Jaz jih jem pred jedjo. Sploh zjutraj pojem dve in potem imam šele čez uro ali dve kaj za pojest. Prej ne gre, ne morem. Sedaj imam v bistvu to namesto kave, ker že potem med vožnjo v službo čutim, da imam energie-rush. Je pa res če ne pokuriš te dodatne energije lahko ponoči gledale v luft. Jaz grem zdaj zvečer na orbi al pa, če je suho malo hitro pohodit ( ne morem laufat..ŠE) tko, da mi je že to super, da vsaj nekaj naredim za sebe. No je pa tudi vd mož rekel, da imam res več energije;)
lep dan
p.s. odpovedala sem se sladkarijam.. ojoj kakšno krizo sem imela prve tri štiri dni. Sedaj sem ap super in me sploh ne gane. Tudi če otroci pustijo mal pudniga al pa kakšen piškot to ne roma v moja usta 😉
No pa se še jaz javim. Sem ravno včeraj zakjučila program 3 mesece. Sem redno tudi prebirala knjigico ki je poleg. Počutje je super, lasje nohti in koža tudi izgledajo super ( mislim, da sem pred vsako pomladjo izgledala kot da smo me mečkali) IZGUBILA sem 7 kg. Zdaj vidim da bi lahko še kakšno, če bi sem bolj redno gibala. Danes bova s sodelavko naročilo novo rundo in bom jemala samo za počutjo se pravi 2 na dan in bom paket imela za 6m. Dejansko sem zadovoljo da sem se odločila za to in da sem nekaj naredila za sebe. obljubim pa d abom še bolj pridna in bom migala in pazila na hrano ( kruh je moj najljubši ;)). Moja sodelavka je začela pred enim mesecem in je bila po 4 dneh jemamnja vsa zatečena in pikasta. je rekla da se počuti kot nastnica z podivjanimi hormoni. Po 8 dneh se ji je stanje uredilo in je tudi mesečno perilo dobila po 5 mesecih ( starejša gospa v 52 letu ;)) je rekla da očitno ta detoksinacije resnično deluje.
punce srečno in se beremo.
jaz sem tudi začel ob jedi jemati zjutraj ob 7h dve tableti. Sam pa ugotovila, da ne morem zjutraj tolk zgodaj jest in sem potem jedla šele malico ob 10h. Tako, da sem jemala zjutraj tik pred odhodom ob 7,30 dve tableti in potem ko sem prišla domov ob 16h pred kuhanjem sem vzela še dve. Potem pa odvisno kdaj sem jedla včasih po 10min ( če je bilo samo kaj za pogret) ali pa v roku slabe ure toliko da sem skuhala. Res pa je da nimam nekih težav z želodcem niti jih nisem občutila. In seveda da en pozabim ob 19,30 obvezno ven na luft al pa orbitrek. Super je!
Še en nasvet potrebujem… ob 11:30 uri v službi jem malico, ki je na nek način že kosilo… saj ko pridem domov pa predano naredim pozno kosilo oz. večerjo je takoj ura 17:00 ali 18:00 … takrat pa je kar prepozno da vzamem drugo dozo???
Ali je potem smiselno da ob malici vzamem al pred poznim kosilom… med to malico in zajtrkom le 4 ure.. Al pred vsako vzamem eno kapsulo??
Prosim za nasvet.
LP
Jaz bi na tvojem mestu vzela ( če gre za izgubo teže) dve takoj zjutraj na prazen želodec verejtno potem spiješ kakvico, čaj sok..Pred malico eno in potem pred kosilom eno popoldan. če boš ugotovila, da ti je prepozno popoldan in ne moreš dobro spati potem ne jemlji popoldan. Je pa fino, da greš še kaj migat zraven, da pokuriš energijo in še veliko za sebe narediš.
srečno
pozdravljene,
tele kapsule jem en teden pa ne čutim nobene poživitve ali energije, ravno nasprotno se mi zdi da še bolj utrujena oziroma prej ratam zaspana. Ali ste druge takoj čutile povečanje energije?
Večjih želodčnih težav po kapsulah nimam, vendar opažam da me po njih peče zgaga in tudi mravljinčaste noge mam na čase…
Upam, da so to začetni vpili??
Lp