OBMP – IVF 2023
@Nikita. Meni so maja, ko sem dobila napotnico rekli, da se ga ne da dobiti. In so mi dali Rekovelle.
Dons pa cakam na sprejem za dolg postopek. ?
@pika6257, jaz tudi skoraj isto (brez melatonina) in upejmo na najboljše. ?
@optimistka13,sm dobila Menopur samo,da je drug proizvajalec in je drugacno pakiranje pa drugacno mesanje…
Rjavolaska607, 22.08.2023 ob 23:21
@nikita, jaz se Špilak od petka. je še katera poleg naju sedaj v postopku?
Jaz začnem z injekcijami jutri.. danes dobila menstruacijo po eno tedenski zamudi.. sem pa prvi postopek
Rožica ??, 23.08.2023 ob 14:47
Midva sva v postopku
@Rozica, v kateri fazi pa? kako gre?
mene je začelo že zivcirati, špikam se 6. Dan
Tiste, ki ste par objav nazaj debatirale glede nizkega amh-ja,… jaz sem ga pri 34ih imela 0.89 pa je ratalo v prvem poizkusu, svezi prenos. Tako da tale amh, ne bom rekla da je kr neki, ampak povzroca vec stresa kot je potrebno. Moje mnenje. Itak je na koncu vazna samo kvaliteta in da se vse cudezno poklopi.
Sem pa v casu postopka do ovulacije pila anansovo pivo, caj krvomocnice pa skoraj cel ciklus. Jemala tudi ubiquinol/q10 nekaj mesecev pred zacetkom postopka, poleg standardnih dopolnil (d vit, c vit, filna, omega, cink, zelezo, magnezij). Srecno in plodno jesen zelim vsem ?
Rjavolaska607, 23.08.2023 ob 12:19
@pika6257, jaz tudi skoraj isto (brez melatonina) in upejmo na najboljše. ?
Ma mamo mi to ??
Rjavolaska607, 23.08.2023 ob 16:31
@Rozica, v kateri fazi pa? kako gre?
mene je začelo že zivcirati, špikam se 6. Dan
Tudi jaz se špikam že 6 dni danes je 7 dan ?jutri kontrolni uz…. Pa bomo videli kako bo naprej upajmo na najboljše…
Rožica ??, 24.08.2023 ob 05:01
Tudi jaz se špikam že 6 dni danes je 7 dan ?jutri kontrolni uz…. Pa bomo videli kako bo naprej upajmo na najboljše…
Jaz sem si ravno dala injekcije 7 Dan. Sem izbrala jutranji cas. Danes sem dobila malo reakcije, kot da bi me kopriva opekla. Gonal niti ne cutim, Cetrotide pa nekako ja. Kako je pri vas? Me malo skrbi. Ker ne cutim kaj veliko spodaj, vcasih malo spikne. Me je kr strah da bo jutri rekla da ni reakcije, pa da ni nic zrastlo. Nisem nic zasledila, ce je samo eno Ali dva jajceca, kaj se potem zgodi? Verjetno do punkcije potem ne pride? Pa pustijo da do ovulacije pride na normalen nacin?
@soncek124 jaz bom 11 dan cikla.
Srecno vsem ❤️
@soncek124 potem jih pa nujno opozori na to, da te dajo ze prej na UZ. Kar napisi jim ali se bolje poklici. Jaz zase vem, da mam kasneje kot 11 dan ovulacijo.