Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Odgovor na objavo uporabnika
Upanje…, 08.08.2023 ob 19:47

Jagoda1212828, 03.08.2023 ob 19:07

Upanje…, 03.08.2023 ob 17:31

Ali veste kje izvajajo testiranje za spolno prenosljive bolezni? Potrebujem pa za nov ivf postopek Ker v ukc ne uspem priti…

Po novem na polikliniki, morte pa vseeno v leonišče da vam dajo naročilnico

Kdaj se pa lahko oglasis v leoniscu? Ob kateri uri? Ker pise, da za to ni potrebno narocanje?

Hvala za odgovor

Govorim za to, da ti izdajo narocilnico za testiranje za spolno prenosljive bolezni?

Ma kera jutr sprejem okul 9?

@soncek124 malo je odvisno tudi od tega pri katerem G ste, pa glede na to da zdaj niso delali je sigurno zdaj veliko punc v postopkih in takih, ki potrebujejo posvet.

@upanje
za napotnico za SPB greš v sprejemno, kadarkoli v času delovnega časa na kliniki.

Pozdravljene,

Konec meseca imam sprejem za dolgi postopek in me zanima, ce se dobi inekcije ze na sprejemu?

Lep pozdrav, eno vprasanje mam. Junija sem imela punkcijo kjer so celice oplodili in zmrznili, do prenosa ni prislo. Rekli so samo da naj pocakam na 2 cikla in se jim nato javim. Sedaj sem klicala in so me dali na telefonski posvet cez 1mesec. Kako je potem po posvetu, koliko se caka na oploditev z zmrzjencki?

Lp

@optimistka13 za dolgi protokol dobiš na sprejemu injekcije in se začneš isti dan pikat (22 dan cikla načeloma).

@kakita
na posvetu ti izdajo napotnico in ti se potem 1 dan naslednje M prijaviš za prenos in ga v istem ciklu opraviš.

@(Ne)srecnina hvala za odgovor. Me je zanimalo da vem, ce se v sluzbi zmenim, da tisti dan delam doma, da lahko zdravila, ce so za v hladilnik nesem takoj domov. Jaz imam 18. Dan cikla sprejem. Verejtno ker imam obicajno cikle dolge 24 do 25 dni.

@(Ne)srecnica morda ves kdaj je potem predviden prvi UZ pri dolgem postopku?

@optimistka13, jaz sem 1. UZ v vseh dolgih postopkih imela okrog 10 dni po zacetku dajanja injekcij. Srecno ?

Vsem zelim veliko uspeha v podopustniskih postopkih ❤

Zdravo punce, jaz pa imam vprašanje glede ezvem, ko akitivam napotnico(jaz sem jo npr julija) imam sedaj v sistemu rdeco piko zraven(potekla) v sistemu pa pise vpisana in ne porabljena. Na njihov email reprodukcije sem se tudi ze narocila. A je imela katera tako notri zavedeno in ji je kdo kompliciral pri prijavi(ko pride m) da je kaj poteklo ? Ce slucajno katera ve drugace vprasam kar njih direktno.

hvala za odgovor v naprej:)

Zivjo. Mi zna katera povedat koliko casa se caka na odgovor konzilija (leonisce) zdej v poletnem casu?

Pozdravljene punce mi poveste… 13.8.sem vzela zadnjo tabletko danes sem dobila menstruacijo 17.8.pa imam prvi uz… Ima moja men. Kakšno vezo da nebi bilo uz ali je tako normalno, da imaš vmes pregled? ?

Prvič sem v postopku zato sem nevešča…

Jaz imam tudi 17 ga, pa se nisem dobila menstruacije, pa sem tudi nehala 13ga. Drugace je pa menu rekla takrat da tudi ce bo takrat menstruacija bodo naredili UZ. Verjetno ne moti.

Pozdravljene vse še z moje strani.☺️ Tu in tam malo preberem po forumu, pa sem se odločila, da se vam pridružim pri klepetu. ? Sama sem ravnokar v 2. postopku, tokrat v MB in sem tik pred punkcijo.

@Ro
žica ??, UZ je med menstruacijo, tudi pri meni je bil in je to normalno, ker splanirajo tako glede na jemanje tabletk- po moji logiki. Malo je neprijeten občutek, ampak si na stolu kakšno minutko in je rešeno. ? predvidevam, da si v postopku v MB, glede na to, da si jemala tabletke? Ker jaz sem bila v 1. v LJ in jih ni nihče omenil, zdaj sem jih pa tudi jaz dobila. ?

