OBMP – IVF 2023
(Ne)srecnica, lahko kaj vec poves o tem mediju? Mene bi zanimalo, zaradi splava, ki sem ga imela v prvem prenosu in nekako me se vedno samo misel na to oblije s solzami, ceprav mislim, da sem ze ok.. ne vem ali je to normalno ali ne, ampak tko je.
@Jagoda1212828 zelo mi je zal, verjamem, da te to popolnoma sesuje … kako si imela pa kaj v prejsnjih postopkih, ce so jih imela? Drzi se ❤️
@Plus_one piši mi na mail [email protected], nočem da tu izpade, da komu reklamo delam. Lahko pa potrdim, da je to ena zlata oseba in, da drži kar pove.
@Jagoda1212828 žal mi je ? meni se je pri 3. postopku (letos maja) zgodilo, da niti nisem prišla do prenosa in je bilo red grozno. Razumem te in ti pošiljam objem ❤️
Jaz sem trenutno sredi postopka, za mano je nekje 2 tedna in pol injekcij, od tega 5 dni stimulacije. V petek pa prvi ultrazvok. Srečno vsem, ki ste v procesu ?
To je nažalost že moj 6 postopek prenešenih že 16 zarodkov?v 2 postopkih sem mela preenos 3 dan sta ostala samo dva…ostale 3 pa baje dost kvalitetne blastociste…za mano ogromno biokemičnih pa izvenmaternična?očitno so pač res zarodki tok slabi.. edina dobra stvar je da sva takrat v dravljah ze plačala en postopek ker so jim lih koncesijo uzel okol dneva ko naj bi začela tko da mam se enega v “dobrem” ena pikica upanja je še ostala ampak dost pa ne?
Živijo,
Sem dala napotnico za prenos zamrznjenega zarodka v MB. Pa so mi po mailu rekli, da me nato povabijo tja na razgovor ali pokličejo. In so me danes poklicali. Predvidevam da se to šteje kot pregled. Ampak zdravnica mi je po telefonu rekla, da naj ob naslednji menstruaciji, rečem da naj mi naredijo še UZ maternice. Zdaj me skrbi samo to, da ko bom naslednjič dobila M in pisala za prenos in UZ maternice, da mi bo šel ciklus v nič, ker se bodo obesili samo na ta UZ, ali je možno da mi dajo tudi termin v istem ciklusu še za prenos?
Hvala, če je bila kakšna v podobni situaciji.
Pika.973, 11.09.2023 ob 10:26
Danes sem imela UZ in je bil endometrij 16mm in hiperehogen, v četrtek bom pa imela punkcijo. Zanem me, ali katera imela podobno situacijo? Ali lahko računam še na svež prenos v tem postopku? Koliko bi naj bila normalna debelina endometrija za vgnezditev?
Jaz sem imela na zadnjem UZ v soboto endometrij 14mm, punkcijo pa 3 dni kasneje, v torek. Sveži prenos je zaenkrat uspešen, trenutno sem 5t2d.
nikita21, 14.09.2023 ob 14:24
Se kera odsteva po prenosu?
Jst sm danes 3.dan po prenosu…
Jaz sem 12 dan po prenosu. Prenos je bil pa 3 dni po punkciji. Smo dali dve oplojeni celici noter. Pa se ne upam narediti testa. V ponedeljek cez 4 dni dam pa kri. Pa upam da se je vsaj eden obdrzal. Vceraj zvecer me je nekaj scipalo, pa me je en malo strah da je slab znak, da naznanja menstruacijo. Upam pa vseeno da ni.
Rožica ??, 15.09.2023 ob 12:48
Soncekk515, ni mi uspelo… ?
Ful mi je zal Rozica ❤️ Tisti izcedek, test, pa potem rahla krvavitev, sem bila sigurna da je to to. Samo vcasih se zgodi da gre vstran. Bos videla drugic bo boljse. Samo potrpljenja pa vztrajnosti je treba. Kot so rekli vsaki mesec je dolocen procent verjetnosti, je tako kot igra na sreco. Pa je vcasih treba kocko vreci veckrat. Da prides di zelje nega rezultata. Imas se zamrznjencke? Si imela potem se razgovor z zdravnico?