Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

Ma super si Štefka! Kondicije za izvoz! 🙂 Si kaj preverjala stanje s kg? Se pozna tudi tam ze kaj? Migas res ogromno. Res kapo dol.

Prvi alt, zdaj prihaja vikend, pa se bo lahko malo odpocila, vsaj kar se sluzbe tice… Zgodaj in lacna spat, je pa tudi zelo lep dosezek!

Jaz sem imela tudi danes aktiven dopustniski dan s sankanjem in tenisom. Me tudi zmanjkuje zdajle. Ponosna sem, ker sem se kljub izletu uspela “predpripraviti” glede hrane in se tako izognila nevarnosti pice/hamburgerja ipd.

Z: dve peceni jajcki na ocvirkih (cajna zlicka), pol zemlje in pol paprike, por
M: ovseni kosmici z navadnim jogurtom in jagodami
K: ričet z majnin kosom reber, vlozene paprike, rukola
V: cvetacino-brokolijeva juha, 5 rezin presane sunke v katere sem zavila rukolo

Ma res mi je vsec vzdusje tu gor. Vesela da imam dobro druzbo. Vceraj sem bila malo otozna, pa ste me res lepo pomirile. Prvi alt me je spomnila, da je treba gledati tudi na dolgi rok. Hvala. Res sem skoraj pozabila na ta aspekt! Pa se kako pomemben je. Najpomembnejsi pravzaprav.

Lepo soboto zelim vsem.

Bravo punce, res ste super.
Sladkorcek, en kos pice pa res ni preveč? Če bi ve videle koliko jaz jem, količinsko.. Ko takole pišete si mislim, da jaz ne bi mogla s tako malo hrane. Jaz te tri obroke, ki jih imam jem normalno in ne šparam. Edino pazim, da se ne najem preveč, ker mi potem zgaga dela zgago. Danes sem jedla tik pred rekreacijo in ker sem bila precej lačna, sem seveda pojedla preveč. Potem pa muke na rekreaciji.. Nikoli več. Ampak namigale smo se, pa kot že dolgo ne. Čisto nič ni bilo šparanja..

Matruska, ne, ne tehtam se. Ampak pomoje ne veliko, ker kot sem rekla, jem brez omejitev. Je pa občutek odličen. To večerno spuščanje obrokov je zame terna!

Prvi alt, odlično ti gre. Ti imaš hujše izzive, in da v slabih dnevih odpelješ odlicno, je pohvalno! Jaz sem tudi že v postelji in noge mi utripajo 😂. Sem pa naredila posebno nego po tuširanju in se počutim top!

Matruska, bova midve kilograme zbijale po postu, zdaj osvajamo navade.. Potem bova samo kalorično zmanjšale in bo. Ok?

Maia, javi se kaj in povej kako si. Ste vsi zdravi? Držim pesti in mislim nate 💪

Jedilnik ni dober! Zakaj ji vse kar pritrjujete, da je ok? Da se ji ne bi zamerile ali ste res tako nevedne. Sploh pa te neumnosti s postom, da trpite lakoto. Veliko napak, zato se pa tehtnica nikamor ne premakne. Zgoraj navedenemu jedilniku manjkajo predvsem beljakovine. Buckina lazanja najbrz vsebuje cel kup nepotrebne navlake, od mascob do mletega mesa, ki ni kvalitetno. Za zajtrk neprimerna. Ricet bi bil ok za nekoga, ki ne hujsa. Pa ravno kaksno pusto puranje meso bi moral vsebovati, seveda s cim manj mascobe. Brokolijeva juha super, hrenovka absolutno ne, cetudi jo je samo pol. Zamenjaj z pustim mesom ali ribo. Prevec se obesate na neke zelenjavce in juhice, ki res ne dajo toliko kalorij od sebe, povzrocajo pa lakoto ze cez pol ure. Kvalitetne beljakovine z zelenjavnimi prilogami. Ena piše o čajni žlicki ocvirkov, zakaj? Neumnost! Isto kot, da bi zraven pojedla se kos velike torte! Napaka se skrivajo v malenkostih, ki jih še ne vidite. Uspesno vsem!

Hvala za komentar 75w.
Jaz sem drugače zelo pozorna na beljakovine iz večjih razlogov. Predvsem ker te nasitijo in dajejo občutek sitosti se dolgo. Pri Matruski pa sem jih malo spregledala, ker me je bolj zaskrbelo, da se v njenih jedeh skriva preveč maščobe, tako kot sem napisala.

