Zmedena
exotic ceprav sm izredno na dnu trenutno, čeprav ga neizmerno in neopisno pogrešam, še vedno se v glavi porajajo dvomi, upanja, sanje, spomini – sem prepričana da midva skp nebova več prišla. Preveč hudga mi je naredil, toliko bolečine povzročil.
Medtem ko je on srečen, vesel, načrtuje z njo vse in mu pomeni vse – jaz obupujem, jočem, trpim, se vsak dan borim sama s seboj. Misliš da sem sposobna to preživljat še enkrat?
Žalostno je samo to da tisti dobri ljudje, ko res vlagajo ves svoj trud, razumevanje, pozornost, podporo, ljubezen vedno potegnejo kratko, vedno so ti tisti ki trpijo. Tisti k pa se res izživljajo nad tujo bolečino, nadaljujejo svoje življenje srečni brez posledic.
ce te kdo razume te zagotovo jaz. prebolevala 2 leti zvezo, ko si je nasel punco mi je govoru da ne bom nikol nikogar nasla, da me nikoli ni spostoval, da nej zgnijem. besede so res dvorezni mec, zelo so bolele. po toliko letih se je pa vse obrnilo, nekak sva nasle skupni jezik, ampak jaz ko sem tolikokrat si rekla da preteklost je preteklost, ji se kar ne morem ubizati, po eni strani me vlece k sebi, po drugi je hladnokrven, potem naredi spet kaj lepega in zacnem upat. mislim da ne bom imela nikogar tok rada kot imam njega, upam trdit, ker se po toliko letih se nisem zbrihtala in nasla podobno ok tipa. vem da je govoru te besed eker je bil prizadet, ker se nism potegovala zanj, ker je bil vajen da ne vrzem puske v koruzo in se borin zanjga cez zid. potem pa nisem mela.moci pa se z besedami se mi je zameru. potem sem bila jezna in ko sem ze bla ok, mi je spet udarl vn
in sedaj pa on ne ve kaj bi, ker ne more pozabit preteklosti, igra se nezavedno z mojimi custvi, ve da ne najde bolje sam mi je priznal, ampak ga nekaj bremza
in karkol se bo razpletlo tle vn vem to da sm vloila velik truda tudi ko sva bila v vezi, prejokala ogromno, izpovedala se mu sedaj ..in ko pomislim da mogoce ne bo nikoli moja prihodnost, mi je hudo, zelo.
Ojoj exotic vidim da nisem edina v takšnem “zapletenem sranju”. Lahko vprašam kak dolgo pa sta bila skupaj?
Sj je izredno hudo tudi ta moj bivsi je bil 6 let krasn, ampak to zadnje leto pa nevem kaj se je obrnilo. Skoz premlevam, k skoraj vsi pravjo ja nisem videla da je že prej bil takšen, ampak res lahko rečem da ni bil niti približno takšen. Je mel slabe dneve, sva se skregala vendar da bi mi kakršnokoli žal besedo rekel, nikoli. Nikoli ni dovolil da bi bila skregana en dan, vedno je vztrajal pri tem da se razčisti. In vse to kar se sedaj dogaja ni niti približno to kar je bilo prejšnja leta. Zato sm bila sokirana z njegove strani da je bil to sposoben naredit. Exotic besede izredno bolijo. Danes mi je spet pisal in napisal da bom najebala če mu nečesa ne vrnem (kar sem mu že zdavnaj), da mi bo naredil sranje in takšne….
Enostavno več nevem kaj bi rad. Ne odzivam se na njegove sms, samo prizadanejo pa še vedno, še posebej ko bereš takle bolane besede, k so očitno sam manipulacija in iskanje pozornosti. Je pa en mesec kkr sm se potrudila in mu niti na en sms ne odgovarjam. Sj mu enostavno nimam na kaj.
Tudi sama si želim da je konec vsega tega, exotic najbolje je preboleti te bivse, kr ko se gre enkrat narazen in ko začnejo takšne besede padat, vedi da nebo nikoli bolje, tako pri tebi kot tudi pri meni. Sama sem tudi v tako hudi bolečini in misel da ga enostavno ni več me prav tako boli, in še vedno nisem sprejela te resnice. Se pa izredno trudim, ceprav sem psihično izredno na dnu, nič samozavesti, samokritična še preveč, utrujena…pol pa ko še takšne sms prejemam…
Skup sva bila 7 let. No 7 let bi bilo za 10 dni natančneje.
