MaisaS sva hkrati pisali. Hvala za cestitke. Najvecja nagrada je obcutek ohlapnih oblacil. Koncno me ne spona vec vsepoprek. Pa se zdaj ne morem vrjet, da sem dovolila da pride tako dalec. Ah ja.
Sem pa tudi jaz bolj za zajtrk in nasploh vec manjsih obrokov. Meni tako bolj ustreza oz tako lazje izgubljam kg, kot ce bi imela en/dva obroka. Sem ze poskusila, pa se ni obneslo. Res smo razlicni, in super je ko ugotovis kaksen sistem prehranjevanja ti odgovarja.
Preživela sem dan skoraj po planu. Kosilo ni bilo tako zelo majhno kot sem zjutraj načrtovala, pa za malico sem imela poleg kivijev še peščico oreščkov. Jutri ponovim vajo. 🙂
Lepo vas je prebrat, vsako s svojimi izkušnjami. Sladkorček, me veseli, da so se ti glavoboli razredčili oz. omilili, pa da je z mamo bolje.
MaiaS, pa saj ti na polno kilometre oddeluješ. Super!
IF – jaz drugače tud prav rada jem zajtrk, kosilo in večerjo in še malicala bi vmes. In verjetno bi se sešlo, če bi bili to res mali obroki. Tako pa, ko enkrat začnem jest, vzamem še malo zraven. In 5 obrokov je definitivno preveč zame. Enostavno vidim, da je bolje, da se sploh ne lotim jest prezgodaj, pa da dan čim prej zaključim glede hrane. In verjetno 5/7 ne bo dovolj za hujšanje, če ga bom 2/7 pa biksala… bo kar treba malo bolj zobe stisnit, da oklestim teh par kilc.
Punce, super pridne ste in motivirane, vas je prav lepo prebrat. Tko hecno je, včasih imam občutek, da sem sama na forumu, potem pa pride kak dan ali dva pa se čisto razpišete 😂. Imate ravno nasproten ritem,kot jaz, očitno 😂.
Jaz sem bolje. Kašljam še vedno, ampak manj in verjamem, da bo kmalu še bolje. Bom se pa pazila, kljub temu, da je uradna karantena že mimo. Bom še ta teden na izi. Ampak vsaj volja do življenja je nazaj 😂.
Stopila sem na vago, korona je odnesla 1 kilco. Tako da sem zdaj malo pod 75 in tukaj bom startala. In si bom tudi jaz dala cilj, 72 do julija. Brez cilja ne bo nič, s ciljem pa obstaja možnost da rata. Kak teden si bom dala še mir, potem pa začnem z nekim planom. Ne vem še kakšnim. Tole po 18 uri mi mora končno prit v kri!! To sem že ugotavljala, da je potem tudi pri meni skoraj IF. Kaka urca mi striže. Ampak saj ne bi hotela biti preveč striktna na uro. Rada pa bi zvečer ne jedla zaradi želodca.
Glede na stanje trenutno mi je hrana itak zadnja briga in upam, da tako ostane do poletja. Potem niti ne bi rabila planov, ker bi se počasi topilo.
Res mi je zanimivo, kako je enostavno, kadar se “zgodi življenje” in je hrana nekje v ozadju. In potem lahko jem samo ko sem lačna 😁.
No in seveda bo en velik plan gibanje. Zdaj že 3 tedne nič ne delam, samo polezavam in iz tega ne bo nič dobrega. Bo treba začeti počasi in nežno nazaj.
Lepo bodite vse in hvala vsem, ker mislite name in hvala za lepe želje. Lepo vas je imeti, tudi če samo virtualno..
Ojla!
Najprej par besed vsaki, včeraj me je telef.skenslal,sem predčasno končala.
Štefka,lepo,da vam je bolje,si predstavljam,da si v kaosu in ja,počivaj koliko rabiš.Ne misli sedaj o gibanju in koliko že počivaš,ne,ni pomembno!
