Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa zeleni čaj metasys hujšanje in boljše počujte

zeleni čaj metasys hujšanje in boljše počujte

Tudi jaz sem imela težave z spanjem. Sedaj sem ugotovila, da moram zvečer mal energije pokurit, ker drugače ne spim dobro. Pa sladkarijam sem se odpovedala in se tudi malo na vagi pozna;) gremo dalje

Tale link sem prebrala.

se pravi da si škode sigurne ne delamo z jemanjem metasysa.
pozdrav

a je to to ?

PA sem tudi jaz naročila in dobila metasys. Po 14 dneh se počutim super je pa res, da imam resnično več energije, ki jo moram porabiti, ker drugače ne spim dobro. Tako da zvečer ali en dolg sprehod, včeraj po snegu, ali pa na sobno kolo in sem si spanje poštimala.Počutje je vredu sem pa opazila, da se mi je koža kar mal popravila ( verjetno je kobinacija gibanja in nenažiranja to pospešila) Izgubila sem 3 kg. Jaz osebno sem zadovoljna z tem. lep snežni pozdrav

Zaključila z enomesečnim jemanjem metasysa. Izgubila sem 8 kg. Ampak grem naprej na trimesečni program, ker sem ugotovila, da lahko, če se mal v roke vzamem in redno porabim energijo ki jo dobim od metasysa hujšam, se dobro počutim in izgledam dejansko bolje. Jaz uživam v tem.
lep pozdrav

8 kg v enem mesecu????????????
JAZ SEM GA TUDI PILA, PA NI ŠLO GRAMA DOL, TAKO DA….

8 kg v enem mesecu????????????
JAZ SEM GA TUDI PILA, PA NI ŠLO GRAMA DOL, TAKO DA….[/quote]

Jaz sem imela vsaj 30kg viška in ker sem se odločila nekaj narediti za sebe sem se začela več gibati in odpovedala sem se sladkarijam VSEM. Imam še kar dolgo pot pred sabo, vendar sedaj ne bom popuščala. Tebi bo pa mogoče kaj drugega dalo vzpodbudo in moč, da boš kaj spremenila. OD nič ni nič. Čudežnih tabletk ni in če hočeš kaj spremeniti se je treba potruditi. Energijo in voljo imam tako, da gremo naprej. Srečno

prejšnji teden sem začela z jemanjem metaysa. A je še katero toliko vrglo pokonci tole? Jaz sem čist naspidirana, tako, da bom sedaj jemala dve zjutraj in eno popoldan. Energije res veliko in tudi počutje je boljše. Moj cilj je izguba kakšnih 3 do 5kg. Predvsem rabim nekaj za uvelo kožo in pa za boljše počutje po Nupo dieti, ker sem bila res izčrpana. tako da lep dan vsem

Mene tudi mika da tole poskusim… Prosim še kakšno, za vzpodbudo oziroma mnenje in izkušnje s temi kapsulami… a too jih jemlješ pred jedjo ?
LP

Ja kapsule ješ pred jedjo. Jaz sem za izgubo teže začela z dvema pred zajtrkom in eno pred kosilom, ker če jih vzameš pozno potem boš težko zaspala, ker dajo res veliko energije. Potem sem pa po enemu mesecu jedla dve zjuraj in dve opoldan. Odrekla sem se sladkarijam! Moraš pa tudi vedeti, da čudežnih tableti NI!( če sem že šla v nabavo tega sem rekla se moram nečemu odpovedati!!) in se začela gibati. Hitra hoja in pilates. Sedaj jem samo za dobro počutje in lepši tonus kože, lepše lase in nohte , ter za hormosno ravnovesje po eno zjutraj in eno opoldan. Počutim se super. prebrala sem že veliko stvaro zelenem čaju vendar ga ne morem spraviti po grlu dol, ker mi je zanič. Tkaj pa ima ena kapsula ekstrata ( vodnega) toliko kot 100 šalic polifenolov v sebi! Meni pomaga in se mu ne mislim odovedati, ker sem res res zadovoljna.
srečno

Najlepša hvala za te vse informacije in nasvete alenka00. Tudi sama mislim in se zavedam, da je to le majhna pomoč in je gotovo bolj efektivno če ga kombiniraš še z rekreacijo in hkrati paziš pri hrani. Sej v teoriji to vsi vse vemo, samo v prakso je treba sprovest:)
Še to me zanima, verjetno kave potem takem ni priporočljivo piti oziroma bi bilo prehuda kombinacija, kar se tiče “poživitve”?
Kje pa je najcenejša varianta za kupit te kapsule? kakor gledam je pri vseh ista cena….

Lp

Jaz kavo vseeno pijem, ker drugače se ne zbudim. Metasys ne vsebuje teina poživila. Pazi samo da ga ne vzameš pozno popoldan, no razen če boš dolgo pokonci ( jaz sem ga za novo leto vzela zvečer, da sem lahko plesala do 5h zjutraj;) oz če imaš zvečer telesne aktivnosti. Jaz in moja soseda kupujeva preko njihove spletne strani, ker za dva velika paketa nudijo 10% popusta. No vsaj nekaj je. Res pa je da bom sedaj ta velik paket jedla 6 mesecev ker imam 2 kapsuli na dan v paketu je pa 360 kapsul.
lep pozdrav

hvala še enkrat… se oglasim z svojimi izkušnjami.

LP

tiste, ki ste čaj kupile v lekarni – v kateri pa, ker v vsaki ga nimajo

lpm

če jaz to prav razumem so kapsule??

Za lekarne ne vem..Sem samo videla da jih imajo na lekarnar.com. Jaz sem jih naročila direktno na njihovi strani.
Treba je paziti, ker niso vsi ekstrati enaki. Ta metasys kapsule so VODNI ekstrat zelenega čaja in vsebujejo 25% od 30% polifenolov, ki jih vsebujejo listi zelenega čaja!
Ponavadi je ekstrat alkoholni ali pa zmlet, kar je dejansko bistveno cenejši našin pridobivanja, vendar nima tako močnega učinka in ne vsebuje skoraj vseh polifenolov, ki bi jih lahko.
lp

a želodčnih težav pa nisi imela al pa težav s prebavo?

Ojla,

jaz sem tudi to začela jemat. Upam, da me malo “dvigne”. :)) Jemljem pa tudi chlorello, alenka00, mogoče ti veš, če lahko potem še kar naprej nadaljujem s tem?

Hvala.

Potem se priporočam še za tvoje izkušnje tudi_jaz

mislim, da ne bi smelo biti nič narobe. Oboje je naravno prehransko dopolnilo in ni sintetično zdravilo, ki bi se teplo med sabo. Verjetno boš občutila večji učinek detoksinacije telesa, kar je dobro, samo ne ustraši se, če te bo koža srbela in boš imela močan vonj urina in zadah, ker je kratkotrajno in samo pomeni da močno deluje.
lep dan

New Report

Close