Najdi forum

Projekt: Izguba kilogramov

Tudi name so tile soncni zarki vplivali pozitivno, pa ceprav sem jih gledala samo skozi okno pisarne…ampak prihaja vikend in kar naj dezuje, grem vseeno ven, na zrak. Spet sem zacela bolj redno hoditi na fitnes in takoj me je minila zelja po sladkarijah. Teza se sicer vrti okrog 89,5 in pripravljena sem, da vrzem dol se teh zadnjih par kg.
Lep vikend vsem!

Bravo Gromoj za nov izgubljen kilogram! Le tako naprej.

Mene je precej iztirila bolezen pretekli teden. Dva dni sem jedla zelo malo, skoraj nič, ker sploh nisem mogla. Potem pa počasi spet nazaj…Ne glede na manjši vnos se je telo zavarovalo pred izgubo 😉 tako da se na tehtnici ne pozna nič. Pa saj 100x raje zdrava izgubljam kg kakor pa bolna!
Zdaj sem končno spet ok. Sicer športam še nič ne. Dam telesu še nekaj dni, da se povsem pozdravi, potem pa začnem spet s kakim daljšim sprehodom.

Danes:
Z: kuhano jajce, kos rženega kruha, par rezin slanine, sir, maslo
K: krožnik ričeta
M: pomaranča in pol banane, pol palačinke z nutelo
V: tuna, koruza, zelena solata, dve crispy ploščici

Matruska, fino da si se pozdravila, zdaj oa veselo naprej.
Vceraj sem jedla:
Z: 2 zemlji, prsut, sir
M: rizevi kosmici, pomaranca, jabolko, banana
V: pisc file, malo kruha, endivija s fizolom.
Teza: 89.5kg

Pozdravljene, tudi mene se je ta teden lotevalo in lotevalo, sedaj je vikend in kot ponavadi me je pokopalo sem se zbudila z 38 vročine in je čas da se sestavim ** 😉 da v ponedeljek zaštartam. Prehrane sem se držala 5 obrokov brez OH-jev in sladkorjev. Počutim se fizično in psihično razen tegale prehlada k se me je lotil fenomenalno * 🙂
Gromoj, super za izgubo kg, se veselim zate , jaz se tehtam v ponedeljek da vidim če sem bila kaj pridna ali bom morala vnos hrane spremeniti.
Matruška, tudi jaz sem te dni športno aktivnost izpustila, je bolje tako da se telo spravi k sebi.
Anabina tudi name tale sonček prav pozitivno upliva, si pa ful pridna k fitnesiraš 🙂 tudi jaz imam malo v planu drug teden da bi šla kakšn dan malo plavat** če bom zdravje OK.
Obrokov si pa nisem sproti beležila.
V petek 17.2
Z: smuti s špinačo, banano in ½ jabolka, pest indijskih oreščkov, limono in vodo je nadomestil lekadol plus C , kava z mlekom
M: 1 iztisnjena pomoranča z 3 dcl vode
K: kefir s cimeto,, pest oreščkov
M: pest oreščkov, rezina sira
V: 1 pečen krompir, solata s špinače z jajcem in semeni

Sobota 18.2.
Z: smuti s špinačo, banano in jogurtom, pest oreščkov, lekadol plus C , kava z mlekom
M: čaj z medom, kapučino
K: repa s krompirjem, krvavica
M: pest oreščkov, kefir
V: jajčka z maldo špinačo, poli slamo in rezina domačega sira
Upam da mi tale sobotni plan uspe 🙂
Uspešen in čim bolj sončen vikend vam želim 🙂 , napolnite se z vitaminom D in energijo.

