OBMP – IVF 2023
@pika6257 to je super število, sploh za prvi UZ. Kakor sem brala je bolše da imaš manj bolj kvalitetnih foliklov kot pa veliko slabih ali pa praznih ali pa potem nezrele celice.
Anonimno 10076, 19.08.2023 ob 10:17
@Rožica?? ja jaz tudi mislim tako kot @Ananaska2 da je odvisno od AMH izvidov. Moji jajcniki verjetno potrebujejo vec stimulacije, ali pa kot je medicinska sestra rekla, hrane za jajcnike. Meni se zdi da me ze mal v jajcnikih spika, pa je verjetno se prezgodaj. Sem pa vceraj vzela 25 kapljic krvomocnice, sem Jo kupila nekaj mesecev nazaj, pa nisem potem uporabljala. Sem pa vceraj brala malo po forumu, pravijo da je prekrvavitev maternice boljsa, tako da sem rekla da bom probala piti enkrat dnevno do punkcije. Upam samo da ne skodi. Imam pa prvi ultazvok 25 ga. Drugace pa jemljem se omega, in pa vitamine z folno. Upas da kaj pomaga, samo leta naredijo svoje, pa vseeno ??? je pa hecno ko si mlajsi, ful pazis, ko mislis da te Bo nekdo samo ‘pogledal’ pa bos zanosil. Zdaj ko hoces, pa kar ne gre.
Ja res je…. Mene nič ne špika danes pa sem piknala brez problema gledam na vse pozitivno kljub naravni nesreči ki smo jo preziveli in odstranjujemo posledice
Ne spomnim se več svojega vzdevka iz stare teme.
lani sem bila 1x na ivf in se odločila, da raje več ne grem. Zaradi psihološkega napora.
Zdaj pa se mi je en teden pripravljala menstruacija in en teden zamujala. Ampak ves čas neko tiščanje v medenici.
Sem šla po test in zraven razmišljala, saj je več možnosti, da sem v meni, kot to … ampak ajde.
in +
Sem želela z nekom deliti
EnkratIVF, 20.08.2023 ob 12:34
Ne spomnim se več svojega vzdevka iz stare teme.
lani sem bila 1x na ivf in se odločila, da raje več ne grem. Zaradi psihološkega napora.
Zdaj pa se mi je en teden pripravljala menstruacija in en teden zamujala. Ampak ves čas neko tiščanje v medenici.
Sem šla po test in zraven razmišljala, saj je več možnosti, da sem v meni, kot to … ampak ajde.
in +
Sem želela z nekom deliti
Oooo iskrene čestitke naj se lepo odvija ?
Razlog za IVF pa je bil enostavno to, da mi je ginekolog čisto takoj rekel, da bom jaz težje zanosila (ob prvem pregledu, ko sem šla pogledat ali je vse ok in mogoče lahko nehava pazit). Razlog, da bi bilo tako, je bila neka cista na jajčniku. Potem sva bila dolgo brez zaščite in so kar sami zdravniki spodbudili, da zdaj bi bil pa čas za ivf. Načeloma kakšne hude ovire pa ni bilo, v smislu je bil ok spermiogram, nič narobe z jajcevodi, nič s hormoni, normalen cikel, … samo dolgo pač ni šlo.
@nikita21 Jaz začnem z injekcijami v soboto ?♀️ Imam pa dolgi protokol, tako da bo še kar časa minilo pred punkcijo ? Je pa moj 4. postopek.
@nikita, jaz se Špilak od petka. je še katera poleg naju sedaj v postopku?
pika6257, 23.08.2023 ob 09:27
@(Ne)srečnica
No, na koncu sem imela 6 foliklov, na punkciji smo dobili 6 celic. Vsaj noben ni bil prazen ?
Računam pa na kvaliteto, ker sem že 3mes pred postopkom jemala dodatke za boljšo kvaliteto celic.
@pika6257, katere dodatke si pa jemala? hvala za info