OBMP – IVF 2023
@lipa16 kateri dan po prenosu pa? Da ni samo prezgodaj, če je krvni naslednji teden ?
@lipa16 aja,.potem bi pa skoraj morali biti realno, čeprav za eno vem, da je imela urinske teste -, na krvnem pa + in beta čez 600…
@kodra žal ni recepta za uspeh, če je namenjeno uspe, če ne žal ne, se je pa zelo težko sprijazniti s tem, da ne mi, ne oni ne moremo popolnoma nič narediti proti usodi… Če so še 4 ? bi jaz rekla, da naredi premor, pa poskusi ponovno, je škoda, da propadejo …
@otica ne razumem cisto vprasanja, saj datuma prenosa ne mors vedeti. Kakor vem hodis na UZ in je odvisno kko je s sluznico, vsaka drugace ?.
Drgac pa mislm da javis prvi dan M po tem datumu pa te narocijo 12 dan na prvi uz. Zdej odvisno kaksne cikle imas in ali bos sla prvi mesec takoj. Se pravi ce zamudis avgust je tako september ?
@Sonček124 Danes sem imela krvni test. Sporočam, da sem noseča ☺️? Upam, da bo lepo tudi napredovala. Držim pesti tudi zate.
En lep pozdravček vsem skupaj…tole moram nujno delit z vami…punce moje po 10 letih borbe,5 ivf-jih.. po 14 prenešenih zarodkih.. izvenmazernični in en kup biokemičnih sem danes na dopustku zagledala najdebelejši plus?sem en cikel po histero in odstranitvi mini pregrad…z to m naj bi se prijavila v 6 postopek in res srčno upam da tale pikica pa ostane zmano? težave mava pa z slabim spermiogramom in mojim amhjem 0,72 merjen 3 leta nazaj.. drage moje čudeži se dogajajo?
Jagoda1212828, 27.07.2023 ob 08:32
En lep pozdravček vsem skupaj…tole moram nujno delit z vami…punce moje po 10 letih borbe,5 ivf-jih.. po 14 prenešenih zarodkih.. izvenmazernični in en kup biokemičnih sem danes na dopustku zagledala najdebelejši plus?sem en cikel po histero in odstranitvi mini pregrad…z to m naj bi se prijavila v 6 postopek in res srčno upam da tale pikica pa ostane zmano? težave mava pa z slabim spermiogramom in mojim amhjem 0,72 merjen 3 leta nazaj.. drage moje čudeži se dogajajo?
Čestitke in srečno do konca ???
@soncek124 in @jagoda, kak sta?
(Ne)srečnica, 07.06.2023 ob 21:05
@Anonimno 4210 moraš baje nujno na osebni posvet, nimaš pa tam ne pregleda ne preiskav (vsaj jaz in ne punce ki jih poznam jih nismo imele), le razgovor in dobiš novo napotnico.
Se je pa v Lj situacija zelo poslabšala odkar so prevzeli še Postojno, zato upam da Postojna čim prej odpre svoj laboratorij, da se Lj razbremeni
Živjo, tudi jaz sem se znašla v začaranem krogu npl, v svoji nevednosti sem se najprej z napotnico prijavila v Dravlje in jo nato prestavila v Leonisce. Na internetu veliko berem o laboratoriju, ki naj bi se gradil v Postojni, nič pa o izidu le-tega. Kolikor sem brala tukaj, se še vedno pacientke iz PO pošlje potem v Lj na postopke OBMP?
Jagoda čestitke 🙂
No tudi moj krvni test prejšnji teden je bil negativen. Prijavila sem se na tel. posvet za novo napotnico in sem dobila datum šele 29.8.. Jih bom poklicala, če lahko prestavim, saj se bojim, da bom ravno takrat dobila M.
Ali ima katera priporočila za kranio-sakralno terapijo pa da se ne čaka pol leta?