Najdi forum

pripomočki za hujšanje

Mene pa zanima, če ste vsi tako pridni in hujšate samo po metodi: “manj jej + šport” ali je tudi kateri, ki si pomaga z dodatki? Katerimi? Kakšne so izkušnje?

Pozdravljena mlada_mama,

moram ti rečt, da sem tudi sama pred leti nakupovala razna prehranska dopolnila in se “filala” s tableti, pa mi kg-ji niti za 1 kg niso padli, tako da če ti ne vključiš gibanja in sprememb pri prehrani, ti po mojem mnenju vsaj, nič ne bo pomagalo;

jaz resda ne športam veliko, vsak dan izvajam telovadbo+50 trebušnjakov+50 počepov, to pa je tudi vse, pa prehrano sem čisto spremenila, torej brez bele moke, kruh samo 1x na teden pa še to ajdov oz. polnozrnat, brez sladkorja, minimalno OH in gre lepo počasi, to pa je tudi vse, kar rabim, da ne izgubim prehitro in da hkrati jem in hujšam 🙂

lep pozdrav

A ste probale Pomeol? Jst ga uporabljam že 3 mesece in rezultati uau, kr sama sebi ne morem verjet. Čez praznike se nisem zredila NIČ, celo kg so šli dol, kljub temu, da sem jedla…Je pa res, da se nisem nažirala, ker se nisem mogla.
Vesela, k radio 🙂

Pravilo je nekako tako , 70% prehrana in 30% vadba dolačata postavo/telesno težo. S tem, da praviloma pridobimo kakšen kilogram, če delamo bolj vaje za mišice ( malo število ponovitev ) , ker so mišice težje od ,,špeha,,.
Pa pogosta zmota je, da je treba manj jesti. Je ja, za tiste, ki se nažirajo. Drugače je potrebno pravilno jesti in ne manj. Vse te dodatke za hujšanje pa odsvetujem, ker jih je večina narejena na osnovi raznih odvajal/diuretikov oz. še kaj hujšega, ko gre za ,,profi,, fitnes zadeve. Nasploh se je treba izogibati proizvodov narejenih v ZDA, ker tam v prehranska dopolnila tlačijo vse, od steroidov naprej…

Pozdravljeni,

sestava in kvaliteta prehranskih dopolnil iz ZDA ni od vsakega proizvajalca enaka. Predvsem moramo biti pozorni, da pregledamo certifikate in testiranja, ki jih proizvajalec izdelka jamči. Razlika pa je tudi v sami vsebnosti in količini posameznih učinkovin v izdelku, ter ali so učinkovine ‘čiste’ in ali so jim dodana kakršna koli umetna polnila.

Dejstvo pri izgubi telesne teže sta ključna pravilna prehrana in vsakodnevno gibanje, katera se ne moreta nadomestiti z uživanjem prehranskih dopolnil, ki pripomorejo k izgubi telesne teže. Njihov namen je zgolj pomoč pri izgubi telesne teže. Po njih posežemo, ko človek več ne najde motivacije ali, ko se izguba teže med procesom diete ustavi. Pomembno dejstvo pri hujšanju je, da prehrana pokriva 80 %, vadba pa 20 % uspešnosti pri izgubi telesne teže.

Glede na to da omenjate medicinski pripomoček Pomeol, bi vam želeli povedati, da Pomeol ne tretiramo kot čudežni izdelek za izgubo telesne teže, vendar le kot pripomoček, ki je naraven in bazira na vsebnosti prehranskih vlaknin in nam pomaga, da se hujšanja lotimo na zdrav način, ter se v tem času NAUČIMO pravilno prehranjevati in omejevati količino obrokov.
Njegova značilnost je v posebnem trojnem delovanju. Bistvo je da vam zmanjša občutek lakote in podaljša občutek sitosti.

Na tej osnovi smo tudi zastavili kampanjo zdravega hujšanja, več si lahko preberete na spodnjem linku:
http://hujsanje-zdravo.si/uresnici_novoletne_zaobljube/

V poplavi prehranskih dopolnil, ki jih lahko kupimo na trgu, velja omeniti, da moramo biti že dobro podučen kupec, ki prebere in razume deklaracije. Predvsem pa je pomembno, da vemo zakaj izdelek potrebujemo, kakšno je njegovo delovanje in v kakšni kombinaciji ga lahko uporabljamo.

Lep pozdrav,

Hiša Zdravja,
Bimedia d.o.o., C. na Brdo 100, 1000 Ljubljana. http://www.hisa-zdravja.si, http://www.hujsanje-zdravo.si.

Ojla, jaz moram priznati, da sem poleg vadbe in zdrave diete začela jemati kapusle z izvlečkom Garcinie cambogie in sem zelo zadovoljna, nobenih stranskih učinkov, hujšam pa bistveno hitreje. 🙂

Fofik super, če ti to pomaga. Danes in jutri bo najboljše orodje za hujšanje lopata in odmetavanje snega. Danes zjutraj sem že začela. Nadaljevala bom popoldan in jutri. Javim stranske učinke.

Zupy, zmenjeno 🙂

Hujšanje z ZALC

 

New Report

Close