Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Tudi zame je bil prenos neuspešen. Včeraj sem delala test in je bil negativen. Pa tako dober obcutek sem imela. ?? Naslednji teden imam sicer še krvni test.

Imam še 5 zamrznjenčkov, po enega grem takoj ko dobim novo napotnico. Osali pa bodo počakali na naslednje leto. Psihično ne zmorem več.

@lipa16 kateri dan po prenosu pa? Da ni samo prezgodaj, če je krvni naslednji teden ?

@(Ne)srečnica včeraj je bilo 12.dan po prenosu..

Tudi pri men ni nic uceraj sem dubila. Malo rjavo potem pa rdeco kri. In hujse bolecine. In to 1 dan pred krvnem testu.

jaz tud vec ne morem. Prav nevem niti o i ne znajo povedat kaj je narobe. Dost mi je vse. Imam se 4 amapk ne bom vec sla.

@lipa16 aja,.potem bi pa skoraj morali biti realno, čeprav za eno vem, da je imela urinske teste -, na krvnem pa + in beta čez 600…

@kodra žal ni recepta za uspeh, če je namenjeno uspe, če ne žal ne, se je pa zelo težko sprijazniti s tem, da ne mi, ne oni ne moremo popolnoma nič narediti proti usodi… Če so še 4 ? bi jaz rekla, da naredi premor, pa poskusi ponovno, je škoda, da propadejo …

Pozdravljene,

tiste ki že imate datume prenosov v avgustu. Kdaj ste sporočale datume zadnje M?
Tudi meni je bilo rečeno da se lahko ponovno prijavim za prenos ZE z M po 10.8.

hvala! Srečno vsem 🙂

@otica ne razumem  cisto vprasanja, saj datuma prenosa ne mors vedeti. Kakor vem hodis na UZ in je odvisno kko je s sluznico, vsaka drugace ?.

Drgac pa mislm da javis prvi dan M po tem datumu pa te narocijo 12 dan na prvi uz. Zdej odvisno kaksne cikle imas in ali bos sla prvi mesec takoj. Se pravi ce zamudis avgust je tako september ?

@Sonček124 Danes sem imela krvni test. Sporočam, da sem noseča ☺️? Upam, da bo lepo tudi napredovala. Držim pesti tudi zate.

IVFjevka cestitke .

Vesela sem zate. Srečno nosečnosti ti želim. Hvala bom jaz tudi javila ko bom imela test

@Otica tiste ki imajo datume za sprejem so za sveže postopke, s ? začnejo po 7.8.

En lep pozdravček vsem skupaj…tole moram nujno delit z vami…punce moje po 10 letih borbe,5 ivf-jih.. po 14 prenešenih zarodkih.. izvenmazernični in en kup biokemičnih sem danes na dopustku zagledala najdebelejši plus?sem en cikel po histero in odstranitvi mini pregrad…z to m naj bi se prijavila v 6 postopek in res srčno upam da tale pikica pa ostane zmano? težave mava pa z slabim spermiogramom in mojim amhjem 0,72 merjen 3 leta nazaj.. drage moje čudeži se dogajajo?

@Jagoda1212828 čestitke in srečno do konca ?

Odgovor na objavo uporabnika
Jagoda1212828, 27.07.2023 ob 08:32

En lep pozdravček vsem skupaj…tole moram nujno delit z vami…punce moje po 10 letih borbe,5 ivf-jih.. po 14 prenešenih zarodkih.. izvenmazernični in en kup biokemičnih sem danes na dopustku zagledala najdebelejši plus?sem en cikel po histero in odstranitvi mini pregrad…z to m naj bi se prijavila v 6 postopek in res srčno upam da tale pikica pa ostane zmano? težave mava pa z slabim spermiogramom in mojim amhjem 0,72 merjen 3 leta nazaj.. drage moje čudeži se dogajajo?

Čestitke in srečno do konca ???

Jagoda, iskrene cestitke!❤️

Hvalaa vseem? upam…da se nisem spet prehitro veselila… danes zutri k sm se obrisala je blo mal rožnato??not je sicer za enkat se čisto..sam me je pa spet zagrabla panika glede na prejšne izkušnje…prosimm držte pestke za mojo pikicko?

Mislim da tudi meni ni uspelo. Včeraj sem je začelo izdeček rjav in malo kri. Ko se izbrisem. Na higienski vložek nic ne gre vam. Danes sem poklicala v ukc in so mi rekli naj pocakam da vidimo. Ni sem se naredila test ker danes me je 10 dni po transfer

@soncek124 in @jagoda, kak sta?

@Plus_one  Ni mi uspelo. Danes me je začela menstruacijo. Sem jokala jezna in zaročarana. Tok potruda in na koncu nič

Odgovor na objavo uporabnika
(Ne)srečnica, 07.06.2023 ob 21:05

@Anonimno 4210 moraš baje nujno na osebni posvet, nimaš pa tam ne pregleda ne preiskav (vsaj jaz in ne punce ki jih poznam jih nismo imele), le razgovor in dobiš novo napotnico.

Se je pa v Lj situacija zelo poslabšala odkar so prevzeli še Postojno, zato upam da Postojna čim prej odpre svoj laboratorij, da se Lj razbremeni

Živjo, tudi jaz sem se znašla v začaranem krogu npl, v svoji nevednosti sem se najprej z napotnico prijavila v Dravlje in jo nato prestavila v Leonisce. Na internetu veliko berem o laboratoriju, ki naj bi se gradil v Postojni, nič pa o izidu le-tega. Kolikor sem brala tukaj, se še vedno pacientke iz PO pošlje potem v Lj na postopke OBMP?

Jagoda čestitke 🙂

No tudi moj krvni test prejšnji teden je bil negativen. Prijavila sem se na tel. posvet za novo napotnico in sem dobila datum šele 29.8.. Jih bom poklicala, če lahko prestavim, saj se bojim, da bom ravno takrat dobila M.

Ali ima katera priporočila za kranio-sakralno terapijo pa da se ne čaka pol leta?

New Report

Close