Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Reprogenesis?

Reprogenesis?

Mila, to pa je dolga doba; 🙂

Resnično želim, da ti tokrat uspe in da zarodek najde svoje mesto.Pravijo, da so krči zelo dober znak.

Lep in tepel dan želim,

Pozdravljene punce,

tako me je strah, mučno je čakati….vsa sem živčna hodim na wc gledat hlačke.
Mila 71, test bom delala v torek ali sredo, še sama ne vem.
Krči so res dober znak pa tudi boleče prsi,joj jaz pa nič od tega……joj upam da nam rata.
Mila, to si pa res presenetila, to je res dooooooolga doba.

lp vsem

Donko,a boš doma delala test? Jaz še ne vem,me je strah ku psa.
V torek imam krvnega,če prej ne zakrvavim.
Danes me spet fajn boli trebuh,ne vem,kaj bo.imam stalno občutek,da se bo ulila.
ti skozi počivaš? pa kaj,če te nič ne boli,po moje je ok,mene boli kot vsak mesec pred M,samo ta prometrium ne dovoli,da se ulije.
zadnji postopek sem imela glih tako krče,počivala 14 dni,šla na odvzem,minus,pustila prometrium,pa je kmalu prišla.
Ne vem,bomo videli,vem pa,da se je teh 11 dni hitro obrnilo.sem mislila,da bo čakanje hujše.

še ena v Prago,hvala za dobre misli.Ta je 14 postopek,se mi zdi.
lp

Donko,kako kaže pri tebi?
mene stalno boli,na trenutke trebuh prav grozno,pa prsa še vedno.
še dva dni,zaenkrat sem še kar mirna.
lp

donko,kako kaže?
jaz sem danes živčna,zdaj grem ven,stalno me trebuh boli,pa prsa,znaki kot pred M.
Zdravila zavirajo M,zato ne vem,kaj si mislit.
Zdaj mi je žal,da nisem naredila testa.
lp mila

Živjo Mila71,

ti imaš jutri test,jaz ga bom po mojem tudi jutri naredila ali pa bom počakala do srede in ga v sredo naredila,če bom seveda zdržala.
Mene je tudi čez vikend začel trebuh bolet in me je začelo zvijat,kot pred menstruacijo.
Znaki naj bi bili popolnoma enaki,če je nosečnost ali pa če je menstruacija.
Ali boš jutri zjutraj delala urinski test.Javi nemudoma…….sem zelo nestrpna.

lp vsem

Močno držim pesti za obe!

Hvala Nola za lepe želje.

Kako kaj kaže Mila71? Si delala test?napiši kaj?

lp

Pri meni danes slabo,na žalost spet ni uspelo.Ne vem,kako naprej,bi rada šla še enkrat probat.
Donko,upam,da vsaj tebi rata.

Nola1,hvala za lepe želje,ter vsem ostalim puncam,ki ste spremljale mojo zgodbo.
lp mila

Mila 71,

a si ti naredila sploh test? ali je že menstruacija prej prišla?

lp

Nisem delala testa sem šla danes na krvni,pa je bilo mučno čakat rezultat.Sem šla delat,sem kar iz službe klicala mojega G.M še ni,zdaj sem prenehala pit zdravila,bo sigurno kmalu prišla.Naj povem,da ne pamtim takih krčev med čakanjem na rezultat in to celih 6 ali 7 dni.Danes zjutraj so uplahnile prsi in se mi je posvetilo,da to ni ok.
Donko,ti si imela ET 4 dan,ne? To je bolje,kot pri meni 3 dan.Če zberem denar,grem tudi jaz tistega za 3000,kjer bo darovalka samo zame(čeprav je bila tudi tem postopku) in je ET 4 dan.

A si delala danes test? Jaz verjamem,da ti je uspelo.
lp mila

Mila velik objem :-* Verjamem, da bos “napraskala” teh 3000 eur, ceprav vem, da je tezko. Ze to, da si pripravljena se 1x poskusit, je vredno vse casti. Res si prava borka, to si ze veckrat dokazala in vem, da vama bo uspelo postati starsa.

Donko tebi pa zelim velik debel +!

