Zmedena
custveno si odvisna od trga odnosa ki ti daje “zivljenje”- vnasa dramo v zivljenje. zapomnemo si baje sploh tistega cloveka najbils ki nam je nabolj hudega naredil..zato tut nemormo pozabit.
vem,.tut jaz sem govorila se kljub vsem hudem da zdle ce pride ga vzamem nazaj.on je to vedu in je delu tko k tale tvoj z mano en let..smsji,lepe besede, pa skp pa narazn..no future!!
Zamenjaj telefonsko številko ali blokiraj njegovo, vse poslano pa briši takoj brez da bi odpirala.
Zelo jasno je, kaj naj si misliš – to, da v tako slab odnos nazaj ne greš nikoli več in pod nobenim pogojem, pa če je to zadnji moški na svetu in boš celo življenje preživela sama.
Iz tira te bo še marsikaj vrglo, ti se samo poberi in nadaljuj svojo pot kot si se odločila – stran od tega nasilnega manipulatorja.
Kaj to pomeni, da pošilja sms-e – je jasno, manipulira s tabo, ker je tako fletno spet mal pocukat za vrvico, da marionetka (ti) malo pomiga z nogicami.
Spet sem tam ko nebi smela bit!
Bivsi mi je te dni pisal kot zmešan sms z sms-om. Pisal je kako bi mi rad povedal svojo plat zgodbe, da mu dam to priložnost, da se vidma da mi pove. Da vse to kar sem od drugih slišala je laž in da mi bo to dokazal, da ni imel nobene in je nima. Da dobro vem, kaj se mu je zgodilo poleti (nesreča) in da ima trenutno 1000 problemov. Da bi se rad rešil vsaj ene to je, da bi se pobotal z mano, da vsaj midva funkcionirama normalno. Da me ma ful rad in vedno me je imel. Da je popolnoma shujšal odkar sva prekinila, nemore spati zaradi vseh problemov. Da ga vsi sprašujejo kje sem in da jim je povedal da so naju dali drugi narazen.
Spraševal me je če sem že v vezi, če ga imam še vsaj malo rada in če je še kakšna možnost da prideva skupaj?Pa tudi če ni, da me vseeno prosi, da se dobiva in pomenima, da mi v oči pove da nič od slišanega ni resnica in da mi pravo resnico pove. Da mi bo to dokazal in da bom sama dojela.
Takšni in podobni sms dokler nisem padla in mu odpisala, da mu dam priložnost da pove še svojo plat zgodbe. Nevem a je prav da sem to naredila?
Verjetno ne. Strah me je, da bom razočarana, strah da me hoče sedaj samo izkoristit. Strah da bom verjela vse kar mi bo rekel.
Po drugi strani pa me zanima kako bi se počutila jz sama s tem ko bi stal ob men…Bi me odbil in bi mi ga bilo lažje preboleti ali bi se zlomila?:(
Sama si se odločila in se boš dobila z njim. Pač veliko ti pomeni to pa še ne pomeni, da moraš vse požirati.
Drugače pa jaz niti pod razno, ko bi imela z nekom prepire ali da končujem vezo, ne bi tolerirala, da bi me obmetaval z besedami kot je on tebe. Pa če se na trpalnice postavi, da mu je žal in našteval polno izgovorov zakaj je bil tako brutalen, lažnjiv, nespoštljiv do tebe kot osebe.
Upam da se ti ne bo ponovila moja zgodba 🙂 cez par meseceu bo pa spet isti kot je bil al te bo pa zamenju za nov model na trziscu kot je to storil sedaj..potem pa spet pricakoval da ga bos vzela nazaj ker vidi da si odvisna od njega in ti je hudo za njim in popustis pod navalom sms-ov.
Vrjetno se bo sedaj na srecanju obnasu kot da ni bilo nic, da tiste zenske ni bilo (ceprou je bila), ti bos pa imela vprasanja in stalno drezala vanj, vsaj jz iz svoje koze nism mogla in ce ne bosta zastartala zveze iz nule, brez obtozevanj, potem raj ne zacenjajta.
No porocaj kako se razplete vse skup, sploh ker mi je tema zelo sorodna! srecno!
No, ti si pa bila prepričana, da ima tip vse kar si lahko nekdo želi in da je srečen svojo punco itn. Si ti želiš 1000 problemov?
