Haha, prvi alt, a veš da sem res pomislila 😂. Ker ni prvič 😂😂
No, vsekakor je bolje, da ste vse na soncu in uživate in zgubljate kalorije, kakor da bi bile notri, blizu hladilnika, za računalnikom in pisale po forumu. Tako da, če je to razlog, je vse odpuščeno 😉.
In bravo za 4/4, odlično ti gre! Zdrži še vikend 💪
Štefka, ni bilo naše zmage… bi bil čudež, če bi bila, … ampak, se ve, upanje umre zadnje. 🙂
Krasen vikend je za nami. Kar pridno sem se nahodila, z IF pa se ne morem pohvalit. Sicer v soboto po urah je šlo 8/16, ampak količina in izbira hrane pa ni bila ok in bi bilo 100x boljše, če bi imela npr. jabolko / jogurt za zajtrk, pa potem čez dan tud bolj “normalno” hrano.
Upam, da gre drugim boljše.
Lani je Šteka potegnila voz, tako da sem morala pošibat… 😉
Prvi alt, kakšna tišina, a vidiš ti to. Ne morem verjet. Saj bi se tudi jaz umaknila, ampak sem obljuba da bom pisala. Tako, da bom vztrajala še nekaj časa.
Pa še prvi alt ne sme ostati sama. Bova midve vlekle ta težki voz naprej 😂.
Jaz končno malo migam. Pred vikendom prva rekreacija, potem pa kolo na moj klasični vzpon. Počasi in s pavzami. Saj je kar šlo.
Učim se (še vedno.. in že dolgo), da življenje ni premica, ampak krivulja, ki gre gor in dol. In to, da sem občasno dol, je samo del poti. Delo na, sebi, na kateremkoli področju, ta nihanja samo malce omili… Eh ja, saj bo!
Lep prazničen dan vsem, ki pokukate na forum 🤗
Ojla, babike!
Včeraj sem s tel.v roki zaspala,ko sem vam pisala…Evo,pa sedaj sem tu☺️
Dragi Štefka in Prvi alt,da vama pomagam vlečt težki voz,bo lažje, če bomo tri vlekle…👍
Evo,kaj se moje zgodilo,vrgli ne je iz ovinka ven,Evo ponoči sem se iz grmovja potegnila ven.
Čisto sem iztirila in Evo,sem nazaj,ponižna in ne preveč dobre volje.
Toliko truda in odrekanja,lakote,pol pa zavozim par dni in jem kot kokoš,kaj vidim,eh…😶
Včeraj zvečer sem se v rit brcnila in si glavo spuščala,grem dalje z vami ne morem si tega naredit,da vse zavržem…
Zakaj tako nihamo?
Je Štefka povedala,da življenje ni premica,res ni,nihamo konstantno gor in dol.In sedaj grem nazaj gor in vlečem voz z vama.
Pa kako brco si zaslužim,da ne pozabim na ves trud,ki sem ga vlagala,pa kako pridna sem bila.
Kaj ne je zmedlo?En kup dela pomoje,sadili smo zelenjavo in dirkali po njivah,pa stranke,pa kaj vem kaj.Pa pozabiš na redne obroke,pa začneš po starem.Pikati in jesti bedarije,eh.
Je že mimo,priznala sebi in vam.In je lažje.
Lep deževen dan vam želim,upam,da bo dežda nam vrtnine namoči.
Bodimo pridne,vlečimo voz🍀🌼☺️
Po moje je normalno, da ne more it vedno ok. Ker nic v zivljenju ni popolno in tudi pri hrani ali gibanju ne bos popoln. Pomembno je, da ko imas slab dan, teden, mogoce mesec, da se vrnes kjer si ostal. Naj vas ne potre, ce kdaj niste uspesne. Ker to ne pomeni, da ne zmorete, to pomeni, da zivite. Je pa super poskusati vsak dan in se vsak dan boriti. Ko imate stisko s casom za jest, si probajte vnaprej pripravit malico. 2 minuti boste pa ja nasle za pojest. Ker drugace te potem zlomi.
Vceraj sem tudi jaz malo zasla, in pojedla prevec svezih rogljickov od babice 😀 danes pa nadaljujem kot da ni bilo nic. Se vedno vsak dan hodim 10-15km in pridno jem vse, a manj. Na tehtnici nisem bila ze nekaj dni, ker bi bila slabo po moje, sem nekaj napihnjena in verjetno polna vode in bi bila slabe volje.
Aja, ce se vprasate od kje mi toliko casa za hodit. Ostala sem brez partnerja, sva sla narazen nekaj casa nazaj in tako da “se je sprostilo” veliko casa. In hoja mi pomaga. V ponedeljek pa zacnem se telovadit po enem programu, da bom se malo na misicah in obliki delala.
