Čestitke za izpeljan post,bravo Štefka in Martuška!
Pridne pri hrani in miganju.Jaz od miganja imam veliko,ker skoz delam,čez cel dan.Pri hrani pa se zelo trudimda ujamemo ritem pridnosti nazaj.Nekako sem zadnjih deset dni iztirjena,ne ujamemtega pravega reda in discipline,ampak ja,bom ujela,verjamem.
Ne vem kako to pride,pa vidim,da nisem edina.Ste tudi ve tam tam.
Mar nam je motivacija padla,ker se bližajo prazniki??
Štefka fajn sprehod si imela s kužijem,hi hi,pa padec,joj🤣
Maruška,fajn za izgubo kg,vidiš,da gre dol,jaz pa te dni ne grem na vlago,mi ni😑
Prvi alt in Sladkorček,vidve se mi zdi da sta na super težikje sem še jaz?
Bom mogla bolj zagrizti v pridnost!!
Bodite fajn,lp nočko
Šnitka, jaz zihr pri sebi vidim, da sem zadnji teden nekam “zmedena”. Enostavno pozabim, kako je treba jest… ker nočem jamrat tule, se potem raje ne oglašam toliko 😉
Štefka, dober trening si si naredila tole s skirojem 🙂
Sladkorček, super, da ti je uspelo glavobole zreducirat. Takoj je lepše življenje, ane? 🙂
O lepo ste se razpisale in javile 🙂
Vceraj je bil naporen dan (v smislu kuharije, strezbe in pospravljanja), speljala sem ga solidno. Pametno sem pred pihodom gostov pohedla svoj obrok (rizota in regrat), da sem kasneje mirno vzela majso porcijo dobrot namenjenih gostom. Vseeno ni slo brez kosa torte, ki pa je bila odlicna. Lepo je dobit pohvale! 🙂
Tako, zdaj je praznovanje mimo, zavedam se da ce zelim kaj izgubit, morem malo stisnit. Pa cez praznike se prebit z veliko mero tlrazsodnosti in skromnosti! Zelja po spadkem je potesena, vsaj to 🙂 mislim da bo zato malo lazje se izognit potici ipd…
Danes grem ujet se zadnji dan dovoljenega tenisa 😕, potem pa samo upam da se ne podaljsa tale zapora do nevem kdaj…
Ostanite pridne, in blizu 😉
Evo punce, pa ga mamo, pomoje…kovid, namreč.
Otroka sta oba zbolela in zvedeli smo, da je ta prvi imel v razredu rizičen stik in je v karanteni :-((( Upajmo sicer na najboljše, ampak očitno je usoda tako hotela. Ker smo se res pazili…Jutri imata teste.
Zdaj vsaj ne bo apetita za jest, haha.
Držite pesti!
Kakšen lep dan. 🌞 Po moje. Zjutraj na hrib, potem nabiranje regrata, nabava rastlin, urejanje cvetličnih gredic. Pa še kosilo sem skuhala, kar sicer zadnje leto le redko kdaj sama opravim. 🌺☘😎
Seveda, dooooopuuuust. Mmmmmm. Kako paše, pa četudi na kratko. 😊
Pa še po kuhinji nimam časa/potrebe stikat.
Štefka, ok?
Šnitka, res kapo dol. Pridna si za znoret. Jaz bom pekla samo za doma, pa bo že to par ur…
Kako ste ostale?
Štefka, želim vam, da prebolite v čimblažji obliki in čimhitreje. Tej mori ni videti konca, očitno je virus res zelo agresiven. Držite se!
Upajmo, da se vreme ne bo čisto sfižilo, navadili smo se na višje temperature in posedanje na terasi, škoda, če nas bo spet zasnežilo. Je, kakor je, proti naravi smo žal nemočni.
Vsem želim prijetne, mirne praznike.
Bomo po praznikih rekle še kakšno o hujšanju :).
Sem čisto pozabila na post in hujšanje”… evo bilanca: kar se tiče brez zaužitih kupljenih sladkarij 100 % zmaga, glede kil sem pa tam, kjer sem bila… drugega niti nisem pričakovala, saj ni bilo hujših odrekanj. Sanjam pa kakšno čokoladno sladico 😋, sicer pa ne pogrešam kupljenega “cukra”.
Aja, moje včerajšnje vrtnarjenje mi je prineslo musklfibr… zgleda, da je blo precej počepov. 🙃
Praznujete? Štefka, ste ok? Maias, kaj boljše stanje? Sladkorček, je mama zdaj v redu? Šnitka, upam, da si tudi uspeš kaj oddahnit. 🙂
Jaz sem se pošteno nazaj držalapri peki, pa je vrh kape dost. Se pozna, da ni obiskov… Sicer pa migam kar pridno te dni, nekaj več hoje zunaj, pa po hiši nešteto korakov. Če sem na takle dan doma, se ponavadi vržem v perilo… Računam pa še na eno lepo hojo danes (zjutraj sem eno že odkljukala). 🌞