Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa zeleni čaj metasys hujšanje in boljše počujte

zeleni čaj metasys hujšanje in boljše počujte

no sej še nisem obupala, hvala za spodbudo:)

pa kakšen kozarec vina, tudi gre ne? Upam, da mi uspe, sem šla 10ox skozi forum, da sem se odločila za nakup. zdaj bomo pa vidli. Pravite da izgubljate kg…. so opazi tudi pri oblekah verjetno? – komaj čakam, da si dam ene preozke kavbojke na rit :/ lepo se imejte pa lepo pokurite energijo 😉

Jaz sem sedaj dala čez trimesečni program plus 4tednov v katerih jem samo dve kapsule na dan. Izgubila sem do danes zjutraj 11kg. Res pa je da ne jem sladkarij in kruha. Začela sem se gibati veliiiko več oz prej se sploh nisem ;). Hodim na pilates in na dolge hitre sprehode tudi če malo pada;)- Počuitm se super. Moram izgubiti še vsaj toliko kg ampak jaz mislim, da mi bo julija/avgusta uspelo, da se bom bolje počutila v kopalkah. Tole je majhen košček v sliki, ki sem jo začela spreminjati. če je meni ratalo bo sigurno tudi vam. Pozitivno naprej punce;)

Meni pa nč ne naredi. jem ga že en teden pa ni še nič. Danes sem se mogla prav v rit sunt, dam šla mal ven. Mislim, da rabim mal vpodbude. Sem mislila, da bom na kavču sedela pa tv gledala vse ostalo se bo pa samo naredilo. Moram na forum priti, da si mal voljo dvignem. No pa sem mal pojamrala sedaj grem pa zavese prat in okna pomut pa musko si bom navila!!! lep dan

Vse punce, ki ste nabavile ta metasyis, se mi resnično smilite, ker ste nasedle 1 osebi z več črnimi niki.

Punce, verjemite samo, ko boste s svojimi očmi videle spremembo človeka, ki ga poznate, ne nasedajte nečemu, kar ni z dokazi (fizično) podprto.

Isto je nateg s Tomato-jem. Bo veliko bolj zdravo in cenovno ugodno, če si zmiksate paradižnik in peteršilj, malo zalijete z vodo, dodate malo soli, lahko tudi popra. Ni kalorično, zasitilo vas bo in kožo boste pripravile na poletje, ker je v paradižniku veliko karotena.

Lej sorry meni pa ni nič žal, da sem si tole nabavila in naredila spremembo in v glavi in v pri počutju. Tudi jaz sem rabila eno brco v rit, da se malo porinem naprej. Pri meni so vse spremembe vidne 😉 in hvala bogu je tudi počutje zelo dobro. Res pa je, da sem se sama odločila, da nekaj naredim, ker čudežev pa res ne morem pričakovati, če sem pa prej deset let samo jedla in nič migala.
Ne moreš pričakovat, da boš pa na kavču izgubljala težo in se bolje počutila, če so pa vse ženske po tv, ki jo zraven gledaš nališpane in urejene.
Zeleni čaj pa dokazano, pomaga pri veliko stvareh
Meni je.. in mi še vedno.Tebi bo pa mogoče kaj drugega. SREČNO

Ja luba duša seveda, da na kavču pač ne boš iz sebe naredila nič Bo treba kar malo zamigat in se obrnit okoli. Poizkusi se malo motivirati pa ne v usta tlačit vse kar pride pod roke, ker ste na kapsulah. Jaz sem se malo disciplinirala in sem po enem mesecu začela hujšati. vidim na oblečilih. tehtala se bom po končanih treh mesecih. Bikini prihajam !??!

jaz pa mislim, da marijamarička, ni hotela povedat, da ji kapsule niso nič naredile v smislu ležanja na kavču in hijšanja, ampak, da ni opazila znakov, ki jih uporabnice navajajo: več energije, manjšo potrebo po hrani, lepše nohte in lase,…….

Bravo PIKA! Pudarila je predvsem na “energiji”, da je nima, da bi ji dala kaj vzpodbude. Boš videla, kako se bodo zdaj nizali eni in isti niki, ki so zgoraj, a dejansko je pod njimi samo ena oseba, morda dve, katera ali kateri tržita oz. prodajata ta šit:-))

Zeleni čaj: ja je koristen; 3 skodelice na dan za zdravje, kar ne pomeni, da bo zbijal kilograme ob nespremenjeni prehrani.

Po enem tednu boš pa res težko opazila vse te znake. Pa nič ne tržim;) nimam nič s tem razen, da ga uporabljam in jaz sem zadovoljna. Ni vse za svakega: tako pač je. Srečno

groza kakšno štale ste nardile iz mojga jamranja. Jaz sem samo rabla mal vzpodbude in eno brco v rit da se premaknem in kaj naredim. Itak, da ne pričakujem, da bom pa takoj suha pa prekrasna. Ti zlo huda ne se jezit od tega rit raste! Verjemi jaz že vem! Grem na vrt rože rihtat vi se pa še naprej prepucavajte.haha

Koliko ste shujšale v 3 mesecih s pomočjo kapsul? Ali res pomaga tudi, da se izboljšajo lasje in koža?

Jaz sem izgubila v treh m 7 kg. Sedaj se trudim še naprej. Na nohte sem pa prav ponosna mislim,da še nobeno zimo nisem imela dolgih in trdih. Lase imam naelektrene ker pač nosim kapo. Se mi pa pozna na koži zdaj ne vem ali zato ker telovadim in se potem fino namažem ali pa je to vse skupaj povezano. Jaz sem zadovoljna.lp

ja jaz po 14 dni ne vidim nobenih učinkov… nobene večje energije… upam da se nisem spet uštela… seveda da bom vztrajala če sem zagonila tokle denarja… bom poročala še naprej…

PRODAM KAPSULE METASYS 80 KOM ZA 20 EUR….

zakaj jih pa prodajaš?

zgleda da ji tut ne pomagajo

Ja res ni vse za vsakega. Nekomu odgovarjajo in delujejo ( je pa treba tudi sam kaj naredit zraven in ne na kavču ležat in pričakovat čudežev) Če nimate še v glavi razpucano potem vam nič ne bo pomagalo. Sestra moja tudi jemlje metasys pa se zraven baše z vsem, ker naj bi ji tako ali tako metasys prečistil telo. Telo se razstruplja in moraš kaj za to narediti, ne pa filat notri nikotin in prazne kalorije oglikovih hidratov sladkorja.
Srečno

Spet jaz! javljam se po enem tednu. Čeprav ste zadnjič kar neki zaratile. Sem pa uspela malo premaknit svoj rit in imam 3 kg maj kot takart ko sem začela jemat tole. Imam energije zadosti, da vse pospravim in še malo odmigam. Ostalo bomo pa še videli.Ajde čao

Sem tudi jaz nabavila , ker rabim nekaj da me malo premakne, pa nisem hotela nekaj kar dela neke strašne čudeže ampak govora o zelenem čaju je vedno premalo. Aja imajo pa akcijo na lekarnarju. pomlad prihaja in z njim lepše vreme jeeee

New Report

Close