Seveda sem z vami in vlečem voz, je pa res, da sem imela precej delaven vikend. Končno je bilo vreme primerno za delo na vrtu, smo imeli malo večji poseg v prostor. Rezultat je ok, čutim pa tudi vsako mišico.
Šnitka, te razumem. Tudi jaz sem konkretno jedla, ko se fizično dela je to tako. Je večji apetit in hkrati tudi poraba. Samo da si nazaj na pravi poti.
Štefka in prvi alt, držita tempo, ostale smo zraven.
Dajmo uspešno zaključit april!
Super, večina nas je tu. 😃
Res sem vesela, da vztrajamo, se oglašamo, spodbujamo (na vseh področjih), in da je naše druženje več kot le hujšanje. 😊
Jaz nobeni ne zamerim, če si gre “oddahnit” od te teme. Vsaka naj naredi tako, kot ji ustreza. Čeprav, sem pa že firbčna, kako sta Matruška in Sladkorček. 😉
Pikapolonica, bravo za kilometre in upam, da si ok po razhodu…
O, smo se nabrale..
Tudi jaz nobeni ne zamerim, da ne bo narobe izpadlo! Vas pa pogrešam, ko vas ni. In to je kot zakleto ravno takrat, ko veliko gledam na forum, ker “rabim” kak odziv ali zgodbo, hehe.
Saj vse vemo kako gre. Pikapolonica, čisto prav imaš, glede nihanja in treba je bit ready na kak slab dan. Ampak jaz sem imela v mislih bolj une daljše manj energijske dneve. Ko je občutek, da hodiš z “ročno zavoro” in se moraš redno spominjat, zakaj to počneš. Karkoli pač, ne samo glede hujšanja. In jaz, ki sem v osnovi še vedno “vse ali nič” človek (sicer precej precej manj), se moram večkrat opomnit da se zmigam in naredim po planu, tudi ko ni toliko energije in motivacije. In da je to NORMALEN del življenja in da ne pomeni, da sem popustila. Saj vem, nekaterim je to morda samo po sebi umevno. Meni (še) ni..
Šnitka, vse ok, samo naprej. Prej ko se pobereš, bolje je. In te čisto razumem. Beri zgoraj 😂😂.
Pikapolonica, me veseli, da si žalost in razočaranja ob razhodu obrnila v fizično energijo 💪.
Maia, bravo za miganje.. Telo potem rabi več energije!
Prvi alt, ja.. Točno to.. Rade se imejmo. Ker si zaslužimo najboljše 🤗🤗.
Matruska, vse ok, kjerkoli si. Ne rabiš še najprej sestavit in pol prit nazaj. Samo javi se, da vemo, da si ok.
A veste, da kdaj pomislim, ko berem kake novice na netu, da upam, da ni katera od “mojih” forumašic na primer zgrmela iz Storžiča.. No vsaj to vem, da tolk ekstremne športnice pa nismo, da bi smučale iz takih gora 😂😂. No, saj ni smešno, grozna zgodba in na žalost jih je vse več takih. Skratka Matruska, javi se! Lahko sam poveš, da si živa in nas potem nekam pošlješ 😜.
Ojla punce! Tudi jaz sem tule. 1x sem pisala vmes, pa se je vse sesulo pa stekalo, pa nisem imela več volje tipkat. Malo me tale forum zaj…🤨. Trenutno izvajam vadbo doma, po pol ure na dan, ker imamo na Koroškem slabo vreme. V soboto smo bili v LJ kjer smo preventivno nakupili za sina oblačila za birmo in valeto, pa bo kar bo, ker nikoli ne ves kdaj nas bodo spet zaprli ali omejili. Hrana se vedno predstavlja težavo. Ostalo kar dobro hendlam…
Pripravila tudi kolo (staro) za ture in začetek sezone.
O,vse na kupu,le Matrusko še čakamo,javi se,kje si?Če si tako zgrmela z ovinka,kot sem jaz,se tolaži nisi edina…Samo daj, napiši da si,pač Kakorkoli si.V življenju so skoz nihanja gor in dol…
Sladkorček,a ni sončka na koroškem?Ko bo,pa gasa ven pa bo tudi manj hrane*Mi smo imeli lani birmo,valeti,tako da vem,kako je.Skrbi.
