Danes pa takole;
Z: dva pečena jajca na ocvirkih, kos kruha
M: jabolko, rezina sira, pest oreščkov
K: pišč. obara
M: kos salame in sira, ena crispy ploščica z zaseko
V: zelena solata z popečenim piščancem in papriko
Pa tekom dneva sta bila še dva bananina piškota in sirov štrudel, aja pa nekaj sliv…
Uff se je kar nabralo. Nisem zadovoljna z današnjim dnem. Od miganja nič. 🙁
Pri meni nic novega..teza stoji na 89.8 kg. Jem po nacrtu:
Z: kruh in kefir, pa morda se kaksen koscek salame ali sira ali mini pasteta.
M: ovseni s sadjem
V: glavni obrok….danes bo rizi-bizi in piscanec pa sveze zelje v solati s krompirjem.
Na fitnesu nisem bila ta teden nic, ker imam v sluzbi sraaanje, zvecer pa se mi ne da.
Skadkarij pojem se vedno kar nekaj (tiste tri zlicke sladkorja v kavah sploh ne stejem), tako da rezerve je se veliko. Ampak se mi trenutno ne ljubi ukvarjat s tem. Teza stoji, lacna sploh nisem, tako da naj bo zaenkrat tako, dokler se burja v sluzbi ne poleze.
Anabina upam da se naprona situacija v službi čimprej konča…
Pri meni je šlo danes tako:
Z: prosena kaša z slivami, rozinami in žličko medu
M: jabolko, rezina sira, pest orešklčkov
K: 2 dcl čiste goveje juhe, piščančja tortilja ( paprika, fižol, koruza, čebula, česen, sl. smetana) na solatni posteljici, prelito z jogurtnim prelivom (1dcl navadnega jogurta, česen, poper, sol, rdeča paprika v prahu)
V: samo fila od tortilje na solati
Danes zadovoljna s količinami. Od miganja ena ura vozičkanja. Večerni pohod žal ne pride v poštev 🙁
Anabina tudi jnaz sem s teboj…ostani močna in pozitivna :), Matruška tebi pa je očitno zlaufal…pridna si zelo:)
No jaz sem imela zadnja dva dni tudi natrpana do zadnja minute ampak sem se poskusila držati primerne prehrane malo mi je uspevalo malo sem pa plavala…z močno volj naprej 🙂
2.2.
Z: musli z jogurtom
M: dva mini krofa
K: 3 kosi pečenke , žlica krompirja in solata
M: nekaj piškotov in bomboni
V: krožnik gov, juhe
3.2.
Z: dve pečeni jajci in kos kruha
M: sok dveh pomaranč
K: mineštra
M: malo skute
V: par hrenovk
pijem dovolj, kolesarila sem pa včeraj 30 min-10 km, tudi danes imam v planu, drugače pa upam na izi dan. poročam zvečer kako je šlo danes, moje soborke pozitivne vibracije vam pošiljam, lep pozdrav 🙂
Meni malo zalaufa, pa potem hitro pokvarim. Opažam, da me hitro nese, čim nisem lepo doma, s pripravljenimi,v naprej načrtovanimi obroki. Danes smo imeli izlet, pa je takoj nastala cela zmešnjava, ki izgleda nekako tako:
Z: (še nič lačna) ena pomaranča in kos kruha z maslom in medom
M: (nenadna lakota na pol poti med vožnjo) pol sendviča iz Petrola (drugo polovico mi je pofulila iz rok mala)
K: (spet nič lačna ko je bil čas kosila) nekaj žlic golaža in par sliv
M: tablica čokolade (med vožnjo nazaj)
V: (prihod domov, lakota velika) bučna juha, pol klobase z gorčico in fižolova solata
Se je pa pokurilo nekaj kalorij na smučeh. Jutri smo doma, pričakujem manj “zmede”.
Lp
Tako, nedelja je pod streho. Kljub obiskom sprejemljivo kar se hrane tiče. Kar se gibanja pa ne, torej velika nula.
Z: ovseni napitek
M: dva dcl čiste goveje juhe, nekaj žlic cvetače, brokolija, piščanca na drobtinah (ostanki od kuharije za dojenčico)
K: sv.pečenka, pire, korenje, zelena solata
Čas obiskov: dobra pest oreščkov in dve figi, pivo in jegrmaister
V: okisano korenje s česnom, malo tenstanih jabolk
Vikend je zaključen, zdaj pa novim delovnim in študijskim zmagam naproti 🙂 Matruška…čutim s tabo…tudi jaz kadar ne planiram obrokov, obiskov totalno iztirim…ampak ob majhnih otrocih, študiju in delu se je včasih kar nemogoče odločat pravilno…jaz sem sposobna do kosila zaužiti 0 kcal…potem pa enkrat mašina zalaufa pa navali narode….