No, še vedno mu ni treba vsega verjet. Mogoče so ti “problemi” samo izgovor za njegova podla dejanja, besede.
Marko itaq da je srecen z njo.Po cem bi lahko sploh sklepala da ni?
Nisva se dobila.Ce me vprasate zakaj, nevem. takrat mi je pisal kot zmesan sms kot sem jih ze navedla.Prosil da se vidma.Ko sem le popustila, da ok da mu dam priloznost da mi pove svojo plat zgodbe, me je spraseval ce sem ze s kom.Kr sm mu napisala da o tem in nobenemu vprasanju nebom govorila prek sms, da mu dam moznost da mi v oci pove, je se kr govril in spraseval ce je se kaksna sansa med nama, ce sm zato da se pobotava.Da on mene ma izredno rad in da bo tak dolgo pot (iz austrije se vedno je tam) naredil samo da se pomenima in da me ima zeljo videt, ampak naj mu vsaj to povem.Jz sm mu nato odgovorila se enkrat da prek sms nemislim vec dajat odg, ce hoce naj pride, prosla ga nisem da zarad mene dela tak dolgo pot, naj nardi po svoji volji.Ce pa mu je to tezko je pa njegov problem in nerabi niti priti.
Od tega sms mi ni vec nc odg dans je drug dan.Zdj sploh nevem kdaj je mel namen prit.A sm jz bila prevec ostra z besedami al je to bila samo preizkusnja do mene, al ma res namen prit?
Takrat ko me je prosil da se vidma mi je delovalo iskreno, ker je zacel se razlagat stvari ka se mu dogaja, dokazovat situacije, vsak sms je bil da me mora videt naj mu dovolim in dam to moznost?
Zdj sm se sam bolj potrta, da mi upanje sedaj pa spet nc od tega.In spet jok.
ojoj joj..o tem ti govorim, sedaj si naredila kaj? nic, se slabse.spet si dobila vero vanj, se odprla za moznost da popravi situacijo, on sprevidi da si nora nanj..in kaj..ZGINE!
lahko upas le da zivis v filmu, in prhaja iz austrije, z sopkom vrtnc v roki 😀
ker tko kot so drugi men rekl.vazna so DEJANJA in ne besede.se mi zdi d aon ni dorasel se odnosu, ker ce bi res zelel, bi prteku k teb, ni prepreke katere moski za ljubljeno ne bi naredu.pa ceprou je v avstriji… sicer pa misl on pridt kej nazaj? ker kako bi drugac furala zvezo? mislm da on mal na dveh stolckih sedi in teb take pise in ko si koncno odreagirala je on zmagu, ego se mu je dvignu ko je zagledu da zelis se poment. torej vidi da palis in da bos vedno cakala njega, kljub zaljivkam!
midve sva cist prevec romantika, upava da sva temle najinima moskima fatalke, da ugotovijo da brez naju ne morta, in da nama steceta v objem 😀
prebrala prej:
“Don’t make someone a priority in your life when you’re only an option in theirs”
torej dons sm se odlocla da prekinem stike cist.ce jih ne bom, se ne bom nobenmu potencialnemu bodocemu 100% predala in vedno mela nekak tega bivsga v glavi in posledicno ne bo z nobenim TO TO.
exotic ti gre s prebolevanjem?
no dans je cetrti dan, pisal mi ni cist nc, klical tudi ne, kaj sele da bi prisel?
Jz sploh nevem s kakim namenom me je prosil da se vidma, pogovorima, pobotama.Dva dni zapored je norel z sms.Zdj pa tisina ni glasa od njega.Ful mi je hudo, spet se pocutim cist presrano.Deloval mi je pa res iskren pa z zeljo, po besedah ki jih je izrekel.
Nevem vec ka naj iz sebe nardim da bo bolje, da mi spomini ne hodjo po glavi.Vceraj sm si spustila najino pesem in zjokala ful.Kak sm lahko tk nora, pa se pocutim ponizana, nesamozavestna.
ej negovor! lih hotla sem napisat kje se potikas in kaksen je bil razplet in vidim tvoj odgovor!