Pikapolonica,žal mi je za razhod,hkrati pa sem vesela zate,da si močna in da čustva daš ven na sprehodih in vajah.Bravo zate,ker se nisi vdala v tolažbo z hrano,kot se mnogim dogaja🍀
Štefka,ti si vedno pozitivna in realna in razmišljaš,kot je treba.In hvala za pozitivno,ja,gremo dalje…Iztriš,pa se pobereš,tako je🌻
Prvi alt,hvala,lepo si napisala,rade se moramo imet,pa mislite na poletna oblačila.Jaz imam v mislih kavbojke,ki niso elastične to mi je cilj☺️
majaS,Evo,pridni ljudje,da ste priigrali vrt.Mi smo zelo veseli,da nam je včeraj zalil dež vse vrtnine,ki smo jih sadili,fajn občutek…Kaj pa kuža,kake pasme bo?Mi imamo nemško ovčarko,ljubica naša je.To se zaljubiš v kosmatinca.To je najin drugi kuža,prejšnji je bil ovčar Bobi❤️
Punce,dajmo,združimo,bodimo močne in pridne,kmalu bo toplo☀️
Ma v bistvu nisem dobro. Res ne. Ker to so tezke stvari in po toliko letih je hudo. Sem se spomnila na enega prijatelja nekoc, ko ga je punca pustila se je vrgel v sport – tek, ker edino to mu je pomagalo, da je lazje prebolel. In sem si rekla, da poskusim se jaz to,le da izberem hojo in poskusim pametno jesti. In mi gre. Je pa tezko, ko pride moment, ko bi zbasal vase celo banjico sladoleda, mojo najljubso cokolado ali pa dve, kilo testenin z najbolj kaloricno omako…. Ampak nekako gre.
Kake nacrte imate za prvi maj?
Lepo da smo spet pridne s pisanjem, je lustno, ko prideš na obljuden forum 😁.
Pikapolonica, verjamem da je težko. Ampak si izbrala super način za hendlanje tega 💪. Si te že ni zaslužil, bo prišel enkrat nekdo, ki te bo. Do takrat boš pa imela rada sebe. In to kar zdaj počneš je točno to 👊.
Šnitka, ti gre zdaj bolje? Takih ovinkov bo še precej na poti. In vse krajši bodo “zdrsi”. To je cilj. Da si čimprej nazaj. Ker to je realno. Ostalo ni.
Mi smo na krajšem oddihu na Štajerskem koncu. Ni ravno vremena, ampak je pa družba. Prebolel kovid ima vsaj te prednosti, da se ljudje radi z nami družijo 😂😂.
Pikapolonica89, zelo si pogumna. Oditi iz razmerja nikoli ni lahko, četudi je to edina prava rešitev.
Na pravilen način blažiš stres, če ti je kaj v tolažbo ti lahko povem, da sem skozi leta videla ogromno, ampak res ogromno žensk, ki so dobesedno zasijale, ko so se rešile iz toksične veze. Prav je, da v prvi vrsti poskrbiš zase, kar tako nadaljuj, na pravi poti si!
Šnitka, mi imamo res takšen majhen vrt, bolj za veselje, je pa vseeno kar nekaj dela z njim. Kužka še čakamo, bo nekje proti koncu junija, pasme prinašalec. Je terapevtski pes, upamo, da bo v pomoč pri situaciji v kateri smo trenutno. Veselimo se ga in komaj čakamo.
Sladkorček, vsi držimo pesti, da se bomo lahko veselili na valetah, birmah, porokah…Vsem nam tovrstnega druženja zelo manjka, sploh si pa ne predstavljam razočaranja mladine, če bi ponovno odpovedali.
Štefka in prvi alt, uživajta na dopustu še namesto nas! Zelo, zelo privoščim!
Matruška, čakamo te…
Oj punce! Danes sem se odločila za ponoven štart. Da oklestil se teh 5 Kg, da pridem do 70 in potem vzdrževanje. Manj kot to ne rabim. Časa imam 2 meseca. Ne skrbi me vadba temveč hrana. Poleg tega se po 3 mesecih šele začne res premikat navzdol. Danes sem kolesarila eno celo uro, dobro za zacetek. Rit niti ne boli toliko, bomo videli ju3.
Pikapolonica, samo pozitivno naprej, ne se obremenjevat, tako je moglo biti, zdaj imaš čas da delas na sebi in ko boš samozavestnejsa srečnejša bodo prisli tudi pravi ljudje in partner v tvoje življenje.
Punce, čisto informativno vam povem, da konec maja se začne fit akademija 4, preko FB in IG, prijave po 3.5 pa cena je sprejemljiva, če katero zanima. Jaz se se odločam kaj in kako, je pa fajn ker so poleg se zdravi in enostavno recepti.
Drugače pa smo današnji dan preživeli kar bolj praznično. Lepo bodite in ja, zdravja nam vsem želim!
Sladkorcek, si ze kdaj sodelovala pri fit akademiji? Jaz bom sedaj zacela s petro parovel, njen program no, je bilo precej ceneje prve dni in startamo v ponedeljek. Lahko si vec preberes oz preberete ce se katero zanima na bossbabe.si
Evo,en mini izlet sem opravila danes. Malo po dolenjski s prijateljico. Kako ste ve prezivele?