Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

Punce rabim nasvet..  V ponedeljek sem imela punkcijo, v četrtek prenos 3d zarodka. V petek zvečer sem dobila temperaturo 38.1, ponoči in danes čez dan se vleče med 37.1 in 37.6.

Mnenja? Je še kaj upanja? Vem, da se telo ne sme pregreti ??

Odgovor na objavo uporabnika
Sunny925, 29.06.2023 ob 19:15

Hej, mene pa zanima kdaj se stela kot prvi dan ciklusa? Ze ko je bil rjavi izcedek ali ko se je ulila kri? Kontracepcijske tablete bi morala zaceti jemati pa nevem ce stejem kot prvi dan ko je bil samo rjavi/roza izcdek ali ko se je ulila kri? :/ Hvalaaa za odgovore.

Če se prav spomnim, so meni rekli, da se prvi dan šteje, ko se ulije kri in če je to po šesti uri zvecer, je prvi dan šele naslednji dan. Pa imam vedno najprej slab, rjavkast izcedek

HHL, 01.07.2023 ob 13:27

Punce rabim nasvet..  V ponedeljek sem imela punkcijo, v četrtek prenos 3d zarodka. V petek zvečer sem dobila temperaturo 38.1, ponoči in danes čez dan se vleče med 37.1 in 37.6.

Mnenja? Je še kaj upanja? Vem, da se telo ne sme pregreti ??

Ti samo počivaj, veliko pij in držimo pesti, da se prime ? pomoje ni tako visoka vročina, da bi vplivala na vgnezditev.

Zanima me, punce, kdaj vas naročijo na telefonski pogovor pri vašem ginu. v Leoniscu te bo takrat poklical ali kako? Hvalaa

@XxX_77 mene je 2x klicala pred predvideno uro, 1x pa cca pol ure kasneje. Tam piše, da cca 2h je lahko odstopanja.

Mene kliče ali en dan prej ali en dan kasneje, tako da sem srečna, če me pokliče vsaj tisti dan, ko mi dodelijo termin.

Kako si danes ?

Si klicala kaj na oddelek za nasvet ?

Upam, da si boljse ?

Kako si danes ?

Si klicala kaj na oddelek za nasvet ?

Upam, da si boljse ?

HHL ?

(Nekaj mi ocitno ne gre s to objavo ?)

Živjo, ja cel vikend se mi je kuhalo med 37.1 in 38.4, danes iskreno nisem niti merila ker je sinu počil bobnič ponoči pa sem skakala po dohtarjih z njem. ? Se pa boljše počutim, upam da ta TT in stres ne bosta preveč vplivala, saj sem imela le en 3 dni star zarodek od petih foliklov.

Lily166, 03.07.2023 ob 12:00

HHL ?

(Nekaj mi ocitno ne gre s to objavo ?)

Zdej sem merila, 37.1. So rekli naj spremljam če bodo prisotne bolečine v trebuhu (da ni infekcija od punkcije)… Pa nimam bolečin. So rekli naj pijem po dva Lekadola naenkrat da znižam…

Punce, včeraj bi morala začeti jemati Utrogestan in sem seveda pozabila??‍♀️ ali je kaj narobe, če sem začela z zamikom 24ur?

Ima še katera prenos ta teden? Se mi zdi da nas je res malo zdaj med poletjem ?

Ko telefonirate z gin. od Leonisaca in ti pove, da je naredil napotnicu ta nov postopek..ali naj pride napotnica po pošti in jo potem naroči ali kako…hvala?

@XxX_77 dobiš po pošti, pa v ZVem je tudi vidna.

Zdravo hotela sem vprasat

a je komu zgodil da je zadnjj teden menstruacije dal noter zardoke.

ker jaz imam 8.7 in lih takrat ker bi mogla dobit ze menstruacije

Kdo ima prenos 8.7 v lj ?

@Kodra če imaš prenos potem ti vstavijo zarodke 5 dni po punkciji ali 5 dni po ovulaciji oz ko je sluznica dovolj debela če jemlješ estrofem. M bi tako naj dobila 9 dni po prenosu, saj je normalno M 14 (12-16) dni po ovulaciji.

lipa16, 05.07.2023 ob 06:08

Punce, včeraj bi morala začeti jemati Utrogestan in sem seveda pozabila??‍♀️ ali je kaj narobe, če sem začela z zamikom 24ur?

Ima še katera prenos ta teden? Se mi zdi da nas je res malo zdaj med poletjem ?

Če si imela naravni cikel s svojo ovulacijo, ga tako proizvajaš sama. Drugače pa je v umetnem ciklu, kjer se ga mora dodajati, zadostna izpostavljenost progesteronu pa vpliva na dovzetnost sluznice. V umetnem ciklu ga raje ne spuščaj.

(Ne)srečnica, 06.07.2023 ob 12:07

@Kodra če imaš prenos potem ti vstavijo zarodke 5 dni po punkciji ali 5 dni po ovulaciji oz ko je sluznica dovolj debela če jemlješ estrofem. M bi tako naj dobila 9 dni po prenosu, saj je normalno M 14 (12-16) dni po ovulaciji.

Zdravo punce. Kako so pri vas šteli dan O? Ko sem bila jaz v LJ, sem, recimo, v ponedeljek na UZ zjutraj še imela viden folikel, naslednje jutro na UZ pa ne več. Zato so tisto jutro, ko ni bilo več folikla, šteli za dan ovulacije (torej dan 0 + 5 dni za prenos). Sicer pa je ovulacija lahko bila tudi še isti popoldan, npr., tisti ponedeljek, po UZ. Zato so ti prenosi tak-tak, vedno krivimo zarodke, lahko pa kar hitro zgrešimo okno implantacije. Kaj menite ve? Kako so vam šteli O?

Pozdravljene,

Koliko ste čakale na prenos zamrznjenega zarodka v spontanem ciklusu? Npr. če pošljem napotnico in mail septembra(Maribor), ko dobim M, grem še isti mesec, al moram prej še na kakšen pregled, kjer se samo pozdravimo? ?

Hvala!

New Report

Close