Tudi jaz imam danes frej in sem trapa dovolila si poslusat pesmce ki mi jih je on dal za poslusat ko sva se zadnjic vidla..in se potem komad od Twligihta – ko smo punce jokale v kinu kot dez 😀 I have died everyday waaaiting for you <3 zavrt si se tega (A thousant years) al pa rajs ne, v kombinaciji z videom (fora true love never dies) preverjeno loh se cel dan jokas :)))
ne res, kako loh dopustimo to! men se tole vlece ze cist prevec. in ko vidm tvojo situacijo in kaj te se vse caka ce temu danes…ali pa ze vceraj ne naredis konec! kot moja situacija cca 3leta nazaj, ko mi je pisal da je ugotovu da hoce samo mene in me ima neskoncno rad- jaz zagrabla in tko sva se igrackala celo leto, videvala, najleps se mela skup, ko sva bluzila okol sem bila najbolj srecn clovk, vse skrbi so bile takrat zanemarljive..od kar ga ni,kot da je vse v meni umrlo z njegovim odhodom in on se tega zaveda se predobro.
Sedaj je pri meni isto 4 dni nic odgovora, danes je petek, ze vidim kako bo pisu ce pridem kej naokol in jaz trapa bom hotla narest vtis in kljub trenutni trdi volji zacela veselo odpisovat ces da vidi da sm se zresnla, da sm postala prava gospodinja, se bom ponudla da mu prnesm kaksen kos moje umetnije od vceraj zvecer, pod pretvezo “miklavz”… Mah.. tko kot pravjo, ce bi temle tipom bilo kej do naju ne bi blo prepreke katera bi jih ustavla! ocitno sva jima prevec na voljo in jima ni to vec kot nek izziv (moski lovci). Tok da slisijo glas od nas, da smo se vedno cele zainteresirane in potem drop it like its hot.
simpl dont get it, sploh ko mi je se zanc razlagal da se ne gre nobenih igric, da ni star 17, da kdaj pa sicer moras bit sebicen pa gledat nase. ne vem zakaj enostavno ne pove nocem te, hocm te u lajfu met za frendico ne pa upat da bova se kdaj skup. zakaj nemore enostavno tako rect kot pa ne vem…pa neki smsi in klici da daje filing zagretosti. Metala se pa za njim ne bom spet! Pa sem mu dala sanso da pove, ne, nezanimas me, pa ni imel toliko jajc da bi priznal in bi rekla hvala lepa nasvidenje! drugac je pa po karakterju izjemno neodlocen ze tko.pa ocitno se zrel ne tok kakor bi so sam zelel bit! Nevem kaj bi rad se sprobu “tam zuni”.. ocitno res hocem slisat to kar bi potrdil moje domneve oz.zelje, da sem neka njegova fatalka, ker cim si je zelel neke umirjene zenske je to dobil in se mi hvalil z njo in kok je ona resna,potem je pa ugotovil da sem imela prau da ni to zanjga ker je sam velik veseljak pa se za neki vec se je imela -.-
bom kar citirala ker se mi je to res vtisnilo v spomin:
” stara moja, piše ti folk k ne pozna resnične
ljubezni…sklepam, da si za njega fatalka, brez tebe ne more, s tabo tut ne. boji se, da si še vedno enaka norica, čeprou lepa norica in
zabavna norica…ampak težka in na momente zlobna. ti boš za vedno v njegovem srcu. če hočeš bit znjim, mu pokaž to, da si se res spremenila, da ga ne boš zje… in prizadela….čutim te totalno :)”
in potem spet zacnem s teorijami kako je…..ceprou je tole bla zihr le provukacija 😀
Ocitno sva res mazohistke do sebe in se mava premal rade.
ceprou sem zelo odlocna zenska v vsakdanjem zivljenju in probam za to farso skrivat svojo custveno plat..ampak tale bivsi…mi pa da vetra ja.
tle pa pušnem na praksi in teoriji!
Mi je pa zanimivo. en podoben primer.