Jaz sem slabo spala, ker me vse boli 😂😂😂 čudno.. Haha. Zdaj grem s psom ven, ampak ne na hrib. Počivam. Itak gremo danes družinsko s kolesi kasneje.
Lep dan želim vsem!

Ja, mocna hrana (mascobe) je pri meni sigurno ta tezavni del. S sladkim nimam nobenih tezav, pri domaci hrani, pa je tako, da imamo doma koline, posledicno je skrinja polna svinjkega mesa, pa tudi govejega in piscancjega in vseh izdelkov ki spadaja zraven. Tu imam se rezerve. Ampak vseeno me muci slednje;

Odrekla sem se kruhu, ki ga uzivam zgolj za zajtrk, dodajam zelenjavo k obrokom, obroki so manjsi, ne jem sladkega, zdaj 11 dni tudi brez alkohola (predvsem pivo me je kar dobro neslo), omejujem dodajanje olja, ocvirkov, ne jem kuoljene visoko predelane hrane. Nor pol hrenavke se je znaslo na krozniku 1x v mesecu, zaradi tega najbrz ni konca sveta. Nehala sem tudi uzivat majonezo in zmanjsala uzivanje domacih salam na minimum. Pecena jajca pogosto nadomestim s kuhanimi, ipd.

Kar hocem povedat je, da mislim, da bi za padec kg pri tako veliko kg (88) , morale zgornje spremembe zadostovati. Tiste malenkosti, ki jih omenjate rabi nekdo ki pri 60kg zeli na 58kg. Vsaj tako jaz razmisljam. To pa zato, ker sem nekoc ze startala iz 90 kg in s takim nacinom se je lepo premikalo navzkdol. Tokrat pa nikamor. Grrr.

Ja saj vem, ce se ne premakne mi ne preostane drugega kot da se lotim se vsega tistega, kjer so rezerve. Ampak sm mogla prej se mal pojamrat 😉

Hvala za vse nasvete. Zakaj bi vam zamerila? 🙂 nikakor, dalec od tega. Bom se poglobila v “rezerve”. Aha, puranjega mesa pa ne jem. Ribe, to bi slo, nacrloma jih uzivam 1x tedensko.

Oh ja. Gremo dalje.

Stefka, ja tudi pocitek si moras dovolit. Saj vem, da vse ves 🙂

Punce, dajte res vec beljakovin uzivat. Cimvec mesa, rib, lahko kak proteinski napitek (z bregov, ima 50g beljakovin), zraven potem se veliko skledo solate in pest krompirja/riza/testenin/jabolko. Predvsem pa jejte dovolj tekom celega dneva. Tudi, ce ste site, ni nujno, da zauzijeze dovolj kalorij. Pac, samo dobronameren nasvet, ki ga seveda ne rabite upostevat.

Matruska, res je, kar opisuješ, da si spremenila, bi moralo narediti razliko in počasen padec kg.
Razloga sta pomoje lahko vsaj dva..
1.Še vedno preveč vnosa napram izgubi. Ker pri hujšanju še vedno je najbolj pomembno, da smo v deficitu s kalorijami, (ampak nikoli ne zmanjšujemo kalorij pod bazalni metabolizem). Kako to dosežemo je lahko zelo različno in VSE diete delujejo. Seveda pa ne vse za vsakega. Vsak mora najti zase primeren način, da zmanjša kalorije. Veliko o tem govorita tudi punci na posnetku, ki sem ga prilepila nedavno. Poleg samih številk, pa je pomembno še marsikaj drugega. Samo za primer.. Če smo v konstantnem kroničnem stresu, bo naše telo v črevesju črpalo več maščob in izpuščalo ostala hranila. Ker v stresu telu ne razmišlja “delaj mišice”, ampak “zadržuj maščobo”. Če povem po domače, pomembno je, da smo tudi psihično ok, ker v stanju relaksacije bomo tudi npr. Čokolado prebavili s precej manj škode, kot če smo v stresu (akutne ali kroničnem).
Se pravi, ko se spravite jest, si vzamite čas, jejte v mirnem okolju, počasi.. Potem boste od obroka imele največ kar lahko in izkoristile vsa hranila, ki jih obrok ima. RES priporočam. Lahko naredi ogromno razliko.

