OBMP – IVF 2023
@lipa16 verjetno ker so dopusti še malo dlje čaka, sicer pa če imaš med posvetim M nima veze, saj nimaš pregleda, razen če si se mislila takrat prijaviti za nov prenos…
@soncek124 in @lipa16 zal mi je ❤️ A ne damo se, bo pa jesen plodna, samo vztrajat je treba! ?
Ali ima katera priporocilo za akupunkturo v Lj?
- @Sonček124 žal mi je. Vztrajaj, bo pa naslednjič. ?
@Plus_one, jaz sem hodila k dr. Li Kejun. Ima ordinacijo v LJ in KR. Sem pa ze nekaj strani nazaj napisala mojo izkusnjo, se enkrat copy-pastam:
Na terapije sem zacela hodit takoj po neuspesnem prvem prenosu, hodila celotni ciklus in se del naslednjega ciklusa, v katerem sem imela potem naslednji prenos. Torej na zadnjo terapijo sem sla par dni pred prenosom, skupno sem bila na 12 terapijah. Sem pa imela ta vmesni ciklus med enim in drugim prenosom res urejen in sem prepricana, da je tej ureditvi ciklusa pripomogla akupuntura.
Ah moja sreča je spet trajala samo par dni…vedno ista zgodba?21ga mam sprejem za nov postopek..itak me je vse minil zgleda niti ni tak problem da se prime..sam kaj se pol dogaja mi pa res ni jasno?in če je blo že 10x tko res močno dvomim da bo sploh kdaj ratal..neki ne štima in konc…nevem.za kakšne preizkave bi še zatežila….ah se en tedn sm na morčku probavam odmislt vse skup..?
@upanje ce je kratek protokol, potem 2. dan.
@Jagoda1212828 zelo mi je zal. Ampak ce je ze tolikokrat ratalo, je mogoce problem v kvaliteti celic? Glede na to, da vgnezditev zgleda ni problem. A so v prejsnjih postopkih kaj komentirali?
Ja zgleda glede na moj amh… sam so ble prenešene tud top blastociste..in tud ko smo spremljal ovulacijo sem mela vedno velik foliklov..kar se lih ne ujema z mojim amhjem..dr. je rekla da se nebi preveč obremenjevala z amhjem gledw na število foliklov.. na aps sm bla rahlo pozitivna že 2x ..mam aspirin..ker kao za inekcije ni..lah je kje tuki problem..probala.bom še z medrolom..sicer mi ga nočjo dat ampak bom vseeno na lastno pest..zgubit nimam kej…druge ideje pa več nimam
Zz, 02.08.2023 ob 14:30
Jagoda pri meni je po 5 zgodnjih splavih pomagal postopek z medrolom, aspirinom in strogo dieto brez glutena, sladkorja in mleka…
- Bi blo vredno probat?drugace sem vegi..na mojem jedilniku je večina zelenjava pa sadje..mlečnih izdelkov neki ne maram razen sira pa eno tono…sem upala da je bil v teji pregradi problem..pa očitno ni..tko da zdej vsee upe polagam v medrol…ce ma katera kakšno škatlico viška se priporočam…ker sm že parkat prosila pa me itak takoj zabijejo da to ni dokazan da deluje in nima smisla… havla.za deljeno zgodbo to mi daje upanje?
@Jagoda1212828 jaz ti lahko odstopim Medrol, manjkajo mislim da 3 tablete (sem jemala 3 dni), pošlji mi naslov na mail [email protected].
(Ne)srečnica, 02.08.2023 ob 17:41
@Jagoda1212828 jaz ti lahko odstopim Medrol, manjkajo mislim da 3 tablete (sem jemala 3 dni), pošlji mi naslov na mail [email protected].
OO super hvala..poslala mail?