Sej je moja zgodba opisana par pod tvojo,le pod drugim nickom ker takrat nisem vedla gesla in v navalu čustev izpovedovanja sm mogla dat iz sebe. Lahko preberše še mojo zgodbo.Je pa pisana v najbl takih momentih k sm bla najbolj na dnu,potem najbolj vesela,češ,naj se razplete kakor se želi,sedaj preden grem ven sem cela v zagonu,da tut če ne bova skup,je že tko usojen,si zaslužm boljšga da ta ne vidi da sm sm spremenila an boljš,da sm postala bolj resna,čeprav iz pisanja se ne vidi,ker vedno hitim odpisovat,v glavi imam sto in eno misel,težko je to vse spravt na nek forum sploh če te drugi ne poznajo 🙂
Te besede pa, presliši jih,ker niso odraz realnega stanja. Eni so ti zgoraj dobro napisal (Kakor kdo, Zmedeni) in če pogledam tut na svojem primeru si rečem samo MU PAČ NI DO TEBE. Tako kot piše tudi neka knjiga. Želim si prebrat tudi Ženske ki preveč ljubijo (čeprou jz pravm da preveč ljubit ne morš nikol, seveda če ti tista ljubljena oseba to v isti meri vrača) in res razmišlčjam mogoče ga preveč idealiziram,sem ga imea več rada kot on mene? Se sedaj le nazaj drži? ga je strah ponovnega razočaranja ker ve da ni garancije da bo spet šlo? Pač toliko vprašanj, na katera mam vse manj odgovorov. Kar sem mu tudi povedala,pa mu je bilo težko, ampak še vedno neodločno ostaja pri ne vem. Torej ko sem že mislila da je končno ratal vse bolj cristal clear in ”boljši časi”, sem vse bolj zmedena, ne vidim ne naprej in ne nazaj. Vem da sreča ne bi smela bit odnisna od njega, ampak ne gre. Vedno ko mi gre dobro,pomislim nanj,želim delit to z njem. v glavi si ustvarjam pogovore,kako bi blo če bi se srečala,kaj bi si povedala. Ko se vidiba tok malo manjka da mu padem v objem.Pa mu ne,ker jo je pred mano,je tak,lep,iskren, sem pomirjena-čez kar bo pač bo,sam da sva v kontaktih,ker je res fajn oseba,za pogovor,ne žalva se več,opravičila sva se en drugemo.. pa vseeno,ko pridem domov,mine par dni,me začne zvijat in razmišljam.. kar je najslabš,pa tut če se zaposlim,v dnevu že najdem minutko ‘zase’ko mi lahko v trenutku vn butne.
Tko da jz ti svetujem (jaz ja,teorija je res eno,praksa drugo:D) da te besede ignoriras,so le odraz njegove sibkosti,zmedenosti in iskanje pozornosti. In probaj bit dosledna.Ko je mene bivši žalu, potem pa stalno nekak isku stik (hladno-toplo odnos) sem se odločla da za svoje dobro,mir v duši ne odpisujem več. In so sledili klici. Spet sms.potem kakšen lep mms da me je raznežlo. Pa sem mela še vseen glavo pokonci in me ni ganilo. Pa je minilo slabe 2 leti,pa ko je šlo že 100% na boljš, se spet zgodi nek klik,trenutek šibkosti,in eto,smo kjer smo.
Tako da po izkušnjah sodeč se preteklosti ne da ubežati,zamahnt s palčko in rečt evo prebolela,ne odpisujem,negane me..ko nikol ne več kdaj pride spet trenutek ko se bosta oba pomirila,on bo končal s punco in boš spet aktualna ker ve da si nora nanj!
