OBMP – IVF 2023
Rožica ??, 07.09.2023 ob 10:01
Soncekk515, 07.09.2023 ob 07:42
Rožica ??, 07.09.2023 ob 06:47
Je katera tukaj, ki je po krvnem že in, da ji je uspelo? Namreč me zanima ali dobiš potem iz ambulante za neplodnost kakšno potrdilo da si naorej v staležu, včeraj mi je rekel osebni zdravnik naj jih prosim da nekaj napišejo ker imam v službi težko fizično delo.
Po moje jim je se najlazje kar pisat na mail, pa ji povej kaksno delo opravljas, pa da ti je zdravnik rekel da potrebujes V primeru da bo test pozitiven njihovo priporocilo mirovanja doma. Jaz bi tako naredila.
A si ze delala test doma? Jaz imam zadnje tri dni v jutranjem casu ko obrisem tak cuden ostanem crinone gela, ni bel, ampak ima nekako kot rjavo, V njem. Sej so opozorili da bo V kosckih, Samo vseeno to obarvanje me malo skrbi. Moj 6,7,pa tudi danasnji dan po oploditvi. Potem popoldne ni nic vec. Drugace pa ne cutim cisto nic. Sem najprej mislila da mogoce Ze menstruacija prihaja. Zdaj pa mislim da je mogoce od zdravila. Je imela se kaksna taksno stvar? Na hlackah se pa nic ne vidi.
Hvala,
Jaz sem tudi 2 in 5 dan imela obarvano roza z crinonom prisotno ko sem se obrisala…. Me špika v trebuho. Testa nisem delala in ga nebom vsaj do 10 dneva ne če pa uspem pa bom celo počakala do krvnega. Ne želim lažnega upanja si ustvarjat. Sem pa 6 dan vstavitve ?
Vidis roza barve bi bila jaz bolj vesela, pa tudi spikanja, ker je lahko znak ugnezditve. Ta moja barva je pa cudna. Ah, bo treba pocakat. Jaz se bom potrudila pa tudi pocakala do testa. Na sreco imam cez dan ful guzvo, stalno na telefonu, delo en malo stresno. Zvecer imam pa cas, pa potem berem razne forume. Samo pocasi tako sem ze vse prebrala. Tako da bom verjetno nehala.
Evo še moj update..punkcija je za mano prišla do 6 celic??kokr je slabo kazal na začetku sm zelo zadovoljna..in tud po tisti krvavitvi med inekcijami se mi je tud sluznica lepo zadebelila nazaj in je bla danes že 8+ tako da prenos boo??zdej pa samo molim da mi ne zazvoni telefon z kakšnimi bednimi novicami in da se poparčkajo tako kot treba.. upam da bo pr men držal tisti pregovor slab začetek dober konec? srečnoo vsem?
Hvala za čestitke in čestitke tudi tebi, @lina36 ?
Šla sem že 2x na beto, ker nisem mogla počakat, haha. 10.dan po prenosu je bila 250, 12. pa 556. Upam, da bo vse ok ?
pika6257, 08.09.2023 ob 16:51
Hvala za čestitke in čestitke tudi tebi, @lina36 ?
Šla sem že 2x na beto, ker nisem mogla počakat, haha. 10.dan po prenosu je bila 250, 12. pa 556. Upam, da bo vse ok ?
Cestitke. Res lepo prebrati. Drzim pesti da se naprej gre vse lepo gladko ?
Rožica ??, 09.09.2023 ob 09:11
Nekaj me heca ta post ne pokaže mi ali je objavilo sporočilo zato pišem še 1x.
Ali je katera. Rahlo krvvela in kljub temu bila pozitivna na krvnem?
Imam namreč krvavitev ki je bolj na wc papirju kot pa. Na vlozko ki je samo po kakšno pikico.
Te dni sem ful forumov prebrala, in ja, kar dosti jih je pisalo o rahlih krvavitvah. Pa so bile potem nosece. Tako da ?? Na sreco test ni vec tako dalec.
Soncekk515, 09.09.2023 ob 09:34
Te dni sem ful forumov prebrala, in ja, kar dosti jih je pisalo o rahlih krvavitvah. Pa so bile potem nosece. Tako da ?? Na sreco test ni vec tako dalec.
