Najdi forum

Projekt: Izguba kilogramov

Ti ti ti Matruška ti! Se mi je zdelo nekam malo hrane 😉 No vmes med prvim in drugim je bil še en obrok, 10 sardelic in kos kruha. Upsa.

Danes malo bolj skromno sicer (pozabila jest ob vseh obveznostih), se pa le spravila na en daljši sprehod zvečer.
Z: kos pirinega kruha, 3 rezine sira, 2 rezine salame
M: pest oreščkov
K: čebulna juha s palačinko
V: beljakovinski napitek

Z: jabolko, kos sira
M: četrt žemlje z žlico polenovke na belo, kos rženega kruha, maslo, kuhano jajce, sir, paprika
K: rižota (korenje, bučka, čebula, ohrovt, radič, parmezan), en majhen krožnik
V: pet žlic rižote, mandarina

Danes se mi je pa luštalo kruha.

Z: kos rženega kruha, sir, kisle kumare
M: ovseni napitek
K: kitajsko zelje z dodatki (jajce, tuna, sir)
M: 2 kivija
V: kos rženega kruha in pašteta

Jutro.

Aloha, kakšen je to ovseni napitek?

Prosim za nasvet: v soboto bom ves dan z doma (bom na eni prireditvi), pa ne bo priložnosti za kosilo. Običajno v takih primerih pač jem sendvič, pa kakšno čokoladko. No, zdaj bi to rada spremenila. Kaj mi predlagate? Razen sadje in kakšen jogurt mi namreč ne pade na pamet.

Popravek – včeraj se mi je luštalo. 🙂

Ovseni napitek pa nekatere že nekaj časa pijemo. Meni osebno nadomesti željo po sladkem pa zelo nasitno je. Lahko si ga tudi neseš s sabo.
Pripravi pa se, da boš pogosteje hodila na wc. Meni osebno je boljši, če si ga naredim zvečer in zjutraj pojem. Je bolj gost – za na žlico. Narejenega zjutraj pa lahko kar spiješ, sploh če ga narediš s kefirjem ali tekočim jogurtom. Jaz ga delam z jogurtom, ker mi kefir ni najboljšega okusa.
Link

http://www.vemkajjem.si/default.asp?opt=1&id=6436

Z: musli + grški jogurt
K: goveje juha z jajčnimi vlivanci, salama-100g (zapasala mi je)
M: zelena solata

Z: kos rženega kruha, žlica polenovke na belo
K: pol malega krožnika rižote, ena zajemalka repe
M: 5 piškotov
V: isto kot kosilo
Po treningu: ingverjev napitek

Včeraj

Z: ovseni napitek
K: pečenka, zelena solata
M: 3 kiviji, 2 piškota
V: ingverjev napitek

Danes:
Z: kosmiči z mlekom
M: pomaranča
K: pol svinjskega zrezka, polenta
M: isto kot kosilo

Danes
Z: kos rženega kruha, sir, kisle kumare
pozno kosilo: pica tortilja (mezga, tuna, sir, bazilika)
V: / – ni bilo lakote

Z: mlečni riž, pol kakija
M: krožnik repe, 2dcl čiste goveje juhe
K: pražen krompir, pečenka, zelena solata

Kosilo je bilo kar obilno, očutek sitosti pa še traja, tako da sem zaključila s hrano za danes.

Danes:
Z: jajce na oko
M: kosmiči z mlekom
K: piščanec v smetanovi omaki, riž

Malo sem pozabila na objave jedilnikov cez vikend. Ampak nadaljujem z današnjim dnem. Vikend je bil nekoliko manj uspešen kar se hrane tiče, sem si kar privoščila močne hrane, tudi danes… a nič zato, je bilo po večini meso in vsakič zraven tudi zelenjava, tako da ni katastrofe. Bom jutri bila spet malo bolj “pod nadzorom”.

Z: ovseni napitek
K: mesno zelenjavni burrito, solata
V: kos pice, solata

Oj punce! Moja bilanca tedna je nikakršna. To je plus 0,3, tako sem sedaj na 91kg. Prejšnji teden 1,5kg dol, zdaj 0,3kg gor…kaj naj rečem, na vsakem koraku je hrana, hrana in še več hrane. Tudi na fitnesu sem bila bolj malo prisotna, ker imam skoraj vsak dan službene zabave in zakuske.
Naslednji teden se bom poskušala spet vrniti na moje navade, večina folka bo že na dopustu, tako da se bo vse skupaj umirilo.
Moj cilj do novega leta sem tako znižala, če mi uspe ostati na 91kg, bom zadovoljna.

Anabina, te povsem razumem. Tudi pri meni je vnos hrane zadnje dni povečan. In danes ni uspela “čistka” zaradi včerajšnjih ostankov… mi je pa uspelo zmanjšati količino danes. Tudi to je nekaj.
Seveda se bomo vrnile nazaj! Zdaj pa se ne sekiraj preveč. Bo potem usoeh spet toliko večji… 🙂

Z: kislo mleko, kos rženega kruha z polenovko na belo
K: kos pice (včerajšnje)
V: sendvič (kajzerca, pišč. prsa, sir, paprika, paradižnik)
Po treningu: ingverjev napitek

Sem pa zdaj potešila potrebo po pici za nekaj časa 🙂 se mi je prikazovala že kar lep čas…

Tablete za hujšanje – http://greencoffeeplus.si Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 13 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

13 kg v slabih dveh mesecih…ha, ha. Torej jih bos v naslednjih slabih dveh mesecih dobila 13 nazaj pa se bonus plus, se kaksen kg zraven.

lautt, pa si spremenila tudi način prehranjevanja? Tablete res lahko čudeže naredijo, če boš šla pa po starih tirih nazaj, na žalost nisi nič naredila. Se bodo kilogrami vrnili kot bumerang. Verjemi, sem bila tam. Pa ne, da ti ne privoščim. Le … na žalost hujšanje ni le telesno.. Pa vso srečo.

Vzela sem vceraj ta tablet za hujšanje in danes imam 5 kg manj. 😉

Z: mandarina, prosena kaša
M: banana
K: mineštra
V: mineštra, kos rženega kruha z hrenovim namazom in maslom

Se pozna da sem par dni več jedla, in sem bla za čas večerje tudi bolj lačna. Prednost je ta, da je bila večerja ob sedmih, tako da bom do spanja že manj sita…

New Report

Close