Danes:
Z: sadni jogurt, oreščki
M (?): 2 koruzni tortiliji s tuno, kislo smetano
K: golaž, pol kosa rženega kruha, zelena solata
M (?): solata s tuno, fižolom, sirom, papriko, rakci, jajcem, koruzo, grahom, korenjem… (ne vem več… preveč vsega v glavnem)
M (?): koruzni čips
Sploh ne vem če je še kaj za dodat… eden takih dni, ko mi popustijo vse zavore kar se hrane in količin tiče. Pa saj bo bolje… upam.
Z: kos rženega kruha, maslo, pišč. prsa, paprika
M: tuna, paprika, sir
K: obara, par rezin domače salame
V: isto
Potem smo pa imeli malo žurke, in je padlo kar nekaj piva, in prišla je lakota, tako da sem jedla še kruh, poli in sir…bom rekla da je bil včerajšnji dan spet “goljufivi” dan in grem mirno dalje.
Včeraj:
Z: musli s sadnim jogurtom
M: fižolova juha
V: (praznovanje rojstnega dneva v kitajski restavraciji… spet preveč vsega, pa se raje ne bom spravila naštevat)
Danes:
Z: musli s sadnim jogurtom
K: piščančji zrezki v gobovi omaki, riž, zelena solata
V: gobova juha
Ta teden je šlo spet 0,7 kg dol. Sem kar presenečena glede na to koliko sem grešila in se bolj malo gibala, tako da cilj naslednjega tedna je to popravit.
Katiki bravo za nov minus!
Z: mlečni riž, kaki
M: kos kruha in polenovka na belo
K: 1/8 pice, salama, sir, vloženi jurčki
V: špageti z omako iz kozic, školjk, mezge in čebule, česna
Veliko OHjev je bilo ta vikend. Razmišljam, da bi jutri naredila eno “čistko” v smislu sadno/zelenjavnega dne… Upam, da uspe.
Evo mene nazaj……….
Današnji jedilnik:
Z: kava z mlekom, kos kruha z marmelado
M: jabolko
K: dunajski zrezek, solata
M: jabolko, kava z mlekom
V: zrezek v naravni omaki, solata, skodelica toplega čaja
Aja, pa med pripravljanjem večerje sem še 3 surove korenčke ter po večerji še pest arašidov………
No, saj niti ni bilo tako slabo. Žal mi je, da mi ni uspelo nič gibat, upam, da tudi to čimprej popravim.
Aloha, kaj še ne spiš? 😉 Razveselila sem se tvoje objave v tej temi. Prav firbčna sem bila, kako se prehranjuješ. In če sem iskrena, jaz bi bila glede na tvoj današnji jedlinik verjetno precej lačna. 🙂 Ne kritiziram, lljudje smo si različni, eni smo bolj lačni 🙂 Super, da si se pridružila. Zdaj pa hitro spat. Lp
Zivjo vsem skupaj!
Evo moj tedenski napredek…ga ni. Teza je ostala nespremenjena oz. + 0.1kg…92.1kg.
Jedla sem po nacrtu
trije obroki v sluzbi ( kruh in jajca, ali tuna, ali salama ali sir in pol litra kefirja…en obrok sadni
Po treningu jabolko
Zvecer pa klasika: meso+OH iz zelenjave in vecinoma riza in solate.
V petek sem imela ze 91,6kg, vikend pa je vse vrnil na zacetek.
Ne vem kateri teden je ze, da se mi ponavlja ta vikend zgodba.
Sicer se ne sekiram prevec, ker vem kje je napaka.
Pišem zgodaj, ker imam neke čudne lušte. Pa me mogoče z objavo današnjega jedilnika ne bo več mikalo jesti.
Z: 3 pečeni rumenjaki (ostali od peke muffinov), kava
M: napitek (ovs. kosmiči …)
M: kivi
K: sir na žaru in paradižnikova omaka z baziliko, solata (paradižnik in paprika)
V: napitek (ingver, limona, peteršilj, med, cimet, nav. jogurt) – pravkar ga žulim.
