OBMP – IVF 2023
Pozna, 14.07.2023 ob 18:12
Odločitev sem prepustila njim in vstavili so mi en zarodek. Baje je manj rizično, kar je razumljivo. Imam še na slamici tudi 2 zarodka, pa me je malo strah po 40em. Ampak kolikor se spomnim ste tudi ve nekatere malo starejše.
@pozna: Jaz sem čez 40 in so mi 2x vstavili 2, en krat sem jaz rekla na svežem prenosu in so rekli v redu, na prenosu zamrznjenega pa mi je zdravnica rekla. Tako da čisto odvisno, jaz sicer vstavljam 2 zaradi tega, če bi res imela dvojno priložnost, da sem mi vsaj 1 prime. Naslednji prenos pa bom samo enega, ker sem sedaj kar 2 naenkrat izgubila, ampak tako to žal je.
Kodra, 14.07.2023 ob 21:15
Jaz sem 23 pa si mu rekel da mi ne bojo nikol dajal 2 ker bo nevarno za mene. Ker imam dvojno maternico ampak polovica je nerazvita.
In sam enga so mi zdaj dal
in Danes sem 7 dan
@kodra, držim pesti. Jaz sem sicer že 7.dan vedela, da ni nič. Ti čakaš na krvnega?
Ja za enkrat cakam imam 24.7
krvni test. Jutri mislim da bi nerdila test al nevem da ni prezgodi.
prsi me bolijo pa ucasi trebuh k da imam m. Kk sekunda dva in potem mine.
zdaj pa kaj bo najbo.
upam da imam sreco in mi uspe. Pa tud ce ne nimam kaj bom sla spet na novo imam se 4 k me cakajo ?.
srecno tudi vam punce
res zelim od srca da En dan imamo dojencke v roki.
Valentina919, 06.07.2023 ob 15:12
lipa16, 05.07.2023 ob 06:08
Punce, včeraj bi morala začeti jemati Utrogestan in sem seveda pozabila??♀️ ali je kaj narobe, če sem začela z zamikom 24ur?
Ima še katera prenos ta teden? Se mi zdi da nas je res malo zdaj med poletjem ?
Če si imela naravni cikel s svojo ovulacijo, ga tako proizvajaš sama. Drugače pa je v umetnem ciklu, kjer se ga mora dodajati, zadostna izpostavljenost progesteronu pa vpliva na dovzetnost sluznice. V umetnem ciklu ga raje ne spuščaj.
Hvala za odgovor. Cikel sem imela spodbujan s Femaro. Je bil pa to tisti prvi dan, ko bi morala začeti, zdaj ga redno jemljem. Upam, da bo vse ok. Bomo videli naslednji teden, ko imam krvnega.
@lipa16 10 dni deluje stopka, dobiš jo pa 7 dni pred prenosom, tako da 4 dni po prenosu preverjeno ne deluje več.
@kodra lahko je bil slab test ko je bil na pol pozitiven, lahko je bila pa biokemična nosečnost ?♀️ počakaj na krvni, bo res najbolj zanesljivo