čez vikend smo vsi doma in takrat izkoristimo čas za druženje, kar pomeni druženje ob hrani…in potem se moji plani podrejo…ampak mi je kljub skušnjavam uspelo količine obdržati v mejah normale…
Sobota:
Z:dve jajci,
M: kos kruha šunka in sir,
K:gov, juha, tenstan krompir, kuhana govedina,
M:s tamalo sva pekli jabolčno pito-4 kosi,
V:2 kosa pite
Nedelja:
Z: kos pite in kava z mlekom
K:gov.juha in zopet s tamalo kuhava-pico, 2 kosa
M&V: majhne kos pice
tehnica kaže danes -1 kg, pomoje je to na račun prehrane…ker od gibanja je vse kar sem uspela it na dvakrat na krajši sprehod … uspešen začetek TEDNA!!!
Gromoj bravo za minus! In to kar kg. Bravo! Super občutek kajne. Kar tako naprej.
Z: 2dcl bučne juhe, ena crispy ploščica in rezina paprike
M: ričet
K: kajzerca z šunko in sirom ter kumarico
M: cvetača, brokoli, piščanec na drobtinah
V: ingverjev napitek (to je še v planu, če bo potreba, trenutno me nič ne matra lakota)
Tehtnica me danes ni razveselila… upam da bo kmalu bolj prijazna. A žal ji ne grem nič kaj dosti naproti z miganjem… No jutri grem končno spet na trening…
živjo, zjutraj ko sem stopila na tehtnico in me je skoraj zadela kap, saj sem se od zadnjega tehtanja, ki je bilo davno zredila 4kg. Trenutno imam 86,6 kg, visoka pa sem 170 . Skrataka moj cilj je izgubiti dobrih 15 kg, in da mi motivacija ne bo prehitro padala sem se odločila da bi se pridružila vašem forumu malo za vzpodbudo, če lahko :).
Odločila sem se da bom do konca februaraja opustil OH-je in ves sladkor pa da vidim kako mi bo šlo.
MOJ 1 DAN JE BIL KAR USPEŠEN 🙂
Z: 3dcl vode z limono, jabolko
M: 1/2 jabolka, zeleni čaj
K: ovsena kaša na mleku, turška kava
M: 3 rezine sira, pest oreškov
V: zelena solata z jajcem in 3 rezine piščančij prsi
VADBA: intervalna vadba na tekaški stezi 1minuta hoje, 1 minuta hitrega teka 10 minut, potem pa še 15 minut steper.
Februarka2017, seveda lahko 😉 , dobrodošla med nami…to z OH-ji in sladkorji imam tudi jaz v planu….ja Matruška občutek je res dober…
Z:musli
M:kos kruha in rezina šunke in sira
K: govej zrezek v omaki, polenta
M: pol hrenovke
V: musli
pol ure sem prebila še na sobnem kolesu…
Danes sem dan začela zgodaj 5:30…pol ure sem bila vojno s sobnim kolesom, zdaj pa delovnim zmagam naproti
Z: 2 pečeni jajci, kos kruha
K: govedina in polenta/testenine, rdeča pesa
M: Kuhano jajce in rezina sira
V: rdeča pesa z govedino
od kosila naprej imam še v planu…upam, da se mi uspe držati jedilnika…punce držte se 🙂
Februarka pozdrav tudi z moje strani. Vsak svež veter je dobrodošel 😉
Jaz bi najraje zamolčala nočni sendvič ob 3 zjutraj, pa ga ne bom, komu naj lažem?
Z: banana in dcl navadnega jogurta
M: bučna juha, crispy ploščica in rezina paprike
M: bučna juha
K: golaž in zelena solata z zeljem
V: še nekaj žlic golaža, kos rženega kruha s sirom
Zivjo punce. Super je tale tema, kjer se uspesno, sicer pocasi, vendar po pameti hjusa.
Gromoj, veliko kilogramov imas prevec, zato bos, kot si ze sama ugotovila, z majhnimi spremembami uspesno izgubljala kile.
Februarka, z zanimanjem bom spremljala tvoj tedenski napredek. Mislim, da bi morala na ta nacin izgubiti vec kot kg na teden, vsaj prvi teden. Tudi sama se bom lotila vsaj enega takega, krajsega obdobja prehranjevanja, da malo zbudim metabolizem, da bo neka sprememba. Cakam samo, da se pojavi manj stresno obdobje.
