Najdi forum

Projekt: Izguba kilogramov

Matruska, itak da se vrnemo nazaj. Po moje sploh ni slabo, da si vzames vmes malo predaha, da se teza malo stabilizira, da ugotovis svoje mejne vrednosti, kje se redis, kje stagniras in kje spet hujsas. Ce ne te telo itak samo prisili v to…vsi smo ze imeli obdobja med hujsanjem, ko se ne premakne nikamor, kljub disciplini. In tale cas je idealen za predah.
Sicer imam samo se danes eno festo, potem pa konec za letos.

Matruška, še dve vzameš in si na ciljni kilaži. 😉

Anabina, fešta za fešto. Imaš pa dobro službo. Bo pa pasal predah, a ne? Jaz sem danes na starih tirih. Počutje super.

No danes je pa uspela nekakšna čistka, brez močne hrane. Počutje super.

Z: mandarina, banana
M: ovseni napitek
K: tenstano zelje s čebulo in česnom
V: banana

Zraven pa veliko vode in čaja. Lakote ni.

Včeraj takole:
Z: kava, ovseni napitek
M: 2 kivija
K: sataraš
M: kos ajdovega kruha, pest oreščkov
V: ingverjev napitek
1 dl rdečega vina

Z: dva kakija
K: zelenjavna juha (brokoli, cvetača, por, korenje, čebula)
M: banana, kivi
M: pol tuna steak-a iz pečice
V: isto

Z: ovseni napitek
M: žemlja, pašteta 🙁
K: grahova juha, pol hrenovke, kos rženega kruha
V: pečena jajca

Z: malo banane, kivija, jabolka
M: vmešana jajčka, dve rezini sira, kos reženega kruha, pol paprike
K: dva dcl čiste goveje juhe, pol kajzerce, šunka, sir, polenovka na belo- ena žlica
V: 1/3 pečenice, kos rženega kruha, zemf, zelenjavna juha

Pa vmes je padlo še par maslenih piškotov 🙁

M: kos rženega kruha, sir, kumare
K: pica iz polnozrnate tortilje (domači pelati, sir, bazilika)
M: dietni muffin, pest mandljev, 1 dl rdečega vina

Če že glih moram 😉
K: par žlic goveje juhe z rezanci, sirov štrukelj, polnozrnata tortilja (piščanec, fižol, koruza, sir, kisla smetana), grška solata, mali kos ‘dietne saherce’
M: 2 grizljaja štruklja in malo tortilje
V: ingverjev napitek – sledi

Količinsko se mi ni zdelo veliko, a ker je bil mix vsega, se malo čuti v želodčku, ki tega ni več vajen.

Tudi pri meni je “če že morem” 😉

Z; dva kakija
M: kos rženega kruha, polenovka, rezina salame in sira
K: dva polpeta iz govejega mesa in kosmičev, tri žlice pireja, zelena solata s feto

Potem pa od štirih dalje obiski in polna miza, pršut, sir, olive, vloženi jurčki in paprika, arašidi, pistacija, vino

Ah ja…

Ker dneva še ni konec, dodajam:

Pol kosa potice – Božički res obstajajo, pustil jo je na kljuki od vhodnih vrat. Pa Matruška me je spomnila na vino. Ujej. Pa pozabila sem, da sem pojedla še dva jagodna Božička. Še kaj. Hm? Mislim, da ne. Upam, da ne: 🙂

Za nazaj
M: kivi, jagoda
K: sirov štrukelj, zelenjava z maslom , zelena solata s fižolom, sladica s suhim sadjem
M (?): penina, čokoladica, jagoda, grozdje
V; kos ajdovega kruha, sir, feferoni

Malo vec kot teden je naokrog, teza se mi vrti okrog 91kg, kar je bil tudi namen. Ker v teh dneh pojem veliko visokokaloricne hrane sem glavne obroke zmanjsala na dva dnevno, cisto spontano, ket enostavno nisem lacna. Tako pojem obilen zajtrk in obilno vecerjo. Vmes pa kaksno sadje in kar nekaj sladkarij, ki se valjajajo povsod.
Tega mi res ne bi bilo treba, ker v bistvu nisem neka fenica sladkega, zdaj pa pojem od pet do deset pralinejev in mini cokoladic dnevno. Cist brez veze.
Tako bom v tem tednu poskusala to skenslat, oz. spravit na minimum. Tiste najbolj dobre sem ze izbrskala iz vseh vreck, tako da bi mi moralo

uspeti.

Par dni sem izpustila. Pa saj si je bilo nemogoče zapomniti kaj vse sem jedla. Pač vse, tudi obisk McDonaldsa je bil vmes, pa pica, pa sladkarije od čokolad do piškotov…
Včeraj mi je končno uspelo malo umiriti vse skupaj.
K (gostilna): gobova juha, polnjeni kalamari s slanino in sirom, pa nekajkrat sem piknila pohan sir in pomfri, še prej pa sem ju pomočila v tatarsko :((

Ah ja, pri kosilu je bila še solata motovilec s fižolom in tretjina nuteline tortice.

Če že morem :s

Z: močnik, rezina salame in sira
M: banana, kivi
K: 2dcl čiste goveje juhe, vmešana jajčka, pol žemlje, sir
M: šunka, sir, maslo, kos rženega kruha
V: pišč. obara, kos salame, sira

Oh ja… od gibanja pa en lep sprehod po soncu in drsanje z malo. Vsaj nekaj.

Predzadnja hrana letos 😉

Z: dva kakija
M: dva pečena jajca, kos kruha
K: pišč. obara
M: mandarina, tri napolitanke
V: ostrigarji, pišč. file s sirom, zelena solata

hvala vam za odgovore in se opravičuejm ker nisem takoj odgovorila..
no da povem zakaj se mi je ustavilo. ko sva sla s fantom na morje je bila teza vredu ampak ko sva prisla iz morja pa sem se zredila in to za 5kg. nisem si predstavlala da bo tak hudo glede na to da sem pazila kaj jem in pijem..
sem slisala na spletni strani za te oblize go slimmer patch in me zanima ce jih morda katera je uporabila in ce zares delujejo? probala bi ampak se bojim da samo denar stran zavrzen in ne bo koristi.

New Report

Close