2. Druga varianta je, da se ti manjšajo obseg? Ker športaš tudi ti kar veliko. Je možno tudi to? Preveri..

Kiki Riki, hvala tudi tebi za komentar. Zase lahko povem, da absolutno upoštevam vse, kar si napisala. Pri meni so problem sladkarije in večerno preobilno hranjenje. In na tem delam v tem “postu”.

Oh no, sem imela ze vse napisano, pa je izginilo! Zdaj pa nimam volje se enkrat. Na kratko, nisem najbolj zadovoljna z danasnjo hrano, ni pa bilo nic katastrofalnega. Jutri se bolj potrudim. Utrujena sem in grem kar na “predspanje” na kavc 🙂

Prijetno nedeljo punce.

Oj punce! Ma, danes 12k korakov… hitra hoja v hrib, noga oz. mišica se je kar dobro drzala, občasno piki oz pekoč občutek da naj pazim. Hrana tudi ok.
Tudi mene nese hrana, športam pa veliko. Prehrano moram spravit v red pa bo… sladko ajaja, zdaj se začuda kar dobro držim v tem postu. Tudi ena kava z mlekom je ok, prej sem spila 3 ali 4.
Z: avokadov namaz na stiroporju in dve šnitki puranjih prsi
M: jabolko in skyr
K; tortilija s kurjim mesom in skleda zelenjave,
V: Rio Mare v lastnem soku zmešane v motovilec
Joj bi jedla regrad, pa ga pri nas se ni. Lepo bodite. Fajn bi bilo, da bi kam pogledale za kak jedilnik, samo pri nas kuham za 4 oz zdaj 5 ljudi pa se mi vedno ne da posebej pripravljat. Sem pa poskusila pirine in ajdove testenine in so mi kul. Ja, prehrana je večji del.

Dobro jutro!
Danes sem šele slabo spala, ahahaha, zdaj me bolijo še roke 😂. Pa verjetno je petkov napor prišel za mano. Ampak je odličen občutek rahle zategnjenosti, ker to pomeni, da sem pridno migala.
Včeraj smo bili z otroci na Postojnskem.koncu… Tako lep kolesarski izlet, da nimam besed. Res res res za dušo. Jaz sem kar vriskal med spuščanjem po ozki stezici.. Že dolgo nisem bila na kolesu. Moram še to kdaj vključit.
Jedla sem včeraj kar konkretno, ker smo migali. Pa popoldan sem jedla malo pred 7, ker smo bili pozno doma, ampak to je čisto ok. Ne bom malenkostna.

Danes sem stopila na vago. Ja, malo je pa šlo dol, tako da sem zdaj varno na 75.

Sladkorcek, super ti gre. Pridno migas in tudi hrana zgleda ok. Na koliko kilah si zdaj ti?

Matruska, škoda za izbrisan prispevek.. Daj napiši še enkrat, če se ti da.

Prvi alt, upam, da si se spočila.. Maia, daj oglasi se kaj..

Kje pa je kej Bralka? In Pikapolonica je še bila nekaj časa z nami. Pa Sam hvalim se. Sem skoraj sigurna, da nas katera od njih še bere in morda napiše kaj pod kakim drugim nickom. No, javite se, če ste še kaj v bližini. Vsekakor upam, da so ok s svojimi kilami in duševnim stanjem. Življenje je itak en velik vrtiljak in preizkušenj ne zmanjka..

Eno lepo nedeljo vsem!

Ojla ekipa, po dolgem casu vam pisem 😊 vidim, da se se drzite in ste pridne. Vas berem veckrat. Se pa ne udelezujem pisanja in tega ker mi enostavno ni do hujsanja in do nic in niti ne spadam sem potem. Dejansko sem izgubila voljo za cisto vse. Je pa le obdobje, ki bo slo mimo upam. Ker sem ravno videla, da Stefka sprasuje po meni, pa sem se oglasila.

