrede, a ni zanimivo, kako imajo vsi LY zagovorniki v tej temi vzdevke po istem kopitu. Ime + prva črka priimka. Janez N, Jože F, Ana L,… naključje, ni kaj :))
Kartico dobil in jo pridno uporabljam …..
Se že veselim kampanje, saj bodo takrat imeli že VSI Lyoness kartico (kot je zdaj z Mercatorjevo Piko) in bodo prodajna mesta posodobljena s čitalcem kartic (sedaj je pri nekaterih trgovcih potrebno vaprej kupovati bone)
Toplo priporočam, da si jo čim prej nabavite 😉
Saj to. Ti kot kupec dobiš nek drobiž (2% od nakupa, mislim da je bilo rečeno, sama se v to nisem niti poglabljala, tako da nisem ziher), ostalo se pa deli med “višje instance”. Če ti bo pa uspelo najt druge naivneže, ki bodo pod teboj v mreži, boš pa ti dobival procente od njihovih nakupov. Ti dobivaš procente od nakupov ljudi, ki si jih spravil v LY sistem.
Ampak to kao ni piramida :)))
Mimogrede, a ni zanimivo, kako imajo vsi LY zagovorniki v tej temi vzdevke po istem kopitu. Ime + prva črka priimka. Janez N, Jože F, Ana L,… naključje, ni kaj :))[/quote]
No, glede na to, da je tole forum …se pač ne podpisujemo s priimki, mnogi uporabljamo nick ….kot tudi ti, draga moja 😉 Nima veze ..sama se ne skrivam za nickom ..mnogi me poznajo tudi pod nickom Palčica ….morda me lažje identificiraš 😉 Jaz brez problema stojim za vsako svojo besedo. Ti ne moreš, ker samo nekaj predvidevaš in ugibaš.
Vidi se, da nimaš pojma ..le podpihuješ …..Koliko kdo prizna popusta, je odvisno tako od pogodb kot tudi od branže …to me niti ne zanima. To je stvar podjetja. Lyoness je predvsem podjetje, ki deluje za nek dobiček. Pika. Ende. Tudi jaz, ki hodim v službo, delam za nekoga, ki služi z mojim doprinosom. Tak je pač sistem.
Greva dalje. Napaka je, ker govoriš o piramidi. Se strinjam, da gre za piramido, ko se delijo kartice, kar je nepomembno, kajti zaslužek ne gre v tej isti podobi. Totalno nepomembno je, kdaj si vstopil v Lyoness….šteje le to, ali si član nakupovalne skupine s svojimi nakupi v Lyonessu.
Izplačila gredo po vrstnem redu ….prej si pridobil enoto, prej si na lestvici ..ob določenih pravilih binarnega sistema, prideš do svojih procentov, ki so bistveno večji kot pa tista 2%, ki ju omenjaš. So pa seveda pogojeni z nakupi neke skupnosti. Tu se denar ne kopira, temveč se ga samo razdeli po nekem sistemu. Kar je odlično dodelano.
Za vse so enaka pravila. Tako za tiste, ki želijo samo kupovati ( gre bistveno počasneje) kot za tiste, ki si z vplačilom avansa za nadaljne nakupe vplačajo neke enote.
In ti sploh veš kaj pomeni avans ? Ti na hitro razložim …..
Če naprimer vplačam avans ( ni pa nikjer to pogojeno, draga moja) v Lyonesu v vrednosti 2 000 eur ( kar je max, lahko pa tudi manj) se obvezem s, da bom ta avans izkoristila prav v tej skupnosti. Kar pomeni, da bom ob predvidevanem rabatu nekega podjetja, ki znaša 10% morala opraviti nakup za 20.000 eur. ( 20.000 – 10% (2000) = 18.000 doplačilo) Sicer mi Lyones dovoli ta znesek izkoristiti kjerkoli in za karkoli ….a je predvsem moja odločitev ali se bom v to spustila ali ne.
Če grem sama v neko podjetje in hočem kupiti nekaj, pa nimam denarja, moram plačati avans v naprej. Če do določenega dne ne pridem z denarjem po robo, ostanem brez avansa in brez robe. Kaj je potem bolje ?
Se ti zdi folk res tok naiven, da bi v teh časih kar nekaj plačal, pa ne vedel zakaj? Prosim, ne podcenjuj folka. Vem pa, da so se mnogi nategnili, ker so zaupali napačnim ljudem. Škoda.
NEHAJTE NATEGOVATI Z ZGODBICAMI O SODELOVANJU S SPARom IN PODOBNIMI.
LY promotor me je prepriceval kako imate pri Sparu 20% porabat. To ni res.
Vsakdo se lahko preprica sam in sicer na nacin, da posljete mail na:
[email protected] Vodja marketinga
[email protected] Vodja profitnega centra Interspar
in tudi vam bodo povedali, da z Lyonessom ne sodelujejo. LY kupuje darilne bone kot vsi ostali.
Poanta je, da je LY piramida, ki temelji na kupovanju pozicij po 2.000 EUR
Dragi Matjaž B!
