Najdi forum

*al se je z njo potolazu od tiste zalosti da se spravi in the mood- cheer up pa to 🙂 ali pa mu je tok ego nabilo to moje jokcanje.. pa vseeno, to setko ne dela, pa nj je se tko pijan kot je rekel… potem ta njegov otozen pogled in ” Ne vem” je edino lahko zafejkan in je v resnici samo glumiu in ni zelel po resnici rect Ne.. ceprou tut to nevem zakaj ne bi ce mu ni do mene (v teoreticnem smislu)? plus s pijanem stanju se lazje priznas resnico…

Sj vse to počne na zlo otročji način, ampak se vidi da mu je še do tebe po dveh letih. Tale moj je pa mene odvrgu pazi v roku par mescev..Mislim tko da nikol nebi nč čuto do mene, tko da tega sploh ni blo.
Veš kak boleče je šele to….ko po sedmih letih vidiš praktično da al je blo vse skupaj laž in je bil z menoj iz kterga druzga razloga al kaj…Žalostno…in boleče

ves tut tole “polovicarstvo” pa sms-i ni lih neki da bi clovek skaku od veselja pa vedu na cem je, tko da glavo pokonci, zasluzva si bolsga!!! 😉 pr men bi blo pa za 10 dni 7 let…. samo da vidva sta zacela v “zrelih” letih napravm seb (pr 16ih), na koncu ugotovis da al je en let al p 12..za nobenga moskega nemors dat roke v ogenj! se frendici je po 10 letih zacel tip srackat z nekimi flirti po netu…pa smo vse bile tok zaverovane da on pa ze ne bi nikol nic, ces sj je ze cez 30 pa ve kaj ma doma… pa vids da nkol nemors bit sigurn 🙂

Veš kak boleče bo šele meni, midva mava obletnico 30. pred novim letom me je vedno nekam peljal….tega dne me najbolj skrbi…ce ga zdrzim……

Res je tole leto 2012 najbolj posrano leto…vse mi je slo navzdol..no razen tega da sem dobila sluzbo v pravem času.Za leto 2013 pa itaq vem da bo sigurno še slabše če se mislim tkole še naprej obremenjevat. Tole je pa šlo čez vse meje res. Še sama nisem vedela da mi je toliko pomenil, pa da si enostavno nepredstavljam življenja brez njega- da sem toliko vezana nanj in da bi zanjga nardila prav vse.
Zdle če bi mi kter dal možnost živi se bori ali umri – bi izbrala drugo. Res trenutno nevidim nobene sreče v sebi, nobenega veselja niti razloga za moje življenje.

In res mi ni tolko zaradi tega ker je pač zbral drugo. Bolj me boli način kaj dela še naprej, da neprizna, obljublja pa zajebe, še vedno bi me vleku za nos če nebi od drugih zvedla, da je sposoben kaj takega – in da me je odrezu res čisto od sebe dala sm mu pa pol svojega življenja kot tudi on meni. On pa srečen z drugo in kaj ga briga moje počutje in moje življenje. To me boli.

Tebe boli predvsem to, da sama nočeš biti srečna. Pa si lahko. Kljub temu, da se je končalo tvoje razmerje ( razmerja se večinoma končajo vsa, na boleč način za vse, za določeno obdobje ) veš, da si sposobna in da zmoreš iti naprej brez tega moškega. Da ne rabiš njega, da si srečna, da napreduješ, da uživaš. Saj on tudi ni prav labilen človek ampak vsaj toliko ima sebe rad, da si prizna, da ima rad žensko ob sebi. Vedno. Sama pa misliš, da si lahko srečna samo z njim. On pa vidi, da je lahko srečen tudi z drugo. In mogoče še s kakšno. In tudi ti boš samo malo prepričanje spremeni. No veliko.