Kaj se dogaja z mano? Na kratko, hodim okoli zdravnikov. Leto se mi je takoj v startu zacelo slabo. Sem namrec izgubila vid na levo oko zacasno. Bila sem na vseh moznih preiskavah pri okulistu za oko, in je vse ok,so pa sumili odstop steklovine, lahko celo mreznice. Ker je bilo vse ok, so me napotili na ct. Ravno sem bila na slikanju glave, cakam izvide. Vse skupaj gre zelo pocasi. Ceprav je hitra napotnica moras povsod nekaj tednov cakat. Hkrati se mi je zacela pojavljati migrena, v bistvu nisem vedela da jo imam ze eno leto. Sem mislila, da je navaden glavobol. Ker pa se je potem zgodilo to z vidom, sem sla k zdravniku, in tam sem potem povedala se za glavobole. Ravno tako, sem ze pred vec kot enim letom zacela “dobivat” bliskanje pred istim ocesom kot sem izgubila vid. Seveda sem vse skupaj ignorirala in sedaj mi je zal. Mozno bi bilo, da bi sicer slo za avro, ampak po temu me ni nikoli bolela glava tako da najbrz oz ocitno ne gre za migreno z avro.

Se prav malo bojim, resnicno. Saj se trudim bit pozitivna, a mi je vseeno tezko,ker ne vem kaj pricakovat. Po eni strani mi ne da miru od ct-ja, ko je vmes prisla sestra oz ena iz osebja k meni pa me vprasala koliko sem stara… Potem pa ko sem rekla da 30, sem ji v oceh videla tak zaskrbljen pogled. Me se to dodatno gloda, ce je oz kaj je bilo videt na slikah, da se je tako odzvala.

Zato se niti nimam volje ukvarjat s hujsanjem, se pa trudim zmerno jest in gibat, ni pa zdej to prav hujsanje no, ker ne gre nic dol in tako, ravno nasprotno. Zato potem ne sodelujem vec tu. Vas pa vsaketoliko preberem na hitro. Oprostite, ce sem vas zamorila s to izpovedjo.

Me veseli, da se drzite skupaj in se trudite biti uspesne. Le pogumno in srecno naprej, verjamem v vse vas 😊

Uf, Pikapolonica, sem upala, da se boš oglasila, ampak ne s takimi novicami.. Raje bi slišala, da si dobila 10 kil dodatno, kot take reči.
Držim, res držim pesti, da bo vse ok! Prosim javi, ko boš dobila izvid…
Tole z izgubim vida je imela tudi moja mama in je povedala kako grozno je.. Pri njej je bilo samo 10minut teme, ampak je bila čisto iz sebe.. Potem pa nevrološki pregled, ct-ja niso delali. Bodo, če se ponovi.

Res ti želim vse dobro. In čisto razumem, da te skrbi.. Mislimo nate in držimo pesti za dobre novice!

Javi se še kaj, tudi če ne hujšaš..

Pikapolonica, tud jaz držim pest, da je “samo” avra oz. da je bila samo ena epizoda avre. Pa tudi migrene naj ostanejo kot so, ne hujše, če že morajo bit. Vse dobro.
Drage športnice, jaz vas ne dohajam, pa migam vsak dan, po eno uro v povprečju… Bravo, obdržite ta ritem. 💪
Hrana pri meni – po planu. S kilami sem varno na 72, bi rekla Štefka. 😉

Pikapolonica drzim pesti, da bodo rezultati ok. Normalno je da te je strah, koga ne bi bilo. Ce kaj pomaga, res posiljam dobre misli, da se izide najbolje mozno!

Danes sem se za kosilo napokala regrata. Ja itak z jajci in ocvirki 😂🙈 Veste kaj, bozansko je bilo.
Sem prej ze oddelala sprehod 10k korakov kmalu me caka se tenis. Tako da si povsem oproscam.
Aha in jamranje je ocitno pomagalo, je le odletela ena kila! 👍

Veste kaj, jaz se taki božanski hrani, regrat z ocvirki (ali zaseko) in jajčki (ali fižolom) ne odpovem. 😋 Raje potem en par obrokov ven spustim. 🙃
Pa še tole, danes sem končno bila na drugem hribu in … uradno se rabi po tisti poto več kot ura in pol fo vrha. Midva pa sva bila v uri in tri minute. To zame šteje. 😉 Zdaj bi pa pasal dopust in šibanje po hribčkih…