Maj10,hvala ti.Moj je bolj šokiran kot jaz,ma bo že.jaz vem,da bom še la,ga bom pa zvezala pa z sabo peljala.Drugače sem v redu,čakam,da pride M.Gremo delat,tam čas hitreje mine.
Vi se pa pridno cartajte!
lp mila

Mila, žal mi je, vem kako se počutiš. Močni krči niso nikoli dober znak. Srečno za naprej. Kaj pa darovani zarodki, močni so. Pri nas je to na koncu zmagalo.

OOO Mila, preveč dobro poznam to žalost. Zelo, zelo mi je žall….. En topel objemček!!

Jaz sem imela že 2 transferja super blastocist (darovana zarodka), pa nič. Tako da, ne vem, meni tudi močni zarodki ne pomagajo.
Pa vedno vse optimalno, ko grem na tranfer. Poskusila sem že skoraj vse alternative. Čakajo me še 3 darovani zarodki v pfc-ju, pa ne vem, kdaj bom šla po njih. Verjetno konec leta….

Lepo se imejte, želim čim več pluskov, sama bom debelo pogledala, če ga kdaj dočakam!!!!

Pozdravljene punce,

moj krvni test je nekaj čez 60 in ne vem kaj naj si mislim.Upam samo to da ni IMN.
Tako nizek rezultat je res porazno-katastrofa.

Mila71 tako mi je žal,da ti ni uspelo.Saj očitno tudi meni ne bo,sedaj bi morala imeti najmanj 200 ali pa 300 ali pa še več.Tako se je nekaj zapacalo in očitno ustavilo.

Moram počakati dva dni in zopet dati kri-obup……je tole življenje.

Ojoj punce toliko let se borimo in čakamo.Mila71 drugič ko boš šla, prosi da ti dajo eno,ki je že rodila.
jaz bom Marketo prosila,da mi zrihta takšno,ki je že rodila.

Pozdrav vsem,ki nas spremljate.

Drage borke držim pesti za vse da vam uspe !
Mila zelo mi je žal 🙁 Objemček ! In že v naprej navijamo in držimo pesti da greš naprej saj si prava borka in verjamem da ti bo uspelo !

Lp. Baby-ka

Punce,prav vsem lepa hvala za vzpodbudo.
Da,bom še šla,danes je tudi moj malo popustil,sem ga malo na hec spravila,tako da,upam,da greva še enkrat.

Sem že pisala Marketi,se bom še prej malo pozanimala,kaj naj storim,malo pazila na prehrano,zdaj sem se malo poredila,živčki,krofi…
Bom spet začela malo z športom,samo da dobim prej M.Danes me ves dan tišči glava,drugače-psihično sem čisto v redu.

Donko,zate pa upam,da ta beta lepo naraste,da bo vse v redu.
En tvoj kontakt bi rada,da malo z tabo poklepetam in dobim kak napotek za naprej.
lp mila

Pozdravljene punce,

sporočam,da mi ni uspelo beta žal pada…….

Mila71 se slišimo…..

Hvala vsem za lepe želje in besede.

lp

Mila in Donko,

žal mi je, da vama ni uspelo. Upam, da čim prej začutimo bitje srčka v našem trebuščku. Danes sem bila pri dr. Rejliču v Mb.Vse pohvale. .-)

Povem svojo zgodbo o neuspelih postopkih in neugnezdenih zarodkov mojih in darovanih in mi da kar 5 napotnic. Tega v lj nikoli nisem doživela. Leta 2007 sem imela laparo, potem še hormone in to je to.
Povem mu še za splav daljnega leta 1993-
On pa mi je dal naslednje preiskave:
– antikardiolipinska telesa (katera ve, kakšna je ta preiskava)
-LA (ne vem, kaj bi to bilo??)
– FHS, LH, E2, PRL, AMH
-ŠČITNIŠKA protitelesa
-citogenetika

In še histeroskopijo, da mi bood predrli endometrij (ne vem, če sem prav razumela). Ta postopek me čaka en mesec pred tranferjem zarodkov.

Tako, da imam spet upanje in željo, da grem iskat svoje zamrznjenčke v Prago.

New Report

Close