Pomembno je,da se sestaviš nazaj,počasi🍀🏵️
Maruška,ti imaš pa motivacijo in zagon,bravo!Pa pri hrani pridna pa energije tiste prave,super!
Pa hvala za namig,imaš še kako prav,ne smejo biti piškoti stalnica ob kapičinutu,vem,da ne in ne bodo!Se nazaj fokusiram in mislim,kaj jem😉
Prvi alt,ti mi ena športnica deluješ in imam občutek,da imaš lepo postavo že sedaj.Mogoče ti vidiš kaj odvečnega.Si tudi ti disciplina👍
Sladkorček,me veseli zate in za mamo da je ok,pa da si ti pridna in delovna,poletje se bliža,ne?Kljub kislem vremenu,vem,da bo sonce posijalo slej ko prej🌻
majaS,naša manekenka si ti❤️Si kaj bolje?Ti samo oblikuješ postavo?Reči mi ta tvoj stil IF,kaj to pomeni,ta kratica?Pa v okviru 8 ur lahko ješ,potem pa ne nič.Kaj kapučino lahko piješ izven osem ur ali samo vodo in čaj?Sem imela vedno redne obroke,ampak probala bi tvoj sistem…Kako dolgo že tako furaš?A si ti bila kdaj debela?Se spomnim,da ste suheci v družini samo pozabila sem,če si bila kdaj,kot me tukaj gor?
Ki smo šle 20 kil gor😑🤔
Vglavnem,pohvalila bi se še.Včeraj sem si po pomoti iz omare potegnila kavbojke na zadrgo.Pa jih gledam in si rečem,bom probala…In si jih gor potegnem in zapnem🤣Vau,že od jeseni jih nisem imela na sebi,sem nosila elastične brez zadrge in pajkice…Mi je dalo motivacije.In tako rada bi prišla do starih kavbojke ki sem jih nosila pod 70 kil…Moram in želim stisniti dalje.In bom,verjamem.Čeprav sem marca čisto zabluzila.Vsaj ostala je teža.Lahko bi imela 2 manj.Moja napaka.Gremo dalje,a ne?
Držite se,pridne bodite,srečno💞🌻🍀
Pozdrav vsem,
Štefka, veseli me, da si bolje. Kar vzemi si čas za popolno ozdravitev, boš vse nadoknadila.
Šnitka, pri nas smo malo bolje, ne še dobro, bolje pa – hvala za skrb. Sicer pa, da ti odgovorim na vprašanja: ne, prav veliko preveč kilogramov nisem imela nikoli v življenju, prej obratno. Največ sem jih imela, ko sem šla rodit prvega otroka (70 kg), no, tega je že več kot 20 let in sem tudi takoj in brez večjih težav shujšala na poporodno težo (50 kg). Pri drugi nosečnosti sem se zredila manj in iz porodnišnice prišla praktično brez viška. Do 40 leta sem imela tam nekje med 50 in 55 kg, takoj po 40 pa sem se precej hitro – v nekaj mesecih – zredila za 5 kg, pristala na 62 in jih nisem znala sklestit (nisem imela izkušenj z hujšanjem), tako sem našla tale forum in ostala tukaj. Na manj kot 55 kg nisem več prišla, trenutno sem nekje na 57. Obrnila so se leta, telo se po 40 letu kar precej spremeni, postava postaja drugačna. Prav tako se počasi bliža mena, kakšnih znakov sicer še ni, vem pa, da prav daleč nisem več. Tudi sicer se »dogaja življenje« in zdaj je potrebno še toliko bolj poskrbeti zase, za zdravje, dobro počutje. To nam mora biti kar opomnik, vsak dan. Če vsak dan naredimo eno dobro stvar zase, jih je to v letu 365. To pa je že nekaj, kajne?