Pozdravljene!
Pikapolonica, tudi meni je žal, da je tako stanje pri tebi. Samo ne obupat, ni treba pospravljat hujšanja na prvo mesto, ne se pa zapustiti. Čisto logično je, da ob vseh težavah ne moreš razmišljat se kaj daš v usta itd… malo pa le priškrni pri priboljskih in pojedinah po 19 uri. Tudi za mano so težki časi in kot kaže jih tudi se ni konec…za povrhu je zbolela se mama in tudi njo muči 100 in ena stvar in kar je najhuje, da se nikakor ne umiri… moramo se boriti naprej. December je bil zame nor, težav ni bilo ne konca ne kraja, zato sem se tudi jaz malo poslovila, a sem se vrnila. Zdaj ostajam navade. Lani sem shujsala 7 Kg in to kar uspešno vzdržujem.
Štefka, zdaj sem na 75, tako kot ti. Samo lani si ti prišla do 72, jaz pa ostala tule. To je bil tudi moj prvi cilj, da na tehtnici vidim 75… drugi cilj pa 70… morda uspe letos, samo nekako ni ene prave energije ob teh težavah. Kot je ena napisala osvajam navade in se otresam razvad. 3-5 kav na dan… 1 l vode… veliko sladkega… to moram resit. Gibanje pri meni ni problem… samo ta prehrana. Morda pa po tem postu začnem se z hujsanjem. Ene 4 kile bo po moje za oklestit, bi bilo fajn ker ma sine birmo in valeto…al kako bo sploh to in corona time. Hlače nosim 38/40, zgornji stuk pa 40 – balkončka mam hvala bogu se v velikosti C. Se nič ne pritožujem tule. Ampak Mal je se mišelink in bi tole likanje do 70 prav prišlo. A ja, p se ena obsedenost.. tole tehtanje vsak dan.. zdaj sem zdržala 9 dni, da sem jo pustila pospravljeno, če se pridem na tedensko tehtanje bo ok, samo moram se kontrolirat pri hrani, da se ne razkomotim.

Sladkorcek, super, da sva skupaj. Ja, jaz sem napisala, da je post uvod v nadaljevanje zbijanja kilogramov. Če bo post prinesel še kaj zraven prav, drugače pa zmanjšujemo obroke po Veliki noči.
12 dni je že za nami. Meni večerni obroki sploh ne manjkajo več.

Danes sem popoldne spala! Spala! Skoraj 2 ure! Vsi so me za čuda pustili pri miru. Se mi je pa nabtalo zadnje dni. Zgodaj sem vstajala in veliko migala. Danes je bil počivalni dan. Jutri spet zares z miganjem.

Tudi pri nas je spet en zaplet z mamo.. Že dolgo ni bilo nič (kak mesec..). Pa še jaz sem bila v stiku, tako da zdaj čakam še par dni, če bo vse ok..

Prvi alt bravo za rekorde.. Nadaljuj 😉
Matruska, uživaj na tenisu…

Ojla babike!
Ste toliko napisale,da komaj sledim, fajn 😉,za mano naporen vikend,saj veste,da se ne moram javljati imam preveč natrpani.Petek priprava za tržnico,sobota ves dan od doma, nedelja pa ves dan zunaj,obrezovala vrtnice,presajala asparaguse,pa familija…Pa mine čas.

Štefka,Godiva na Jeseniško tržnico,mi je ostal en paket regrata,glih za tebe…hi,hi.Ja pri nas ga že je,a jaz ga ne jem preveč rada,nimam žolčnika,pa plombe imam v popravilu😜,pol pa ne moti,ko si regrat ven pucam z zob…Drugač pa si nenormalno aktivna s športa jem,bravo,kapo dol!

Pikapolonica,joj,kaj to berem,se te spomnim,ko si bila tu gor veliko,boga,kam te to lahko zdravje odnese,eh,nimam besed.Samo želim ti,da se ti poštima vse okoli vida in glave,držim pesti in drži se🍀🍀🍀

Sladkorček ti tudi guraš noro,no saj vse gurate in ste pridne,pa prvi alt,pa Maruška tudi dobre ste,smo,a ne?
Se mi zdi da ti nimaš tako slabega jedilnika,prav si napisala,da za večje kile ne moraš tako jest,kod da jih imaš 60,a ne?
Jaz pa za razliko od tebe nimam rada mesa,jajc,ocvirkov..Imam pa res rada zelenjavo v vseh oblikah in tega imamo veliko,ker imamo doma vrtnarijo z zelenjavo,tako da sedaj je špinača,berivka,motovilec,blitva,rukola…Jaz pa presrečna,ker to je moja hrana.Recimo včeraj smo imeli špinačo in pire,moje najljubše jedi.Sveža mlada špinača,ni boljšega,pa v solati je dobra.Ostali pa pečenko,mlinček,tega se ne tajnem,ja taka sem☺️

Evo,prvi je,sem se tehtala in sem vesela,ker prva prelomnica je šla,sem na79 kilah.Super,sedaj čakam na 75,potem pa pod 70,ko pa šestko zagledam,jao bom vesela do neba.