Isto ko je ta biši končal z eno,se je še povečala aktivnost sms in kako ona ni bla zanj,da sem jaz res uredu punca. ravno tok da te zmede. In je zanč priznal ko se nisva videla natanko eno let (in slišala) da so bili le trenutki šibkosti. Da vsi navijajo zame.Še familija.On pa ne more čez preteklost čeprou me ma rad. In najhuj je ker po tolikih letih vem da enostavno ga ne bom nikoli nehala met rada. Še s komrkol sem bila skup (en fant,pol leta) sem imela ob srečnih/žalostnih trenutnih vedno njega (bivsega)pred očmi.Kar ni fer ne do njega ne do same sebe. In sm nardila tistmu konec ker me je začel že vse odbijat,če človekpč ne čuti isto,ne čuti,sm ugotovila da nism prebolela in da na silo ne morem čez samo sebe.
Sj bo 🙂
Kakšen je recept za to kar nekateri pravijo da daš preteklost oz.bivšega ki se ti je zapisal na posebno mesto v srcu v lep spomin, živiš dalje ker veš da ne bosta nikoli skup in se ga po letih spominjaš le kot lep spomin (občutek kot da veš da se bliža vikend, da ga imaš rad kot npr.petek – nekje sem to prebrala) ki te je naredil v osebo kakršno sedaj si,in gledaš nanj le kot na pozitivno, da ti je dal veliko,da si se naučil veliko iz zveze za naprej…in ga ne objokuješ še dandanes?
Ima kdo recept?
Ste se enostavno sprijaznili s tem da to pač tako je?
Niste imeli bivšega tako radi?
Vam je naslednji več dal in bolj pokazal kaj je ljubezen?
Kako ste se sprijznil s tem da če ste želeli bit z bišim ponovno skupaj,pa on ni bil za,kako ste predelal to da ne bo nikoli več vaša prihodnost in da ni škode?
Jaz na to gledam le tako, da sama vrjetno ostala ne bom,na slabš pa tut ne bom šla.. ampak vseeno mi to ni v tolažbo :/
Ne najdem tvoje zgodbe exotic….bi jo pa rada prebrala.
Sma pa izredno v podobni situaciji. Sm se v zgornjemu postu našla (dobre trenutke bi rada delila z njim, mu skočila v objem….).
No danes so se začeli lepi sms, kot si predvidevala. Napisal mi je da me ima ful rad in da me bo vedno imel, da naj mu povem da sem še vedno njegova, da me prosi da mu odgovorim če sem ok, da so nas vsi hotli dat narazen in so si izmislili to zgodbo. Da ga ful boli to, naj se mu javim da me prosi.
Priznam da v tistem trenutku ko sem to brala me je tk stisnal, parkrat sem sla cez te sms. Ampak sem pa ponosna na to, da sem toliko močna da tudi te sms ignoriram. Čeprav jih kr naprej v mislih ponavaljam. Vem pa, da sigurno niso tko iskreni. Nekateri ljudje res nimajo niti malo humanosti v sebi. Odmaknala sem se mu popolnoma, en mesec mu že ne odgovarjam, povedala da vem za drugo – pa ne ni mu dovolj, še vedno bi dalje dajal sol na rano.
^^ hehe vidis, sem ti rekla da se bodo prej ali slej zaceli taki smsi. ne razumem tipe ki ne prebolijo zveze in rinejo v novo, v njej niso srecni in potem s takimi smsi imajo trenutke sibkosti..a nc neb nardil za to.nam pa le brain stroming delajo pa nas custveno izzigravajo
tudi po najini zvezi najprej me je zalil, pa da sem vse jaz kriva, potem po par mesecih pa mmsi njegovega psa kako me pogresa, pa vse nesrece je delil z menoj(zlomu roko itd.),pa nisem palila ker sem zelela it naprej in ne slisat njega, sam da sem vidla njegovo ime na telefonu se mi je povecal utrip, zafarbala sm,pomoje bi se skp padla ce se neb usedla 😀
in potem smsji za raznorazne praznike da kok sem uredu, da sm mu bla najbolsa punca, da z nobeno ne bo tko k z mano, o tej sedaj ze bivsi je pisu da itak ne bosta dolgo skup ?! ja reees jo je imel rad moram rect pa se men pisu, pa isto kot teb, da me ne bo nikol pozabu, pa potem so ze zavela padat raznorazna vabila k njemu v nov flet pa slikce fleta, avta po mejlu..jo sem pa zacela odpisovat, enkrat poslala slikco puncke ko je frendica rodila in je odpisal Lepa kot da bi bila moja.. men se je zdel lepo ampak ni blo prou. in ob vsakem smsju a si kej zaljubljena, zihr te oblegajo.. ehhh.tok o tem k je govoru da ne bom nbenga pametnga najdla.