Pa še moj današnji jedilnik:
Z: 2 kosa rženega toasta, gor namazana skuta, kava z mlekom
M: 3 mandarine
K: puran v sirovi omaki, solata (bi bilo boljše brez omake, vendar nisem bila dovolj natančna pri naročanju grrrrr – naročila sem purana brez priloge (krompirja), omako so mi pa vseeno dali, potem pa nisem hotela preveč komplicirat……. kosilo imam v službi
M: 2 pomaranči
V: rižota z puranjim mesom, solata
Miganje mi spet ni usojeno……….
Pa grehi – pest oz. dve pesti arašidov……….. obiski in klepet, pa niti nisem opazila, da jih jem 😛 😛 😛
pozdravljene. sem prvic na teh straneh in sem najdla malo motivacije za izgubo kilogramov. ze sama se borim z izgubo ze prevec let. imam tudi zdravstvene tezave ki se borim z trebuhom 10 let in nikakor ni nic bolje samo na slabse gre.in mislim da ce bi bila malo bolj suha kot sem morda ne bi imela toliko problemov glede zdravja.. prej se nisem prevec ozirala na to kako izgledam ali sem prevec debela in kaj si bodo drugi mislili o meni. zdaj pa me to vse preganja ze nekaj casa. morem priznati da sem od januarja in do zdaj izgubila 15kg ampak se mi je zaustavilo in se nikamor ne prestavi. zdaj sva z fantom skupaj zacela telovadit in me motivira in mi daje moc za upanje da bom prisla do svojega cilja. prosim za nasvet kako naj se znebim odvecne mascobe pri trebuhu in okoli bokov 🙁
Hopeless glede na to, da si začela telovadit si že na pravi poti. Samo vztrajaj. Jaz ti žal ne znam svetovati kaj več, a glede na to da ti je že uspelo izgubiti 15 kg, nimaš malo izkušenj s tem. Pa si kaj spremenila da se ti je ustavila teža? Si kaj manj striktna pri hrani? Meni gre tudi bolj počasi dol… Bodo še druge kaj pokomentirale.
Danes:
Z: čaj z medom in limono
M: kuhano jajce, pirina bombica, sir, paprika, polenovka na belo
K: dve manjši sarmi, zelena solata
M: banana
V: napitek (jogurt, ingver, limona, med)
Hopeless, kot ti je ze Matruska napisala, verjetno ze imas izkusnje in ves kdaj hujsas in kaj te redi, ce si izgubila 15kg.
Ce si prevec hitro izgubila kilograme je mozno, da si v nevarni coni jo-jo efekta. Sicer se na sreco ne redis, ti pa zna teza stati na mestu kar nekaj casa. Predlagam ti, da naredis analizo: kaj pojes, koliko ccal je to priblizno, kaj drugace jes v primerjavi kot takrat, ko si hujsala, koliko ccal minimalno moras pojest na svojo tezo in visino…
Srecno!
Hopeless dobrodošla.
Mogoče vprašaš še Sebastijana. Super, da se ti je fant pridružil.
Moj današnji jedilnik:
Z: kava, ovseni napitek
M: 3 kocke Zdenka sira, 3 rezine sira, 3 rezine piščančjih prs
M: kivi, 2 dl beljakovinskega napitka
K: melancan s paradižnikovo omako in mocarelo, pesa
V: ingverjev napitek
Z: pirina bombica, dve rezini suhe salame, dve rezini sira, paprika, maslo, čaj
M: dva kakija
K: tenstano kislo zelje z ocvirki, majhen kos govedine iz juhe, 2 dcl čiste goveje juhe
V: polovica orade s korenjem in čebulo v pečici, zelena solata s kosi kuhanega krompirja
Zjutraj sem se zbudila res lačna, ker sem šla že spat lačna. Ne pomnim kdaj sem bila za čas zajtrka tako lačna. A po njem sem bila tudi lep čas sita 🙂