Še nekaj o IF (intermittent fasting) oz. slovensko – prekinitveni post. Izvajam ga nevede najbrž kar vse življenje, še preden je prišel »v modo«. Preprosto zaradi tega, ker ne jem zajtrka, ga nikoli nisem, še kot otrok se spomnim, da smo imeli doma večne borbe, ker sem ga odklanjala. Če jem zjutraj, mi je ves dan slabo, zato se mu raje odpovem. Trudim se, da zadnji obrok pojem pred 19 uro in ker prvega pojem okrog 11 ure, je to potem to. Seveda ne gre vedno tako, včasih jem tudi izven okvirja 8 ur, je pa to bolj izjema kot pravilo. Kapučina jaz sicer ne pijem, ga je pa potrebno spraviti v 8 ur (črna kava brez sladkorja je pa ok, lahko piješ izven okvirja 8 ur).
Kaj so moji največji grehi? Obožujem kruh (bel), testenine, riž. Zlahka zmažem celo pico. Pri pici spijem pivo. Privoščim si hamburger, poleg tudi spijem pivo. To so mi take fine, grešne kombinacije. To si privoščim vsaj 3x na mesec, kar je najbrž preveč, če želiš imeti raven trebuh.
Pa seveda drugi večji greh – premalo discipline pri športu oz. kakršnikoli telesni aktivnosti. Samo hoja je odločno premalo.
Res pa je, da sladkega ne jem veliko, ne pijem sokov in drugih sladkih pijač. Raje sem malo lačna kot preveč sita. To je pa za pohvalit.
Predolga sem bila danes.
Lep, snežen pozdrav vsem!
Štefka, me veseli, da si/ste ven iz najhujšega. Počasi se boš postavila na noge in ker ti je hrana španska vas trenutno, tudi ne bo najhujše, če boš res na izi začela z gibanjem. Držim pesti, da se čim prej pobereš. Rabimo tvojo energijo. 🙂
Šnitka, z leti človek ni več tako obseden z “oblogami” na telesu, je pa res, da si ga z gibanjem nekako “izboljšaš”… meni je še posebno redno plavanje prineslo očitne spremembe – od tega, da sem odpravil bolečine v križu (prej sem trpela vsaj 10 let), do tega, da se je celulit izboljšal za vsaj 50%, da ne govorim o postavi. Skratka, sami plusi. Pogrešam pa tole plavanje, že eno leto ne morem it na bazen in se spogledujem, da bom kar skočila v ledeno mrzlo bližnje jezero. :)) Nič, hvala bogu tudi hodim zelo rada in se mi zdi, da vsaj za silo vzdržujem pridobljeno stanje… no, ne morem primerjati s časom rednega plavanja, pa vseeno. Se zalo strinjam z maioS, da se po 40 postava spremeni. Sama sem sicer šla takrat v šolo plavanja in verjetno lahko tej odločitvi pripišem tudi solidno vzdrževanje teže. Pozna se pa res vsak grižljaj. Sama sem že bližje 50 kot 45 in res ne smem odnehat z miganjem, ker leta delajo svoje… meni se mena že najavlja, pa pravijo, da jo lahko z rednim in dovolj intenzivnim gibanjem znatno ublažiš.
maiaS, samo da gre stanje na boljše. Magari počasi, samo, da je smer prava. Prav je, da še posebej poskrbiš zase v tej fazi. Vem, kako dušeče je, če gledaš ožjega družinskega člana trpeti, kako bi rad pomagal in se bojiš, da ne narediš dovolj ali prav.
Ojla punce!
Prav vesela sem za odgovore,majaS in prvi alt,hvala obema ☺️
Lepo vaju je bilo prebrat, MajaS hvala za izčrpen odgovor,sem se spomnila,da si pisala o tem daleč nazaj😉
Imata obe prav,da po 40 se ti telo spremeni in je res treba pazit,pazit na vsak grižljaj in vsak greh se pozna zelo.In če želimo shujšati,se moramo disciplinirati.Ni druge.
Jaz,ko sem imela okoli 60 kil par minus ali plus sem bila lepa in mi se kolca po tisti postavi.In imam željo in motivacijo se spravit v približek prejšnje sebe…
In verjetno vse zelo vpliva na izgubo teže,hormoni,pa to.
majas,zanimivo je to o tem delnem postu,bom poskusila,če mi bo odgovarjalo.Kave ne pijem kapučino pa,bom pa se čajem nadoknadila.Bom se znašla.
