Tablete Norlevo oz. jutranja tabletka
Lepo pozdravljeni!
Sem vam že pisala, da sem konec februarja vzela jutranjo tabletko. Potem sem dobila marca normalno menstruacijo, tudi aprila (cikel je dolg nekje 28,29 dni). Danes je 21 dan tega ciklusa in sem dobila krvavitev ter bolečine v trebuhu. Od tiste nesreče sva imela le en spolni odnos in to 7 dan tega ciklusa ki je zdaj (kondom ni počil). Je ta krvavitev že menstruacija (dobila jo naj bi čez teden dni).
Pozdravljeni,
sem nova na forumu, in mam eno vprašanje….
Moja težava je namreč naslednja…10.3. (to je bil tudi zadnji dan moje menstracije) sem z že zdaj bivšim partnerjem imela nezaščiten prekinjen spolni odnos, naslednji dan sem vzela jutranjo tabletko Norlevo, nakar sem 23.3. dobila 3 dnevno krvavitev (1. in 2. dan je bila srednje močna z krči, 3. dan šibka) ki je imela vse simptome menstruacije. 18.4. sem bila pri ginekologinji, ki mi je naredila ultrazvok maternice in mi je našla v maternici cisto za kar je predvidevala da je folikularna cista. Moja skrb je da od 10.3, razen te vmesne kvavitve še nisem dobila normalne menstruacije in kolikšna je verjetnost da sem noseča, glede na to da mi ponavadi menstruacija traja 5 dni in je bolj močna?
Upam da sem vam podala dovolj informacij. Drugače imam redne menstruacije.
Najlepša hvala že vnaprej za vaš odgovor.
Lep pozdrav, crnobela
Pozdravljeni!
@enes: Nujna kontracepcija ne bo naredila nobene trajne škode.
@Ursa89: Krvavitve je verjetno posledica nujne kontracepcije. Če bo menstruacija zamujala, naredite test.
Matjaž