Sej sem že čist nora prisežem. Učeraj se je ta moj bivši spet javil, napisal 1000 sms. In sicer je pisal itaq da me ima ful rad, da me ni nikoli prevaral. Da je sigurn da mi je sestrična nekaj govrila in da bo slej ko prej šel k njej kr govori stvari, za katere ni prepričana, niti so resnične. Da je razlog njegovega obnašanja izključno samo nesreča, ker ga še vedno muči. Zaradi tega ima probleme z alkoholom.

Da nemore verjeti, da pa čisto vsakemu vsako besedo verjamem, a dobro vem kaj se mu je zgodilo in da prve mesece ni bil priseben. Da mi čisto nič ne laže, da je iskren do mene. Ni imel nobene, niti jo ima, da je sam. Spraševal me je če sem jaz v kakšnem razmerju. Da me nikoli noben ne bo imel tako rad kot on. Da mi je vsakič, ko je nekdo nekaj rekel za njega vedno dokazal da ni res, da bi mi tudi sedaj. Da je prišel delat v tujino iz razloga da se zbere, odstrani od vsega. Da naj ga razumem.

In smo spet tam….:(

Ti si pa že mislila, da je pozabil nate in da te nima rad. 🙂 Saj ga sploh ne potrebuješ ob sebi, tip te ima v resnici ves čas rad, ne glede na to, kaj in kje počne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko res je vse skupaj kot neka igra – v kteri vlogi sem jaz….Pa ka naj za vraga nardim?

In to je tisto kar je v vsakem nerazščiščenem koncu hudič. Nemoreš in neznaš prekinat, skoz neki dvomi…komu verjeti….to da me ima rad nevem no…bi blo drugač. Nekaj se tle mora dogajat z njim.

In to, kar se dogaja z njim, ti zelo težko prenašaš. Zakaj si torej želiš to nakopati na glavo, če tega ne zmoreš, brez da bi te metalo sem in tja?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bog ve koliko smsjev mu ti napišeš vsak dan. Milijon. Potem ti ne odpiše in zgubiš živce. Ko te pa zasuje z blesavami smsji si pa spet srečna.

Malo sem sumil že na začetku, sedaj se mi pa čedalje bolj dozdeva, da tebe matra (najbolj od vsega) fovšija, posesivnost 😉 :/ In sedaj bi se metala na trepalnice samo, da ga ne bi druga imela, da sam ne bi bil kao srečen…..bla, bla, bla
Povozila bi samo sebe samo, da ga imaš v svoji mreži…. 🙁

On pa tudi nima več pameti kot en petelinček, vsaj tako izgleda 😉

Hodi kokoška pozimi po dvoriču, za njo petelinček in ji prigovarja:
“Kupil ti bom čeveljce, kupil ti bom čeveljce…….”
In kokoška si misli: “Ma res je mrzlo in zebe me v noge….” in počepne 😉
Petelinček opravi svoje, gre dalje in poje:
“Idi bosa kot grem jaz, idi bosa kot grem jaz…..”

Daj punca nehaj že s tem samouničenjem in iluzijami, ker ne vodijo nikamor. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

podpis!

in se enkrat DEJANJA…dejanja stejejo in ne besede.
vsakic ko si popustila in prosila za pogovor je tip ZGINI..IN potem se spet pojavi z istimi besedami kot prej…ker ve da pali. in nevem zakaj bi sorodniki njegovi lagal, sej ne zivimo v filmu :)))

skratka upam da srecen razplet tele zgodbe ..pa se dokaj sorodna je moji 😀 jz pa tut porocam kaj sledi… zdj sva skos v stikih,sms,klici, no napredek je,pogovarjava se vse mogoce, kot vcasih, in kot da ni minu en dan da se ne bi slisala…. we will see, pocasi se dalec pride, spoznavat na novo:D mogoce pa ugotovim da on res ni tok idealen tip kot ga idealiuiram v glavi ze prevec dolgo :))

Krnekino odgovor izključno samo za tebe…na žalost se motiš….Sms mu ne pošiljam, en mesec mu nisem na en sms odgovorila, na en klic reagirala. Stvar sem pustila pri miru.
Prvi moj sms je bil šele pred kratkim ko se je hotel videt, takrat sem odreagirala in še to ne z 10 sms, ampak sem mu poslala samo dva. Učeraj pa na 1000 sms je od mene dobil samo enega, na kratk.
Ne zgubljam živcev zaradi tega, si malo sfalil temo ampak izgubljam živce iz razloga ker nevem kaj bi rad dosegel s tem in ker me pušča v negotovosti. Nisem pa še dovolj močna da se postavim na svoje noge. Je zdaj kej bolj razumljivo?