je pa res da sm ga spravljala na konc veze zrt vseh nezuapanj ob zivce in je ratu k en norc, zdj vem da je to bla le reakcija na moje bolestne izpade in da tega ne delam nobenmu vec ker ni vredn ne mojih zivcev neprespanih noci.. sedaj ko sva se pa srecala se je pa sam odmiku pa govoru da to ni prav ..te pogovori da mu bo srce razgnal od takih pogovorou..ampak on se vedno NE VE ce bi si dala se eno priloznost ker vidim da trpi pa se skriva za tem da mu dogaja spoznava punce zura…
aja pa isto glede frendov, da so oni krivi ta najin razpad ker jih je prevec poslusu. a kaj sedaj, vsi te frendi me klicejo kok sm ok in da navijajo zame. jz res vec nevem kaj naj! in ko se spet zagreje..mi sedaj spet ne odpisje a sam je predlagal srecanje za vikend.vikend je pa mimo, njega pa nikjer…
aja pa midva sva si ful casa naprej metala ce je kdo bil s kom.tut ko nisem zelela je on se kar se postavljal pred mano. pa tut zmisljevovo si je da bi me.prizadel sedaj je to priznal in kok je biu otrocji in skoda da se nisva znala pogovarjat. sedaj se lahko komot brez zaljivk. tako da vedno na nek nacin sva se preverjala ali sva si se vedno prva oz. se vedno njegova, in ce je slisu da mam koga je cist vn padu, zalostne smsje posilju, ce pa ni slisu zeljenega nazaj ces sej ni resno, je pa postau nesramen tko kot tvoj sedaj… tko da podobna zgodba. kar pripravi se na to hehe.
kar preber si temo.jaz sem ob dolocenih postih od ljudi iz foruma prou jokala ker je blo tko lepo poeticno napisano… tema je pa takoj prva pod tabo 😉
Joj kolk podobna zgodba. Sam jz sm se res fiksno odločla, da moram ostat trda, močna in ne odpisovat. Čeprav telefon primem najmanj 1000x da mu kej napišem, ampak bolje zame da ne. Če bi še bil katerikoli drugi razlog za razhod bi mogoče stopla z njim v kontakt. Ampak da je po sedmih letih prelepe veze, pa res nama je blo odlično, pogovori super, dogovori z obeh strani upoštevani, smeha ful – da je po vsem tem stopil v vezo z neko nepoznano in mene odrinil kot zadnjo smet, me pred vsemi ponižal…in ne ni mu bilo to dovolj…da me je tri mesece puščal v negotovosti-češ nesreča, me žalil s kurbo, prasico…vse sem bila samo človek ne.In da sem mu kljub tem besedam pisala da ga imam rada, da mu stojim ob strani, da ko rab prjatla mu bom prjatu, ko rab punco mu bom punca, kadarkol mu bo hudo naj me pokliče ni pomembno kdaj. Tolk sm padla pod njega, da sm mu pisala da sem se pripravljena spremenit, če mu kej ni všeč, da sem pripravljena na nov začetek…in takšne in podobne, zjokala se pred njim kr enostavno nism mogla zadrževat solz. Vidu je da me vse to presneto boli, vedu je da sm občutljiva. Ampak ne vse sem bila jaz kriva, žalil, na konc koncev mi pa še priznal ni. In jaz naj takšnemu človeku odpisujem?