Srečno vsem ?? ?

Anonimno 10076, 15.08.2023 ob 20:00

Jaz imam tudi 17 ga, pa se nisem dobila menstruacije, pa sem tudi nehala 13ga. Drugace je pa menu rekla takrat da tudi ce bo takrat menstruacija bodo naredili UZ. Verjetno ne moti.

No super potem se vidiva jutri jaz imam uro ob 9, moja m. Je bila zgleda lažna bilo je malo rdečih nitk zdaj ni nič še vedno čakam na tapravo

?.. 

Lina274, 15.08.2023 ob 20:12

Pozdravljene vse še z moje strani.☺️ Tu in tam malo preberem po forumu, pa sem se odločila, da se vam pridružim pri klepetu. ? Sama sem ravnokar v 2. postopku, tokrat v MB in sem tik pred punkcijo.

@Ro
žica ??, UZ je med menstruacijo, tudi pri meni je bil in je to normalno, ker splanirajo tako glede na jemanje tabletk- po moji logiki. Malo je neprijeten občutek, ampak si na stolu kakšno minutko in je rešeno. ? predvidevam, da si v postopku v MB, glede na to, da si jemala tabletke? Ker jaz sem bila v 1. v LJ in jih ni nihče omenil, zdaj sem jih pa tudi jaz dobila. ?

Srečno vsem ?? ?

Ja v postopku sem v Mb, torej me ne rabi skrbet samo pač ta neprijetni občutek ?….

Anonimna 12, 15.08.2023 ob 12:42

Zdravo punce, jaz pa imam vprašanje glede ezvem, ko akitivam napotnico(jaz sem jo npr julija) imam sedaj v sistemu rdeco piko zraven(potekla) v sistemu pa pise vpisana in ne porabljena. Na njihov email reprodukcije sem se tudi ze narocila. A je imela katera tako notri zavedeno in ji je kdo kompliciral pri prijavi(ko pride m) da je kaj poteklo ? Ce slucajno katera ve drugace vprasam kar njih direktno.

hvala za odgovor v naprej:)

To se nama je zgodil ravno zdej..mojmu so izdal napotnico maja sem klicala da jo dajo v sistem..je rekla da je urejeno.. prejšni teden sem pa hotla dvignt naročilnico za spb in nism mogla ker je napotnica potekla…je mogu pr osebni dobit novo napotnico…

@Jagoda12182 ali to govoris za svez postopek ali zamrznjencka? Tebi je pa veljalo? Jaz grem po zamrznjencka, sj so mi tako napisali po 10.8 tako da druge opcije kot prvo septembra tako nimam. Potem je pa tako odvisno od dolzine cikla in je ze oktober. Samo ja me skrbi da bodo rekli da je poteklo in zgubis mesec oz potem moras hitro urgirat za napotnico. Vidva sta uredila?

Za spb ti velja oziroma ce gresta od zacetka potem verjetno moras ponoviti, meni niso nic rekli kdaj potece, samo za pingvincke mislim da ne rabis, za svezi pa ja.

Hej punce! Se po dolgem času malo javljam. Po več neuspehih sem se malo odmaknila od vsega – mi je dobro delo 🙂 Zdaj pa počasi štartamo z novim postopkom. Tokrat ponovno dolgi postopek.

@(Ne)srečnica – kako si ti? Čakaš na prenos zamrznjenčka?

Srečno vsem, ki ste v postopkih, čakate na prenos ali pa na rezultat?

To že…sam mislm da rabiš veljavno napotnico v vsakem primeru..ja mojo so takrat očitno aktiviral ker sem tud mela prenos zamrznjenčka,partnerjeve pa ne..k je takrat niso rabil..poklič pa naj ti povejo točno, da nebo kakšnih presenečenj..

Jaz tudi ob 9 h, pa tudi prvic v postopku. Dajanje injekcij me malo skrbi. Upajmo da bo slo vredu. Drzim pesti da bo vsem slo vse gladko, pa cim manj bolece, pa z dojenckom kmalu v narocju. Vse najbrz upamo da bo v prvo, samo sama sem se spravila malo pozno k temu, tako da so moznosti zanositve dosti manjse zaradi kakovosti jajcec, pa vseeno ???

New Report

Close