Še tak vodstveni kader spara ,ki sedijo v ljubljani,žal niso pravi naslov.Vodstvo lyonessa se pogaja oz.dogovarja vedno in samo z lastniki spara,ki pa vam ti dve osebi lahko povesta,da to nista ,ki ste jih navedli,ampak so lastniki v tujini-lahko jih sami vprašate,ali to drži.
res posluje lyoness zaenkrat z sparom na podlagi spar darilne kartice,ampak doseže popust,ki smo ga potrošniki zelo veseli.V tem je moč velike skupine potrošnikov.Prav tako se izplača sparu,ker dosega iz meseca v mesec večji promet zaradi prodanih spar darilnih kartic prek lyonessa.Če ti dve osebi o tem ne vesta nič,res škoda ,da za njiju na tako pomembnih mestih kot sta,da se ne zavedata oz.pozanimata o tem kaj več…Mogoče jiva zanima podatek,da število članov dnevno raste za cca.200 oseb?
Lyoness raste,in to boste morali vsi sprejeti kot dejstvo-prej ali slej se sprijaznite,še toliko prej če ste zaposleni v trgovinah,in si želite večji promet…naša skupnost postaja enormna…Kaj vas še moti oz.skrbi?
Ali se kupujejo farilni boni za Spar v Sloveniji? Ce je odg. da. Potem novo vprasanje. Kako vam lahko priznajo rabat ob nakupu (v Sloveniji), ce pa o tem nic ne vedo?
Poanta je, da rabate financirate iz denarja, ki ga naivnezi vplacajo za nakup pozicij v LY sistemu in ko se bodo vplacila koncala, vam bo zmanjkalo denarja za placila rabatov.
Ali res mislite, da ne vidmo, da je LY piramidna igra.
To je odgovor, zakaj so promotorji tako agresivni. BTW ti isti so delali tudi za Eurosuccess (knjige po 5.000 EUR), Finanzas Forex, Sitetalk, …
Dejstvo je,da bi bilo pošteno,da če nič ne vedo,da se pozanimajo,zakaj ima spar zaradi lyonessa večji promet..predlagajte jim,sedež je v mariboru,na žolgarjevi 17…
Nikoli delala za zgoraj navedene firme…pa kljub vsemu verjamem v izredno moč velike nakupovalne skupnosti….
lyoness ima certifikat ISSO in znak kakovosti TUV,sta certifikata,ki jih ne dobiš kar tako…
Za tiste,ki so se odločili sodelovati pri izgradnji trga,bodo pa res na vrhu svoje skupine-piramide.
Kje pa naj bi bili?
En lep pozdrav vsem, vidim da nekateri ste že slišali za kartico lyoness.
Kratko za tiste ki o tem še niso čisto nič slišali: Ideja kartice je bila, da se združi v eno, namesto vseh rabatnih kartic, ki se sedaj uporabljajo.
Tako da ideja in vse kar se v zvezi z Lyonessom dogaja bazira na potrošnji.
Sam jo uporabljam že kar nekaj časa, zadeva deluje, kar se tudi vidi po statistiki ljudi, ki se dnevno pridružujo in pa feedbacku “ozaveščenih ” registriranih uporabnikov Lyoness kartice.
Verjetno več na internetu ne boste zvedeli, vsaj ne konkretnih in korektnih informacij, ker je ravno zaradi tega v preteklosti že prišla na slab glas (en nezadovoljen oziroma neozaveščen človek/član spljuva kartico na internetu in seveda celo horda ljudi enako misli, ker je tako najlažje- zakaj bi se pa pozanimal ? )
Je pa ideja definitivno zanimiva za podjetne posameznike in pa trgovce, tako manjše s.p.-jevce kot večje( notri imamo Spar,Müller,Merkur…) taki se pa verjetno nebi pridružili brez neke poizvedbe o samem delovanju podjetja in kvaliteti le tega.
Hvala za branje in pa veliko osebnih in poslovnih uspehov vam želim.
Če koga zanima kaj več mu z veseljem odgovorim na ZS oz e-mail- [email protected]
Lp
Jao, jao, kako so nekateri naivni.
Iz letala se vidi, da ste LY promotorji navadni manipulatorji. Nakladate o kvazi popustih, da bi ljudje vplacali 2.000 EUR v vaso mrezno igro.
Podobo je poizkusil tudi Sitetalk/Unaico. Tudi oni so imeli paket po 2.000 EUR (zanimivo kaksna podobnost). Tu si lahko preberete, kako gorece so novacili v Sitetalk in kako brez argumentov odgovarjali na opozorila, na koncu pa le zalili iz nemoci.
http://www.had.si/blog/2011/03/26/unaico-sitetalk-seminar-v-hali-tivoli/
Vas nacin komuniciranja je zelo podoben.
Dubli je tudi sistem popustne kartice in taksni sistemov je se nekaj. Tako, da nehajte manipulirati kako je to edina kartica, ki zdruzuje. BTW to tudi ostali trdijo.
Pa pravtako nehajte zavajati z 15% rabati v SPARu, ker to vam tako in tako nihce ne verjame. Pa kao, da je zmenjeno pri lastnikih SPARa…
LY je ze 8 let na trziscu in razen manipulacij ni naredil nic pravega.
Vodje LY se ze selijo k Dubli poslovni priloznosti.
Ujemite vlak tudi vi, dokler je se cas.
Za vec informacij mi pisite na [email protected]
Pozdravljeni,
podajam primer uporabe Lyoness ugodnosti:
Bratranec kupil varilni aparat v Merkurju:
Cena aparata: 1200€
(Nakup z Merkurjevimi boni, kupljenimi pri partnerskem podjetju)
Torej je bratranec dobil:
2% vračila na njegov TRR: 24€
4% dobropisa za nadaljnje nakupe: 48€
1% prijateljskega bonusa (0,5 meni in 0,5 mojemu priporočitelju): 12€ (6€/osebo)
torej skupno je Merkur vrnil 84€.
Lp, Klemen