Matruska, itak da se vrnemo nazaj. Po moje sploh ni slabo, da si vzames vmes malo predaha, da se teza malo stabilizira, da ugotovis svoje mejne vrednosti, kje se redis, kje stagniras in kje spet hujsas. Ce ne te telo itak samo prisili v to…vsi smo ze imeli obdobja med hujsanjem, ko se ne premakne nikamor, kljub disciplini. In tale cas je idealen za predah.
Sicer imam samo se danes eno festo, potem pa konec za letos.
Če že glih moram 😉
Z: ovseni napitek
K: par žlic goveje juhe z rezanci, sirov štrukelj, polnozrnata tortilja (piščanec, fižol, koruza, sir, kisla smetana), grška solata, mali kos ‘dietne saherce’
M: 2 grizljaja štruklja in malo tortilje
V: ingverjev napitek – sledi
Količinsko se mi ni zdelo veliko, a ker je bil mix vsega, se malo čuti v želodčku, ki tega ni več vajen.
Tudi pri meni je “če že morem” 😉
Z; dva kakija
M: kos rženega kruha, polenovka, rezina salame in sira
K: dva polpeta iz govejega mesa in kosmičev, tri žlice pireja, zelena solata s feto
Potem pa od štirih dalje obiski in polna miza, pršut, sir, olive, vloženi jurčki in paprika, arašidi, pistacija, vino
Ah ja…
Malo vec kot teden je naokrog, teza se mi vrti okrog 91kg, kar je bil tudi namen. Ker v teh dneh pojem veliko visokokaloricne hrane sem glavne obroke zmanjsala na dva dnevno, cisto spontano, ket enostavno nisem lacna. Tako pojem obilen zajtrk in obilno vecerjo. Vmes pa kaksno sadje in kar nekaj sladkarij, ki se valjajajo povsod.
Tega mi res ne bi bilo treba, ker v bistvu nisem neka fenica sladkega, zdaj pa pojem od pet do deset pralinejev in mini cokoladic dnevno. Cist brez veze.
Tako bom v tem tednu poskusala to skenslat, oz. spravit na minimum. Tiste najbolj dobre sem ze izbrskala iz vseh vreck, tako da bi mi moralo
Par dni sem izpustila. Pa saj si je bilo nemogoče zapomniti kaj vse sem jedla. Pač vse, tudi obisk McDonaldsa je bil vmes, pa pica, pa sladkarije od čokolad do piškotov…
Včeraj mi je končno uspelo malo umiriti vse skupaj.
Z: ovseni napitek
K (gostilna): gobova juha, polnjeni kalamari s slanino in sirom, pa nekajkrat sem piknila pohan sir in pomfri, še prej pa sem ju pomočila v tatarsko :((
V: ingverjev napitek
hvala vam za odgovore in se opravičuejm ker nisem takoj odgovorila..
no da povem zakaj se mi je ustavilo. ko sva sla s fantom na morje je bila teza vredu ampak ko sva prisla iz morja pa sem se zredila in to za 5kg. nisem si predstavlala da bo tak hudo glede na to da sem pazila kaj jem in pijem..
sem slisala na spletni strani za te oblize go slimmer patch in me zanima ce jih morda katera je uporabila in ce zares delujejo? probala bi ampak se bojim da samo denar stran zavrzen in ne bo koristi.