Imam frendico ki je totalno moje nasprotje, kot da ima za srce kamn, bivsi jo klice nonstop, skupaj sta bila 8 let, prosi jo za pogovor in pijaco, pravi ji da je izgubu osebo ki mu je veliko pomenila in da jo ma se vedno rad, da boljse ni spoznal..in njo ne gane! kakor jo poznam vem da ji ni ravno za njega, za vedno se ga bo spominjala, cutim da se kako hrepeni po njem pa zavoljo preteklosti noce niti vidt ga niti kadarkol se enkrat vse to podozivet. In je istega misljenja kot moj bivsi- pogreta juha se ne poje tako vroca kot se skuha. S tem da moj bivsi on se se vedno zeli z mano ment in dobivat…to me bega!!!
no ona, ni imela vmes NOBENEGA fanta ne za eno noc ne resno(2 let sta narazen) in jo prau obcudujem od kje ta njena trdnost in odlocnost! Ona prav isto jebes ljubezen, vazn je da se razumes..prou podobna sta si z bivsim. Le da njega poznam se bolj kot njo, pa si ne bi mislila nikol da bi biusi biu takega misljenja pa ocitno mozno da je, da imam odgovor pred ocmi vbistvu pa sem raj zaslepljena! Razmislja on isto kot tale moja frendica. Tudi ona je z bivsim sla enkrat ze narazen in mu dala ponovno sanso pred 2leti in je videla da ne gre, prezivljala pekel itd. In sedaj zavoljo preteklosti noce ponovno probat ker se boji ponovnega razocaranja…
Amak vseeno, kaj ce se bos potem celo zivljenje spraseval KAJ pa ce,KAJ ce si s tem se odpovedu ljubezni svojega zivljenja?! In spoznas to napako prepozno…
Ocitno se res ne rece za brezveze PRVA RESNA LJUBEZEN ker nikogar po njem nisem imela tako rada kot le njega 🙂
Evo mim je ze par dni od njega niti glasa.
Tud jz sm v vsakdanjem zivljenju odlocna, ampak v trenutni situaciji sm pa tko sibka da sama sebi nemorem verjeti.
Psihicno sm se ze pripravlala kako bo ko se vidma, glej kaj se mi zgodi.Rada bi samo vedela razlog teh sms, kaj je hotel s tem vsem kar je reku?Je res sposoben toliko lagat, so to same lazi?In zakaj, dosti bi blo ce bi pisal nevem kaj, bi mu ze uspelo da me spet vrze s tira, ni pa mu bilo potrebno prosit da se vidma, da se pobotava, da mi bo dokazaj, da se morma videt, zdj pa tisina.Men pa ti sms stalno po glavi hodjo in hudo mi je ful.Nebom se jz nikol pobrala, nula sm, najrajs bi da me kr pobere kr jz tega vec nemorem zdrzat.
zdj pa se sam pricakujem sms in ko vidim da nc ni…..
Nej ti bo to lekcija da sedaj zavedno potegnes crto, opekla si se ponovno, sedaj ves da ne bos pristala na njegove izgovore i gres naprej kr je tam zun nekdo k te caka in te je vreden!
Sem ucer ful prebrala o tem pretrganju etericnih vezi med dvema clovekoma, da te drugac skos neki v lajfu veze nazj, da nemores naprej in ti nezavedno pije energijo…
sm se temo odprla k mi je odprla oci 😀
med.over.net/forum5/read.php?151,8288169,page=1
Nevem kaj se mi te dni dogaja, ko da sem sele na zacetku prebolevanja.Hudo mi je nenormalno, po glavi mi rojijo samo spomini, pa misel kako bom letos praznovala novo leto brez njega vedla pa bom da je z njo…Kak?
Po drugi strani pa iscem odgovore njegovih sms ko sm sla ze tisockrat prek njih zakaj mi je govril in prosil da se vidma, zdj pa kr za cel tedn utihnil?Je en clovek res sposoben bit tako sebicen in nesramen?
Cisto me je zmedel nevem vec ka naj si mislim.
poglej, tudi moi ex mi je pisal da mors kdaj nase gledat, klicu mene pa kdaj se vidva, ko sem rekla ok se bova pomenla pa dubla je pa ratala tedenska in vec tisina in potem ko me je spet kaj klical sva se pogovarjala, ces kako je on srecen sam da ni to to kar sva mela midva..jz budala sm pa zravn to poslusala in trpela..in nakonc sm se par takih slisala ces da je sel naprej in zbrau z glavo in ne s srcem.ceprou je vedu da na dolgi rok ni to resitev ..in seveda mi je zanc priznal da ni to pametna odlocitev bla ker sta si bla dejansko razlicna in cim je zaskripal se je name.obrnu po spodbudne besede, kar je bla pa zame itak sam se dodatna rana v srce in sm mela filing da ga dejansko nism prebolela.IN on isto dela teb. Z uno ni srecen, to zihr ne, in vrjetn isce neko uteho v stiku s tabo,.ko vidi da palis,spet nafila ego in tko bo dokler ne bos naredila konec temu..vedno bos dobra ko se s katero ne bo izslo!
tole sm zanc prebrala in se kako drzi.
njim mi je bilo po drugi strani tako prijetno,
da nisem čutila nobene potrebe, da bi
spoznala koga drugega. On pa tudi ne. Ko sva
spoznala, da lahko to traja še leta in leta, sva
se odločila, da bova stike omejila,’’ pravi Nika.
