OBMP – IVF 2023
@Rozica?? Kdaj pa si bila v Mariboru? Danes?
Drugace je pa vidna crtica ze dober znak, drzim pesti da postane se bolj mocna te dni??
Soncekk515, 10.09.2023 ob 18:53
@Rozica?? Kdaj pa si bila v Mariboru? Danes?
Drugace je pa vidna crtica ze dober znak, drzim pesti da postane se bolj mocna te dni??
Hvala ?tudi sama ciljam na najboljše, da se slaba plat obrne na dobro, včeraj sem šla na oddelek
Rožica ??, 10.09.2023 ob 19:19
Hvala ?tudi sama ciljam na najboljše, da se slaba plat obrne na dobro, včeraj sem šla na oddelek
Si danes zjutraj probala narediti test? Je ze 14 dan po punkciji (ovulaciji) ce se ne motim? Ker je za mene 12. Samo vecina steje dneve po prenosu, verjetno ker zna trajati da pride do vgnezditve. Se en teden do testa v MB, pa ze zdaj gledam stalno hlacke ce je prisla menstruacija ? Je kar dogodek ko gres v kopalnico ?
Soncekk515, 11.09.2023 ob 09:27
Si danes zjutraj probala narediti test? Je ze 14 dan po punkciji (ovulaciji) ce se ne motim? Ker je za mene 12. Samo vecina steje dneve po prenosu, verjetno ker zna trajati da pride do vgnezditve. Se en teden do testa v MB, pa ze zdaj gledam stalno hlacke ce je prisla menstruacija ? Je kar dogodek ko gres v kopalnico ?
Hhehe jaz sem imela 2.9. Prenos torej je 9 dni al kak štejete sem naredila in je + kljub vsem pa se nebomo preveč veselili v petek imam krvnega v Mb
Rožica ??, 11.09.2023 ob 12:50
Hhehe jaz sem imela 2.9. Prenos torej je 9 dni al kak štejete sem naredila in je + kljub vsem pa se nebomo preveč veselili v petek imam krvnega v Mb
Drzim pesti da se oni potrdijo nosecnost?? Se vedno rahlo krvavis?
Jaz pa cutim taksen pritisk spodaj, kot da bi vsak trenutek morala dobiti menstruacijo. Pa z vsem srcem Upam da ne bo. En teden se do mojega testa ? Samo da menstruacija ne pride.
Soncekk515, 11.09.2023 ob 14:57
Drzim pesti da se oni potrdijo nosecnost?? Se vedno rahlo krvavis?
Jaz pa cutim taksen pritisk spodaj, kot da bi vsak trenutek morala dobiti menstruacijo. Pa z vsem srcem Upam da ne bo. En teden se do mojega testa ? Samo da menstruacija ne pride.
Ja še vedno krvavim, krči… Upamo na najboljše
@Rožica pri meni je bila krvavitev rahla par dni pred krvnim, trajala 2 dneva, krči močni ponoči, lakota. Čakala sem kdaj se bo ulilo, k sreči se ni. Držim pesti, pri vsaki je nekoliko drugače.
Drage moje danes se mi je spet podru svet?pa tako je dobro kazalo .čist sm bla vesela da nism dobila nobenga klica da pridem kej prej na prenos..no jutranji klic embriologa pred transferjem me je pa čist zadel…nevem kaj mi je sploh govoru kaj se je dogajal z zarodki ker sm sam čakala da reče da nerabm hodt??? vsak postopek se slabše konča..no zdej za piko na i pa še ostala brez prenosa..neznam vam povedat kok sm obupana in sploh nevem kaj naj sama iz sabo??
Jagoda1212828, 12.09.2023 ob 11:10
Drage moje danes se mi je spet podru svet?pa tako je dobro kazalo .čist sm bla vesela da nism dobila nobenga klica da pridem kej prej na prenos..no jutranji klic embriologa pred transferjem me je pa čist zadel…nevem kaj mi je sploh govoru kaj se je dogajal z zarodki ker sm sam čakala da reče da nerabm hodt??? vsak postopek se slabše konča..no zdej za piko na i pa še ostala brez prenosa..neznam vam povedat kok sm obupana in sploh nevem kaj naj sama iz sabo??
❤️ Ful mi je zal. Po vsem tem pikanju in trudu pa taksna novica. Nocna mora vseh nas. Vzemi si kaksen dan da se pomiris, potem pa probaj videti kaj zdravnica pravi. Sem brala o tem kako so nekatere sele v 7 poizkusu docakale svojega dojencka. Tako da nikoli ne vemo kdaj tudi za nas posije soncek. Vcasih prej, vcasih kasneje.
Jagoda1212828, zelo mi je žal. Ampak ena je že pisala o puncah, ki jim je uspelo v sedmo itd. Jaz sem imela celih devet transferjev preden sem prišla do ljubezni svojega življenja. Ni lahka pot, nismo si je izbrale same in razen za tistih nekaj srečnic, ko uspe v prvo na sveže, ne gre vedno po planu… Sama nisem imela nikoli svežega transferja. Vsaka ima svoje posebnosti. Poskusi sprejeti, da bo morda drug trenutek pravi za tvojo kepico sreče! ❤️
Hmm..zanimivo mogoče bi me pa znala pomirit to trenutno res rabm…najdt eno svetlo točko..razn par evrou nimam kej zgubit? lahko mi kontakt na mail pošleš..sej si mi ti zadnič poslala medrol ane? aja morem ti rečt da sm ga jemala teh 5 dni in me je kr dobr zdelal..grlo me boli komaj požiram pa skos me je neki v ledvici špikal…nevem al sm se pač sam prehladila al je res toh hitr zagrabl tole?