Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

O, hvala… zdaj mi je pa kar malo nerodno (in toplo pri ♥️) … 😊☺🤗
Matruška, sem bila lani na 3 urnem tečaju za začetnike, koordinacija je kar šla, ravnotežje pa…. auč… moram nekje najt kaj primernega od opreme, pri nas že celo popoldne sneži in je upanje, da bo še kaj sezone.
MaiaS, smo fajn ekipca, ane? No, trenutno moram predvsem sebi par krepkih povedat.
Štefka, računam še na tvoje nasvet glede teka na smučeh. 😉

Ammmm…….sem vas pregnala z vrnitvijo? 😉
Jaz se pripravljam na post po pust… kar pomeni, da kakšnih bistvenih premikov pri hrani nimam. Berem knjigo Skrivnost (drugič) in ji skušam verjeti, skušam dojeti point… nismo mi tako vzgojeni, da bi na vseh področjih uporabljali moč vere (tudi pri hujšanju). Se zdi preveč sebično, lakomno, požrešno, … po svoje enostavno, dokler ne sprobaš.

Smo tukaj, brez skrbi. Malo čuden teden, najbrž vpliv polne lune ali pa Merkurja, ki gre spet v napačno smer😁.
Jaz tudi berem, iščem nekaj, kar bi delovalo.
Se pa bojim, da je vse v glavi, knjige samo kažejo smer.
Post pa ja,…po svoje ga komaj čakam.

Se vam lahko pridružimo,vas berem cel mesec že,odkar sem začela hujšati,žal sem pristala na dnu,na 82.30,kako😑😑,saj same veste,kako to gre,ko ti je vseeno,samo ješ in ne misliš..

Samo,da malo o sebi napišem.Stara sem 41 let,hujšala nič kolikokrat,ponavadi do 20 kil dol,ker s tako težo,kot sem letos začela,sem šla rodit prvo hčer,tak da,ja Poden.Letos takoj po novem letu sem rekla,konec,tako več ne gre.Evo,guram,hrana štima,sladkarije sem dala stran,kruh tudi,jem veliko manj,se držim.Pa hodim kako uro,pa telovadim,se trudim.Res si želim,da rata,ker nove garderobe si ne grem kupovati,ker imam toliko lepih cunj.Cilj mi je,da pridem do 65 kil.Ponavadi sem imela okoli 62,na 165 cm.In bila sem lepa😟,ne pa sedaj.Kit…Ah,ja sama kriva,saj nisem edina.Hvala vam za vse napisano,sem not padla,sploh Štefka,ki si temo začela in si se res mučila do tvoje teže!Pa Majaspa prvi alt,Maruška,pikapolonica,pa ena s Kranja,veliko pridnih vas je,bravo vsaki,vem,koliko truda je not,v vsaki minus koli…Ena ki se važi,jo pogrešam,pa veliko,ne vem na pamet.Vesela sem,da ste tu!Pa Hvala,ker ne berete.lp

Šnitka, welcome to the club (vražjih babnic :))
Odlično si zastavila in zagotovo bo uspešno do cilja. Ti se nas kar drži. 🙂
Sama se grem januarja kar nevarno igro in se zavedam, da mi kile ne bodo priznesle… mi že pas nakazuje (čeprav trenutno še iščem uteho, da gre za PMS…). MaiaS, res čuden teden, luna, … Zgleda, da tud Štefka pa Matruška nekaj sami kujeta… Saj bo bolje.
Ste opazile, kako daljši dan je? Čeprav, to zimo mi noč ne more do živega. Zarad korone imam družbo in z možem redno sopihava skozi gozd. 🙂
Sladkorček, si kaj bolje? Držim pesti, da si v dobri koži.

Prvi alt,mene bo ponoči tudi moral na sprehodih spremljate možek,ker včeraj sem šla z psičko,pa ne je bilo vseeno strah,pa ni bilo več kot 4 kilometre.Tako da ali podnevi sama,ponoči pa z mojim…Kdaj pa se skupaj tehtamo?Konec meseca ste se ponavadi,jaz sem začela 4.1.a ni važno,bom z vami in beležila😉😉
Kje pa ste ostale punce
Ne bi imela samopogovorov,toliko pozitive sem od vas potegnila,ko se brala vaše vzpone in padce!lp babike

Šnitka dobrodošla. 🙂 Svež veter je vedno fajn in glede na napisano boš super sopotnica.