Drugače pa midva z mojim nisva glih ok z zdravjem,moj zelo kašlja,jaz manj pa čisto zanič sva.Morda zdravnika pokličeta.Včeraj sva bila na testu in sva negativna.Bova vidla,kaj bo,veter naju je napihal te dni…
Štefka drži se z zdravjem,upam,da si ok.Mogoce pridem za tabo…lp vsem☺️🍀
Lepo pozdravljene 😊
Evo mene po dolgem casu. Najprej vse pohvale za lepe rezultate, miganje, prehrano, oziroma karkoli ze vam dobrega uspeva.
Jaz se bi z veseljem drzala IF, pa ne smem in ne morem. Ker zaradi zdravil za sladkorno moram jesti redno in toliko ur brez hrane ne pride u postev. Sem tudi jaz tista, ki ji ne gre zajtrk ze od malega in vecinoma tudi ne vecerja, vecerja zaradi slabega pocutja in ne morem spati.
Kaj je pri meni novega? Vsak dan hribolazim po okoliskih hribckih in moj cilj je cimveckrat it na te malo visje hribe kot npr Golica, Krn… Ko bo kondicije dovolj in ko ne bo snega. Veliko hoje se mi pozna tudi pri kilogramih. Bom pa nujno morala tudi kaj z utezkami potelovadit doma, zato sem se odlocila, da bom kupila en program za doma, od ene punce z obale.
Kar se tice zdravja pa sem bila pri nevrologu, potrjena je migrena z avro oz kar obe se mi mesata med sabo, navadna migrena in migrena z avro. Moram pa zaradi nekih nejasnosti se na magnetno resonanco glave, za vsak slucaj.
Punce zdravo! En lep vikend se nam obeta.. Hvala vsem za skrb. Ne bom preveč migala še, ker niti nimam energije. Oziroma kašljam in me ne mika preveč. Počutje nikoli niti ni bilo tako grozno.
Apetit je na žalost prišel nazaj. In težave z želodcem tudi 🙈. Bo treba pazit.
Šnitka, upam da ne prideš za mano. Ti želim, da to ni to! Kakorkoli obrneš, ne privoščim nikomur, tudi blage oblike ne.
Maia, super, da je malo bolje pri vas. Da ima človek malo več upanja za prihodnost, da se bodo stvari uredile. Tvoja prehrana je itak super, zato pa si bolj pri suhih. Če bi jaz raje bila malo lačna, kot sita, bi bilo tudi super 😂😂.
Pikapolonica, pridna si s hojo. Upam, da ti gre hrana tudi ok. Potem si na odlični poti! Super za nevrologa in upam, da MRI pokaže nič 😉.
Prvi alt, morda se pa končno kmalu odprejo bazeni. Če ne prej, bo ta tako ali tako kmalu poletje in naravno plavanje! Prav komaj čakam poletje in malce normale. Malo sem se tolažila, da zdaj po prebolelem kovidu bomo pa bolj svobodni.. Pa itak nimaš kam. Sem kar malo razočarana, ko sem dojela, da vsa potovanja za 1.maja odpadejo..
Matruska, kam si se skrila? Čestitke se iz moje strani! Ampak ne glej nazaj samo naprej.. Ni važno, da si prišla na tako stanje, bistvo je, da si se odločila in spet uspešno počasi izgubljaš! Ti imaš tako dolgotrajno energijo, ko se odločiš.. Te občudujem. Mene 3x vmes mine In se spet poberem, haha.
Skratka punce, evo, sem zares nazaj in se prikljucijem planom do poletja. Najprej po 18 ne jest! Pisuka, spet sem 2 dni jedla ob 20ih. Potem imam pa zjutraj težave. Kaj mi je tega treba??
Aja, pri meni so neke super spremembe na službenem področju. Celo prelepo, da bi bilo res. Upam, da bo trajal ta dober občutek!