Da ne boš ponovila Nikine napake, se oziraj za
novimi potencialnimi kandidati, če se boš
odpravila ven s svojim bivšim.
Hej, samska punca ima pač svoje potrebe! In
če se pri tem odločiš, da boš malce izkoristila
žrebca iz svoje preteklosti, je to pač veliko
manj stresno in manj nevarno, kot če bi si za
to našla popolnega neznanca. Če ti je samo
do zabave, je lahko seks z bivšim pozitivna
izkušnja. Takšna je bila tudi za 25-letno
Bredo, ki se je s svojim Črtom dobivala tudi
potem, ko ga je dala na čevelj.
“Z njim sem v postelji blazno uživala, čez dan
pa niti pomislila nisem nanj, tako da res nisva
bila zaljubljena.’’
Vseeno pa ji je tovrstno večmesečno
dobivanje prišlo do živega drugače:
“Začela sem se spraševati, zakaj mu nisem
všeč tudi drugače. Sem premalo pametna? Mu
ne odgovarja moj način pogovarjanja? Ga je
sram biti z mano v družbi?’’ Vse to je načelo
Bredino samozavest – in podobno se lahko
zgodi tudi tebi. Zato bodi pri občasnem
ljubimkanju z bivšimi pozorna na svoja čustva
in misli, ki se ti motajo po glavi.
Razmerja se zelo redkokdaj dobro končajo,
toda če se z bivšim razideta kot prijatelja, ga
lahko še vedno obdržiš v svojem življenju. Na
ta način začneš nanj gledati kot na osebo, ne
pa kot na svojega bivšega, ki ti vedno znova
odpre srčno rano.
22-letna Damjana pravi: “S Sandijem sva
hodila vso srednjo šolo, potem pa sva se
prijateljsko razšla. Še vedno se videvava na
kakšni pijači in moram reči, da sem prav z
njegovo pomočjo odkrila, kaj potrebujem in
želim od moškega in česa ne. Zdaj veliko lažje
izbiram, s kom bom ostala in s kom ne.’’
Od nekaterih bivši in po navadi ni prav nobene
koristi, le to, da zaradi njih trpiš. Če katerikoli
izmed zgornjih scenarijev drži v tvojem
primeru, potem ti toplo svetujemo, da
prenehaš upati, da bo med vama kdaj bolje, in
se za vedno poslovita drug od drugega.
TODA TAKO KOT SE JE TEŽKO ZNEBITI
DESTRUKTIVNIH NAVAD, SE JE TEŽKO
ZNEBITI TUDI DESTRUKTIVNIH
LJUBEZENSKIH RAZMERIJ:
“Z Matejem sva bila v burni zvezi več kot pet
let. Ne glede na to, kdo je koga pustil, sva bila
po mesecu dni spet skupaj, čez dva tedna pa
spet narazen,’’ pripoveduje 27-letna Veronika,
ki je bila po svojih besedah popolnoma
zasvojena z njim. Njen nasvet?
“Če si še vedno zaljubljena vanj in se ti zdi, da
ne moreš živeti brez njega, se nikar ne odzovi
na njegove klice. Če te je razočaral, enkrat,
dvakrat ali petnajstkrat, si lahko prepričana,
da te bo tudi v prihodnje. Morda bo zelo dolgo
trajalo, da boš prišla do tega, vendar boš, zato
zaupaj vase, bodi odločna in ne obupaj.’’
Druga možnost, zakaj se tvoj prekrasni bivši,
ki ti vedno znova zadane novo rano, vrača k
tebi, je, da si s tem čisto preprosto hrani svoj
ego. Ko te vidi, kako trpiš zaradi njega, se
počuti kot najbolj zaželen žrebec na svetu. Je
vreden tega? Verjetno ne, zato si pri
zdravljenju odvisnosti od njega pomagaj z
nasveti v spodnjem okvirju.