Kdo bo meni vrnil moje zdravje, moje objokane dneve, noči, neprespane noči, živce…bolečino s katero se borim dan in noč, tesnobo…. Kolikor ga imela rada in je neopisna ljubezen do njega, vem da sm mu bila najboljša v vseh pogledih, predobra, ampak raje ostanem sama kot pa da ponovno poskušam. Vem pa, da če mu bom enkrat odpisala na sms je konec. Bom padla pod njegove besede. To bi mogoče uspelo kratkoročno, dolgoročno pa sigurno ne. Misliš da tudi če bi se spremenil bi bila srečna? Ne ker človek takšnih stvari nemore pozabit, vedno bi bil v tebi tisti občutek negotovosti, straha, panike… Bila bi še bolj nesrečna in če bi se takšna stvar ponovila, je nebi preživela. Raje trpim sedaj, raje se zjočem pa tudi če eno leto jočem dan i noč, tudi če bo bolečina tako močna da nevem kaj bi znjo – je zame bolje da pustim njegovo življenje pri miru in poskrbim zase. Čeprav je hudo in prekleto težko. Vem, da bo ostal vedno v mojem srčku, ampak vem pa tudi da si zaslužim spoštovanje kot pa vsak človek na tem svetu. Rada bi že sprejela dejstvo, da ga ni in ga nesme biti več v mojem življenju, da vse kar se je zgodilo se je zgodilo z namenom.
Žalostno je, da po vsem temu ni toliko človeka v njemu da tudi on mene pusti pri miru, kar bi definitivno pomagalo k mojemu prebolevanju. Kr tili sms kljub temu da sem prepričana, da nočem več takšne osebe poleg sebe, me notri v meni še vedno medejo in na nekaj upajo (kar pa definitivno ni vredu). Sj vem da boste rekli ignoriraj sms… bi tudi to bilo najbolje… ampak še ne gre.
Zate exotic pa tudi svetujem, če sem jaz tega sposobna (kr sm res občutljiv tip človeka, trenutno na dnu, nesamozavesna, v glavi polno lepih spominov, misli o tem kako bom za novo leto sama – on bo nazdravljal s svojo novo, z globoko bolečino v sebi, z mislijo da nebom nikoli več imela nikogar, da tega nebom preživela brez njega, da sem brez njega nič) če sem jaz tega sposobna pa je od najinega konca slab mesec dni-ko veš da je še vse sveže, lahko tudi ti to zdržiš in ne odpisuj mu več. Samo tako boš lahko dokončno prebolela, tako kot jaz.
Huh, kako nadaljevanje!
Ukvarjaš se z nepomembnimi stvarmi, mozgaš o njegovih vzrokih, raje mozgaj o svojih vzrokih. Zakaj vztrajaš in upaš in se vračaš v spomine in samo sebe do nerazpoznavnosti mazohiraš!!! Poglej se, spravila si se v vlogo žrtve, jokaš kot nemočno dete, ki ne zmore preživet brez njega, službo imaš ali je propadla? Kolikokrat si šla ven s prijateljicami na drink in nisi govorila o bivšem? Kolikokrat si vzela knjigo v roke, šla v kino, na kak koncert, sejem… ?
Nimaš se rada.
Odvisna si od odnosov. Ljubezen ni odvisništvo.
Začni delat na sebi, njega ša pusti, blokiraj cifro na svojem operaterju, napiši jim dopis oz. jih pokliči, da dobivaš sovražne smse, blokiraj ga na fb, blokiraj!!!!!!
Svetujem ti da se mu odpreš poveš mu kar čutiš in kako ti je hudo ko se on tako obnaša . Če to nezaleže bi blo pomojem najboljši nacin da pustiš stat poveš da tako nemoreš več . Če te ljibi se bo vrnu , mogoče potrebuje le svoj čas. Vem da si z njim že ogromno let in da je tesko ampak je se dosti taksnih primerov , mogoče je le to le en padec v vasi vezi. Ugavnem pogovori se z njim če nepomaga odmakni se sele takrat bo ugotovu kolko mu pomenis !