Lepo nedeljo punce! Opažam, da ko so daljši in lepši dnevi je tule kar zatišje, vse smo iste haha… pa ostalih drugih aktivnosti na vseh področjih, da KR pozabiš kaj napisat..
Štefka, samo da gre na bolje in bo ok.
Pikapolonica, fajn da si se vrnila, bravo za hribolazenje.
Drugače pa vsem puncam želim zdravja. Moji glavoboli so se malo zreducirali, samo upam, da se bodo se bolj. Kadar pretiravam z vadbo ali hojo me tudi useka, tako da zmernost pri vsem. Zadnjič sem hodila v hrib 2,5 uri, pa sem imela potem 3 dni prisilnega počitka, žal.
Kile stojijo, itak se nekako ne pazim dovolj pri sladkarijah. Danes imamo se torto za po kosilu, ker je imela ta teden hčerka rd. Jutri pa spet začnem… od lani julija nisem nič shujšala, sem pa lepo obdržala tistih 5 Kg minusa, ki sem ga pridelala. Čas je za novih – 5 Kg. Kako smo že rekle, do julija… upam da rata, pa da bo 70.. na tehtnici. Nabavila sem tudi novo kolo, oz. naročila, saj rada kolesarim, pa pride nekje na sredi maja. Letos je kar težko za dobro ceno dobiti uredu kolo. Ful gredo letos kolesa in so ostala taksna za 2.000 in plus, meni pa je to predrago. Itak je moje staro se super, samo z leti, ko imam vse večje težave z vratom rabim večji okvir, da se ne nagibam toliko naprej. Torej si bom privoščila novo kolo. Drugače pa bom morala zdaj spet gristi in delati na hujšanju, ko sem nekaj obljubila. Kadar se nekaj zavežem potem grizem, če pa ne, pol pa goljufam samo sebe. Upam, da postne navade obdržim.
Gremo punce v akcijo!
Ojla punce!
Je res malo zatišja tu gor,ko je vreme lepše,se vidi,bolj migamo…
Sladkorček,bravo za kolo,naj čimprej pride,pa akcija,a ne?Je fajn,da imaš eno motivacijo za naprej.Ste lepo praznovali?Čuvaj si glavo,ni fajn,ko te boli…Pa jaz bi julija tudi rada zlezla dol tam na 70,ko pa sedmice več ne bo,dam za rundo vsem tu gor 😉🍀🍷
Ampak za to bom mogla bit zelo pridna in veliko lačna.Tako,kot sem sedaj,ko mi kruli.Za večerjo sem imela skledo solate s semeni in tuno.Je bilo ob 6.pa pijem čaj za tolažbo 👍
Pikapolonica,lepo,da si nazaj.Pridna z kilometri v hribe!
Ti si Gorenjka,a ne?Ker hodiš na Golico.Pa čuvaj zdravje ob teh diagnozah,Ah ja🍀
Štefka,super,da si nazaj,pa da si ok.
Jaz s bolje,nim corone,le prehlad je,ki še traja,ker delam z vročino.Saj ni veliko,a 37.5,glih toliko,da si zanič.Pa je treba zelenjavo Rihtar,pa na tržnico it,pa danes smo sadili paradižnik…Pa ni časa počivat,pol se vleče.Oba z možem sva taka,le on nima vročine,pač pa kašlja.Saj bova že.
To je pa na kmetih,delaš tudi bolan,ni bolniške,Ah ja,saj ne jamram,pač tako je.Mi gre na bolje.Počasi.