NAJ OSTANE TVOJ PRIJATELJ, ČE …
Je telesna kemija med vama mrtva. To
pomeni, da tudi po pijanski noči ne bi več
spala z njim.
Tudi ko sta bila še skupaj, je bil vajin
odnos bolj podoben odnosu med bratom in
sestro kot pa med strastnima ljubimcema.
Brez težav poslušaš zgodbice o njegovi
novi punci in bi mu celo sama priskrbela
katero od svojih prijateljic.
Je dober prijatelj z vsemi in tudi sama veš,
da se lahko z njim pogovoriš o čemerkoli.
PRIVOŠČI SI OBČASEN SEKS Z NJIM, ČE:
Je seks z njim fantastičen, toda tvoja
čustva do njega niso zelo globoka.
Ti ni do tega, da bi šla z njim na večerjo ali
počela karkoli drugega z njim.
Se dan po vajinem seksu počutiš tako
dobro, kot si se dan poprej.
Bi ti jutri rekel, da ne more več spati s
tabo, ti pa bi to sprejela brez posebne
čustvene drame.
SHRANI NJEGOVO TELEFONSKO ZA
OBČASNA VIDEVANJA, ČE …
Ti je toliko do njega, da bi z njim ohranila
stik, ne pa tudi vedela za vse podrobnosti
iz njegovega življenja.
Ti zna svetovati glede finančnih naložb ali
poklicnih odločitev in ima prijatelje, ki se ti
zdijo zanimivi.
Nisi čustveno navezana nanj niti nimaš
želje, da bi spala z njim.
Imaš vsake toliko časa slabo vest, ker sta
se razšla, a se potem, ko ga ponovno
vidiš, spet zaveš, zakaj nista za skupaj.
DRUŽENJE Z NJIM JE PREPOVEDANO, ČE …
Te samo misel na to, da je z drugo, spravi
v jok. Pravzaprav se zjokaš tudi, če veš,
da je sam.
Prijateljicam prikrivaš, da se videvaš z njim
ali da misliš nanj, saj dobro veš, da tega
ne bodo odobravale.
Si tako obremenjena z mislijo nanj, da to
slabo vpliva na tvoje delo, študij, druženje
s prijatelji in celo na tvoje novo
ljubezensko razmerje.
Sta se že več kot dvakrat razšla in se spet
pobotala ali pa če že leta na ta način trpiš
zaradi njega.
KAKO PREREZATI VEZI Z BIVŠIM
Če si zasvojena z njim in ti odnos z njim
čedalje bolj škodi, se ga poskusi znebiti
takole.
STREZNI SE
Prvi korak k ozdravitvi je, da nehaš z
obsesijami, ki te popolnoma okupirajo. Takoj
ko pomisliš nanj, reci STOP in si niti za 30
sekund ne dovoli, da se raznežiš. Če to ne
pomaga, si okrog zapestja ovij elastiko ter jo
nategni in spusti vsakokrat, ko se boš
spomnila nanj. Bolečina te bo prisilila k temu,
da se boš streznila.
PRELISIČI SAMO SEBE
Če te popade sla ali če spiješ preveč alkohola,
si namesto njegove številke pod njegovim
imenom shrani številko najboljše prijateljice.
Ko ga boš hotela poklicati, se bo tako na drugi
strani oglasila ona, in ne on. Prav tako blokiraj
vse njegove telefonske številke in e-naslove,
tako da tudi on ne bo mogel priti v stik s tabo.
SEZNAM VSEH NJEGOVIH NAPAK
Teh gotovo ni malo, zato si jih nekaj napiši na
list papirja, ki ga boš od zdaj naprej za nujne
primere nosila v denarnici (npr. ko boš na ulici
srečala tipa v enaki modri majici, kot jo ima
tvoj bivši). Takoj ko se boš spomnila nanj,
sezi po seznamu, ki te bo hitro opomnil na to,
da te ni vreden.