Jaz sm bila vceraj razocarana, ker tehnica ni pokazala nobenega rezultata, ceprav sem zadnji teden bila zelo disciplinirana. Ah ja. Me je pa po drugi strani tudi podzgalo, da sem zvecer opravila 20km pohod in vzpon na 1000 m nmv. Tudi ponoci in v druzbi mojega. Jaz sem velik zajec kar se tice noci in gozda. Ni sans, da grem kam sama. Ampak k sreci gre moj rad vedno zraven oz. grem bolj jaz zraven 🙂

Super utrujena ob vrnitvi sem si zazelela, da taki daljsi pohodi ne bi smeli biti tako poredki. Ker je lustno, predihas se, razhodis, zbistris glavo in se vrnes nekako bolj srecen in zadovoljen.

Res upam da mi naslednje tehtanje pride nalo nasproti.

Šnitka jaz se tehtam brez “urnika”, glede na pocutje. Ze mnogokrat sem obljubljala kako se bom 1x tedensko ali na 14dni ali mesecno, pa se potem tega nikoli ne drzim.
Bom pa z veseljem prebrala tvoje rezultate 🙂

Imejte lepo nedeljo! Obljubljajo nam sneg, jaz se ga veselim, ker to pomeni da bomo spet veliko na zraku z otroki, ritkanje, sankanje…

Štefka kaj naklepaš? 😉

Lp

Uf punce, ste me presenetile. Nekaj časa sem bila bolj sama, pa sem se potem kar malo potuhnila in delala v tišini. Potem pa pridem pogledat in olalala.
Prva alt, super da si nazaj. Sem te pogrešala! In Maia in Matruska. Tako lepo je, ko se vse oglašamo.
In snitka! Super da si prišla. Nova energija vedno dobro dene. Sploh ker vidim, da si nas prebrala in si “naša”. Če se ne javljam, ne obupaj nad nami, saj vidiš po napisanem kako to gre. Nekaj časa vse, potem samo ena drži temo pokonc, potem spet vse. Malo se menjamo pri vleki našega voza. Smo pa vse nekje v bližini.

No, da povem kaj počnem.. Hodim v hrib. Vsak dan. Sem kar ponosna, ker sem januar delala res vsak dan nekaj. Če ne lokalni hribček, pa kak drug ali pa tek na smučeh, kadar smo bili na Gorenjskem.
Naj bo februar tudi tak!

Prvi alt, super za tek na smučeh. Ti se kar opogumi, res lep šport v naravi. Ni najlažji, sploh če izbereš skate/prosto tehniko. Če si kdaj rolala ali kotalkala ti bo šlo, brez skrbi. Če si samo smučala, potem bo prvih nekaj km bolj na hrbtu.. Ker smo nekako navajeni imeti težo zadaj.. Na tekaških smučkah, pa to ni najboljša ideja 😂.
Klasika je lažja. Greš, kolikor zmoreš, lahko hodiš, lahko tečeš. Lažje kot skate. Tam lahko samo na vse ali nič.
No, vprašaj še kaj,da ne pamet ujem, če to že vse veš..

Kako smo s postom. Kdaj začnemo? V kakšni obliki? Jaz bom tud enega lažjega vzela. Ne popolni post.

Taki post napisala,pa ne je skenslalo,te reklame tu gor,jao…Vglavnem na hitro,grem ven na sneg enih 7 km,pa upam,da tudi ve uživate lep dan🌨️
Včeraj sem se po 4.tednih pregrešila prvič in ornk(taščine dobre sirove palačinke dve in še zvečer z možem jedla sirov tortilja čips)
Slabo mi je bilo in jezna nase danes se delam,kot da ni nič!Jutri se tehtam,kar bo,bo!Hvala punce,ker ste me sprejele med vas,ste face in velike motivatorke,pa pridne športnice (prvi alt,Maruška,Štefka,ostale…)☺️🍀Lp,grem na šprancir

Meni se ne premakne navzdol na vagi nic! Uf kako sem jezna. Pa pri tej moji kilazi bi clovek pricakoval se toliko prej kak premik, kot pri nekom ki se bori z zadnji kilo viska!
Ampak ne bom obupala. Ni sans. Sem prevec dobre volje zadnja dva tedna 🙂 Bo ze popustila! Bo!

Moraš vedet, da v tej skupini ne boš shujšala niti dobila motivacije. Vse so dva koraka naprej in tri nazaj in tolažijo ena drugo. Veliko punc je šlo stran.

