prestavitev menstruacije
Spoštovani!
Pa je normalno da me jajcniki bolijo zdaj ko sem vzela Primolut Nor?
ceprav bi jo morala dobit danes al pa v pon. in me bolijo. saj v bistvu je to za mene normalno, ker sem mela redno in prejsni mesec ko sem zgubila sluzbo mi je 10 dni zamujala. vem da je nekak normalno ce si v strestnem stanju.
Kolliko je moznost da sem noseca? velika?
Spoštovani!
Zdaj sem šele šla si pogledat kaj sem dobila. Iz lekarne mi je gospodična rekla da Norlevo tbl premočna zame ker sem vzela že Primolut Nor (2krat, v premiku 24 urah) in da mi ne bi upala si dati. zdaj sem pogledala na škatlico in piše da je Escapelle 1,5mg…
kaj to je kaj narobe? mislite da sem zdaj zanosila v tem primeru da sem vzela to tabletko?
zdaj mi M tudi zamuja 3 dni, je to normalno? Jajčniki me pa zelo bolijo imam svetli izcedek ( je to kaj narobe, glede na to da uporabljam chilly zeleni gel?), vem da je to normalno če imaš predmenstrulni sindrom močnejši. malo me je strah kaj bi lahko bilo.
LP M.N.A.
Pozdravljeni!
Ne Norlevo ne Escapelle nista “premočni” in jih lahko vzamete vedno, ko menite, da bi lahko zanosili. Norlevo tabletke so včasih pakirane po dve skupaj, v tem primeru zaužijete obe naenkrat, v zadnjem času pa je v pretisnem omotu zgolj ena tabletka, ki jo zaužijete čim prej po tveganem spolnem odnosu. Če ste torej zaužili “jutranjo” tabletko (Primolut Nor NI poskoitalna kontracepcija), potem ste storili vse, kar ste lahko.
Matjaž
Pozdravljeni, tukaj mi boste znali pomagati. Ginekologinja mi je napisala za pospeševanje menstruacije Primolut nor te tablete sem zdaj jemala 10 dni zdaj sem pa po treh dneh dobila menstruacijo ampak ta je tak močna da sem v skrbeh ker kr teče. Zanima me če je vse vredu in kako dolgo lahko pričakujem da bom jo imela. Mi zna kdo povedati kaj o tem.
Prosim za odgovor..
Lp niris
Pozdravljeni!
Stara sem 18 let in ze skoraj leto dni jemljem kt belara. Menstruacijo imam redno.Prvic bi se odlocila za prestavitev zacetka menstruacije zaradi maturantskega izleta ki traja 10 dni, zadnjih 5 dni pa naj bi imela menstruacijo
Ali naj po tem koncanem pretisnem omotu takoj zacnem jemati naslednjega? Za koliko casa se zacetek menstruacije prestavi? In ali je moznost.da bom v dnevih ko naj bi redno dobila menstruacijo imela kaksne krce?
Najlepsa hvala za odgovore.