Vcerajsnji jedilnik:
Z: 2 kajzerici s suho salamo in sirom
K: makaroni s tuno, solata
V: malo prebranca in prepecenec
Po vecerji: pivo in arasidi
Tole pa je en dietni jedilnik….Danes sem sla ze navsezgodaj v hrib, da vsaj malo ublazim vceraj.
Teza: 89,8kg
Februarka, fitnes je zakon, ali pa kaka druga rekreacija, vazno da migas.
Katere orescke jes? Ena moja znanka hujsa po LCHF metodi pri Gasperju Gromu in od oresckov je lesnike in makadamije. Na sosednji temi sem brala, da ena hujsa po tej metodi in je orehe in makadamijo. Potem so nasi, domaci orescki se najboljsi. Razen makadamije, ki je sicer se nisem jedla.

anabina, jaz jem indijske oreščke, moram si jit kupit še kakšne mandljne in orehe 🙂 moje počutje je malo boljše zato bom drug tedne izkoristila sploh če bo sonček in bom malo več migala 🙂
moj danasnji jedilnik:
Z:smuti z 1 dcl jogurta , gozdni sadeži in banana, turška kava z mlekom, čaj z ingverjem
M: pest oreščkov
K: polovica puranjega zrezka, solata endivja s kropmirjem
M: kapučino
V: kefir, rezina sira
jutri je dan D moje 1 tehtanje 🙂 upam da je vsaj malo rezultata, če ne drugega nisem več toliko napihnjena 🙂 vam poročam jutri

Včeraj ni bil preveč uspešen dan. Zvečer sem ga polomila s pico po deveti uri (pa ne malo).

Danes malo bolje, a vseeno nekaj žlic preveč za kosilo…

M: tuna steak
M: nekaj sliv, krhljev suhih hrušk, pomaranča
K: pohan sir, govedina iz juhe, tenstan krompir, zelena solata s fižolom in jajcem.

Kako vem da sem jedla za kosilo preveč?ker sem še zdaj sita… 🙁 tako da večerje danes ne bo.

Pozdravljene, danes sem ostala doma na bolniški, saj sem se včeraj popoldne spet počutila zelo slabo in dobila vročino, upam da tam do srede speljem saj imam v službi en kup popoldanskih dejavnosti, ki so obvezne. Skratka ne glede na vse sem se danes stehtala in me je rezultat na tehtnici prav razveselil, saj sem iz 86,6 prilezla na 84,3 torej minus 2,3 kg kar se mi zdi za dva tedna kar dobra in zdrava izguba kilogramov, kaj bi bilo če bi še malo več migala , je kar za poskusit, ampak ko se malo spravim k sebi z zdravjem
6.2 = 86,6
20.2 = 84,3 🙂
Ponovno sem se odločila da se stehtam čez 14 dni torej 6.3
Lep in uspešen teden vam želim
MOJ današnji jedilnik :
Z: turška kava z mlekom, aloe vera gel, 4 brezglutenski prepečnci z maslom
M: kefir
K: piščančja obra, brez krompirja samo z zelenjavo

Bravo Februarka, super rezultat. Krasen občutek kajne. Zdaj pa potrpežljivo naprej…

Cestitke februarka pa pocivaj danes in jutri, da bos do srede ok.
Vceraj sem jedla
Z: 2 mehko kuhani jajcki, prepecenec, kisle kumarice
K: zelenjavna rizota, svnj zrezki, solata s fizolom
M: jabolko, banana
V: prepecenec, pasteta, maslo
Teza: 89,6 kg
Spet mam nekaj tezav z zelodcem, zato prepecenec. Uzivajte na soncu!

Danes:

Z: ovseni napitek
M: dve crispy ploščici, bakalar, rezina paprike
M: pomaranča
K: krvavica, malo tenstanega zelja, solata, 1dcl čiste goveje juhe
M: banana
V: pol kosa šinka, malo krompirjeve solate, pol kosa belega kruha

Tehtam se, ko mi uspe kak bolj “priden” dan.

da se še tukaj pofočkam potem pa v službo 🙂 .
21.2
M: sodelica kave in 1 piškot
K: endivja solata in rižota
M: 2 rezini mortadele, košček sira

moj današnji jedilnik:
Z: smuti iz jogurta, borovnic in banane, aloe vera gel, turška kava, kozarec vode
K: doma narejene ploščice iz semen in sira ( 1 jajce, žlica kisle smetane, nariban sir, semena), košček domačega sira
M: kapučino
V: sojina polpeta, solata

lep in uspešen dan vam želim 🙂

Danes:

Z: prosena kaša s slivami in medom
M: dva dcl čiste goveje juhe, na maslu pečeno jajce, kos rženega kruha, pet rezin salame
K: sardele na žaru, solata z jajcem
M: dve hrustljavi slani ploščici (nimam pojma kako se temu reče, bilo je pač na mizi gostiteljev :))
V: pirina palačinka z borovničevo marmelado

