Najdi forum

Na podlagi svoje izkušnje lahko trdim da hujšanje a to firmo nima uspeha. Zraven tega če želim komentirati na tej strani mi enostavno komentarja ne dovoli. Seveda vse v smislu da se kdo ne vrže denarja stran. Če je možnost potem opozorite svoje prijatelje. In pa seveda če kdo ve za kakšno uspešno metodo bbrez spreminjanja življenjskega sloga … Dobrodošel oziroma dobrodošla. Lp

 

ZALC prodaja nizko kakovostne prehranske dodatke, ki so brez porekla, certifikatov ipd. Kupujejo jih posredno, gre za najcenejse surovine za prehranske dodatke na trgu, zato imajo lahko tudi tako “konkurencne” cene. Banalno, za “strizt ovce”, naivne in nevedne!
Potem pa se reklamacije zakomplicirajo, da prakticno ne mores niti vrnit, ne odgovarjajo na prosnje za vracilo ipd.

Se strinjam z zgoraj napisanimi osebami, sama se kupila več stvari pri njih po kolagenu me je želodec začel boleti…sem se obrnila na njihov kontakt in niso znali pojasniti ker tudi lastniki niso seznanjeni kaj prodajajo oz. nimajo dovolj znanja s čim se sploh ukvarjajo. Tako da odsvetujem nakup pri njih!Lp

Jaz mislim, da bi bilo dosti podobno s katerimikoli dodatki, če je edina sprememba v življenju samo ta, da vneseš še neke dodatke. Če nekdo želi preoblikovati svojo postavo je potrebno zamenjati življenjski slog. Potem se na ta račun spremeni cel kup telesnih parametrov. Dodatki so lahko le pomoč.

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

Jaz pa se nikakor ne morem strinjati z zgoraj navedenim. Jaz uživam njihove izdelke že leta in so mi zelo pomagali. Probiotiki niso nobeni tako dobri. Prav tako je kolagen zame top in to za tako ceno!
Tako, da mi je izredno čudno, da se takole pljuva po njih. Ni mi jasno tudi iz kje ste prebrali, da nimajo porekla, ko za vsak izdelek piše kje je bil delan in vse.

jaz imam z njimi same pozitivne izkušnje in nikakor denar ni stran vržen. Izdelek, ki ga majo za hujšanje sem z njim u dveh mesecih izgubila 6kg. Imela sem 87kg. Zdaj jih imam 81 in grem naprej. Hkrati pa sem jemala kolagen kompleks za sklepe in isto mi je pomagal pri bolečinah. Tako, da res nevem zakaj nekateri govorite neumnosti. Poleg tega pa imajo vse napisano iz kje so in imajo vse certifikate sej drgač nebi mogli prodajat??

Ocitno si ena od njih,tudi jaz sem napisala svojo izkusnjo v komentar in te avtomatski zablokirajo!

New Report

Close