On_ ne nisem posesivna daleč od tega, nisem takšna da bi želela da ni zdrugo. Sem tudi napisala, da mi ni tolko da ma drugo. Hvala bogu vsak išče svojo srečo, če mu to nisem jaz – pa naj mu bo ta al kterakoli druga. Mene bolj boli, da ne prizna in kot sem napisala Krnekino, da me pušča v negotovosti in da mi daje dvome. Če si kdajkoli mel koga iskreno rad veš da so v tebi vedno kančki upanja, da pa je mogoče v ozadju kaj druzga. Ok če vidiš na lastne oči vredu ampak da slišiš je pa spet nekaj druzga.

Exotic me izredno veseli za tebe, upam da vama bo šlo.

Drugače pa vidim, da se moram počasi umakniti s tega foruma…..ker so moja sporočila očitno preveč nerazumljiva in nekaterim odvečna.

Vsem pa vseeno hvala, ful ste mi pomagali z nasveti…pa brez zamere.Vsem želim lep dan.

Mogoče izveš celo kaj o sebi, kar še ne veš. Morda spoznaš, da si tudi sebe preveč idealizirala in si v zameno zato pričakovala idealnega moškega. Samo nasvet. 😉

V ozadju je samo to, kar ti daje: prazne besede, zato pa se tudi počutiš negotova in zmedena. In kakšno upanje pa še gojiš, ko te človek zmerja z vsemi besedami, kar je možno in še takrat, ko bi se lahko dobila te kensla na celi črti. Ne to ni nobeno upanje, oprosti, samo niti malo ponosa nimaš.

Ma nisi ti odvečna samo VSE razlage na svoja vprašanja si dobila že x krat pa se te nič ne prime :(… Še kar tiščiš z glavo nekam v zid in se, po tolikem času, še vedno sprašuješ isto kot na začetku….. :/
Kot bi se norčevala iz vseh nas, ki smo ti želeli le dobro.

Eno so tvoji občutki (ki se porajajo spontano), drugo so tvoje misli – razum, ki ga upravljaš ti. In ti se kar naprej in naprej otepaš te naloge (da bi uporabila razum), ki je ne bo naredil nihče drug namesto tebe. Kot da ne bi imela kančka samospoštovanja in “soli” v glavi….. :/

Pa brez zamere, prosim, to je samo moj pogled na tvoje nekaj mesečno pisanje.

Zdravo 🙂

Da ne bosta osamljeni, pa še jaz svojo štorijo dodam.

Tudi mene je pred poletjem zapustil partner po 7-ih letih zveze in tako kot mnogi, sva tudi midva dala marsikatero viharnost čez. Standardna zgodba vzponev in padcev, slabe komunikacije, odtujenosti itd…, s tem, da se je izogibal pogovoru na 4-oči (končala sva v afektu) in me na koncu še dodatno prizadel. Ko sem hotela zadevo razčistiti, me je dejansko odvrgel kot zadnji drek in me pred očmi druge punce pospremil po stopnicah ven iz njegovega doma in mi za slovo celo ponudil apaurin. Hladno, brez občutkov… Res car!