Počasi se daleč pride,v dveh mesecih sem izgubila 5 kil,to je krasno,ker prva dva tedna hujšanja se nisem tehtala,pol pa sem mislila,da bo manj kazala,pa je bilo čez 80,Ah ja…Ne smemo si dopustit,da zabredemo tako daleč na dno,a ne?

Kar se pošta tiče,sem se v soboto pregrešila,prvič po krogih in to z dvema rogljičema,ki sem jih za otroke kupila,.Bila sem lačna,cel dan od doma,sem se pazila,pol pa…napad…
Nimam kaj,minilo, včeraj normalno pridna,pač ne je premamilo.Če bo vsaka dva tedna tako!,ne bo panike.

Punce,lep dan,grem čistiti vrt danes☺️

Najprej opravičilo, ker se ne javljam, ni mi zneslo, enostavno ni šlo…In hvala vsem za skrb in tolažbo.
Smo bolje, nikakor pa še ne dobro.
Komaj vas uspem prebrati, noro ste pridne, mislim, da tako pestre in pozitivne družbe še ni bilo na forumu, kajne Štefka in Prvi alt?
Super ste punce, res, vsaka posebej in ste velik navdih in motivacija. Vsem, ki ste v podobnem zosu kot sem sama (bolezni bližnjih ali vas samih) še posebej globok poklon, da zmorete držati tempo s športanjem in paziti pri hrani. Ste mi velik opomnik, da nikakor ne gre pozabiti nase, ker ravno v hudih časih je toliko bolj pomembno ostati v dobri psihofizični kondiciji.
Kar se mojega hujšanja tiče, je nekako tako, da prav veliko nimam več za sklestit. Mogoče kilogram ali dva, potem pa sem nekje na 55 kg. Sem bolj na vzdrževanju, kot pa hujšanju. Trenutno mi tako tudi najbolj ustreza.
Čeprav se uradno nisem pridružila postu, ugotavljam, da sem pravzaprav na postu ves čas- jem v okviru 8 ur in imam vmes 16 ur pavze. Praktično nikoli v življenju nisem zajtrkovala, sem imela neke poskuse v to smer (o tem sem tukaj tudi pisala), pa se je vse skupaj precej klavrno končalo. Zajtrki niso zame, mi ne sedejo in se niti ne silim z njimi. Jem okrog 11h in potem imam še en obrok- kosilo ali večerjo, občasno oboje. Malicam tudi ne, včasih pri kavi kakšen piškot, to je pa tudi vse.
Kar lahko in tudi moram izboljšati je, da se izogibam »beli« hrani – testeninam, kruhu, rižu…in jo zamenjam z bolj zdravimi polnozrnatimi.
In seveda gibanje, tukaj imam pa rezerve kolikor hočete. Sicer še vedno hodim na daljše sprehode, so mi super, vem pa, da to nikakor ni dovolj. Ko vas berem bi se najraje pogreznila v zemljo. Si niti ne domišljam, da bi vam lahko sledila. Ni mi jasno, kako zmorete. Poklon do tal.
Pozdravljam vas vse, Pikapolnonica tebe še posebej, drži se!
Lep začetek tedna vam želim, tiste, ki lahko, uživajte na sončku!

Danes sem bila še skoraj v temi na hribu. Tudi drugače zelo produktiven dan.
Potem pa izvem, da je moj stik res kovid pozitiven in zdaj sem malo na trnih. Bo treba počakat še par dni. Prvič sem takole zares v stresu, je bil stik kar bližnji. In ona brez maske.. Jaz sicer z masko. Sem jezna nase, ker nisem zahtevala maske, pa še pomislila sem, da bi ji rekla, ah… Pa tako se pazim cel čas.
Kakorkoli, volja do vsega me je kar minila. Upam, da se sestavim čimprej in da bo vse ok. V vsakem primeru sem v karanteni še slab teden.
Bom poskušala pridno jest in migat kolikor se bo dalo. Se tipkamo!

New Report

Close