Ti se pa počivaj,da ti ne bo pretežko v naš ritem priti😉
majaS,ta tvoja dieta je kar ok,nekaj se trudim,da se hranim po if,saj gre.To,da je zadnji obrok ob 18.me ne moti,sem navajena,a brez zajtrka ob pol 8.pa mi ne gre.Probam raztegniti do pol 9,9.ure dlje je težko.Kaka ura me šiša,da bi bila 16 ur brez hrane.14 ,15 mi rata.Če se mi bo teža začela premikati dol,bom vztrajala,a jaz sem vse življenje zajtrkovala🍎🤔
Bom vidla,kako bo
Lepo bodite in nočko
Oj, včeraj je pri nas deževalo, zato sem delala vaje doma. Imam nekako urnik, da 5x tedensko migam, kombinirano hoja ali vadba z elastiko, hip… včasih hoje več, drugič vadbe doma. Ko je volja in čas pa oboje. Ampak ne pretiravam več. Hoja 1.5 – 2 uri, vadbe pa 30 – 40 min. Tudi večerja je bila včeraj bolj revna. Traja kak teden, da se navadim na manj. Kavi dve, nič sladkega.
Praznovanje je bilo ok, pojedla samo en kos čokoladne torte… pa tisti malo večji haha, tako da potem cel dan ni bilo želje po se.
Drugače pa Snitka, saj z zajtrkom ni nič narobe. Jaz od kar pomnim jem zjutraj zajtrk, samo parkrat sem bila brez njega, takrat ko sem na tešče morala DAT kri ali kaj podobnega. Enostavno če ne jem zjutraj, potem se ponavadi zvečer napokam… tako pa imam zajtrk, sicer ne več masla in marmelade, potem imam malico (jogurt ali sadje), kosilo, morda kdaj tudi popoldansko malico in vecerjo. Postenje ni zame, ker me potem boli glava. Sem pa tudi jaz raje malo lačna kot pa preveč sita. Ampak premalokrat☺️
Zanimivo, kako so mi začeli zajtrki spet dišat, ko govorite o njih. Jaz enostavno rada in dobro jem, raje večkrat kot manjkrat. :))
Še posebej pa me začne “mikat”, ko se nečemu zavestno odpovem. Še dobro, da imam zaloge čaja.
Sladkorček, pa ti si res pridna z raznovrstnim miganjem. Bravo.
MaiaS, kako daleč ste s kužkom?
Štefka, bravo za službo. Naj traja, držim pesti.
Ne ne Snitka, jaz sem iz obalno kraske regije. Sem se malo napacno izrazila mogoce, moj cilj je it na Golico, Krn… Ko bom v kondiciji za tja. Sedaj hodim na nizje hribcke, pod 1000m oz tudi nekajkrat sem sla na Slavnik, ki ima 1028m. Vidim, da me tej hribi kar potegnejo no, sem nasla neko veselje v tem, res. Seveda, je bilo na zacetku mucno, vse bolelo, zulji po nogah, ustavljala se vsakih 20 metrov… Ampak sem dala skozi to, sedaj pa grem brez problemov, le se ustavit se moram tu in tam, odvisno od poti. 2x-3x na teden grem v hrib, ostalo pa po ravnem.
Imam pa tudi precej porihtano hrano, se brez tezav upiram skusnjavam in vsemu. Oziroma tako: jem vse, res vse, tudi cokolado, strudelj… Ampak pojem malo. Upam, da me bo to drzalo se naprej. Sem iz 80 prisla na 75, v dobrem mesecu, tako da sedaj samo gas naprej. Upam, da bo vse to trajalo cimdlje. Hitro obupam, ne glede na rezultate, upam pa da tokrat ne bo tako. Se skoraj ne obremenjujem s tem kar jem, po pravici povem. Ker vem, da bom migala in bo. Sedaj bo slo pocasneje, ker je sla voda vn.
Pikapolonica,vau,čestitke za. tako izgubo teže,bravo👍zelo pridna,to se res odrekaš in trudiš.
Jaz sem 7 kil zgubila v dobrih treh mesecih.Sedaj bi mogla poterat,ker mi stoji,zato se trudim z If prehrano.Bolj ali manj mi uspeva.
Sladkorček,pridna z vadbo in super,da uspeš najti čas za to,fajn😉
Meni poglej sezonskega dela ne uspeva telovaditi,ampak se z delom razmigam.Tudi telovadim,ko ne delam fejst.Po potrebi.