Takoj sem dojela pravo resnico in prekinila stike, od takrat je dobrega pol leta. Vmes me je enkrat poklical, 2 x pisal, da želi kontakt, jaz sem pa samo jasno povedala, da ne. In je bil mir, da sem kolikor toliko prišla k sebi in nadaljevala s svojim življenjem. Do nedavnega, kakih 14 dni nazaj, ko sva se srečala na enem koncertu. Priznam, da nisem bila pripravljena, niti nisem razmišljala, da ga bom kaj kmalu srečala. Ko je pristopil do mene, sem ga ignorirala, kot tujca. Nekaj najtežjega, ampak najboljšega zame. Kasneje v istem večeru je le našel priliko, ko se nisem uspela odmaknit, tako da sva prvič sploh kaj spregovorila, na kratko, potem pa sem se umaknila, čeprav me je skušal nekako še zadržati.

Kaj naj rečem, čudni občutki. Vrglo me je iz tira, nisem še prebolela in res upam, da ga ne srečam spet kaj kmalu. Naj povem, da zadeve sploh še nisva razčistila, pred sceno opisano zgoraj mu je bil zaključni pogovor odveč, čeprav sem ga večkrat prosila za to.

Kakorkoli, punce glavo gor! Postavite svojo mejo in ceno in ne se puščat lažnjivcem in manipulatorjem. Jaz zase vem, da tega človeka v svoje življenje ne spustim več. 🙂 Zdaj sem že srečna sama!

Lp!

Mogoče izveš celo kaj o sebi, kar še ne veš. Morda spoznaš, da si tudi sebe preveč idealizirala in si v zameno zato pričakovala idealnega moškega. Samo nasvet. ;)[/quote]

za svoje pojme si upam trdit da sem se spremenila na boljs in zresnla za 365 stopinj, tko pravjo tudi tisti ki me poznajo in tut drugac gledam na svet in na stvari. on pa vrjetno tega ne opazi tako da on je men idealen po svoji resnosti glede joba,pogleda na svet itd… tak za ” zivljenje decko ” bi se rekl..s tem k on ocitno tega v men ne vid in vzdrzuje kontakt..ne vem zakaj..ker sem mu ok za pogovor? kaj jz vem 🙂 ampak se kar ustrajam dokazat da temu ni tako in da sm lahko tud jz za ” lajf “..ce mi se njegov najboljsi frend skos pise in kontaktira kje sm kaj pocnem in kdaj se vidmo pa da sm za ožent babnca lol 😀
in kukr sva s tem bivsim govorila ko sva koncala..da se bova spet najdla cez 10 let ko nlbova oba bl resna..in bova skp mela hiso psa macka otroka…. jah, vse skup je iluzija I guess 🙂 bo ze cas pokazu, ce ne bom pa jz zaropotala in pol a se bom hotla sprjaznt z resnico…al pa ne..je na men 🙂

ce bom zahtevala prekinitev stikov dvomim da mu bo po godu ker se takrat ko sem ga postavila pred tako dejstvo da mi bo lazje ce se ne slisva ne nic in fura on svoj lajf in jaz svojega..je cez par dni spet zacel pisat da ga mam ocitno res tok rada kot ga nobena ne bo nikol mela in vidi da mi lahko spet zaupa in da sm ful fer ceprou se on ne pocuti bit trenutno z mano (takrat so ble spet neke punce pa njegov absolvent pred vrati…in jaz trapa sem cakala…ko sem ohupala se je pa javu z ABSOLVENTA (!) in to z mejla da ne more brez mene in da ko pride domov da noce vec bit dneva brez mano. je ugotovu da absolvent le ni to kar je pricakoval od punc… lol..ampak da je pisu z mejla in njegova vztrajnost po tem ko sem se ze sprijaznila s tem da tokrat je pa zares konec najine zgodbe se je predramu in odreagiru… bi se rekl da je igral na zadnjo zogo. 🙂 tako da nikol se ne ve kdaj mu zdej spet “kapne”… in jz tepka cakam.

MENJAŠ CIFRO IN BO KONEC TE AGONIJE!

Se pravi, da si se na svoji poti le obrnila okrog svoje osi in zdaj nadaljuješ v isti smeri.

New Report

Close