IVF-ICSI FEBRUAR 2017
Mima24 v petek imam prvi uz in komaj čakam. 🙂
Jaz že od punkcije naprej si dajem Crinone vaginalni gel in do petka. Zadnjič na krvem testu mi je rekla da še 15dni in to pride ravno v petek. Ga imam pa še veliko. Jaz bi jih mogoče vprašala, če je ok to da ga ne boš jemala do konca do uz. Kdaj imaš ti uz?
Ne vem, povedali so mi, se je lepo vgnezdil in se,razvija in da je taka beta ok. Sem vprašala, če je previsoka pa so rekli, da ne. Zaradi izcedkov in vsega živega sem pa sla beto se 2x ponovit v razmaku 2-3 dni in se je normalno podvajala..zdaj sem pa pustila stat tako…bo uz povedal. 🙂 sem pa pomislila, da mi zaradi tako visoke bete niso dali estime, ker smatrajo, da ne bo potrebna…imam jo še za 5 dni, uz pa čez 7.
Estime tistim, ki zanosijo naravno itak ne predpisujejo. Najbrž jo v neplodnostni bolj za rezervo.
Vseeno je boljše, če pokličeš in vprašaš. Ali pa: Slišala sem, da je dobro v primeru nosečnosti z estimo prenehati postopoma. Tako, da mogoče že sedaj malo zmanjšaš odmerek. Če imaš za 3-krat na dan, jemlješ nekaj dni samo 2-krat na dan pa ti bo dovolj do UZ, potem pa vprašaš… 🙂 Lp
Pet17 kako ste kaj? Jaz samo še polezavam, utrujena za znoret in hkrati zivcna zaradi uz. Upam, da bo ok, da bomo lahko nadaljevale debato do konca devetih mesecev in še dlje. 🙂 Candela, hvala za nasvet. Razumem kaj misliš, morda pa res hočejo glih pustit par dni pred uz brez estime in da potem vidimo ali jo še rabim. Tko al tko mam izcedek non stop, tko da…ne vem, če mi dejansko velik pomaga.
Joj, žal mi je. 🙁 A že kar čiščenje… Sem mislila, da se da tudi na lažji način, s tabletami ali kako…ali da dajo vsaj na izbiro.
Obris ploda ja, a je zelo majhen. Gv pa že 25 mm. Vprašanje kaj bo iz tega, ker nista v sorazmerju.
Ah, ne vem. Toliko sem pozitivna včasih in skušam tudi drugim pomagat v to smer…včasih pa bi se najraje v zemljo pogreznila od žalosti.
Mima24 sej to je s tabl. V sob sem pojedla eno in je blo v ned zjutr kr hudo. Krči, bruhala sem in kr neka krvi (kepe) je šlo vn iz mene. Tko da me prav zanima kaj bo danes. Naj bi dobila še 4tabl. vaginalno in nato naj bi bili krči in splav. Ni prijetno. Ne za dušo ne za telo. Tebi pa srečno. Vse bo ok. 🙂