le da mi ni jasn zakaj lahko on komot poslusa s kom sem, s tem ko je on s katero raj zamolci ces jz tut neb rad vedu k mi ji vseen..tko da nevem kaj se muci in sedaj ko je sam ne sproba u mano. ampk sm se ze sprjaznla. mam hobije, dons smo ze sli gazit v sneg, nor vreme, slikat, kuhancke smo vcer nardil, dons ksna savnica pa spect piskotke… in s takoj odmislm kje bo kdo za novo leto. zadel te bo edino ko se bo spomnu nate par minit po polnoci in napisu kaksn lep sms da bos spet dol padla..tako je blo pr men in spet razmisljanje cak a ni srecen ?! in pol prizna da so to bili trenutki sibkosti ker sva tok stvari skp dala in da prvo novo leto ko nisva bila skup… Pa sm mu dala moznost da rece ne nezanimas me vec nisi the one, pa nima tok jajc da to rece al pa kj naredi v drugacni smeri da bi pokazal kaj interesa..mu ze tko pase da me ma po njegovo v sahu.
skratka probaj cim manj razmisljat, skakat iz ene teorije v drugo,zakaj to zakaj uno.. ker samo podaljsujes agonijo… sem prepricana da se bova nekoc temu smejale;);) onedva bosta pa vidla kaj sta izgubila.
“Don’t make someone a priority in your life when you’re only an option in theirs.”
pa lep zasnezen pozdravcek, na zdravje!:)
Exotic lepo si tole napisala….sam da obstaja problem da ni tako enostavno.:(
Pri meni enostavno ne mine niti dve min, da nebi pomislila na njega. Skoz si ga predstavljam z drugo, skoz razmišljam o tem kak mu je lepo, kako se ima dobro, jaz pa obupujem, jočem – predstavljam si da nebom nikoli več našla nobenega. Pogrešam njegove objeme, najine pogovore, sprehode, norije…Skoz je to v glavi. Še celo ko sem v službi mi te misli nedajo mira.
Nekako ko je še grdo pisal, pa pol 14 dni nič se kljub temu, da si srčno želim da se javi sm se bolje počutila. Sem razmišljala in vse, ampak tesnoba pa ni bila ves čas prisotna.
Od teh sms (zadnjih) pa se mi je ponovno vrnila želja po njem, da mogoče bi pa lahko šla čez to, mogoče pa je iskren in ve da je naredil napako, pa jo bo popravil (čeprav vem, da se neda).
In tisti trenutek sem dobila upanje, da mogoče nama bo uspelo. Pripravljala sem se na to, da se z njim pogovorim v živo ob kavici. Prav veselila sem se, čeprav po drugi strani me je bilo strah (gre to za iskrenost, ali bi me želel samo iskoristit oz da se sam neve s ktero bi bil pa je mislil da bi poskušal še malo z mano).
Prav dobro sem se počutila ob njegovih sms kako nima nobene, da mi bo dokazal da so naju hoteli le dati narazen, ko me je prosil da se vidma, da me ima nenormalno rad – da samo jaz dobro vem kaj se mu je zgodilo poleti (nesreča), da nemore spati, da bom sama videla kako je shujšal od skrbi, da ima 1000 problemov in da se jih želi rešiti ampak da začne pri meni. Da me nikoli ni prevaral, da to ni resnica.
Pol pa čakam, čakam in do danes nedobim več niti enega sms. In kaj naj si mislim? Da sta to bila njegova dva dni sibkosti, ali se je skregal z uno, ali bo še pisal in res prišel?Skoz sm v enih pričakovanjih. Kr nemorem verjeti vsemu temu, še vedno ne. Vse me spominja nanj znamka avta, celo oblačila, soba, stvari, ulice, fore k jih je uporabljal….Čist sm obsedena z njim in nevem kako naj se lotim tega da potegnem črto in se streznim. Vsega me je strah.
Me je pa ful potrlo, k vidim da so zadnji njegovi znaki bili očitno res samo laž. Spet se nemorem in nemorem pomirit, kr jočem, gledam na tel kdaj bo zazvonil. Ko zazvoni in vidim da ni on se počutim kot da mi je nekdo zabil nož v srce…Hudo je.
Kako lahko eni prebolijo z lahkoto, jz pa kot nek obupanec še odmislit ga nemorem….Drugače je tudi on zelo emotivna oseba…zelo me preseneča vse tole kar dela. A je res kriva ta nesreča pa mu je glavo čist obrnal, al je po sedmih letih pokazal svoj pravi obraz in mi dal vedet da mu nikoli nisem zares pomenila, da je bil z mano še samo zaradi navade. Polno nekih vprašanj na katere nima odgovora.
