OBMP – IVF 2023
soncek124, 02.08.2023 ob 18:37
Če lahko kdo mi povej kako se narociti za transfer zamrznjenih. Jaz bi čim prej.
Če sprašuješ za lj…se moraš naročit na tel. Posvet, najbol da tm ne označiš nobenega zdravnika če rabiš sam napotnico in bos pomoje dobila termin v 14 dneh..pol se pa z menstruacijo prijaviš na sprejem in potem z naslednjo prenos..hitreje mislim da nebo šlo..
freaky, 03.08.2023 ob 12:30
@rebeka27 Jaz sem se lahko naročila takoj z naslednjo menstruacijo, ki je sledila neuspešnem svežem prenosu. Maja sem imela prenos in potem dobila menstruacijo že 9 dan po prenosu, potem z junijsko menstruacijo pa sem šla po zamrznjenčka. Tudi progesteron smo dobile po prenosu :).
Lahko z naslednjo ja …ce ti rata vmes dobit datum za tel. Posvet da ti izdajo napotnico…
Jagoda1212828, 03.08.2023 ob 14:58
Lahko z naslednjo ja …ce ti rata vmes dobit datum za tel. Posvet da ti izdajo napotnico…
@rebeka27 sprašuje za MB, kjer ne rabiš nove napotnice za prenos.. Ko so me klicali z rezultati krvnega testa sem dobila navodila, da z naslednjo menstruacijo pošljem mail za vključitev. Prenos sem imela v spontanem ciklu, brez stimulacije.
Živijo dekleta!
Z avgustom bom prvič sprejeta v postopek, da začnem z inekcijami in pridobivanjem foliklov 🙂
Zanimajo me malo vaše izkušnje s tem prvim delom in če ste še kej posebnega zraven počele?
Jemljem trenutno omega 3 in folno, mal delam jogo in meditiram, da bi se mal stresa znebila 🙂
Hvala vam!
@Novinka_149 pravijo da če ješ jajca in piješ pivo folikli hitreje rastejo, pri meni nisem opazila tega… Mi je pa pomagala terapija v hiperbarični komori 🙂 sicer pa ni recepta za uspeh, ostani čim bolj sproščena in naj te morebitne ovire in neuspehi ne ustavijo. Vso srečo ?
#p1k4c1 za čakalno dobo žal ne vem, se pa laparaskopijo načeloma dela v prvem delu cikla (čim prej po M) da je sluznica čim tanjša
Živijo.
Pišem, ker me zanima, ali je imela katera od vas podobno..
Sem v ivf postopku in do zdaj sem imela dva prenosa, 1x svež, 1x zamrznjenček. Tri mesece nazaj sem imela prenos zamrznjenčka s stopko in od tistega sem imela že tretjič M, ki se mi je pa ful zmanjšala in skrajšala. Ponavadi sem jo imela dobre pet dni, po tem prenosu imam pa čudno.. Nazadnje sem pa jo imela dobra dva dni, nekaj malega tretjo dan.
Bi moralo kaj zaskrbljena? Drugače je pa vse normalno..
@soncek124 to je verjetno tud zarad slabe organiziranosti.
Men so dali vnaprej en termin, ampak bi mogla vmes met operacijo pregrade, kjer še nism pršla na vrsto. Sem jih klicala in jim razlagala, da nimam kej hodt in če lahko dajo rajš termin nekomu drugmu. Pa je sestra rekla da ne, če je zdravnica dala ta termin, moram pridt. Sem šla in je zdravnica na hitro pogledala papirje in rekla “ja gospa, pol pa nimamo mi dons kej delat” in sem lahko šla domov… res škoda