Prvi alt,si kaj bolje z energijo?Sedaj so sončni dnevi,zna bit bolje,a ☀️?Sonce ti da pozitivno,mogoče te pa kaj PMS muči?Enkrat vem,da smo bile hormonsko usklajene,pozimi…Bilo je prav hecno 😜
Štefka,kako?Si sedaj ok?Vem,kako je bit lačna zvečer,se večkrat spomnim nate,ko sem lačna.Da nisem edina😉Da še vas je več.Lačnih.Site pa smo bile debele,a ne?Pa ni fajn tisto občutek ko se bašeš v eno.
Je lepše bit kdaj lačen.Vsaj veš,da zase nekaj ok delaš…
Kje sta,majaS,pa Matruska?
Lep sončen dan vam želim.
Aja,včeraj sem balkonske rože sadila.Sem zelo srečna.🌼🌸
Prav veselje vas je brat, toliko volje in energije na kupu!
Pri nas je stanje spet slabše, ne bom nič morila, škoda pokvarit dobro energijo tukaj.
Ne glede na vse, se trudim držat reda vsaj pri hrani, gibanja ni skoraj nič, držim se doma. Tudi sicer je vreme kilavo, čeprav to res ne sme biti izgovor. Ko bo pri hiši kuža – (prvi alt, sedaj smo pa že blizu, čez dobra dva meseca pride) pa sploh ne bo dileme in se bo treba spravit ven.
Štefka, zelo sem vesela zate, za dobre obete na poslovnem področju. Naj ti uspe! Z zdravjem si sedaj ok?
Pogrešam Matruško, čakam, da sporoči, če so tenis igrišča že odprta.
Vsem želim lep teden, bodite tako pozitivne še naprej, super ste!
Ojla punce,
končno bom spet nekaj v vrstic napisala. Slabo mi gre tole pisanje, hehe. Tudi hujšanje.. Sem obljubljala neke poste po 18 uri, potem pa pečem zvečer kruh. Kaji ni jasno?
Skratka, če me ni, se nimam s čim pohvalit in potem se skrivam v kotu.. 🙈.
Maia aaaa, kuža!!! Odlično! Kaj ste potem izbrali? Mogoče pa kuža še malo pomaga pri vaši tre utni situaciji. Živali imajo neverjetno moč. Mogoče mački še večjo. Naš mi je med korono velikokrat ležal direkt na prsnem košu. Prav pod vrat mi je šel. In slabo voljo tudi takoj zavoha. Res zanimivo.
Šnitka, zdaj ko si tako napisala, ti pa obljubim, da bom s tabo lačna po 18 uri. Za to se bom pa uspela potrudit.. Za druge.. Za sebe pa gulfam, jao meni. Hvala za brco v rit!
Prvi alt, tale teden bi moral biti deževen, pa se kar sili sonce ven, sem prav vesela. Upam, da pri vas tudi sije.. To s Emi zdi, da da čisto drugo energijo. Čeprav če je “depra” je depra ob soncu ali dežju. Vsaj pri meni 🙈.
Pikapolonica, waw, super ti gre! Nova motivacija za vse nas! Kar tako naprej.
Sladkorcek.. Svaka čast za tvoje miganje. Jaz sem mislila da sem jaz športnica, pa vidim, da nimam šans proti tebi. Ti si res disciplinirana 💪
Matruska? Ne me strašit!
Obljubim, da se bom redno javljala 😂😂 moram, ker potem sem bolj pridna!
Štefka, da ne boš mislila, da odnehamo, ko se ti oglasiš… Ne mi zamerit, ampak imamo (že) drugi dan sonce.🌞
Sicer pa (zelo) deloven teden je mimo in zaenkrat mi je IF uspel 4/4 insem bila večkrat lačna ta teden… Poletje, here I come. 💃😁🤸♀️😁🏊♀️
MaiaS, mislim na vas… probaj vseeno naredit kako hojo, bolje 30 minut kot nič. Da ostaneš v vsestranski kondiciji in da boš lažje prenašala obremenitve.