Ja jaz sem se umaknila. Od najinega zadnjega srecanja kjer sem mu povedala kako cutim ( s tem da je po tem dogodku v nekem klubu zabluzil pred menoj z drugo kot sa ga najin pogovor ni ganil – a vsi so mi rekl da je neki narobe z njim, da zgleda zalosten/odsoten) sva si poslala od takrat par sms, me je povebu k seb da se vidva, sem odgovorila, od takrat je minil skor cel teden ze…vmes je bil vikend, odgovora pa ni. In nevem kok je smiselno rint se? Jaz sem naredila vse kar je bilo v moji moci (custva izpovedala itd),on je rekel v glavnem da ne ve, dobila filing da ga boli ampak da ne bo skode ce ne bova for ever and ever skup!:)
in zdej nevem kaj nej..cakam…al kaj..no jz probam it naprej, vsak dan je lazje.
🙁 🙁
Vanesavlasic a ti sploh veš kaj si ji svetovala? A sploh razumeš kaj ji je pisal/rekel, kako jo obravnava/dojema?
Se opravičujem za tole, samo moram.
Mogoče ne razumeš, ker sama nimaš nobene takšne izkušnje: CRKNI vanesavlasic…..
Kako se tole bere, ko je zraven besede crkni tvoje ime? :/
Me ne poznaš in ti ni mar zame, kako bi se pa počutila če bi leta spal v tvoji postelji in ti potem govoril take besede, te ignoriral, žalil na 1000 in en način? Je to kakšno spoštovanje do tebe kot osebe, si pripravljena takemu človeku popuščat celo življenje oz koliko besed še rabi tak človek, da bi te začel spoštovat?
In ti napišeš naj čaka, da se bo vrnil….. Ma prosi boga, da se nikoli več ne vrne in ga tudi ne srečaš več!
Tak te ne bo pogrešal in se ne bo “vrnil”, ker tudi nikoli tam ni bil! Je samo koristil/izkoriščal dobro vero avtorice, da ne napišem naivnost, za lastne užitke in ko je našel “boljši užitek” mu ona hodi viška, mu je napoto in bi bilo najbolj enostavno, da bi crknila…….. Kako ne razumete njegove logike? :/
S kom naj se pogovarja potem???????????
Danes je spet en od slabih dnevov….Zdj več nevem kaj se dogaja, tri dni zapored že piše, kliče. Učeraj mi je spet pisal naj se javim kr je nujno da me prosi, me klical….Komaj se zadržuje. m da mu ne odpišem. Za zdj mi še uspeva čeprav me trga od bolečine. Vse si še tako k srcu jemljem in takoj ko dobim lep sms kot predvčerajšnjem da me ma ful rad…. bi se mu najraj zagnala v objem in kot da niti bilo ničesar. Za trenutek me oblije cel scenarij v glavi. Nikoli si nisem predstavljala da to tako boli. A nisem še toliko močna da bi ignorirala sms. Kr kot sem že rekla en del si želi da se mu vrnem, drug del pa da nesmem, da moram ostat močna!
Zdj me je s tem sms začel samo medit. Kolikor si želela da dobim ta sms, ampak vidim da je bolje da se mi ne javi…kr se mi zdi da bolečina kr naenkrat skoči in spet sem na začetku.
Kak bi rada bila močna, optimistična, flegmatična in naredila prav vse kakor mi svetujete!
Vanesavlasic veš kako bi si jaz vse to želela, ampak si ne zasluži pogovora veš. Mogoče nisi celotnega bloga prebrala. Ampak to možnost je imel malo je recit 1000x. Vendar je skuril vse možnosti z žaljenjem, lažmi, zavajanjem, napadanjem, ignoriranjem, prevaro….In ni samo en padec v vezi, če bi še karkoli drugega bilo bi še poskušala. Ampak vse skupaj to, varanje. Da se je odločil za eno neznanko in s tem zavrgel 7 letno vezo. Zdaj pa se toliko obraza nima da prizna, pa ne samo to zdj mu več to ni dovolj zdj še piše, kliče. Nevem sploh mi ne pusti da ga prebolim. Kaj ma od tega?Nič.
^ ves na tem.sem jaz bila sedaj eno leto in vem kako je.neves a bi se mi javil© izlil custva… al bi ne odpisal, imel mir v dusi, ne vedel kaj sledi ker te je strah kaj bos slisu kar ti bo obrnil na glavo celo predstavo,teorijo..in kaj se zgodi… cez en let se omehcam,izpovem…in nalettim vec al.manj na hladen tus …:(