Matruska, midve se ze dolgo vrtiva okrog iste stevilke, meni gre sicer res pocasi, pocasi konstantno dol, ti pa imas malo skok gor, pa spet dol.
Sicer se ne pritozujem prevec, teza je 89.5. Od destega septembra, ko sem zacela sem izgubila 5,5 kg. To je bilanca petih mesecev. Dosegla sem nivo, ko ne razmisljam vec ves dan o hrani – kaj bom jedla, kdaj bom jedla, koliko kalorij sem pojedla. Vse to se je preselilo v mojo podzavest in to je bil tudi namen.
Ker imam se vedno kar nekaj kg prevec, pa z normalnim vnosom hrane tudi hujsam in to bi se moralo dogajati, dokler ne bom dosegla stopnje, ko bo kilaza in vnos kalorij izenacen. Racunam, da se bo to zgodilo pri 85kg, ce pa ne, bom morala narediti nekje spremembo.
Ja, pa vmes si bom privoscila kaksen teden spremembe, kot sem ze napisala….cist za eksperiment.
Uspesno hujsanje zelim.
7.2
Z: 2dcl limone z vodo, turška kava, manjša posodica ovsenih kosmičev s cimetom na melku
M: 1/2 jabolka
K: jabolko, posodica ovsenih kosmicev
M: pest oreščkov, 2 rezini sira
V: pol kravavice z repo
Telovadila nisem sem se pa pošteno našvicala ko sem razmontirala kuhinjo, ker sva jo z fantom menjala .
8.2
Z: 2dcl limone z vodo, turška kava, kefir z limono, jabolko
M: kapučino
K: zelenjavana juha s piščancem
M: pest oreščkov, 2 rezini sira
V: par kock sira,1 dcl muškata
Telovadba: daljši 6 km sprehod-hitra hoja 🙂
9.2
Z: 2dcl limone z vodo, turška kava, kefir z limono, jabolko
M: /
K: kava z mlekom, solata z morskimi sadeži, gratinirana bučka z ajdovo kašo in šampinjoni
V: kapučino
telovadila nisem, ker sem bila cel dan od doma.
zaenkrat lačna nisem počutim pa se že kar malo manj napihnjeno 🙂 upam da bom med vikendom pridna in da v ponedeljek zagledam dober rezultat na tehtnici 😉
uspešno tudi vsem drugim in hvala za sprejem skupaj nam bo uspelo 😉
Pozdrav punce, evo mene da se malo javim…je bil cel teden nabit z obveznostmi…prehranjujem se še vedno pet obrokov na dan in zmerno, tudi gibam se enkrat sobno drugič sprehod…že kar malo pogrešam svež zrak…Anabina ja važno je da gre dol…pa če prav počasi…matruška ja tudi mene ti vikendi čist iz tira spravijo,če ne dobimo obiskov pa gremo na kakšnega…trma šteje :)…februarka tudi jaz čakam na tvoje rezultate, mislimda bodo kar konkrektni, ker se mi zdi zelo majhen vnos kalorij…poročam kako bo s prehrano čez dan…lep vikend 🙂
tale vikend pa ni najbolj uspešen
10,2
Z: Kava, limona z vodo, jogurt s chia semeni
M: zeleni čaj, grozdje
K: Jabolko, jogurt s chia semeni
M: rezina sira, oreščki
V: pohan piščančji dile in šampinjoni, mini mafin ( sem jezna sama nase, ker smo to jedili okrog 23.h zaradi praznovanja rojstnega dneva)
11.2
Z: umešana jajčna polpeta, salama,olive
M: pest oreščkov
K: zelena solata z belim fižolom in mocarelo
M: 2X mini mafin, par gumastih bonbončkov, ( upam da kmalu zmanjka ostankov od praznovanja…)
moj uvod v vikend ni bil najbolj uspešen, jutri imam namen it malo migat. sem jezna sama nase kolikor sem dolga in široka. uspešen vikend vam želim. Ko se stehtam vam javim, odločila sem se da se tehtam vsakih 14 dni.
Sončen pozdravček punce, kako se držite 😉
js se malo držim malo grešim heheh…sem izgubila dodaten kg sem na 106 zdaj…bi lahko se več,ampak pri prehrani mi ne zlaufa….se pa trudim….počasi upam da tudi prehrano poštimam…uglavnem upam da uživate na sončku in v skorajšni pomladi…se tipkamo kmalu bolj podrobno…grem s puncama na zrak 🙂