Pričetek jemanja tablet yaz
pozdravljeni,
kt yaz že jemljem drugi mesec. Vsak dan sem vzela tabetko ob približno istem času (odstopanje, največ 1 uro). imam redne spolne odnose brez dodatne zaščite. Še vedno me skrbi da bi zanosila pa čeprav jem kt. Je kaj možnosti?
ob enem pa me je tudi strah da se mi tabletka zatakne v grlu in se tam tudi raztopi.
hvala za odgovor, lp
pozdravljeni,
spet pišem, zelo me skrbi da sem zanosila. kt yaz jemljem redno, imam spolne odnose brez dodatne zaščite. včeraj sem pojedla drugo belo tabletko a menstruacije še vedno ni. Zelo me skrbi, vedno si s prsti pritiskam na trebuh in mislim da je trši kot je bil in da sem noseča. mislite da je kaj možnosti?
hvala!
Spoštovani!
Trenutno že pijem tablete Euthyrox 25mg dnevno in bom začela tudi z jemanjem KT Yaz. Zanima me, ali lahko jemljem obe tableti naenkrat. Eutirox pijem zjutraj na tešče, pa me zanima, če lahko takrat vzamem tudi kontracepcijsko tabletko ali mora biti nekaj ur razmika med jemanjem tablet?
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
se opravičujem, ker pišem posebaj, ampak imam še nekaj vprašanj.
kaj uniči učinkovitost tabletk, ker v navodilih ne piše ravno podrobno?
danes sem na ustnice nanesla cimet in vazelin, vzela sem tabletko in sem malo cimeta in vazelina tudi pojedla poleg tabletke, je to kaj narobe?
vnaprej se vam že zahvaljujem
Zdravo!
Tudi jaz imam vprašanje glede začetka jemanja tabletk Yaz. Vem, da je v navodilih zapisano, naj se jemanje začne s 1.dnem menstruacije, katero naj bi dobila 5.9. A že 3 dni (torej kar nekaj dni pred predvideno menstr.) opažam delne krvavitve, ki pa so precej bolj rjave kot navadna menstruacija. Prejšnji mesec sem vzela tabletko Norlevo, ki mi je že v avgustu malce zamaknila ciklus (vmesne krvavitve in 1tedenska zamaknitev menstr.). Zanima me, če je to, kar 3dni opažam lahko že redna menstruacija in že začnem z jemanjem kontr. tablet ali le vmesna, kot posledica jutranje tabletke Norlevo.
Hvala in LP