Ojla!Nisem odšla nikamor,včeraj sva z hčerko maširale v hrib,enih 7 kilometrov sva naredili.Ona ima za šolo korake,jaz pa zase☺️
Pasalo zelo,pri hrani se čuvam,po šesti ne jem,kruha ne…
Moj jedilnik:
Ž
Z:ovseni kosmiči,mleko,via seme,cimet
M:kapučino,pest indijskih oreščkov
K:juha brez rezance dve žlici pireja,špinača,žlico govedine
M:skuta,jabolko naribano,cimet
V:solata,sir
Tehtala sem se,80.80kg,ni kaj švoh,sem mislila,da bom po enem mesecu zlezla pod 80….😞Ne dam še,vztrajala bom do 65,moram,želim!Če je vam ratalo,ko ste tako dolgo se mučile,bo meni.
Maruška,bo šlo dol,enkrat bo,vse delaš prav,saj veš🍀
Štefka,ti tudi si mi v mislih,ko ležim v hrib,vem,kako si se matrala dve leti nazaj,vzponi in padci,glej,kje si sedaj,bravo🍀

Vglavnem,vse ste”moje”,da ne bom krivice kateri delala,vse sem vas prebrala in še včasih za nazaj preberem,ko ste ve bile tam,kjek sem sedaj jaz,na začetku…

Držite se,gremo dalje:))

Se opravičujem za napake,saj jih vidite…Pardon🌻

Helou punce!
Ja,počasi se daleč pride. Šnutka, hvala 😉 Tudi tebi bo uspelo, samo vztrajaj. Tukaj ne delamo stvari na horuk, ampak spreminjamo navade na dolgi rok. In ko jih osvojimo, ni več poti nazaj 💪.

Danes še nisem šla v hrib, ponavadi grem takoj zjutraj. Bom pa ziher šla, sploh zdaj, ko se počutim odgovorna 😂😂.

Šnitka, 80 je super prelomnica, boš videla, kako bo zabavno, ko bo 7 spredaj. Samo še malo potrpi!
Matruska, dajmo borka, tud vate ne dvomim! Ko se bo začel tenis te bo pa sploh pobralo, ob taki pred pripravi. Kako je noga? Upam, da bolje..

*Šnitka

Matruška in Šnitka, vidve sta tako pridni pri hrani (tudi če je kak pregrešek), da se bo prej ali slej poznalo na tehtnici. Saj to je itak samo en pokazatelj, v resnici pa se spremembe poznajo in zaznajo na sami postavi. Še posebno se bo poznalo, ker migata. Vama povem iz svojih izkušenj, sedaj res že na leta ohranjam vsakodnevno rekreacijo, tako da opravim v povprečje nekje 60 min/dan miganja (v zadnjem letu to predvsem hoja, dodajam še kakšne vaje), ampak migat se splača (vsaj meni, ki imam sicer povsem sedeče delo v službi). Poleg boljšega vsesplošnega počutja, pride sčasoma tud malo bolj čvrsta postava, bolj gladka koža. Verjetno pa bomo morale (vsaj ene) ne glede na vse vedno imeti pri roki ročno zavoro za hrano. 🙂
MaiaS in Štefka, se strinjata?

Se strinjam prvi alt! To, kar imajo nekateri vgrajeno serijsko, je za druge dodatna oprema, ki jo je potrebno “doplačati” oz. ozavestiti, prigarati. Tako je, tukaj ni večje filozofije. Ko/če jemo manj in se več gibamo, je tudi rezultat. Problem je, ker smo tukaj dame, ki znamo tudi uživati v življenju. Za nekatere je užitek turna smuka, za druge pa svež kruh. Smo si različni in verjamem, da nas marsikdo ne razume in misli, da smo izgubljeni primeri.
Jaz tega pač ne vidim tako in nikoli ne bom. Tale je zguljena, ampak velja vedno: ni pomembno kolikokrat padeš, pomembno je, da se vedno znova pobereš.
Sicer pa dobrodošla Šnitka, smo vesele, da si se nam pridružila. Imamo takoj več volje, pa še malo zdrave tekmovalnosti.
Dajmo se dobro pripravit na post, še malo pa štartamo!

Moraš vedet, da v tej skupini ne boš shujšala niti dobila motivacije. Vse so dva koraka naprej in tri nazaj in tolažijo ena drugo. Veliko punc je šlo stran.
[/quote]

To pa je res.Poglej datum teme,kdaj so začele in kje so danes.Pri njih gre tako…en korak naprej pa tri nazaj.Od vseh ostale sam še tri in te so že od začetka pisalo se pa je leto 2017.
Hahahahaha…..

Hihoha.., ena X, verjetno ista oseba..
Daj bodi iskrena do sebe in se vprašaj s kakšnim vzgibom se oglašaš v temi in to pišeš?
Z dobrim sigurno ne.
Uživaj v svojem življenju in pusti druge, da se odločajo sami. Saj smo vsi odrasli, kajne?

Vse dobro ti želim..

New Report

Close