Kako ste punce? Jaz ne prevec dobro. Ja sem se ze hvalila, kako sem dosegla nivo, da ne razmisljam vec nonstop o tem, kaj sem in kaj bom pojedla. In sem dobila kilo gor. Sem se razjezila sama nase, ker zacnem s prenajedanjem, ko sem pod pritiskom. Pa kaj bom res vsakic, ko zivljenje ne bo gladko teklo zacela pretiravt s hrano!?
Res sranje. Danes sem med sprehodom poskusala poslihtat glavo in upam, da bodo rezultati.
Moj danasnji jedilnik:
Z: ovsena palacinka, paprika, sir
M: lesniki, koscek sira
V: riz, piscanec v smetanovi omaki, solata strocji fizol.
Nobenih sladkarij, nobenega kruha….tako bom od sedaj naprej.

Anabina, glavo gor in gremo naprej. Bil je kiks, a saj si dovolj močna.

Povej mi nekaj prosim. Pred kratkim si omenila znanko, ki hujša po LCHF. Kako ji kaj gre? Jaz sem tu in tam naredila kako jed po tej metodi, a da bi čisto temu sledila, ne verjamem, da bi šlo.

Aloha, hvala za spodbudo. Kot sem napisala gre za znanko, ki sem jo po dolgem casu zadnjic srecala, ma full prevec teze in menda LCHF pri njej deluje. Prej nikakor ni mogla shujsat, zdaj pa ji gre. Ene 10 kg je ze izgubila. Ma pa res veliko prevec kg, tako da ni glih neki za videt.
Jaz podono razmisljam o LCHF kot ti. Cist striktno se je ne bi mogla drzat, saj moras OH spraviti na 40g na dan. Jaz jih pojem najmanj 80g, ce jem en sadez na dan, ovsene kosmice in riz, pa zelenjavo.

Danes je tehtnica pokazala 0.6 kg manj kot vceraj, to je 90.1 kg. Sem kar pricakovala nekaj takega, glede na to da sem vceraj 2 uri kar intenzivno hribolazila, nisem jedla kruha niti sladkarij.
Danes jedilnik:
Z: ovsena palacinka, sir, paprika
M: lesniki, sir, jabolko
V: riz, sv zrezki, zelje in zelena solata s fizolom

Bravo Anabina za minus! Vidiš, včasih je super narediti kiks, ker te potem podžge, da se spet vrneš v dober ritem. In to je tisto kar šteje, da znaš popravit napake. Sem pametna huh, sicer pa moja neaktivnost na forumu zadnjih nekaj dni priča o tem, da sem imela tudi jaz slabe dni. Miške, krofi, salama, kruh večkrat dnevno. Danes sem se spet opogumila in prišla pokukat sem gor, tvoj post je še mene podžgal, da moram tudi jaz spet zavihati rokave. Zdaj se mi je že nekajkrat zgodilo da sem z istim dnem, ko sem ugledala najnižjo težo popustila za par dni in zaspala na lovorikah. Nič ne de. Jutri!
Srečno!

Matruska, ja se strinjam. Z obcssnimi kiksi ni nic narobe, samo da ne trajajo dolgo.
Meni se super pozna, da ne jem kruha in testenin in sladkarij. Danes je teza 89.6, to je minus 0.5 v primerjavi z vceraj.
Ni to prehitro izgubljanje teze, saj sem se kar dva meseca vrtela okrog te stevilke, potem pa na hitro dobila gor 1kg. In kot je sel hitro gor, je sel se hitrje dol.

Ja enako opažam tudi pri sebi. Hitro pridobljen kilogram je tudi hitro izgubljen, če sem le pridna nekaj dni zapored. Še dobro da je tako. 🙂
Danes sem začela z 3dcl mlačne vode v katero sem stisnila limono. Potem sem pojedla tuno, koruzo in kos rženega kruha. Za malico sem imela ovseni napitek. Za kosilo bo pa porova juha in polpeti iz kosmičev in bučk, pečeni v pečici na peki papirju.
Zvečer je v planu trening, seboj bom imela ingverjev napitek.
Upam da bo šlo po planu 🙂

New Report

Close