Zakaj enostavno al me pusti čisto pri miru, al pa naj se potrudi in me na vsak način pokuša vrniti. Čemu ta zmešnjava, nagajanje in igranje z mojimi čustvi?Je res to lahko zdravilo nekomu.
Kaj je slabs da ves to da on NE ve in se javi na vsake tok in odpise na sms ki se mu zazdi potem na svake tok podpali s kaksno idejo kaj pocnem kdaj pridem?!..al da tip te kr odreze spet k navezes stik in odpises in za vsakim smsom trpis in ko se te sprijaznis da mogoce mu pa le odpustis-on ponovno izgine?!
nevem zakaj si ne pustiva bit srecne! zakaj ne morva bit tko odlocne in neomajne kot ta moja frendica ki ne pada na besede bivsega – pa ni spoznala nobenga bolsga ne nic.
jaz se po dveh letih spominjanja in analiziranja kr ne znam narest konca. sam poglej kam te bo prpelal.. kaj sem dosegla?? nic! samo se vecko rano v srcu z vsakim klicem srexanju smsom… tako da ce se mas rada raj sedaj probaj prenahat razmisljat..men uspeva vsak dan bolj. In tok o tem “uspevanju”, kljub odlicnemu vikendu mu je uspelo me znervirat s temle sms-om sedaj. pa je tudi on custven zelo, ni ga nikoli bilo sram pokazat custva, jokat pred mano…in ocitno so ravno taki najvecje svinje ko si ne bi clovek mislu pa se igrackajo, a je res mozno da se tega se sami ne zavedajo?!
no in je koncno pisu, po dolgem tednu dni, kako sem ce me kaj zebe… mislm da del mene hoce razcistit do konno: JA ali NE. nobenih ne vem…del mene pa zeli sam miiir prosm k zdle..me je spet dvignil v luft, z nekim tesnobnim filingom..
Tko lep vikend prezvela in zdj sm konc dneva cela na nekih trnih al nj odpisem nj se pohvalm s cim.sploh nevem.nemorm se oz.neznam s eigrt te igre…
Rabm dokonco en zakluck..
Najraj bi napisala da ne znam igrat te njegove igre in da ce mi lahko prosim razlozi 😀 pa ne bi rada ustvarjala konfliktov res…. ampak treba bo neki..zaropotat al kaj?! pred golo dejstvo postavt? ocitno je rrs le varjanta da ga totalno odrezem, ker druzga furat ne morem kot vidim(prijateljstvo), po drugi strani ga pa ne bi rada ker je res uredu clovek in mava se zmer neko vez amak ne vem kdaj mi bo poatal vseen zanjga?! ne predatavlam si da ga enostavno odretem in cao miki. bo takrat dojel? do takrat pa ko mu bo dolgcas se bo spomnu name..in na vsake tok poslal kaksno slikco kako hodi po tej zasnezeni idili s svojim.psom in tekst v stilu pes te pogresa… ?! nc cudnga da mam skos v glavi vse scenarije ce mi skos obuja z vsem spomine…
pa tut ko sem bla z unim fantom ni bilo 2mins da ga neb mela v glavi, ko sva sla jest v kitajsko,ko sva sla v kino, spomin na najin prvi casino, ko me je peljal na fax.. vse fakin lici nanj! se ko jemo kosilo mi gredo njegove besede po glavi…ko kuham kosilo si predstavljam kako je ponosen name ker teha takrat ni bil vajeb..predstavljam si najin pogovor, kako poteka, z razliko da ga jaz v glavi oblikujem ze dve leti ti pa le par meseceu… torej, kaj je narobe z mano?!
Zmedena, jaz res nevem kje bo tale tvoja tema obema prnesla konec oz.zakljucek (kobecje pa itak zacetek novega ;))…mogoce ko bo nafilana do strani 300?:D
Zdaj pa bom jaz povedal 🙂 moški, ki želi biti ob ženski je z njo vsak dan, vsako “uro”. Načrtuje skupno prihodnost.
Onedva sta kar sta. Rada se igrata. In vidve pristajata na igračkanje. Pa kaj je lepšega, ko je nekdo nor na tebe. Mu napišeš vsak teden en sms in veš kako na drugi strani nasrtpno pričakuje sms. To smo počeli kot najstniki potem pa veš, da je ta igra bleseva. Da, ko veš, da je nekdo zacopan v nas, da se pove, da pač ne čutimo enako z razumevanjem in pustimo človeka.