Hvala za vspodbudne besede ??upajmo na najboljše prisotna je tudi sluz danes ko sem si vstavila cetrotide… Test imam v petek
@Rožica ja vgnezditvena je lahko to. Jst sm jo imela nekje 11 dan po prenosu zato sem tudi delala test ker sem ze misla da je konec pa ni bilo. Sem imela ene 3 dni rjavo rdec izcedek kak dan vec kak manj. So mi tudi takrat na kliniki rekli da nrdis test v tem primeru. Tako da probaj s testom pa bos videla, ce je vsaj ze 11,12 dan po prenosu. Srecno!
@Rožica tudi jaz sem imela krvavitev in je bila očitno vgnezditvena. Mogoče pa le ?
Hej 🙂 jaz sem imela pred kratkim pozitiven krvni, pa so mi v istem tednu iz MB poslali izvid in predlog za bolniški stalež do prvega UZ. Naprej pa se potem dogovarjaš z gin. 🙂 za lj pa ne vem. Vem pa, da v MB dobiš bolniško po transferju do krvnega, medtem ko v lj tega nisem dobila lansko leto.
držim pesti, da bo +. ??
Hvala ?
Meni so tudi pred testom v bolnici vzeli kri in pregledali beto, je bila 8. Dan po ET 283. Potem sem sla še sama, 11. Dan je bila 438, na krvnem v MB po 14. Dneh malo čez 2000, in 16. Dan 5353. ? sej nič ne pove, razen tega, da se lepo podvaja… naslednji teden komaj dobim datum za prvi UZ.. tudi jaz upam, da bo slo vse, kot mora ❤️ počutje ok, tu in tam cutim kakšne krče, pa jajčniki me še zabolijo od hiperstimulacije. Aha, in prsa me bolijo, da jih včasih držim, ko hodim po stanovanju ?? človek bi včasih kar kakšen dan zamaknil naprej po koledarju ? to čakanje…
v glavnem, srečnooo ????
Punce, eno vprasanje – v sredini oktobra imam pregled/posvet z izbrano G Leoniscu, da se govorimo za novi (drugi) postopek.
Ali katera ve, kdaj se potem lahko zacne s spikanjem? Naslednja M ali se caka se kaksen mesec ali vec, zaradi guzve? Rabim okvirno vedet, da zacnem jemat kaksne dodatke za boljso kvaliteto celic… pa ne bi jemala pol leta prej in dala celo premozenje za to, ze tko je vse ful drago…?
Anonimna 12, 09.09.2023 ob 15:31
@Rožica ja vgnezditvena je lahko to. Jst sm jo imela nekje 11 dan po prenosu zato sem tudi delala test ker sem ze misla da je konec pa ni bilo. Sem imela ene 3 dni rjavo rdec izcedek kak dan vec kak manj. So mi tudi takrat na kliniki rekli da nrdis test v tem primeru. Tako da probaj s testom pa bos videla, ce je vsaj ze 11,12 dan po prenosu. Srecno!
Danes je šele 8 dan po prenoso test ji me doma pokazal resss blago crtico sem pa sla na pregled v mb vzeli. Kri urin in pa pregled pravijo da je zmerna krvavitev v maternici ni videt se nic ker je se premalo da bi sploh lahko videli karkoli…. Naj grem v petek na krvnega kot sem naročena pa bomo videli… Jaz krvavim kar dokaj sicer pol manj kot ob menstruacijah.
Hvala za vspodbudne besede
Pozna, 09.09.2023 ob 22:05
@Rožica tudi jaz sem imela krvavitev in je bila očitno vgnezditvena. Mogoče pa le ?
Si imela močno in koliko dni? Kateri dan po transferju?
@? načeloma se z naslednjo M prijaviš (včasih pa se lahko celo v istem ciklu) in in potem z drugi M pričneš s pikanjem.
@Lizaza sicer napišejo 3 dni, vendar lahko ali G ki dela prenos ali pa potem svojo osebno zdravnico prosiš, da ti napiše več dni bolniške. Me smo nazadnje to v čakalnici pogovarjale in sem jaz ostalim povedala, da se da dogovoriti, če se vpraša G na prenosu in smo pol 3 zapored vprašale, pa je pol rekla sestra, da najboljše da kar vse odpustnice prinese notri, da bodo popravili ?